Gathering blogger-blogger hebat

on 18 January 2012

Dah berminggu-minggu dalam bulan Januari 2012 ini hujan tak turun membasahi Kuala Lumpur,namun hari ni sejarah tercipta apabila sepanjang tengah hari sampailah sekarang hujan masih turun tidak berhenti-henti.Aku berdoa agar hujan yang turun ini akan memberi sejuta rahmat kepada aku dan manusia-manusia yang lain.Amin.

Tapi,bila dah sejuk-sejuk macam ni,mulalah perut berbunyi-bunyi+mengantuk.Ini yang buat aku nak carik makanan walaupun hati dah nekad untuk diet buat kali ke10 dalam hidup aku ni.Hahaha.Yang tak tahan tu,mulalah otak ni secara automatik fokus untuk cari port tidur.Hahaha.What the Hek Eleh!

hilang seri wajah aku bila asyik terfikir nak tidur.secara tiba-tiba misai tumbuh tak tentu arah

Hari ni,aku ada satu cerita menarik untuk dikongsi bersama.Semalam,aku telah dijemput oleh bro Zarul Umbrella untuk join gathering bersama blogger-blogger hebat.Gathering yang di'organize' oleh Abang Ensem yang bertempat di Red Box Gardens.Best gila.Sebab semuanya sempoi dan 'kasi pecah'.Hahaha.Nak tau cerita lanjut pasal gathering tu kena lah tunggu aku taip dalam entri seterusnya.Hari ni aku tak mampu nak berfikir menggunakan otak sewel aku sebab kejutan budaya.Tiba-tiba hari ni hujan,jadi otak sewel aku agak terperanjat monkey.Hahaha.

Antara blogger-blogger yang menghadirkan diri semalam adalah :-


Sejuta penghargaan kepada Bro Zarul dan Abang Ensem di atas gathering ni.Best sesesesesangat.Hakhakhak.




Ranking: 5

{ 18 comments... read them below or add one }

Reply Comment nurmujahidah said...

ish,, salu je kat luar kelate,, :(


January 18, 2012 at 4:25 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@nurmujahidah

hahahaha..adoi..janganlah marah..hehehehe..insyaAllah nanti akan ada jugak tu satu hari nanti.. :)


January 18, 2012 at 4:29 PM
Reply Comment Phat said...

ni yg karok2 kat red box ke ?


January 18, 2012 at 5:19 PM
Reply Comment cik Kartun said...

sebabuh ujan ari nie.. ade org sumbang lagu kat kat red box garden hihihi


January 18, 2012 at 5:45 PM
Reply Comment DianaAzis said...

Haha..mmg muka nak tido.. hihi.. wah, gathering blogger2 hebat.. tak ajak pun..hehe :P


January 18, 2012 at 6:52 PM
Reply Comment madammondoq said...

best sesangat yek?? mana tak best kalau u dah gelek time tu kan.. ahakss...wait my entry come out soon yek.. :)

btw.. nice meet u.. :)


January 19, 2012 at 10:36 AM
Reply Comment Zarul said...

bro nnt aku post gambar kat FB aku ..ko sedut dr sana ler


January 19, 2012 at 2:29 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@Phat

hahaha..ye..yang karok2 kat fb..hehehe


January 19, 2012 at 4:24 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@cik Kartun

hahahahaha..mungkin jgak..hakhakhakhak


January 19, 2012 at 4:27 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@El-Janna

hehehe..alhamdulillah...semakin lama semakin best rasa bila berblogging ni..dapat kenal ramai kawan2 blog baru..n..mane tau satu hari nanti,akan ada lagi gathering yang lebih besar yang dapat kita semua hadiri


January 19, 2012 at 4:32 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@DianaAzis

hahahahaha..dia pun dok ada kat jb..hehehe..sebenarnya ni pun last minute..abang zarul yang ajak.mula2 saya tak kompem nak pergi ke tak..


January 19, 2012 at 4:37 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@madammondoq

hahahaha..best ler..bukan senang nak jumpa blogger2 hebat macam ni..hehehe..amboi,siapa yang mempengaruhi mood dengan lagu goyang inul tu??hahaha..

nice to meet u too madam :)


January 19, 2012 at 4:39 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@Zarul

hahahahaha..ok bang..tenkiu2..nanti saya sedut..thanks bang.malam tu memang best.hehehe..suara power macam biasa :)


January 19, 2012 at 4:43 PM
Reply Comment Cik FaRiZaM said...

best la dpt karok bersama blogger + artis ...hehe


January 19, 2012 at 4:46 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@Cik FaRiZaM

hahaha..alhamdulilllah..rezeki tahun baru namanya ni..hehehe..harap2 next time ada lagi..leh kita join ramai2..


January 19, 2012 at 5:05 PM
Reply Comment the::bored::sha said...

hi boni..u ve got talent too..nnt asah lg yeh dlm rancangan yg lain..all the best


January 22, 2012 at 2:14 AM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@the::bored::sha

err..yeke??ehehe.thanks sangat2 tau..semoga doa ini akan menjadi kenyataan..amin...


January 22, 2012 at 2:29 AM




 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design