TEMPAHAN PELAMIN DI BUKIT JELUTONG 26 OKTOBER 2014

on 29 October 2014

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015

Hari Sabtu lepas, sekali lagi Team Issyaz Wedding dikerahkan untuk pasang pelamin kat Bukit Jelutong. Pasang pun malam lepas bukak dua lagi pelamin kat area Kuang dan Sungai Buloh. Agak mencabar minda dan kudrat aku dan Team Issyaz Wedding yang lain kerana disebabkan kepenatan, pelamin yang terhasil mungkin tidak berapa mengancam. Tapi macam biasa, kitorang akan tetap Cool dan Maintain bergaya lebih-lebih lagi aku yang unggul dengan rambut terpacak melambangkan tahap keegoan aku. Kitorang bungkus dan campak ke dalam tong sampah segala rasa kepenatan tu. 

DESIGN PELAMIN TERBARU 2015

Dengan iltizam dan semangat juang yang tinggi, kitorang terus pasang pelamin sesempurna yang mungkin. Agar pengantin dan hadirin yang memandangkan akan terpanah arjuna. Jom kita tengok gambar-gambar menarik pelamin pada hari tu.

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Pintu gerbang rerumput hijau diselitkan dengan bunga sakura. Nampak Suwit sangat macam kulit aku.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Nampak gah pelamin ni. Nampak besar dan garang dan kelihatan segarang dada aku yang bidang.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Dengan teknik pencahayaan sempurna, pelamin ni kelihatan sangat menyerlah

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Ambik Side tepi sikit. Bagi korang geram. Heh heh.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Dengan susunan bunga yang tersusun, menjadikan pelamin ni sedap mata memandang. Seolah-olah berada di taman astakona bertemankan cengkerik-cengkerik yang krik krik

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Istimewanya pelamin ni terletak pada layar belakang yang tinggi tu. Dihias pula dengan kain rentang ditarik menjurai ke hadapan.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Saja aku membokehkan gambar ni. Biar nampak menarik dipandang dan membuatkan korang rasa kagum dengan skil Shoot gambar.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Tayang sikit gambo tauke Issyaz Wedding dari belakang. Heh heh.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Ada Reader aku suka tengok pokok ranting ni. Jadi aku belanja satu gambar pokok ranting ni. Menarik kan?

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Sempat aku Snap gambar pengantin pada majlis perkahwinan dorang. Tahniah dari Team Issyaz Wedding dan kami doakan agar berbahagia hinggalah ke syurga.. Amin..

TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015

Jadi, kepada yang berminat untuk mendapatkan khidmat Issyaz Wedding untuk majlis berbahagia korang nanti, bolehlah hubungi kami ni :-



Macam biasa, bukan pelamin ni je yang istimewa. Ada satu lagi keistimewaan bila korang tercampak dan terbaca entri pelamin ni tatkala korang tercari-cari Wedding Planner untuk majlis korang nanti. Apa yang istimewanya tu? Istimewanya adalah, jikalau korang tercari-cari juga Videographer Profesional terbaik untuk majlis korang tu nanti, aku akan rekemenkan korang dengan sorang kawan aku ni. Karya-karya beliau amat Best dan Cool. 

Dan jikalau korang buat tempahan melalui aku, korang akan dapat harga Diskaun yang sangat menarik. Kalau nak buat tempahan, bolehlah hubungi :-


Jom tengok hasil-hasil beliau.






BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015Macam biasa pesanan dan nasihat aku adalah, biar kita kahwin ikut pada kemampuan. Jangan berhabis wang ringgit semata-mata nak kahwin sebab itu tak menjamin kebahagiaan kita dan pasangan. Ikut pada kemampuan kita. Jangan sampai menyusahkan diri sendiri.

MTV AKIM & THE MAJISTRET - MEWANGI (OFFICIAL PARODY)

on 28 October 2014

AKIM & THE MAGISTRATE - MEWANGI (MTV)

Sebelum ni aku ada cerita pasal aku nak buat MTV kan? Hahaha. Sebenarnya bukan lagu aku sendiri. Tapi lagu Mewangi nyanyian Akim & The Majistret sebenarnya. Hahaha. MTV kali ni agak istimewa sebab Akim sendiri tak ada lagi Official MTV untuk lagu ni, tapi aku dan Team Penyamun Inc. lebih selangkah ke hadapan untuk menghasilkan MTV Mewangi.. tapi Mewangi yang dah di Parody kan.

MTV Mewangi Parody ni bagi aku sangat memuaskan hati aku dan Team Penyamun Inc. yang lain. Sebab video tu arahan dari Bophairy sendiri di samping lakonan mantap beliau dan juga Shairazi dalam MTV tu. Manakala lagu dan lirik digubah dan di Arrangement balik oleh aku sendiri. Nak tau hancur ke tak, nak tengok macam mana hasilnya, kena layanzz.. Owh ye. Sediakan juga sekali Pop Corn ye. Tayangan dah nak bermula. 

