Rahsia Komen Beribu-ribu Di Blog

on 11 May 2012

Bulan lepas yakni bulan April 2012, aku telah mencatat satu rekod juga sepanjang tempoh aku berblog selama dua tahun ini. Apakah rekod yang aku catat itu? Jom layan gambar bawah ni.

Ini adalah rekod komen terbanyak yang pernah aku catatkan di blog penyanyi goyang Inul. Siapakah itu penyanyi goyang Inul? Teruskan membaca sehingga habis.

Apakah yang ingin aku kongsikan hari ni sebenarnya? Sebenarnya, rahsia aku dapat komen sebanyak ini ialah kerana aku telah mengundi seorang blogger yang telah tercalon di dalam Digi WWWow Awards di dalam kategori Fave Makan-makan

 Jadi di kesempatan ini, aku ingin menyeru kawan-kawan semua untuk mengundi beliau sekali. Cara-carannya mudah sahaja.

  1. Sila klik --> http://bit.ly/IG0QeG 
  2. Klik pada butang "vote now"
3.  Klik connect with facebook atau connect with twitter

  
4. Klik semula "vote now"
5. Share link di facebook atau twitter

 sumber gambar -> AFASZ

Jadi, tunggu apa lagi. Jom kita vote ramai-ramai. Tapi korang semua pasti tertanya-tanya apa kena mengena vote dengan komen beribu tu kan? Sebenarnya, kalau kita rajin vote orang lain, automatik kita akan rajin untuk komen blog orang lain. Heh heh. 

Ok, seperti yang dijanjikan sebentar tadi, siapakah gerangan penyanyi goyang inul tu kan? Klik ni --> Goyang Inul

P/S :- Jangan lupa undi beliau sehinggalah 13 MEI 2012 ini. Dan buat EZAD, kau memang Superman. Susah betul aku nak kejar komen kau tu. Hahaha.
    Ranking: 5

    { 40 comments... read them below or add one }

    Reply Comment bighagenjo said...

    oh,, macam tu ka.. baguih boto.. hoo


    May 11, 2012 at 5:55 PM
    Reply Comment Scarlett O'Hara said...

    Macam nak pancing undi je? :D


    May 11, 2012 at 6:10 PM
    Reply Comment ceklala said...

    da vote da! sekali ngn blogger eyriqazz gak :)


    May 11, 2012 at 6:16 PM
    Reply Comment yana halim said...

    aik? ais krim goyang inul ada kat sinun ke? hehe..


    May 11, 2012 at 6:58 PM
    Reply Comment Syuk Ry said...

    wah.. biler lagi blog ko nk masuk digi award plak.. huhu..


    May 11, 2012 at 7:08 PM
    Reply Comment Nurmujahidah Ismail said...

    laa,, ingatkan ape,, ish,, wat suspen je, :P


    May 11, 2012 at 7:10 PM
    Reply Comment nasir hamzah said...

    hehe. nh ni pun kdg2 tk smpat nak g komen kt blog kawan2. bkn apa kojer tk tntu masa. tp insya Allah nh cube. ekekek. jom goyang inul. heheh.


    May 11, 2012 at 7:11 PM
    Reply Comment aRa ❤ aFiq™ said...

    wah hebat nye..

    da msuk cni vote la 1x :)


    May 11, 2012 at 7:25 PM
    Reply Comment cik.blogger. sengal said...

    perh...hebat...hebat...huhuhuhuhu


    May 11, 2012 at 8:07 PM
    Reply Comment Liselle MonCherie said...

    Waaaaah! Populariti meningkat! Bgus2 :D


    May 11, 2012 at 8:09 PM
    Reply Comment Nurrul said...

    hasil karangan blog nie memang best,, Nurrul suka baca ! :)

    teruskan buat kami tergelak dgn coretan owner :D HEhe , thats why ada pembaca setia..


    May 11, 2012 at 8:33 PM
    Reply Comment hidayah said...

    mak aii..mmg bukti sahih pengundi setia nih..


    May 11, 2012 at 8:48 PM
    Reply Comment Muaz Faris said...

    blog ape tu sampai 1700 .. wah


    May 11, 2012 at 9:54 PM
    Reply Comment NOOR FATIN said...

    okk dah vote! hehehe gudluckkk!


    May 11, 2012 at 10:28 PM
    Reply Comment YaYaNsMuM a.k.a YM said...

    uikksdd...byk gilosss commentss...biar botulll??huhuhu


    May 11, 2012 at 11:07 PM
    Reply Comment Selendang Merah said...

    oke sm undi beliau..sebagai tanda support..^^


    May 12, 2012 at 12:50 AM
    Reply Comment eLLa n aLia said...

    pergh! barulah pengomen rasa dihargai bila diberi hadiah..


    May 12, 2012 at 12:59 AM
    Reply Comment mie said...

    fuyoo!!
    kaki komen rupanya...
    banyak tu..
    egheheheee


    May 12, 2012 at 1:00 AM
    Reply Comment Miziey said...

    Peh! gua ingat ada minum jus kacip patimah atau minum campuran herba tadi nak dapatkan komen beribu-ribu. Huhu~


    May 12, 2012 at 5:14 AM
    Reply Comment Myra Jay said...

    tahniah ye, cayalah tu smpai beribu komen..

    Lgpun Boni mmg rajin :)


    May 12, 2012 at 10:40 AM
    Reply Comment tirahzairi said...

    wahhh...nama tirah atas skali...hahhahaa


    May 12, 2012 at 10:48 AM
    Reply Comment Lea Isnawi said...

    wahhh beribu komen si ezad tu

    hebat!


    May 12, 2012 at 10:52 AM
    Reply Comment syafiqakarim said...

    hahah untung la.
    ips ke pe ni?
    haha


    May 12, 2012 at 10:57 AM
    Reply Comment O CIKTEDDY said...

    perghhh abg boni! mmg kaki komen ar...huhu


    May 12, 2012 at 12:37 PM
    Reply Comment [PCL] said...

    wah Boni !..ilmu otai kau dh diperturunkan dah nih..hahaha...tggu apa lg.


    May 12, 2012 at 4:25 PM
    Reply Comment Sharidawati Shahrudin said...

    sempoi lah cara boni tarik org undi blog hazman.. tahniah.. anyway kak sha vote beliau hari2....


    May 13, 2012 at 2:18 PM
    Reply Comment Man said...

    goyang inul?? hahahaha..


    May 14, 2012 at 1:20 AM
    Reply Comment Ezad Skytech said...

    haha..da pandai buat tajuk entri yg menarik minat orang nak klik ye...terbaik la...haha~


    May 14, 2012 at 1:30 AM
    Reply Comment O'gosh said...

    mesti blog MADAMMONDOQ kan....brapa kali sehari Boni p ulang alik komen tu...dasat!


    May 14, 2012 at 1:52 PM
    Reply Comment Zarul said...

    pecah bersepai rekod aku


    May 14, 2012 at 4:26 PM





     
    © BONI KACAK All Rights Reserved
    Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
    Service Tempahan Design