Projek 100 Bloggers

Kenapa perlu kita menaip entri tanpa mendapat apa-apa faedah daripadanya? Sedangkan karya-karya kita perlu juga mendapat hasilnya. Macam tu juga penulis novel. Kenapa mereka nak menghidangkan penulisan mereka tanpa mendapat apa-apa hasil atau bayaran daripada siapa-siapa. Silap-silap karya mereka akan dirembat oleh orang lain tanpa mendapat apa-apa pun. Kan rugi namanya. Ada orang cakap, berkarya ni perlu ikhlas. Ye! Memang benar ikhlas. Tapi bagi aku, ikhlas dalam berkarya ini adalah ikhlas menghasilkan sesuatu yang diilhamkan dari sudut hati dan jiwa. Jika ada peluang untuk menjana pendapatan daripada karya kita, tak salah kita merebut peluang itu. Peluang bukan selalu datang dan hadir. Jika peluang itu memberi manfaat di dalam kehidupan kita, kenapa kita tak mencuba. Tak salah kalau mencuba. Rezeki Tuhan ada di mana-mana. Jadi, dengan ini, aku mengisyhtiharkan bahawa aku dengan rela hati menjoin satu projek kelolaan Bro Framestone iaitu projek yang diberi nama 'Projek 100 Bloggers'. Projek ini sangat-sangat menarik kerana ia menawarkan peluang kepada kita untuk mempromosi blog kita kepada syarikat-syarikat yang berminat untuk mengiklankan produk-produk mereka. Kepada yang berminat itu, sila terjah --> PROJEK 100 BLOGGERS <--
jika berminat untuk sertai projek ini.


Sekian. Bye bye. Hehehe

{ 32 comments.. read them below or add one }

Mr.She Mr.She 12 April, 2012
cambest je ni. hee :D
Liselle MonCherie Liselle MonCherie 12 April, 2012
Hoho mcm Misi 12 plak XD
BYk Mission mcm best je program ni,tapi kebanyakkan rakyat Malaysia kurang suka karya bahasa Inggeris T_T
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 12 April, 2012
Bravo2 kerna menjoinkan diri anda!
yer!anda lar, sape lagi!hehehe
Ezad Skytech Ezad Skytech 12 April, 2012
join sekali ke projek ni boni..chaiyok2..:D
Haw Haw 12 April, 2012
ko dah buat aku rasa tertarik, menarik..
Boni JLL3 Boni JLL3 12 April, 2012
@Haw

hahaha.. kalau da tertarik tunggu apa lagi..hehehe
madammondoq madammondoq 12 April, 2012
i pun macam nak join..
msredcheesecake msredcheesecake 12 April, 2012
Good luck in whatever u do for whatever reason...
NOOR FATIN NOOR FATIN 12 April, 2012
best2! aku xjoin pn XD tak tau la nnti join kan :P
NAL NAL 13 April, 2012
bunyi macam best but lately NAL bz skit..
Woofer Storm Woofer Storm 13 April, 2012
rasa nak join,tapi tak mampu..heheee
ceklala ceklala 13 April, 2012
bunyik cam best...so kene jgk ler men try kan kann hehe
are_lin@yu are_lin@yu 13 April, 2012
untuk berkarya ka?hehe
Aien Alien Aien Alien 13 April, 2012
bunyi macam best...nak terjah blog sana dulu :D
O'gosh O'gosh 13 April, 2012
baru ingat nak buat x sedar diri nak join sama...tapi bila tgk dia punya requirement, terus x jadi..hamba x cukup 'sifat' lagi...uhuhuhu

anyway, gud luck k...
Zakaria's daughter Zakaria's daughter 13 April, 2012
memang takk rrr.
memang takk rrr.
ehh?
lalala
Shawn Razaleigh Shawn Razaleigh 13 April, 2012
hmmm agak menarik, thnks share the info :)
Nurul Akmal Nurul Akmal 13 April, 2012
Wah Boni pun join..Semoga berjaya Boni.. Nurul pun nak try.. ;)
AdiaLuze AdiaLuze 14 April, 2012
Assalammualaikum ...

Semoga berjaya ^^v
محمد شهريل القنيطري محمد شهريل القنيطري 15 April, 2012
ni yg buat aku nk tekan..hehe,thanks bro,aku terjah skung
Jai Montana Jai Montana 16 April, 2012
TERBUANG AIR KETIKA MENGHANTAR GAS-hahaha..pic 2 bukan lesung pipit 2, 2 bekas appendix kot..heheh
Nurrul Nurrul 21 May, 2012
Wahh , siap ada projek blogger lag :>
donnyien donnyien 21 May, 2012
blog aku x layak kot.. good luck tuan admin..hehe