[PT2] Sekitar Majlis Sepetang Bersama Blogger Denaihati.com

on 18 April 2012

Episod sebelum --> PART 1 <--

ucapan pembukaan

persembahan daripada sifu aku, Bro Zarul Umbrella

majlis yang sangat best dan santai sambil dihiburkan oleh bro Zarul

Abang Ensem  yang cuba melarikan diri telah berjaya ditangkap untuk dibawa ke atas pentas

lakonan mantap ala-ala filem ombak rindu dilakonkan oleh AE dan akak  yang sporting

Bro Jejai yang telah berjaya membawa pulang hadiah utama dalam majlis tersebut. Lumayan beb. Silver plate 1kg yang bernilai lebih kurang rm6k

tersenyum puas bro Jejai

Aksi Fatin Liyana  yang berleluasa di majlis tersebut. Dari kiri Bro Jejai, Bro Framestone, Bro Zarul, Aku, Abang Ensem, dan juga Bro Eyriqazz

Tiga serangkai. Bro Framestone, Bro Zarul, dan juga Shahrizal Jaszle. Aik?

Bro Jejai masih lagi dengan aksi Fatin Liyana. Hahaha.

Masih lagi dengan aksi Fatin Liyana. Bro Jejai betul-betul teruja dengan aksi tersebut. Hahaha

Sempat lagi aku menggatal dengan Nur Zalikha. Kepada Neelofa, Izara Aishah, Julia Ziegler dan juga Lyssa Faizureen, tolong jangan jeles. Antara kami tiada apa-apa. Hakhakhakhak.

Bersama Cik Nurul. Juga jangan jeles ye. Lebih-lebih lagi kepada Abang Ensem dan juga Bro Framestone. Heh heh. Bagai pinang dibelah-belah.

Bersama blogger hebat Bro Ariff Shah. Siyes, beliau sangat-sangat tak sombong ok.Sangat-sangat sempoi orangnya walaupun blog beliau antara blog yang berada di ranking teratas dalam senarai blog-blog Melayu.

Bersama sifu aku. Boleh buat gambar untuk kulit album tak? Hahaha.

Antara pose menarik yang dapat aku tonjolkan.

Dua insan yang berjasa pada aku kerana sudi menjemput aku ke majlis tersebut.

Cukuplah setakat ni. Aku rasa korang mesti boleh teka siapa founder atau penulis blog Denaihati.com kan? Insan yang bernama Tuan Muhamad Ilham atau Tuan Amir Hassan. Beliau sangat-sangat peramah orangnya. Tak sombong dan tak kedekut ilmu. Sentiasa manis dengan senyuman. Ada juga serba sedikit yang dikongsikan bersama readers yang lain. Antaranya..

  • cuba jadikan blog tempat untuk membuat bisnes
  • rezeki Tuhan ada di mana-mana. Jika blog anda masih berada di paras suam-suam kuku, jangan berhenti berusaha. Jika ada usaha, insyaAllah ada jalannya. Saya dulu pun readers lebih kurang 10-20 orang sehari. Namun, dek tak pernah berhenti berusaha, secara tiba-tiba readers melonjak tiba-tiba. Sampai satu tahap, blog saya pernah di hit sebanyak 52k UV dalam masa sehari. Itu semua adalah rezeki Tuhan. Jangan berhenti berusaha saja.


Jadi, setakat ini sahaja lah entri kali ni. Penuh dengan gambar kan? Haha. Sesuailah dengan tema hari ni. Wordless Wednesday. Ok. Bye.

P/S : Aku akan cuba berusaha sehinggalah mendapat hasil yang memuaskan. 














Ranking: 5

{ 34 comments... read them below or add one }

Reply Comment are_lin@yu said...

wahh beznya kalau dapat join..hehe


April 18, 2012 at 2:45 PM
Reply Comment Miziey said...

Ehem2, untung aa dapat bergambar dengan awek cun. Tak perlu la nak kejar Neelofa lagi. Huhu~ >.<


April 18, 2012 at 2:52 PM
Reply Comment c'axoera ヅ said...

hamboyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dier


April 18, 2012 at 3:36 PM
Reply Comment aRa ❤ aFiq™ said...

siyes nmpk best.. bila la dpt join prgrm cmni..


