Cerita Lawak : Tips Bila Jubur Gatal [18SG]

on 30 March 2012

Korang pernah mengalami masalah ini? Selalu atau tak selalu? Baru-baru ni aku telah diserang penyakit ni. Tak keruan aku dibuatnya. Jadi untuk mendapatkan tips-tips yang paling berkesan dan efisien, aku telah melakukan satu survey. Ternyata segala tips-tips yang diberikan berjaya membuat gatal-gatal tiada lagi. Jom kita terjah apa kata survey.





Aku sudah mencubanya. Korang bila lagi? Sekarang masalah gatal-gatal sudah tiada dan kehidupan menjadi lebih bermakna. 


P/S : JGN DITIRU TIPS-TIPS DALAM ENTRI NI KERANA IA ADALAH REKAAN SEMATA-MATA. ULANG SUARA. REKAAN SEMATA-MATA. Nanti ada pulak yang terbunuh. Hakhakhak.














Ranking: 5

{ 57 comments... read them below or add one }

Reply Comment O'gosh said...

adoi..baca je terus rasa gatal2...hakhakhak


March 30, 2012 at 11:48 AM
Reply Comment NAL said...

adoi..x tahan la..hahaha..tambah2 yg suruh masukkan botol deodorant tu..hahah


March 30, 2012 at 11:58 AM
Reply Comment umie mia said...

peghh macam2 petua yg sememangnya 18sg huhu


March 30, 2012 at 12:02 PM
Reply Comment Popkorn said...

HAhaha...
Sememang nye sakit perut aku baca entry kau neh...

Ade jer tp idea membe2 ko tu memang the best lah....


March 30, 2012 at 12:07 PM
Reply Comment Phat said...

ubat yang sememang nya mujarab + sodapppp ialah GARU sajo hahahaha


March 30, 2012 at 12:24 PM
Reply Comment AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Errkk .. Nak komen pun serba salah .. Terbuka sangat luahan masalahnya tuh ..


March 30, 2012 at 1:01 PM
Reply Comment kura said...

haha... cabut je bulu yee. haha


March 30, 2012 at 1:04 PM
Reply Comment Zakaria's daughter said...

ahhh!
gelikkkk waaaa.
habessss habesss pahala wa terbang jumaat nehh.
cissss


March 30, 2012 at 1:18 PM
Reply Comment msredcheesecake said...

apsal leh gatai2? kuman? sopak? tungau? kurap? donut?


March 30, 2012 at 1:38 PM
Reply Comment YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ayoooo!sengal2 tips tu hah...hakhakhak...


March 30, 2012 at 1:39 PM
Reply Comment suzie rahman said...

salam boni..oitttttt sungguh jijik lah.. ee kotor die ni.selamat dh siap2 mkn br mkn.hik3


March 30, 2012 at 1:55 PM
Reply Comment littledolphin said...

tak yah nak duduk atas durian kah,letak shieLdtox kahh,basuh dan sabun bersih-bersih cukup.hahahaha :D

malas sangat pun ,korek je pakai jari bak kata salah seoarng pengkomen kat atas tu.tapi sila lah basuh tangan dengan dettol selepas itu ya kawan.sekian. :ppp

terima kasih kerana app. :P

p/s geli lah wey baca entri ni.hahahahah


March 30, 2012 at 2:00 PM
Reply Comment MawardiYunus said...

hahahah giler siap ada yang suh cabut bulu.. ngeeeeeeeee


March 30, 2012 at 2:19 PM
Reply Comment Mr.PinGu said...

pengsan aku membacanya!! hahaaa


March 30, 2012 at 2:46 PM
Reply Comment HUDAJMAL said...

hahahha . sengal betul --'


March 30, 2012 at 2:48 PM
Reply Comment Lea Isnawi said...

ni mesti tak basuh berak ni
tu sebab gatal2

aish. reject jadi laki :P


March 30, 2012 at 3:13 PM
Reply Comment Miziey said...

Kalau jubur gatal maksudnya jodoh dah dekat.




Ok, itu tipu! kalau jubur gatal, maksudnya lu tak basuh dengan properlah. Lu ni mesti spesis yang nak cepat jer kan? lepas download najis lu lupa nak kasi bersihkan alatan dan perkakas yang diguna pakai. Tu laa, lain kali sila bersihkan dulu yerr.
Mihmihmihmih.
x)


March 30, 2012 at 3:21 PM
Reply Comment NOOR FATIN said...

tips yang diorang bagi semua mengerikan aje. hahaha tetiba rasa tak gatal terus :P


March 30, 2012 at 4:08 PM
Reply Comment Nurul Akmal said...

Hahahaha tajuk bukan main lagi.. ;)


March 30, 2012 at 4:48 PM
Reply Comment Hany Rara said...

wakakak aeeiii smua petua sengal belaka..


March 30, 2012 at 5:50 PM
Reply Comment Naziman said...

hahahahahahahhahaha...tips terbaik la..hahha...


March 30, 2012 at 6:16 PM
Reply Comment Muhammad Saiazuan Norhalik said...

smeua telah memberi tips tips yang 'hebat'

rasanya satu lagi tips yang diorng tak mentioned, apa dia?

buat tak tau je...


