My Pinky Moments

My Pinky Moments
ARGHHH!!!!! ADOI!! ADOI!! OBJEK PANAS APA NI??!!
My Pinky Moments
Tolong!! Tolong!!



Perghh!!! Korang jangan salah faham pulak. Bukan aku sengaja nak mentranformasi diri aku jadi macam ni. Takkan orang sekacak aku tiba-tiba nak melukai hati gadis-gadis yang menggilai aku dengan menukar personaliti menjadi adik-adik. Maafkan aku Neelofa mahupun Izara Aisyah. Sebenarnya aku masuk satu contest. Kalau masih tak mempercayai kejujuran aku, silalah klik -> MY PINKY MOMENTS CONTEST <-

Aku pun start rasa nak try bila aku tengok BRO ZARUL COMEY ni mentranformasikan diri beliau. Heh heh. Jadi, meh aku terangkan sedikit info tentang contest ni. Contest ni dianjurkan oleh EYRIQAZZ.COM dan MADAM MONDOQ.COM

dan ditaja bersama 
HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com




{ 41 comments.. read them below or add one }

CIK MAY CIK MAY 29 March, 2012
jambu derrr....haha
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 29 March, 2012
haha!sweet like strawberry,hehehe.gud luck!
umie mia umie mia 29 March, 2012
err apakah?mengapakah?kenapakah? persoalan tu la yg kluar bile tgok gmbr.. tp bile dah baca br terjawab semua persoalan hahaha
eLLa n aLia eLLa n aLia 29 March, 2012
tolonglah.. geli tau tngok pakai pink dgn mende berbulu tu.. haha.. anyway.. gudluckk..
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 29 March, 2012
hahahaha lu menang la mcm ni hahahah
O'gosh O'gosh 29 March, 2012
amboi2...gagah mengePINKkan diri ye....gud luck!
Aien Alien Aien Alien 29 March, 2012
masih kacak dipandang mata :D



good luck boni~
NOOR FATIN NOOR FATIN 29 March, 2012
nak like kat mana ni? hahaha gudluck!
MaYa MustWany MaYa MustWany 29 March, 2012
hahahha tekanan darah rendah tgk pic2 atas.hahah

gud luck abg
Liselle MonCherie Liselle MonCherie 29 March, 2012
Mak Aih dengan Iron pink lagi tu!
Buat facial dgn iron tu mcm mujarab je bro hahaha!
O CIKTEDDY O CIKTEDDY 29 March, 2012
sy rase sy jatuh cinta..ahaha
c'axoera ヅ c'axoera ヅ 29 March, 2012
pinkyyyy!!!! adesssss hehe
She's Enon She's Enon 29 March, 2012
ee, jgn buat lagi ye lepas ni. pesanan ikhlas ni. haha =='
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 29 March, 2012
kalau macam ni la gayenyeee~ confirm menang! hehehe :D
Ezad Skytech Ezad Skytech 29 March, 2012
haha...terbaik la..mcm da nampak je sape yg akan menang ni...HAHA~
yana halim yana halim 29 March, 2012
tetibe je rasa nak ada kat situ pastuh switch on je seterika tu. muehehee...
kura kura 29 March, 2012
pehhh. pink benauuu makngah kite! hahhah
Miss Purple Miss Purple 29 March, 2012
haha...apakah?

knapa seluar tak kaler pink gk? hehe
eila eila 29 March, 2012
comey la konon heeee...
H.S H.S 29 March, 2012
mula-mula tengok,ingatkan nak bagitau suatu kisah menyayat hati seorang mangsa kekejaman seterika.hahahaha :D

rupa-=rupanya masuk contest. =.='

bajet comel lettew.LOL

tudung siapa la yang jadi mangsa tuu? hahahaha

ok kita nak add sekarang :p
suzie rahman suzie rahman 29 March, 2012
hahaha xbleh blah. abis kekacakan... pinjam tudung mak ke? ke alas meja.neway gud luck.
m!3yr4h_LolLy m!3yr4h_LolLy 29 March, 2012
terserlah kejambuan di situ. hahahaha. macam boleh menang kalau gini la gayanya. wink wink
Nadia Amat Nadia Amat 29 March, 2012
wah.........!!! (tak terkate)
Nadia Amat Nadia Amat 29 March, 2012
wah.........!!! (tak terkate)
msredcheesecake msredcheesecake 30 March, 2012
ni baju n tudung sape jadi mangsa ni? sape ryg sponsor? ke memang sendiri punya?
HUDAJMAL HUDAJMAL 30 March, 2012
eii, geli nye . hahaha . btw comel . haha
Miziey Miziey 30 March, 2012
Peh! seram bulu tengkuk gua selepas melihat gambar porno diatas. Nasib baik bulu lain tak contact sama. Fuh! syukurrr~

Baik gua blah before gua pun berjangkit. Larikkkkk!!!
Miziey Miziey 30 March, 2012
Peh! seram bulu tengkuk gua selepas melihat gambar porno diatas. Nasib baik bulu lain tak contact sama. Fuh! syukurrr~

Baik gua blah before gua pun berjangkit. Larikkkkk!!!
Nurul Akmal Nurul Akmal 30 March, 2012
Aloooooo kiutnye.. jambu derrrrr.. hehehehehehe
nur_za nur_za 31 March, 2012
gila comei..dh tlg like dh..hAHA
madammondoq madammondoq 02 April, 2012
comelnya!! terbaik!!! so sweeeeeeeeeettttttttttttttt!!!!!!!
محمد شهريل القنيطري محمد شهريل القنيطري 02 April, 2012
ko dah buang tabiat ka??hahahhaha,sweet jgk kau pakai mcm ni...
si kiut lavender si kiut lavender 02 April, 2012
fulamak aii....feeewwiitt...kikikiki
Eyriqazz Eyriqazz 23 April, 2012
Tahniah, anda Finalist My Pinky Moments Contest http://www.eyriqazz.com/2012/04/finalist-my-pinky-moments-contest.html
Nurrul Nurrul 21 May, 2012
lalala ,, kelakar betull...
Jambu ..