April 18, 2012 at 3:42 PM
Reply Comment Lyssa Faizureen said...

Waaaaaa . SERIUS!!! J3L35 N1H !!!!!! :(


April 18, 2012 at 4:06 PM
Reply Comment Aien Alien said...

shahrizal jaszle...kem salam kat boni ea...cakap kat dia kita kem salammm..awww!!


April 18, 2012 at 4:11 PM
Reply Comment fae jamal said...

wah! bestnyeeee!
aah laaa....ada shahrizal jazle disitu! hehehe;p


April 18, 2012 at 4:23 PM
Reply Comment ceklala said...

nape awak nampak lain dlm entry nih??hehe

dah mcm kembar pulak bile sebelah2 ngn abg zarul hehe


April 18, 2012 at 4:26 PM
Reply Comment Hany Rara said...

ahaha comelnya..pakat2 buat aksi fatin liyana..peace (^_^)v


April 18, 2012 at 4:48 PM
Reply Comment O'gosh said...

amboi..sakan bergambo ye....


April 18, 2012 at 4:54 PM
Reply Comment Zarul said...

Sharizal Jazsle..fuhhh..ok bye


April 18, 2012 at 5:23 PM
Reply Comment abang ensem said...

Hak tuiiii Shahrizal Jazle kunun..


April 18, 2012 at 5:54 PM
Reply Comment abang ensem said...

Beb, tolong e-mailkan no fon lu kat e-mail gua abangensem98@gmail.com.


April 18, 2012 at 6:12 PM
Reply Comment Liselle MonCherie said...

NI yg jeles ni! Hehe posing2 jgn tak posing amik peluang yg ada hehehe!
Mwehehehe :D.


April 18, 2012 at 8:15 PM
Reply Comment Ezad Skytech said...

haha..Sharizal Jazsle ye...haha...:D

> nampak sgt korang semua enjoy dgn event tu..(^^,)


April 18, 2012 at 9:07 PM
Reply Comment Nurul Akmal said...

Wah tak shahrizal Jaszle.. hehehehe nak eja pun terbelit2 hehehehe ;)

Tapi ade rupa cam shah cikit lah rupa boni.. ;)


April 18, 2012 at 9:23 PM
Reply Comment Denaihati said...

terima kasih juga sampai ke majlis ni. persembahan zarul buat orang xkan lupa.


April 18, 2012 at 9:34 PM
Reply Comment cik.blogger. sengal said...

perhhh...peeeewwwwwiiiiiit....hehhehee


April 18, 2012 at 9:49 PM
Reply Comment Fid"s said...

fatin liyana jadi mangsa fashion jari jemari pulak..
ok nice even bro


April 18, 2012 at 10:17 PM
Reply Comment yana halim said...

kemain asyik Fatin Liyana.... :p


April 19, 2012 at 12:06 AM
Reply Comment ~CAHAYA~ said...

wah keseronokanmu terserlah.....


April 19, 2012 at 8:30 AM
Reply Comment Cikgu Hairul said...

Meriahnye.. Rugi tak joint aritu.


April 19, 2012 at 9:13 AM
Reply Comment Myra Jay said...

Majlis petang tu memang meriah, MJ 1st time join-happy sesangat :)


April 19, 2012 at 1:31 PM
Reply Comment Sharidawati Shahrudin said...

Shah Jaszle ek? terbaik... nak sign !!!! hihi


April 19, 2012 at 3:16 PM
Reply Comment Myvitrd said...

sungguh jeles ku lihat kamu semua di majlis itu.. hehehe


April 19, 2012 at 3:36 PM
Reply Comment NOOR FATIN said...

tercengang tgk gambar yg ada caption sharizal jaszle tu. eh? apsal mcm muka owner blog ni je?? :P :P

bestnya! bila la saya dapat pegi mcm2 ni kan.. hehehe


April 19, 2012 at 4:56 PM
Reply Comment KiD said...

kenapa gambar muka aku takde?


April 20, 2012 at 9:48 PM
Reply Comment Man said...

seronok gila...bro jejai tak habis2 dgn gaya hot tu..hahahha


April 21, 2012 at 10:04 AM




 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design