Puii!! Hambekk Kau!

Entah apa lah masalahnya dengan line internet ni. Asyik tak stabil. Susah aku nak belayar dalam alam maya ni. Puii!!

Sekian sahaja untuk hari ini.

gambar sekadar perhiasan duniawi. sumber gambar --> IKUTDANAKU




{ 48 comments.. read them below or add one }

YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 27 May, 2012
pui..pui...hehehe..YM pun same la...aduh.tersenguk YM depan tenet nih ha...
Miziey Miziey 27 May, 2012
Aww~ gambar yang ditampal mengandungi 12% unsur-unsur kelucahan. Dasat la lu abam boni. Huhu~
akubiomed akubiomed 27 May, 2012
Bro guna broadband apa? Keliru tempek gambar tersebut dengan kaitan talian broadband perlahan.Bad boy.:-)
Selendang Merah Selendang Merah 27 May, 2012
perghh..gmbr agak mengancam di situ..ahaha

sila pakai berok band lain..:P
ciksengeh :D ciksengeh :D 27 May, 2012
lorh . biasalah line2 encik internet nie memang selaju siput di lautan --'
yana halim yana halim 27 May, 2012
samalah dgn akak nie Boni. Buat hilang semangat blogwalking dibuatnya. huhu
MrS LoLiPoP MrS LoLiPoP 27 May, 2012
byaselha . tukar Wifi jelhaa :))
★ aIsyaH ★ ★ aIsyaH ★ 27 May, 2012
dugaan2..kalau line internet cam siput..apa b0leh buat..TID0oo~^^
MAY MAY 27 May, 2012
haha..mujur intenet kat umh ni free..tk pyh marah2 mcm pki celcom broadben dl..kikiki...

*ar...haha..bkn la..tu ade la stem yg ade gbr org tgh menenun..haha....tajuk entry nak suspen je kan..
Aien Alien Aien Alien 27 May, 2012
amboi. line bak snail-pig tak pasal2 blog ni kena puii dengan boni...haha
NOOR FATIN NOOR FATIN 27 May, 2012
sini ok je kalau nak blogwalkng. tgk youtube je lembap. sob3
Myra Jay Myra Jay 27 May, 2012
Seb baik line tenet cheq ok :)
محمد شهريل القنيطري محمد شهريل القنيطري 27 May, 2012
pui!!tapi boni ni bkn makcik yg jaga kantin tie kita sekolah rendah dlu ka??hahahha..ko ni gambar bhya ni..
miss Fyqa miss Fyqa 27 May, 2012
taktau la..sama ngan tenet kat umah ni. kejap ok kejap tak.. hish2..
Nurrul Nurrul 27 May, 2012
Mungkin sebab cik Boni tak bayar bil nieh.. huhu :P

*sabar ajeah.. cepat update , Nurrul dah bosan cuti .. nak baca entry cik Boni ! *
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 27 May, 2012
kena curi kot line ko tu
Hany Rara Hany Rara 27 May, 2012
snang je nk lajukan brodband rebus je modem tu.. hahaha lama xjngok2 sini xda entry yg pnjg lebar sikit ke :p hahah
Cik Yatt Cik Yatt 27 May, 2012
puii.! ape ludah2 ni..haha
KiD KiD 27 May, 2012
phuiii..!! marah benar bro nih..
(bestnya berblogging dengan gunakan 20Mbps UNIFI)

=)
hidayah hidayah 27 May, 2012
Oppsss.."samala dgn kite"
Jd lebih baik xpyh on9..
Keluar dating lg bagus..
Zakaria's daughter Zakaria's daughter 27 May, 2012
masuk masuk belog nehh wa dah semangat tau nak baca entry??

sekalii ayat macam pantun dua tiga empat kerat.

puihhh!!! potong stimmm.
Mr.She Mr.She 27 May, 2012
mana isi penting? wakaka >.<
nasir hamzah nasir hamzah 27 May, 2012
haha, ingat naper tadi.. ekekkek..
Ezad Skytech Ezad Skytech 27 May, 2012
sabar boni..sabar....haha~
faiz fakhirin faiz fakhirin 28 May, 2012
apa lagi, tukarlah kepada unifi..hahaha
faridah nazurah faridah nazurah 28 May, 2012
haha apakah?

lepas ni amik berukband tu, then ketuk2 sat.. pastu cucuk balik kat laptop. haaa kompem line dah okey :P
ceklala ceklala 28 May, 2012
amboii gambar hiasan tuh..tak menahan betul!hahahaha
madammondoq madammondoq 28 May, 2012
gambar perhiasan tu takde gambar yg lagi macho ke?
KorN KorN 28 May, 2012
gmbr perhiasan tu sangat ohsem... grrr
Fiza Suhaimi Fiza Suhaimi 28 May, 2012
sabo je la.. puii.. hekhek.. :D
AdiaLuze AdiaLuze 28 May, 2012
Assalammualaikum ..

Hak hak hak .. Enti ringkas yang sungguh padat .. Puiiii ... Hehehee
umie mia umie mia 28 May, 2012
entry yang tak memenatkan jari jemari hihihihi
onlajer onlajer 28 May, 2012
padat dan mantap hehe
O'gosh O'gosh 28 May, 2012
sila pakai line tenet opis untuk kePUIan yang lebih maksimus....;)
Nurul Akmal Nurul Akmal 28 May, 2012
Semua tu dugaaannn.. Sabor yer bang Boni.. ;)
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 28 May, 2012
terima kasih krn buat satu entry :)
are_lin@yu are_lin@yu 28 May, 2012
hehe lg marah lg tak ok jpg..hehe
aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ 28 May, 2012
sabar jgn marah2..sume org pnh alami situasi mcm ni.. :P
tirahzairi tirahzairi 28 May, 2012
mohon sabar yer.....hahaha
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 28 May, 2012
aik masih tak elok lagi line internet ko
MawardiYunus MawardiYunus 29 May, 2012
hahah gambar yg menggoda
NAL NAL 29 May, 2012
ape kaitan gambar girl tu dengan line internet kau Boni ? hahaha
ch000tz axoera ヅ ch000tz axoera ヅ 29 May, 2012
perasaan anda ngan pic ni ada kaitannyer hahahahah ceciter sket hehe
ctk ctk 29 May, 2012
xm xder kaitan je pic tu...sje cuci mte ye...hahaha
Arina Shamsul Arina Shamsul 29 May, 2012
haishhhhh...tempias tau...ludah pandang kiri kanan dulu..hahaha..
FEDO FEDO 30 May, 2012
Saya pun begitu linenya Sekarang. Jadi saya guna handphone ja ne.Huhu
CikMai CikMai 21 June, 2012
Mai datang follow sini :) sebab Nurrul yg cakap sini best . btw, salam kenal :)