MTV MEWANGI

Owh ye, menariknya untuk entri ni, aku sediakan juga audio sahaja untuk lagu ni. Sebab kualiti audio kat MTV tu sedikit terjejas dan tak kedengaran benar-benar HQ. In Chase lah kalau ada korang-korang, ataupun awek-awek yang nak lebih Feel dan cair dengan suara aku, bolehlah dengar video kat bawah ni. 


AKIM & THE MAGISTRATE MEWANGI PARODI, AKIM & THE MAJISTRET MEWANGI PARODY, MTV AKIM & THE MAGISTRATE MEWANGI, MTV AKIM & THE MAJISTRET, VIDEO PARODI TERBAIK 2014, VIDEO PARODY TERBARU 2014, AKIM MEWANGI MV, AKIM MEWANGI MTV, AKIM MEWANGI AKUSTIKKalau suka dan Melting dengan jejaka-jejaka dalam MTV tu, jangan lupa SHARE tau. 


HARI NI DIA MERAJUK DENGAN AKU

on 27 October 2014

Semalam aku ada UP entri pasal nak beli kereta baru. Pagi-pagi ni buah hati aku terus merajuk, meragam, meroyan dan memurungkan diri dia. Jenuh aku pujuk-pujuk pagi ni. Sebelum ni kalau dia merajuk kejap je. Tapi hari ni dia merajuk bukan main punya lama. Nak aku bagi kaki, aku pulak tak sampai hati. Dah sayang. Nak aku azankan, dah besar panjang dah.

Setengah jam aku pening fikir macam mana cara nak pujuk dia. Adoi. Dah penat pujuk, aku rehat jap sambil menikmati pemandangan pagi yang nyaman bak hang. Lepas penat menikmati pemandangan pagi, aku sambung balik pujuk. Puih! Degil! So Stubborn Likes Smokes In The Hot Air! 

Darah aku dah mula mendidih. Disebabkan aku takut aku hilang kawalan, aku pandang kucing-kucing yang berkeliaran tiba-tiba. Dek kecomelan mereka, aku jadi tenang balik. Aku mula dapat berfikir secara rasional, matang, dan penuh dengan iltizam. Dengan berbekalkan imej kacak aku, aku bawak dia pergi klinik sakit jiwa. 

JANGANLAH MERAJUK, MERAJUK, BILA DIA MERAJUK, BILA BUAH HATI MERAJUK,
Doktor sakit jiwa cakap dia masuk air. Sebab tu dia merajuk.

JANGANLAH MERAJUK, MERAJUK, BILA DIA MERAJUK, BILA BUAH HATI MERAJUK,
Padan muka. Kan dah dibogelkan. Merajuk lagi.

JANGANLAH MERAJUK, MERAJUK, BILA DIA MERAJUK, BILA BUAH HATI MERAJUK,
Doktor pakar sedang sedaya upaya merawat buah hati aku ni. 
Adoi lah. Cepat benar Sensor dia Detect bila aku nak beli buah hati yang lain. Macam tau-tau je. Macam ada perasaan je dia ni. Chill Ok. Lambat lagi nak beli kereta.


JANGANLAH MERAJUK, MERAJUK, BILA DIA MERAJUK, BILA BUAH HATI MERAJUK, Kadang-kadang aku perasan jugak yang kereta dan motor ni macam ada perasaan je. Macam motor aku sebelum ni. Bila aku nak jual dia, macam-macam ragam jadi. Macam tak rela dijual.

VIVA ATAU AXIA

Aku nak buat satu pengakuan sebenarnya hari ni. Sebenarnya kereta Myvi putih yang aku pandu sepenuh rasa bongkak, yang aku pandu sambil angkat-angkat kening bila wajah kacak dan tubuh tegap aku ni dijeling oleh pemandu berjantina awek, yang aku pandu sambil sebelah tangan pegang stereng sebelah minum air Fanta Strawberry, yang aku pandu sambil beli nasi lemak bayar dari dalam kereta je, yang aku pandu sambil mengacah-acah untuk menakutkan kucing yang nak melintas jalan, sebenarnya... kereta tu bukan kereta aku. Kereta tu kereta adik aku. 

Nampak macam aku punya je kan? Seolah-olah kereta tu nampak sama kacak bila bersatu dengan aku kan? Tapi, lepas ni adik aku akan ambil alih balik kereta tu lepas dia kena Transfer tempat kerja lain. Itu pun lepas mak aku yakin dengan teknik dan taktikal pemanduan dia semakin baik dari hari ke hari lagi-lagi untuk kuantiti perjalanan yang jauh. 

