SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MEMBABI BUTA


Hahahaha.Membabi buta ye??Gempak tak tajuk aku?Hahaha.Ok,hari ini tergerak hati aku nak join segmen ni plak.Semalam aku dah join segmen soalan-soalan cepuperak.Mana lah tau segmen ni mampu melonjakkan follower aku daripada 200 ke 1000000.Siapa tau?Rezeki tu Tuhan yang akan bagi.Asalkan kita ada usaha.Betul tak?Jadi dengan ini aku mengisyhtiharkan aku telah memasuki segmen ini tanpa ragu-ragu dan prekudisnya.

Jadi aku menyeru kepada anda-anda di luar sana yang terbaca akan entri ini,undilah aku!!Eh,sorry!Joinlah segmen nih.Boleh jugak ilangkan rasa kebosanan pada masa-masa sejuk macam ni.

Senang je caranya.


1. Wajib follow blog miskin aku ni.Heh heh


*ehem-ehem.macam biasa.Rajin2kanlah tekan button share tu ye.SHARING IS CARING.Heh heh

{ 47 comments.. read them below or add one }

farahadilah farahadilah 02 November, 2011
pandai pun buat... baru nak ajaq!!!! hahahakk farah pun join!!!! kahkahkahkk thankssss yea...
shiema sufian shiema sufian 02 November, 2011
shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema jom :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html
Boni JLL3 Boni JLL3 02 November, 2011
@shiema sufian
err..shima,bukan post kat sini.post kat http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

hehe..ok,i will follow u k :)
syaza syaza 02 November, 2011
follow sini dr segmen ni jugak
sis92 sis92 02 November, 2011
good luck bro :)

emm awak, nt tukar setting komen eh
baca ni

http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/wajib-baca-tips-dan-nasihat-untuk.html
Eza Boom Boom :) Eza Boom Boom :) 02 November, 2011
Jeng-jeng-jeng! Ada makhluk asing mendarat kat sini.. Tumpang landing ye tuan tanah. Okey, nak perkenalkan diri dulu..(sopan sikit), hehe. Saya Eza Boom Boom. Awak pulak??

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html
Boni JLL3 Boni JLL3 03 November, 2011
@sis92
nape dengan setting comment sy sis??
Boni JLL3 Boni JLL3 03 November, 2011
@Eza Boom Boom :)
hahaha..dipersilakan landing..haha..selamat datng eza boom2
YNA YNA 03 November, 2011
singgah dari segmen azfa :)

follow kamu :)
Siti Zuraina Bte Amran Siti Zuraina Bte Amran 03 November, 2011
hye salam perkenalan..^^
sy dri segmen yng sama..
kalaw free sila la singgah ke blog sya..=)
NURULHANIF NURULHANIF 03 November, 2011
hi.. singgah dri segmen yg sama.. done follow di sini..
miss aty miss aty 03 November, 2011
datang dr segmen yg sama.

happy blogging. =D

http://missaty.blogspot.com/
rahman rahman 04 November, 2011
I am from the same campaign. Done follow u, follow me too k! ^_^
♥♥are-na ♥are-lip♥♥ ♥♥are-na ♥are-lip♥♥ 04 November, 2011
dari segmen yg sme . da follow . follow blek .

http://pinkyyana.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html
Ikhwan Ikhwan 04 November, 2011
Lepas ni mencanaklah follower hang naik..
Boni JLL3 Boni JLL3 04 November, 2011
@Ikhwan
hahaha..tak berapa nak mencanak jugak la bro..hakhakhakhak
Ku Azhar Ku Azhar 04 November, 2011
waaaaa..gud luck!!! :)
alynfazlin alynfazlin 05 November, 2011
jenguk sini dr blog azfa. :)
syaidatie nurdilla syaidatie nurdilla 05 November, 2011
hye.. dtg dr segmen yg sama.. jemput singgah blog.. @~@
syaidatie nurdilla syaidatie nurdilla 05 November, 2011
hye.. dtg dr segmen yg sama.. jemput singgah blog.. @~@
fiqah fiqah 06 November, 2011
Singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan ..jom ke blog sya :)
PUTRY PUTRY 07 November, 2011
dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)
izah :) izah :) 07 November, 2011
iza singgah sini dari segmen yg sama..

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html
Nur Kahlimah Nur Kahlimah 09 November, 2011
singgah dan follow blog kamu...

hit mine :
http://nurkahlimahamirulariffin.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html
cerita best cerita best 17 November, 2011
NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau
PURPLEVIOLET PURPLEVIOLET 29 November, 2011
nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html