Gambar Semasa Berlangsungnya Hari Persandingan Aku....

Muahahaha.. Jangan terkejut. Bukan gambar persandingan aku. Tapi gambar majlis persandingan aku punya kawan sebenarnya. Memandangkan hari ni aku malas nak menaip entri, jadi hari ni dengan takburnya aku nak publishkan gambar je. Layanzz

 Orang tua Khalish a.k.a Ziela.


 Syafiq Kinen a.k.a Uncle Seekerzs


 Boni a.k.a Shahrizul Jaszleng with Uncle Seekerzs


 Din, Balie Babloo dan Apiz Talib a.k.a Awie Rafaol



 Pemandangan sekitar Majlis 


 Shahrizul Jaszleng menampakkan wajah yang amat kacak untuk ditonjolkan kepada gadis-gadis yang berada di situ.


Lagi sekali. Dari kiri. Din, Balie Babloo dan Awie Rafaol


Sekalung tahniah kepada Fahmi Othman dan Ataillah Akmal. Member sedari sekolah lagi. Dengan ucapan semoga berbahagia hinggalah ke anak cucu. Amin. 

Yang paling best, gambar pengantin aku tak ambik pun. Hahahahaha. Macam mana boleh terlupa. What the nonsense.

P/S : bila tengok kawan-kawan kahwin, tiba-tiba terasa jeles plak. Hehehe. Tak apa. Hari aku akan tiba jua satu hari nanti.

{ 58 comments.. read them below or add one }

YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 17 March, 2012
Ayoooo!mls nih!nk kene babab nih!hhahaha
Boni JLL3 Boni JLL3 17 March, 2012
@YaYaNsMuM a.k.a YM

hahahaha..apa salahku ini???hehehe
NAL NAL 17 March, 2012
Tahniah buat mereka..
To Boni, bile nak naik pelamin??
Boni JLL3 Boni JLL3 17 March, 2012
@NAL

hahahahaha..kena carik calon dulu..hehehehe
MaYa MustWany MaYa MustWany 17 March, 2012
macam ahad lepas,kami 1 family bukan dok jumpa pengantin pun,tapi asyik bersalam sedara mara yang kat bwah khemah.hihihi
Miss Butterfly Miss Butterfly 17 March, 2012
nak tengok pengantin ! hahaha
Hany Rara Hany Rara 17 March, 2012
haishh~ xhabes2 dgn kekecakkannya tu..baidahwei, mmg kacak XD haha

Err pasal apa boleh tlupa snap gmbaq pgantin..wakakak byk mkan srang semut agaknya :p

tuan punya beloq agak2 bila plak nak b'langsung..hahah
anamizu kaito anamizu kaito 17 March, 2012
wahhh3 kemaen ralit lg boni dok snap sana sini.. gambaq pegantin mana weyh??? hahahaha







luv,
cik ana
FIFIEY LYCHEE MARATION FIFIEY LYCHEE MARATION 17 March, 2012
ok, when the time of urs, invite me ya...:)
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 17 March, 2012
Nak tengok gambar pengantin..Plez lah...dah jemu nampak gambar sama..hahahahaha..Joke bro..jgn marah..hehehe
Boni JLL3 Boni JLL3 17 March, 2012
@MaYa MustWany

kan??hahaha..sampai terlupa pasal pengantin kan??hahaha
Boni JLL3 Boni JLL3 17 March, 2012
@Miss Butterfly

hahahahaha...adoi..serba salah plak rasanya ni..hehehe
Boni JLL3 Boni JLL3 17 March, 2012
@Hany Rara

hehehehe..mungkin jgak..tak perasan terminum sup semut kot..hahahaha..tuan punya blog akan berlangsung lepas jumpa bakal calonnya..hehehe..sekrang tak jumpa lagi
Boni JLL3 Boni JLL3 17 March, 2012
@anamizu kaito

hahahahahahahahaha..adoi..ramai dah komplen pasal gambar pengantin ni..hehehe..mungkin next entri saya akan paparkan..kene tunggu pengantin2 tu aupload pix dorang..hahaha
Boni JLL3 Boni JLL3 17 March, 2012
@FIFIEY LYCHEE MARATION

insyaAllah...doakanlah saya ketemu insan tercinta ye
Boni JLL3 Boni JLL3 17 March, 2012
@SuparMan SuaRez

hahahahahahaha...adoiyai...aku rasa bersalah plak kat pengantin..hehehe..jangan risau bro..ak akan buat satu lagi entri khas untuk gambar pengantin..hehehe
chemay chemay 18 March, 2012
tema purpleeee!
sukaaaaaa!
Sam Banjamin Sam Banjamin 18 March, 2012
ungu.. tema yg menarik.. ko ade nyanyi karok tak kat majlis tu... hehehe
★ aIsyaH ★ ★ aIsyaH ★ 18 March, 2012
aiy0o..mcm mana gmbar pengantin boleyh lupe..tu la asyik no ambik gmbar sndiri..hehe

i like the theme..purple uw.! canteq.~

:)
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 18 March, 2012
lama plak gua tak makan nasi kenduri ni
^_^ Zaza Nur Iman ^_^ Zaza Nur Iman 18 March, 2012
haha..sharizul jasleng.. ;)
semutsengal semutsengal 18 March, 2012
aku nak tgok gmbar kawin kau je.