March 30, 2012 at 6:29 PM
Reply Comment MaYa MustWany said...

haiyakkk giler2 punya entry..tips pun..grrr..hahahha


March 30, 2012 at 7:52 PM
Reply Comment miss Fyqa said...

hehehe *gelak jer mampu.. tips semua merapu2 je.. :D


March 30, 2012 at 10:11 PM
Reply Comment Woofer Storm said...

tips merbahaya ni bro,kalau ikut 44 hari tak dpt nak tdo..hehehe

slmt mlm^^


March 31, 2012 at 1:12 AM
Reply Comment Ezad Skytech said...

haha...boleh tahan tips ni..kah3~


March 31, 2012 at 3:14 AM
Reply Comment Mr. Doctor said...

amboi.. smuanya bagi idea bernas belaka.. haha


March 31, 2012 at 4:34 AM
Reply Comment teha said...

hahaha ! ade ke org sanggup ikot tips tu ?


March 31, 2012 at 1:24 PM
Reply Comment semutsengal said...

basuh berak tak bersih ke bro ?


Guna sabun yaa.


March 31, 2012 at 1:58 PM
Reply Comment O CIKTEDDY said...

dei x boleh bayang camne..ape daaa =,= hahaha :P


March 31, 2012 at 3:30 PM
Reply Comment chemay said...

tips2 semua macam nokharomm.
hahaha


March 31, 2012 at 7:01 PM
Reply Comment aRa ❤ aFiq™ said...

tip top sume tip2 ni.. haha..


April 1, 2012 at 4:05 AM
Reply Comment Zakaria's daughter said...

hohoihoihoihoi.
penat wa masuk belogggg luuu.
takde post bru kehh.
hupdate pelissssss.
permintaan julung2 kali by zakaria's daughter.

kahkah -..-


April 1, 2012 at 10:43 AM
Reply Comment m!3yr4h_LolLy said...

hahahaahahah. sengal betol. tak boleh blah.


April 1, 2012 at 8:26 PM
Reply Comment madammondoq said...

weiii.. geli bulu telinga i baca ok!!!! ahak3..


April 2, 2012 at 9:34 AM
Reply Comment CIK MAY said...

haha..sengal!kene cite kat khalayak umum??kui3..


April 2, 2012 at 11:40 AM
Reply Comment محمد شهريل القنيطري said...

Boni aku kebali jadi komen tegar blog ko..hehe,oh no!!!nanti ko p jumpa doktor hbs lah , konfom hasil ujian kau disyaki liwat kalo ikut tips diatas....hehehe


April 2, 2012 at 3:18 PM
Reply Comment SuparMan SuaRez said...

Hahahaa..sekali Lagi Entri Ganas..Huhuhu


April 2, 2012 at 11:06 PM
Reply Comment SuparMan SuaRez said...

Hahahaa..sekali Lagi Entri Ganas..Huhuhu


April 2, 2012 at 11:07 PM
Reply Comment SuparMan SuaRez said...

Hahahaa..sekali Lagi Entri Ganas..Huhuhu


April 2, 2012 at 11:07 PM
Reply Comment naiemah_ramli said...

hahaha..tips tak blh blah semua..bahaya btoi..hehehe =.=''



*blog kita tak berupdate sbb baru balik dri bercuti..hehehe ^_^


April 3, 2012 at 2:57 AM
Reply Comment ~diAhOntHeblOg~ said...

pengsan baca komen geng2 boboi tu...
hahahaha...

*ni tips ai..suh kerbau sondol ilang la gatai..hahahahhaa


April 3, 2012 at 11:53 AM
Reply Comment huda jamil said...

haha. entri ni mmg sgt realiti. bile dtg time gatal gile babun nye, rase mcm nak bunh diri je. hahaha


April 4, 2012 at 9:28 AM
Reply Comment nur_za said...

haha..ada ke patut tip2 yg diorng bgi tu..jenuh kalu ikut


April 4, 2012 at 10:36 PM
Reply Comment She's Enon said...

tak senonoh budak kecik kateeee! :p


April 5, 2012 at 8:16 PM
Reply Comment Nurrul said...

hahaha , petua buat ..mmg terus hilang smua rasa :/


May 21, 2012 at 4:25 PM
Reply Comment Donny Ien said...

haha.. kelakar bro tahap gaban! nasib baik rekaaan semata-mata je.

pernah juga mengalaminya, ia biasanya di sebabkan kurang menjaga kebersihan makanan.

Selalu ambil ubat Zentel je hehe...


February 8, 2013 at 2:54 AM
Reply Comment Mr.PinGu said...

patot mcm pernah baca.. ropaNya mmg pernah


February 8, 2013 at 2:58 AM
Reply Comment Irwan Alessa said...

peh sentap hati mak nak.. hahaha terbaik punya tips.. haha gila la entry ni.. memang terbaik tips.. asal tak tenyeh dekat mesin parut kelapa je.. kompom rabak.. hahaha


February 8, 2013 at 11:46 AM
Reply Comment Ezad Skytech said...

Haha..mcm2 tips ada..cadangan aq guna manual je..jari..hahahahahahaha


February 8, 2013 at 6:21 PM




 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design