Cerita Lawak : Tips Bila Jubur Gatal [18SG]

Korang pernah mengalami masalah ini? Selalu atau tak selalu? Baru-baru ni aku telah diserang penyakit ni. Tak keruan aku dibuatnya. Jadi untuk mendapatkan tips-tips yang paling berkesan dan efisien, aku telah melakukan satu survey. Ternyata segala tips-tips yang diberikan berjaya membuat gatal-gatal tiada lagi. Jom kita terjah apa kata survey.





Aku sudah mencubanya. Korang bila lagi? Sekarang masalah gatal-gatal sudah tiada dan kehidupan menjadi lebih bermakna. 


P/S : JGN DITIRU TIPS-TIPS DALAM ENTRI NI KERANA IA ADALAH REKAAN SEMATA-MATA. ULANG SUARA. REKAAN SEMATA-MATA. Nanti ada pulak yang terbunuh. Hakhakhak.














{ 57 comments.. read them below or add one }

O'gosh O'gosh 30 March, 2012
adoi..baca je terus rasa gatal2...hakhakhak
NAL NAL 30 March, 2012
adoi..x tahan la..hahaha..tambah2 yg suruh masukkan botol deodorant tu..hahah
umie mia umie mia 30 March, 2012
peghh macam2 petua yg sememangnya 18sg huhu
Popkorn Popkorn 30 March, 2012
HAhaha...
Sememang nye sakit perut aku baca entry kau neh...

Ade jer tp idea membe2 ko tu memang the best lah....
Phat Phat 30 March, 2012
ubat yang sememang nya mujarab + sodapppp ialah GARU sajo hahahaha
AdiaLuze AdiaLuze 30 March, 2012
Assalammualaikum ..

Errkk .. Nak komen pun serba salah .. Terbuka sangat luahan masalahnya tuh ..
kura kura 30 March, 2012
haha... cabut je bulu yee. haha
Zakaria's daughter Zakaria's daughter 30 March, 2012
ahhh!
gelikkkk waaaa.
habessss habesss pahala wa terbang jumaat nehh.
cissss
msredcheesecake msredcheesecake 30 March, 2012
apsal leh gatai2? kuman? sopak? tungau? kurap? donut?
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 30 March, 2012
ayoooo!sengal2 tips tu hah...hakhakhak...
suzie rahman suzie rahman 30 March, 2012
salam boni..oitttttt sungguh jijik lah.. ee kotor die ni.selamat dh siap2 mkn br mkn.hik3
littledolphin littledolphin 30 March, 2012
tak yah nak duduk atas durian kah,letak shieLdtox kahh,basuh dan sabun bersih-bersih cukup.hahahaha :D

malas sangat pun ,korek je pakai jari bak kata salah seoarng pengkomen kat atas tu.tapi sila lah basuh tangan dengan dettol selepas itu ya kawan.sekian. :ppp

terima kasih kerana app. :P

p/s geli lah wey baca entri ni.hahahahah
MawardiYunus MawardiYunus 30 March, 2012
hahahah giler siap ada yang suh cabut bulu.. ngeeeeeeeee
Mr.PinGu Mr.PinGu 30 March, 2012
pengsan aku membacanya!! hahaaa
HUDAJMAL HUDAJMAL 30 March, 2012
hahahha . sengal betul --'
Lea Isnawi Lea Isnawi 30 March, 2012
ni mesti tak basuh berak ni
tu sebab gatal2

aish. reject jadi laki :P
Miziey Miziey 30 March, 2012
Kalau jubur gatal maksudnya jodoh dah dekat.




Ok, itu tipu! kalau jubur gatal, maksudnya lu tak basuh dengan properlah. Lu ni mesti spesis yang nak cepat jer kan? lepas download najis lu lupa nak kasi bersihkan alatan dan perkakas yang diguna pakai. Tu laa, lain kali sila bersihkan dulu yerr.
Mihmihmihmih.
x)
NOOR FATIN NOOR FATIN 30 March, 2012
tips yang diorang bagi semua mengerikan aje. hahaha tetiba rasa tak gatal terus :P
Nurul Akmal Nurul Akmal 30 March, 2012
Hahahaha tajuk bukan main lagi.. ;)
Hany Rara Hany Rara 30 March, 2012
wakakak aeeiii smua petua sengal belaka..
Naziman Naziman 30 March, 2012
hahahahahahahhahaha...tips terbaik la..hahha...
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 30 March, 2012
smeua telah memberi tips tips yang 'hebat'

rasanya satu lagi tips yang diorng tak mentioned, apa dia?