HAHAHAHAHAHAHHA
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@Sam Banjamin

aku dihalang oleh kawan2 sebab dorang takut suara aku akan memanggil hujan ribut..hahahaha
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@★ aIsyaH ★

hahahahaha..kan?? kesian kat pengantin kan??hehehe..memang cantik tema ungu ni..
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@Muhammad Saiazuan Norhalik

aku nak merasa nasi minyak ko bro..bilaa agak2nya tu?haha
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@^_^ Zaza Nur Iman

hehehehe..best tak nama tu??hahaa
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@semutsengal

nampak gayanya ko kena tunggu lagi 5 tahun kot..hahahahaa
NOOR FATIN NOOR FATIN 18 March, 2012
amik aura sikit, mana tau lepas ni ko pulak.. keh3!
teha teha 18 March, 2012
haishh ! org nk tgk pic pengantin laa.. hadoii ~
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@NOOR FATIN

hahahaha..doa2kan lah ye.hehehe
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@teha

hahahahahaha...yelah2..hehehehe..pasni saya buat satu lagi entri yang ada gambar pengantin
Sha Sha 18 March, 2012
terkejut ai. kalau boni kahwin tak ajak kwn2 blogger dtg mkn nasi minyak mmg tak patut !!! heheheheh
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@Sha

hahahaha..kalau saya kawin, InsyaAllah saya akan jemput kawan2 blogger..
Rozalia Binti Alik Rozalia Binti Alik 18 March, 2012
lucu .. macam mana la boleh lupa. haha. tapi law saya pun , saya bukan lupa ambik gambar pengantin. malas nak ambik., haha. kene gi depan baru dapat gambar yang cantik. tunggu dorang upload je gambar tue baru simpan jadi kenangan. hehe. :D
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@Rozalia Binti Alik

kan?? lagi2 saya ni pemalu orangnya..hahahaha
★ aIsyaH ★ ★ aIsyaH ★ 18 March, 2012
memang kesian pun..p nk buat cmner..ramai lg y da tlg ambikkan gmbr pengantin ue..hee.. :)
Miziey Miziey 18 March, 2012
Gua dapat rasa aura Shahrizul Jazleng memang superb. Btw, Uncle Seekerz buat apa tu? detect sosok-sosok lembaga hitam ker aper? hihi.
H.S H.S 18 March, 2012
tema purple!

boleh pulak lupa ambik gambar pengantin aduhai~

nanti bila kawan nak kahwin jangan lupa jemput! :D
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@★ aIsyaH ★

KAN??sebab tu sy tak pergi amik gambar pengantin..hahaha
Boni JLL3 Boni JLL3 18 March, 2012
@Miziey

beliau tgh cari jodoh..hahahaha
nur salwani nur salwani 18 March, 2012
hahaa gmbar shahrizul jaszleng jee lbihh ,,ingt kan nk kawin dh ,,rupnya tetipu dgn tjuk atas ,haha ,,
LidiaSuraya LidiaSuraya 19 March, 2012
Ayoooo mn gmbo prngantin ya.. Hehehe entry bikin gempaq ok.. Esok dah naik sekolah.. X der dah laaa musim mkn ns mnyk
Boni JLL3 Boni JLL3 19 March, 2012
@LidiaSuraya

hahahaha..kena marah lagi..hehehehe..takpe2..entri kedua saya upload gambar pengantin yer..hehehehehe
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ 19 March, 2012
abis ensem la tu buat muke gitu kt kenduri org ye boboi...ekekeke
Ezad Skytech Ezad Skytech 19 March, 2012
haha..takpe2..sesekali entri penuh gambar pun ok what..hee~
Arina Shamsul Arina Shamsul 19 March, 2012
hahahaha..memang susah nak dipisahkan boni dgn ayat kekacakan tu kan?haha.bagus! terserlah keyakinan di situ..hihi..tapi jangan lupa bersyukur ye..ngeeee..


cian pengantin,boleh pulak terlupa ..hihihi
Ct Mawa Ct Mawa 19 March, 2012
tuan blog bila lg??huhu
Boni JLL3 Boni JLL3 19 March, 2012
@~diAhOntHeblOg~

hahahahaha..gegerl shuke tak muka boboi cenggitu??hahahaha
Boni JLL3 Boni JLL3 19 March, 2012
@Ezad Skytech

hahahaha..tu la..asyik bercerita je kan??hahaha
Boni JLL3 Boni JLL3 19 March, 2012
@Arina Shamsul

hahahahaha..ayat tu sebenarnya hanya permainan je..saya ni sebenarnya bukanlah kacak orangnya..saya ni hanya berwajah orang melayu yang biasa2 jer..tapi, saya sentiasa bersyukur dengan apa yang dianugerahkan olehNya..hehehe..
Boni JLL3 Boni JLL3 19 March, 2012
@Ct Mawa

kena tunggu ada pasangan ler..hehehe :)
~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 20 March, 2012
da ada ke blm???..cpt sikit nk tgk pic majlis awk ngn awk2 skali... xnk terlupe lg da pasni...huhu
Boni JLL3 Boni JLL3 20 March, 2012
@~CAHAYA~

hahaha..majlis saya???hahaha.saya mana ada majlis lagi ler
fae jamal fae jamal 22 March, 2012
abg kacak tayang muka utk gadis2 yea..hahahahha
Boni JLL3 Boni JLL3 22 March, 2012
@fae jamal

lebih kurang lah..hahahaha