Berbalik balik pada cerita Viva atau Axia. Lepas je kereta tu diserahkan kepada pemilik asalnya, aku pulak akan mencari kereta ganti untuk menggantikan kereta Myvi tu. Ikutkan, susah bila tak ada kereta ni. Aku naik motor dari umur 15 tahun sampai sekarang. Jadi aku tau macam mana susahnya bila terjadi apa-apa Emergency, atau nak balik kampung. Sebelum ni aku dengan mak aku asyik pinjam kereta makcik aku untuk ke mana-mana jika ada urusan, tapi sampai bila nak meminjam. Sampai bila kitorang nak menyusahkan orang lain. Aku jenis segan dan malu kalau nak pinjam harta orang lain. Takut jadi apa-apa kat harta orang tu.   

perodua viva, perodua axia, bingung antara viva atau axia, kecelaruan, dalam dilema, dilema pilih kereta,
CREDIT TO relakssminda.blogspot.com

ATAU 

perodua viva, perodua axia, bingung antara viva atau axia, kecelaruan, dalam dilema, dilema pilih kereta,
CREDIT TO www.fotosdcarros.com
Jadi, aku kena fikir baik-baik sebelum berhutang ni. Samada aku akan ambik Viva tau Axia. Kereta lain memang tak berkemampuan lah. Iris pun mahal siot bulanan dia. Aku kongsi bayar bulan-bulan dengan mak aku pun rasanya masih lagi pening kalau ambik Iris ni. Jadi, dua kemungkinan je aku ada sekarang ni. Viva penghabisan stok atau Axia. Nak ambik kereta Second Hand aku tak berani. Sebelum ni dah ada sebijik kereta Iswara Aeroback. Tapi macam-macam masalah. Banyak keluar duit untuk Repair tu Repair ni. Last-Last terbiar depan rumah jadi tukun semut. Jadi, aku kena fikir 500 kali untuk beli kereta Second Hand kali kedua.

Cuma aku sikit terkilan. Sepatutnya Axia ni harga dia dimurahkan lagi. Yang nak beli kereta Axia ni golongan-golongan sederhana dan golongan rendah yang memang terpaksa mencari sebuah kereta sebab kereta dah jadi satu keperluan sekarang, bukan kehendak lagi. Kalau murahkan lagi, aku rasa memang lagi banyak jualan untuk Axia ni. 

Mak aku nak beli yang bergenre manual. Tapi aku tak bagi atas faktor dia sakit kaki. Mana mungkin kaki sakit nak hadap jalan jem. Jalan jem sekarang ni bukan jem biasa-biasa. Jem yang menjijikkan. Jem yang memungkinkan aku untuk keluar dari kereta dan gelek-gelekkan pinggul aku selama 10 saat dan masuk balik dalam kereta. Jadi aku terpaksa tegas dengan mak aku kali ni. Say No To Manual kalau sakit kaki. Boleh sebabkan sakit kaki tu jadi lagi teruk.

Jadi, aku masih berfikir lagi. Dan lagi. Samada nak sambar Viva atau Axia. Itu pun bukan sekarang, Mungkin tahun depan. 

perodua viva, perodua axia, bingung antara viva atau axia, kecelaruan, dalam dilema, dilema pilih kereta, Kereta sekarang bukan lagi kehendak. Ia dah jadi salah satu keperluan. 

ESOK SHOOTING VIDEO KLIP

on 24 October 2014

Esok sesudah subuh aku kena bergerak terus ke KL. Ada Shooting untuk MTV. Harap aku dapat buat yang terbaik esok. Risau jugak kalau tak dapat bagi yang terbaik dan tak dapat apa yang pengarah inginkan. Maunya aku kena sebat di khalayak ramai nanti. Muka kacak-kacak, badan tegap-tegap, tapi kena sebat macam bayi nakal yang kena denda. Rosak reputasi kacak aku yang sangat gah di mata awek-awek KL nanti. 

Jadi, korang nantikan MTV yang akan ditayangkan tak lama lagi. Hurm, aku nak pergi Packing barang-barang peribadi yang aku nak bawak esok. Oh, botol susu aku lupa! Ok, aku nak pergi siap-siap untuk esok pagi. 

mtv, shooting mtv, shooting video klipLama dah tak Shoot. Rasa janggal pulak aku rasa.

AKIM & THE MAJISTRET - MEWANGI (COVER BY BONI KACAK)

on 22 October 2014

Hari ni aku nak belanja korang lagu yang aku Cover. Hati tengah berbunga-bunga ni sebab semalam Birthday aku yang ke 17. Hahaha. Lagu ni aku Cover suka-suka je. Jadi, jangan expect suara aku seenak dan seranum Akim. Mungkin Next punya Cover aku akan buat sesungguh-sungguhnya sampaikan seluruh artis-artis perempuan Mix Filipina tergoda dengan aku.

Layanz..


LAGU MEWANGI AKIM & THE MAJISTRET, Terima kasih semua ekpeceli kat Mak and adik aku yang tiba-tiba sambutkan Birthday aku. Terasa makin muda pulak.





 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design