[PT2] Sekitar Majlis Sepetang Bersama Blogger Denaihati.com

Episod sebelum --> PART 1 <--

ucapan pembukaan

persembahan daripada sifu aku, Bro Zarul Umbrella

majlis yang sangat best dan santai sambil dihiburkan oleh bro Zarul

Abang Ensem  yang cuba melarikan diri telah berjaya ditangkap untuk dibawa ke atas pentas

lakonan mantap ala-ala filem ombak rindu dilakonkan oleh AE dan akak  yang sporting

Bro Jejai yang telah berjaya membawa pulang hadiah utama dalam majlis tersebut. Lumayan beb. Silver plate 1kg yang bernilai lebih kurang rm6k

tersenyum puas bro Jejai

Aksi Fatin Liyana  yang berleluasa di majlis tersebut. Dari kiri Bro Jejai, Bro Framestone, Bro Zarul, Aku, Abang Ensem, dan juga Bro Eyriqazz

Tiga serangkai. Bro Framestone, Bro Zarul, dan juga Shahrizal Jaszle. Aik?

Bro Jejai masih lagi dengan aksi Fatin Liyana. Hahaha.

Masih lagi dengan aksi Fatin Liyana. Bro Jejai betul-betul teruja dengan aksi tersebut. Hahaha

Sempat lagi aku menggatal dengan Nur Zalikha. Kepada Neelofa, Izara Aishah, Julia Ziegler dan juga Lyssa Faizureen, tolong jangan jeles. Antara kami tiada apa-apa. Hakhakhakhak.

Bersama Cik Nurul. Juga jangan jeles ye. Lebih-lebih lagi kepada Abang Ensem dan juga Bro Framestone. Heh heh. Bagai pinang dibelah-belah.

Bersama blogger hebat Bro Ariff Shah. Siyes, beliau sangat-sangat tak sombong ok.Sangat-sangat sempoi orangnya walaupun blog beliau antara blog yang berada di ranking teratas dalam senarai blog-blog Melayu.

Bersama sifu aku. Boleh buat gambar untuk kulit album tak? Hahaha.

Antara pose menarik yang dapat aku tonjolkan.

Dua insan yang berjasa pada aku kerana sudi menjemput aku ke majlis tersebut.

Cukuplah setakat ni. Aku rasa korang mesti boleh teka siapa founder atau penulis blog Denaihati.com kan? Insan yang bernama Tuan Muhamad Ilham atau Tuan Amir Hassan. Beliau sangat-sangat peramah orangnya. Tak sombong dan tak kedekut ilmu. Sentiasa manis dengan senyuman. Ada juga serba sedikit yang dikongsikan bersama readers yang lain. Antaranya..

  • cuba jadikan blog tempat untuk membuat bisnes
  • rezeki Tuhan ada di mana-mana. Jika blog anda masih berada di paras suam-suam kuku, jangan berhenti berusaha. Jika ada usaha, insyaAllah ada jalannya. Saya dulu pun readers lebih kurang 10-20 orang sehari. Namun, dek tak pernah berhenti berusaha, secara tiba-tiba readers melonjak tiba-tiba. Sampai satu tahap, blog saya pernah di hit sebanyak 52k UV dalam masa sehari. Itu semua adalah rezeki Tuhan. Jangan berhenti berusaha saja.


Jadi, setakat ini sahaja lah entri kali ni. Penuh dengan gambar kan? Haha. Sesuailah dengan tema hari ni. Wordless Wednesday. Ok. Bye.

P/S : Aku akan cuba berusaha sehinggalah mendapat hasil yang memuaskan. 














{ 34 comments.. read them below or add one }

are_lin@yu are_lin@yu 18 April, 2012
wahh beznya kalau dapat join..hehe
Miziey Miziey 18 April, 2012
Ehem2, untung aa dapat bergambar dengan awek cun. Tak perlu la nak kejar Neelofa lagi. Huhu~ >.<
c'axoera ヅ c'axoera ヅ 18 April, 2012
hamboyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dier
teha teha 18 April, 2012
waa.. syok nyee !
aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ 18 April, 2012
siyes nmpk best.. bila la dpt join prgrm cmni..
Lyssa Faizureen Lyssa Faizureen 18 April, 2012
Waaaaaa . SERIUS!!! J3L35 N1H !!!!!! :(
Aien Alien Aien Alien 18 April, 2012
shahrizal jaszle...kem salam kat boni ea...cakap kat dia kita kem salammm..awww!!
fae jamal fae jamal 18 April, 2012
wah! bestnyeeee!
aah laaa....ada shahrizal jazle disitu! hehehe;p
ceklala ceklala 18 April, 2012
nape awak nampak lain dlm entry nih??hehe

dah mcm kembar pulak bile sebelah2 ngn abg zarul hehe
Hany Rara Hany Rara 18 April, 2012
ahaha comelnya..pakat2 buat aksi fatin liyana..peace (^_^)v
O'gosh O'gosh 18 April, 2012
amboi..sakan bergambo ye....
Zarul Zarul 18 April, 2012
Sharizal Jazsle..fuhhh..ok bye
abang ensem abang ensem 18 April, 2012
Hak tuiiii Shahrizal Jazle kunun..
abang ensem abang ensem 18 April, 2012
Beb, tolong e-mailkan no fon lu kat e-mail gua abangensem98@gmail.com.
Liselle MonCherie Liselle MonCherie 18 April, 2012
NI yg jeles ni! Hehe posing2 jgn tak posing amik peluang yg ada hehehe!
Mwehehehe :D.
Ezad Skytech Ezad Skytech 18 April, 2012
haha..Sharizal Jazsle ye...haha...:D

> nampak sgt korang semua enjoy dgn event tu..(^^,)
Nurul Akmal Nurul Akmal 18 April, 2012
Wah tak shahrizal Jaszle.. hehehehe nak eja pun terbelit2 hehehehe ;)

Tapi ade rupa cam shah cikit lah rupa boni.. ;)
Denaihati Denaihati 18 April, 2012
terima kasih juga sampai ke majlis ni. persembahan zarul buat orang xkan lupa.
cik.blogger. sengal cik.blogger. sengal 18 April, 2012
perhhh...peeeewwwwwiiiiiit....hehhehee
Fid"s Fid"s 18 April, 2012
fatin liyana jadi mangsa fashion jari jemari pulak..
ok nice even bro
yana halim yana halim 19 April, 2012
kemain asyik Fatin Liyana.... :p
~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 19 April, 2012
wah keseronokanmu terserlah.....
Cikgu Hairul Cikgu Hairul 19 April, 2012
Meriahnye.. Rugi tak joint aritu.
Myra Jay Myra Jay 19 April, 2012
Majlis petang tu memang meriah, MJ 1st time join-happy sesangat :)
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 19 April, 2012
Shah Jaszle ek? terbaik... nak sign !!!! hihi
Myvitrd Myvitrd 19 April, 2012
sungguh jeles ku lihat kamu semua di majlis itu.. hehehe
NOOR FATIN NOOR FATIN 19 April, 2012
tercengang tgk gambar yg ada caption sharizal jaszle tu. eh? apsal mcm muka owner blog ni je?? :P :P

bestnya! bila la saya dapat pegi mcm2 ni kan.. hehehe
KiD KiD 20 April, 2012
kenapa gambar muka aku takde?
Man Man 21 April, 2012
seronok gila...bro jejai tak habis2 dgn gaya hot tu..hahahha