AKU DITAG.Terpercik taik hidung aku tiba-tiba



Aku pun tak berapa paham apa sebenarnya game ni.Adakah sama macam tulis biodata dalam diari macam dulu-dulu,zaman sekolah dulu.Habis satu kelas aku paksa tulis biodata masing-masing dalam diari aku(Ops,terbocor plak aku ada diari dulu).Hahaha.Tapi layankan je la.Walaupun aku masih lagi runsing dengan benda ni.Lagipun aku tak buat apa-apa pun pagi-pagi ni.Apa salahnye try walaupun nampak macam bodoh2 alang skit..hehehe

[ THE RULES ]

  • you must post this RULES ..
  • each blogger must tell 11 things about themselves
  • answer the question the tagger  set for you .. then u also must create 11 new question  for the  people  you tagged to answer
  • must choose 11 people / blogger  to tag  and link them on the post
  • go to THEIR PAGE / BLOG and tell them that you have tagged HER / HIM
  • no stuff  in the tagging  section about " YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS ENTRY " you legilimately ( a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONENSTLY ) have tagged 11 people / blogger

11 tentang Boni

  1. Nama Boni a.k.a Bonz Zackless
  2. Lahir di Hospital Besar Kuala Lumpur 
  3. 21 Oktober 1985 I WAS BORN!
  4. Suka tengok cerita yang gila ganasnya seperti cerita 30 hari mencari cinta
  5. sulung daripada 3 orang adik beradik
  6. Suka futsal,menyanyi dan berblogging
  7. Single dan masih mencari yang mengikut citarasa aku.Hahahaha
  8. Bekerja sebagai seorang Mat Despatch tersohor Malaysia
  9. Idola adalah Osman Kering
  10. Tengah berusaha untuk mengempiskan perut yg semakin meruncing ke hadapan
  11. rabun jauh
Okay! Jawapan yang ditanya oleh miss oren
  1. Hadiah busday yang paling best pernah aku dapat ialah kahak
  2. Pengalaman yang tak dapat dilupakan ialah tersembam atas sekelompok taik angsa semasa berbasikal
  3. Cita-cita nak jadi robot
  4. Orang paling aku sayang selain Ibu bapa ialah motor aku.
  5. Kerja di Kuala Lumpur
  6. Single lagi 
  7. Blog awak ni dah ok da.comel
  8. Mak aih.Masak?Kalau setakat masak lipas 3 rasa tu,apa lah sangat.
  9. Camping?Dah lama dah tak pergi camping la.Last sekali masa form 5.Camping kat depan Pertama Complex
  10. Nama adik bongsu aku Nora Danish.Dan sepupu aku yang paling comel Diana Rafar.
  11. Selalu je aku merangkak untuk masuk ke dalam lif

Okay! Soalan aku untuk korang2 yang diTAG :)

  1. Berapa banyak parut kat badan korang?
  2. Berapa banyak taik lalat kat badan korang?
  3. Pernah kene kacau dengan hantu?Kalau pernah cuba senaraikan nama hantu tu
  4. Aku ni kategori kacak atau hensem atau manis atau langsung tak ada semua tu?
  5. Apa yang korang rasa menarik tentang blog aku?Dari segi keseluruhan.
  6. Single ke Couple?
  7. Kalau aku memikat korang,korang terima tak?Heh heh
  8. Boleh hidup bermadu?
  9. Apa pengalaman yang paling manis??
  10. Apa pulak pengalaman yang paling pahit??
  11. Apa perangai paling pelik korang?
Soalan-soalan cepumas dan ganas telah aku tanyakan melalui jari-jemari genius aku ni.jangan lupa tag kat aku bila dah siap jawab :)

Nama yang aku tag..


AKU DITAG.Terpercik taik hidung aku tiba-tiba

{ 11 comments.. read them below or add one }

cacha cacha 01 November, 2011
geletar jari ni. aq di tag buta kali ketige...... :) thx Boni...
DyeLLa DaNia DyeLLa DaNia 01 November, 2011
Hahahaha... skrg ni tajuk lain citer lain eh????hehehhe yg idola tu dh tau mmg suka ismail kering huhuhu pasti dia bangga tau hehehe.. melampau2 skrg eh...best gak dpt mkn lipas 3 rasa boni ni huhuhuhu..
Boni JLL3 Boni JLL3 01 November, 2011
@DyeLLa DaNia
hahaha..sape tu ismail kering??hehehehe.tajuk betul la tuh..kene tag..hehehe
fae jamal fae jamal 01 November, 2011
lipas tiga rasa tu yg tak tahan..hahaa
Boni JLL3 Boni JLL3 01 November, 2011
@fae jamal

hahaha..mane jawapan2 awak tu??hehehe..saya da kemukakan soalan2 ganaz da tuh
syima harun syima harun 01 November, 2011
di tag lagi. haha. dah jawab dah. cekidaut :)
DyeLLa DaNia DyeLLa DaNia 02 November, 2011
@Boni JLL3adoiiyaiiiiiii osman kering hehehejup2 nk cover pkai tong gas..malu dh hahahha..
Boni JLL3 Boni JLL3 02 November, 2011
@DyeLLa DaNia
hahahaha..taupun..hehehe..pakai sekali dapur gas utk cover line tuh..haha