Betul Ke Bau Nafas Siti Wangi?

on 17 April 2012

Gambar sekadar hiasan dalaman.

Hambekk!! Kalau korang dapat soalan cepumas macam ni, apa korang nak jawab ye? Terkejut aku bila keyword macam ni melekat kat blog aku. Hahahaha. Speechless aku. Tak percaya, cuba tengok gambar bawah ni.


Hahahaha. Kalau korang dapat soalan macam ni apa korang nak jawab ye? Kalau aku, aku akan jawab :- 

  • Ye, bau nafas Siti sangat wangi lagi-lagi bila baru bangun tidur. Tak percaya cuba bau.
  • Kalau Siti makan bawang, mestilah nafas beliau berbau strawberry, tak mungkin berbau diesel.
  • Tepat sekali soalan tu. Sememangnya bau nafas Siti sangat wangi sebab selalu kunyah produk Simple Siti.

Jadi, setakat ni sahaja entri aku. Aku benar-benar speechless. Hahahaha. Yang best tu, pencarian keyword ni melekat di entri 
--> INI <--

BONUS FOR TODAY

InsyaAllah dalam masa terdekat atau lambat sikit, aku akan cuba menjalankan satu bisnes baju-baju muslimah. Harap korang semua akan support aku ye. Al-maklumlah, nak cari duit lebih. Kalau setakat harapkan gaji despatch aku ni, sampai bila-bila pun aku tak merasa untuk ada rumahtangga sendiri agaknya. Hahaha.


Ranking: 5

{ 35 comments... read them below or add one }

Reply Comment msredcheesecake said...

siti mana ni? nak kena test ke?

sy support biz baju muslimah esp jubah.... tengah cari jubah yg simple n murah... hade?


April 17, 2012 at 2:07 PM
Reply Comment afzalsukasuki said...

jgnkan bau nafas siti..bau nafas sendiri pon belum tentu mampu aku hadapi


April 17, 2012 at 2:13 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@msredcheesecake

tunggu nanti saya update dalam entri ye kak. sekali dengan harga sekali saya bagi..hehe :)


April 17, 2012 at 2:18 PM
Reply Comment Miziey said...

Hahah. Ingatkan abam Boni betul2 testing bau nafas siti. Muahahahahah. Kelakar ah. Nais abam Boni, nais!!
xD


April 17, 2012 at 2:19 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@afzalsukasuki

tau pun ko..aku pun sama.hahahaha


April 17, 2012 at 2:19 PM
Reply Comment ceklala said...

itu macam pun ada ka? kt my blog org cr lelaki hensem..padahal manela ade pun hehe


April 17, 2012 at 2:20 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@Miziey

hahahaha.. apa jadahnya aku nak bau mulut orang??hahahaha


April 17, 2012 at 2:20 PM
Reply Comment Boni JLL3 said...

@ceklala

kadang2 keyword yang masuk ni memang kelakar la..


April 17, 2012 at 2:21 PM
Reply Comment Saddila said...

kah kah kah apa pun tak boleh. haishh gua suka komen tok ketua atas ni. haha


April 17, 2012 at 2:44 PM
Reply Comment cik kiwi's said...

wangi? mana lah nak lawan ngan napas aku haa!. bau minyak atar pak arab!!. haaa. lawan lawan. kikiki


April 17, 2012 at 2:44 PM
Reply Comment zaza iman said...

boni.......zaza gelak je lah..hahahahaah =) lucu kamu ni...


April 17, 2012 at 2:48 PM
Reply Comment KiD said...

siti mana? sitikus ke?


April 17, 2012 at 2:57 PM
Reply Comment KiD said...

siti mana? sitikus ke?


April 17, 2012 at 2:57 PM
Reply Comment KiD said...

siti mana? sitikus ke?


April 17, 2012 at 2:57 PM
Reply Comment Mr.PinGu said...

yang busuk ttp busuk hahaha.. dh nama manusia.. kekekee aku xsanggupppp... heheee


April 17, 2012 at 2:59 PM
Reply Comment Mr.She said...

simple siti ke simply siti? he3 :P


April 17, 2012 at 3:01 PM
Reply Comment Jai Montana said...

hahah..nak taw nafas bau ka x,pagi2 p sua muka betui2 depan mulut dia..heheheh


April 17, 2012 at 4:29 PM
Reply Comment NAL said...

HAHAHA..ingtkan apa la tadi..


April 17, 2012 at 5:58 PM
Reply Comment Nur Zalikha Mohd Sabri said...

Hello are you the one who took a photo with me during DenaiHati?


April 17, 2012 at 7:40 PM
Reply Comment Ezad Skytech said...

haha..best betul keyword yg masuk blog ko ni boni..ahakss...haha~


April 17, 2012 at 9:09 PM
Reply Comment littledolphin said...

siapa siti tu wey?

cari bau nafas hana tak de? :p



-H.S -


April 17, 2012 at 10:14 PM
Reply Comment Nurul Akmal said...

siti mana ni.. hehehe

wah Boni nak jadi bsinesman dah.. Good Luck Boni.. :)


April 17, 2012 at 11:31 PM
Reply Comment alyn adnan said...

haha ada jugak eak macam tu.. btw, mcm mane nk tengok apa yg orang cari tu eh..?


April 17, 2012 at 11:41 PM
Reply Comment Liselle MonCherie said...

aiyoo nafas sendiri pun malu siap tutup mulut lagi nk bercakap XDD
All the best bro Boni :DD yeahh!


April 18, 2012 at 1:34 AM
Reply Comment Hany Rara said...

Err sapala yg punya loqlaq sgt tuh..haha
btw, smoga maju jaya dlm bisnes..hehe


April 18, 2012 at 3:04 AM
Reply Comment NOOR FATIN said...

errrr lucu betol! sapa la agaknya yg search tu kan. hak3

smg berjaya dalam bisnes. amin :)


April 18, 2012 at 1:20 PM
Reply Comment Fara E's said...

kalau dapat macam tu , mak saya pun terkedu . haha


April 18, 2012 at 1:55 PM
Reply Comment fae jamal said...

siti mane? siti sifir eh?hahah

p/s :moh la kita meniaga cari duit lebih nak kawen! haha;P


April 18, 2012 at 2:07 PM
Reply Comment aRa ❤ aFiq™ said...

siti mana ni ? nama ara pun siti.. nk test ? hahaha


April 18, 2012 at 3:43 PM
Reply Comment Myra Jay said...

Siti Nurhalija ke?
Mulut CT sebab CT kan baru keluarkan minyak wangi sendiri :)


April 19, 2012 at 1:34 PM
Reply Comment ★ aIsyaH ★ said...

siti mane plk ni bau nye wangi sgt ni..bau bawang jdik bau strawberri..
tabik spring la kat siti tu..hehe :)


May 21, 2012 at 10:36 AM
Reply Comment Nurrul said...

ya kaa bau nya macam tuh ? ?
semua bau sama jaa kot... kalau pakai minyak wangi jaa lain bau.. :P


May 21, 2012 at 5:05 PM




 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design