Peraduan iPunya Beli & Menang Volkswagen Golf TSI


Hari ni aku nak ajak korang sertai peraduan ini di mana korang bakal membawa pulang hadiah yang sangat lumayan. Entah bagaimana, entah macam mana, aku sendiri pun sangat-sangat tertarik dengan peraduan ni. 

Peraduan gempak ni bermula pada 20 April 2013 hinggalah 17 June 2013. Cepat! Sekejap je peraduan ni. 


Hambekk!! Ni lah hadiah utamanya. Tak cukup buat korang terliur? Apa tunggu lagi. Moh le join peraduan ni. Kalau aku menang kereta ni, dah tentu-tentu aku akan bawa mak aku jalan-jalan pusing satu Malaysia sambil cari bakal bini pertama, kedua, ketiga dan keempat. Muahahaha. 




Ini serba sedikit penerangan ringkas mengenai pakej "P1". Sepanjang peraduan berlangsung, korang boleh je pilih mana-mana pakej di atas. 

Untuk menyertai peraduan ini, para pelanggan baru hanya perlu log masuk ke akaun selia sendiri mereka, portal nilai tambah selia sendiri pelanggan P1 dan jawab dua soalan sahaja

Para Pemenang akan dihubungi melalui SMS, email dan laman web P1 pada akhir Jun 2012. 

Untuk maklumat lanjut korang boleh ke 

Jom tengok hadiah-hadiah yang ditawarkan.

  
Pertama  : 1 x Volkswagen Golf TSI
Hadiah hadiah lain:- 
5 x Samsung galaxy Note
10 x Kamera Wifi Samsung
20 x Pembesar Suara X-mini





{ 22 comments.. read them below or add one }

Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan 23 April, 2012
ala dah ada bb takkan nak amik p1 ni lagi hukhuk
Myra Jay Myra Jay 23 April, 2012
Amboi kemain pasang niat, mula nak bawak mak jalan2 ok, bagusnya anak mak, pastu nak cari bini ok gak, tup tap tup tap nak ke 2 ke 3 ke 4, kemain ek :)
NOOR FATIN NOOR FATIN 23 April, 2012
hebat! haha kalau menang kereta, bawak jalan2 tau XD
MaYa MustWany MaYa MustWany 24 April, 2012
uitss terus cari calon 2,3 n 4?hebat2.retis mmg hebat kn.hahah

gud luck.hihi
NAL NAL 24 April, 2012
join ke bro? all the best!
nasir hamzah nasir hamzah 24 April, 2012
fuiyoo.. menarik nih...
are_lin@yu are_lin@yu 24 April, 2012
hadiah sangat2 menarik!!gudluck ya;-)
augustina early harry iskandar augustina early harry iskandar 24 April, 2012
huhu..belum menang dah ada niat nakal ek....anyway, gud luck..
madammondoq madammondoq 24 April, 2012
uish.. kalau lah dapat golf tu.. memang pengsan teruslah.. hehe..
ஜ miss klanika ஜ ஜ miss klanika ஜ 24 April, 2012
giler2 best punya hadiah. wiuuuuu2.
aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ 24 April, 2012
pemes contest ni skunk.. hadiah best2 sumee..
nur_za nur_za 24 April, 2012
xnak join tappi nk volkswagen blh x..beli kan 1..hehehe
akubiomed akubiomed 24 April, 2012
Hadiah yang ditawarkan sungguh lumayan. Volks Golf TSI mengancam dan seksi. :-)
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 25 April, 2012
Hamboiii...sucinya niat ko nak menang tuh,Boni.... haha!
Nurul Akmal Nurul Akmal 25 April, 2012
Best kan kalau dapat kete tu.. ;)
Hany Rara Hany Rara 28 April, 2012
kita pkai bb ja..
tamak bebeno bini smpai empat..haha
btw, gudluck ye :)
Nurrul Nurrul 28 May, 2012
amboi..... dapat keta pasang niat mau cari isteri 2 ,3 , 4 ? ?

*hahaha , karang ada yg lebam :P*