Peraduan iPunya Beli & Menang Volkswagen Golf TSI

on 23 April 2012


Hari ni aku nak ajak korang sertai peraduan ini di mana korang bakal membawa pulang hadiah yang sangat lumayan. Entah bagaimana, entah macam mana, aku sendiri pun sangat-sangat tertarik dengan peraduan ni. 

Peraduan gempak ni bermula pada 20 April 2013 hinggalah 17 June 2013. Cepat! Sekejap je peraduan ni. 


Hambekk!! Ni lah hadiah utamanya. Tak cukup buat korang terliur? Apa tunggu lagi. Moh le join peraduan ni. Kalau aku menang kereta ni, dah tentu-tentu aku akan bawa mak aku jalan-jalan pusing satu Malaysia sambil cari bakal bini pertama, kedua, ketiga dan keempat. Muahahaha. 




Ini serba sedikit penerangan ringkas mengenai pakej "P1". Sepanjang peraduan berlangsung, korang boleh je pilih mana-mana pakej di atas. 

Untuk menyertai peraduan ini, para pelanggan baru hanya perlu log masuk ke akaun selia sendiri mereka, portal nilai tambah selia sendiri pelanggan P1 dan jawab dua soalan sahaja

Para Pemenang akan dihubungi melalui SMS, email dan laman web P1 pada akhir Jun 2012. 

Untuk maklumat lanjut korang boleh ke 

Jom tengok hadiah-hadiah yang ditawarkan.

  
Pertama  : 1 x Volkswagen Golf TSI
Hadiah hadiah lain:- 
5 x Samsung galaxy Note
10 x Kamera Wifi Samsung
20 x Pembesar Suara X-mini





Ranking: 5

{ 22 comments... read them below or add one }

Reply Comment Warna Warni Kehidupan said...

ala dah ada bb takkan nak amik p1 ni lagi hukhuk


April 23, 2012 at 10:35 PM
Reply Comment Myra Jay said...

Amboi kemain pasang niat, mula nak bawak mak jalan2 ok, bagusnya anak mak, pastu nak cari bini ok gak, tup tap tup tap nak ke 2 ke 3 ke 4, kemain ek :)


April 23, 2012 at 10:38 PM
Reply Comment NOOR FATIN said...

hebat! haha kalau menang kereta, bawak jalan2 tau XD


April 23, 2012 at 11:47 PM
Reply Comment MaYa MustWany said...

uitss terus cari calon 2,3 n 4?hebat2.retis mmg hebat kn.hahah

gud luck.hihi


April 24, 2012 at 12:12 AM
Reply Comment NAL said...

join ke bro? all the best!


April 24, 2012 at 12:21 AM
Reply Comment are_lin@yu said...

hadiah sangat2 menarik!!gudluck ya;-)


April 24, 2012 at 9:11 AM
Reply Comment augustina early harry iskandar said...

huhu..belum menang dah ada niat nakal ek....anyway, gud luck..


April 24, 2012 at 10:43 AM
Reply Comment madammondoq said...

uish.. kalau lah dapat golf tu.. memang pengsan teruslah.. hehe..


April 24, 2012 at 12:54 PM
Reply Comment ஜ miss klanika ஜ said...

giler2 best punya hadiah. wiuuuuu2.


April 24, 2012 at 5:42 PM
Reply Comment aRa ❤ aFiq™ said...

pemes contest ni skunk.. hadiah best2 sumee..


April 24, 2012 at 6:29 PM
Reply Comment nur_za said...

xnak join tappi nk volkswagen blh x..beli kan 1..hehehe


April 24, 2012 at 8:57 PM
Reply Comment akubiomed said...

Hadiah yang ditawarkan sungguh lumayan. Volks Golf TSI mengancam dan seksi. :-)


April 24, 2012 at 9:18 PM
Reply Comment YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hamboiii...sucinya niat ko nak menang tuh,Boni.... haha!


April 25, 2012 at 7:26 AM
Reply Comment Nurul Akmal said...

Best kan kalau dapat kete tu.. ;)


April 25, 2012 at 3:03 PM
Reply Comment Hany Rara said...

kita pkai bb ja..
tamak bebeno bini smpai empat..haha
btw, gudluck ye :)


April 28, 2012 at 3:17 AM
Reply Comment Nurrul said...

amboi..... dapat keta pasang niat mau cari isteri 2 ,3 , 4 ? ?

*hahaha , karang ada yg lebam :P*


May 28, 2012 at 11:32 AM





 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design