buat tak tau je...
MaYa MustWany MaYa MustWany 30 March, 2012
haiyakkk giler2 punya entry..tips pun..grrr..hahahha
miss Fyqa miss Fyqa 30 March, 2012
hehehe *gelak jer mampu.. tips semua merapu2 je.. :D
Woofer Storm Woofer Storm 31 March, 2012
tips merbahaya ni bro,kalau ikut 44 hari tak dpt nak tdo..hehehe

slmt mlm^^
Ezad Skytech Ezad Skytech 31 March, 2012
haha...boleh tahan tips ni..kah3~
Mr. Doctor Mr. Doctor 31 March, 2012
amboi.. smuanya bagi idea bernas belaka.. haha
teha teha 31 March, 2012
hahaha ! ade ke org sanggup ikot tips tu ?
semutsengal semutsengal 31 March, 2012
basuh berak tak bersih ke bro ?


Guna sabun yaa.
O CIKTEDDY O CIKTEDDY 31 March, 2012
dei x boleh bayang camne..ape daaa =,= hahaha :P
chemay chemay 31 March, 2012
tips2 semua macam nokharomm.
hahaha
aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ 01 April, 2012
tip top sume tip2 ni.. haha..
Zakaria's daughter Zakaria's daughter 01 April, 2012
hohoihoihoihoi.
penat wa masuk belogggg luuu.
takde post bru kehh.
hupdate pelissssss.
permintaan julung2 kali by zakaria's daughter.

kahkah -..-
m!3yr4h_LolLy m!3yr4h_LolLy 01 April, 2012
hahahaahahah. sengal betol. tak boleh blah.
madammondoq madammondoq 02 April, 2012
weiii.. geli bulu telinga i baca ok!!!! ahak3..
CIK MAY CIK MAY 02 April, 2012
haha..sengal!kene cite kat khalayak umum??kui3..
محمد شهريل القنيطري محمد شهريل القنيطري 02 April, 2012
Boni aku kebali jadi komen tegar blog ko..hehe,oh no!!!nanti ko p jumpa doktor hbs lah , konfom hasil ujian kau disyaki liwat kalo ikut tips diatas....hehehe
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 02 April, 2012
Hahahaa..sekali Lagi Entri Ganas..Huhuhu
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 02 April, 2012
Hahahaa..sekali Lagi Entri Ganas..Huhuhu
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 02 April, 2012
Hahahaa..sekali Lagi Entri Ganas..Huhuhu
si kiut lavender si kiut lavender 02 April, 2012
had0i...gila bt0i...muhahaha
naiemah_ramli naiemah_ramli 03 April, 2012
hahaha..tips tak blh blah semua..bahaya btoi..hehehe =.=''



*blog kita tak berupdate sbb baru balik dri bercuti..hehehe ^_^
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ 03 April, 2012
pengsan baca komen geng2 boboi tu...
hahahaha...

*ni tips ai..suh kerbau sondol ilang la gatai..hahahahhaa
zaza iman zaza iman 03 April, 2012
aiyooo bonna @_@..heheh
huda jamil huda jamil 04 April, 2012
haha. entri ni mmg sgt realiti. bile dtg time gatal gile babun nye, rase mcm nak bunh diri je. hahaha
nur_za nur_za 04 April, 2012
haha..ada ke patut tip2 yg diorng bgi tu..jenuh kalu ikut
She's Enon She's Enon 05 April, 2012
tak senonoh budak kecik kateeee! :p
Nurrul Nurrul 21 May, 2012
hahaha , petua buat ..mmg terus hilang smua rasa :/
Donny Ien Donny Ien 08 February, 2013
haha.. kelakar bro tahap gaban! nasib baik rekaaan semata-mata je.

pernah juga mengalaminya, ia biasanya di sebabkan kurang menjaga kebersihan makanan.

Selalu ambil ubat Zentel je hehe...
Mr.PinGu Mr.PinGu 08 February, 2013
patot mcm pernah baca.. ropaNya mmg pernah
Irwan Alessa Irwan Alessa 08 February, 2013
peh sentap hati mak nak.. hahaha terbaik punya tips.. haha gila la entry ni.. memang terbaik tips.. asal tak tenyeh dekat mesin parut kelapa je.. kompom rabak.. hahaha
Ezad Skytech Ezad Skytech 08 February, 2013
Haha..mcm2 tips ada..cadangan aq guna manual je..jari..hahahahahahaha