Rahsia Komen Beribu-ribu Di Blog

Bulan lepas yakni bulan April 2012, aku telah mencatat satu rekod juga sepanjang tempoh aku berblog selama dua tahun ini. Apakah rekod yang aku catat itu? Jom layan gambar bawah ni.

Ini adalah rekod komen terbanyak yang pernah aku catatkan di blog penyanyi goyang Inul. Siapakah itu penyanyi goyang Inul? Teruskan membaca sehingga habis.

Apakah yang ingin aku kongsikan hari ni sebenarnya? Sebenarnya, rahsia aku dapat komen sebanyak ini ialah kerana aku telah mengundi seorang blogger yang telah tercalon di dalam Digi WWWow Awards di dalam kategori Fave Makan-makan

 Jadi di kesempatan ini, aku ingin menyeru kawan-kawan semua untuk mengundi beliau sekali. Cara-carannya mudah sahaja.

  1. Sila klik --> http://bit.ly/IG0QeG 
  2. Klik pada butang "vote now"
3.  Klik connect with facebook atau connect with twitter

  
4. Klik semula "vote now"
5. Share link di facebook atau twitter

 sumber gambar -> AFASZ

Jadi, tunggu apa lagi. Jom kita vote ramai-ramai. Tapi korang semua pasti tertanya-tanya apa kena mengena vote dengan komen beribu tu kan? Sebenarnya, kalau kita rajin vote orang lain, automatik kita akan rajin untuk komen blog orang lain. Heh heh. 

Ok, seperti yang dijanjikan sebentar tadi, siapakah gerangan penyanyi goyang inul tu kan? Klik ni --> Goyang Inul

P/S :- Jangan lupa undi beliau sehinggalah 13 MEI 2012 ini. Dan buat EZAD, kau memang Superman. Susah betul aku nak kejar komen kau tu. Hahaha.

    { 40 comments.. read them below or add one }

    bighagenjo bighagenjo 11 May, 2012
    oh,, macam tu ka.. baguih boto.. hoo
    Scarlett O'Hara Scarlett O'Hara 11 May, 2012
    Macam nak pancing undi je? :D
    ceklala ceklala 11 May, 2012
    da vote da! sekali ngn blogger eyriqazz gak :)
    MawardiYunus MawardiYunus 11 May, 2012
    uih goyang inul hahahaha
    yana halim yana halim 11 May, 2012
    aik? ais krim goyang inul ada kat sinun ke? hehe..
    Syuk Ry Syuk Ry 11 May, 2012
    wah.. biler lagi blog ko nk masuk digi award plak.. huhu..
    Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 11 May, 2012
    laa,, ingatkan ape,, ish,, wat suspen je, :P
    nasir hamzah nasir hamzah 11 May, 2012
    hehe. nh ni pun kdg2 tk smpat nak g komen kt blog kawan2. bkn apa kojer tk tntu masa. tp insya Allah nh cube. ekekek. jom goyang inul. heheh.
    aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ 11 May, 2012
    wah hebat nye..

    da msuk cni vote la 1x :)
    cik.blogger. sengal cik.blogger. sengal 11 May, 2012
    perh...hebat...hebat...huhuhuhuhu
    Liselle MonCherie Liselle MonCherie 11 May, 2012
    Waaaaah! Populariti meningkat! Bgus2 :D
    Nurrul Nurrul 11 May, 2012
    hasil karangan blog nie memang best,, Nurrul suka baca ! :)

    teruskan buat kami tergelak dgn coretan owner :D HEhe , thats why ada pembaca setia..
    hidayah hidayah 11 May, 2012
    mak aii..mmg bukti sahih pengundi setia nih..
    Muaz Faris Muaz Faris 11 May, 2012
    blog ape tu sampai 1700 .. wah
    ★ aIsyaH ★ ★ aIsyaH ★ 11 May, 2012
    Wah..mantop la..~ hehe :)
    NOOR FATIN NOOR FATIN 11 May, 2012
    okk dah vote! hehehe gudluckkk!
    YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 11 May, 2012
    uikksdd...byk gilosss commentss...biar botulll??huhuhu
    Selendang Merah Selendang Merah 12 May, 2012
    oke sm undi beliau..sebagai tanda support..^^
    eLLa n aLia eLLa n aLia 12 May, 2012
    pergh! barulah pengomen rasa dihargai bila diberi hadiah..
    mie mie 12 May, 2012
    fuyoo!!
    kaki komen rupanya...
    banyak tu..
    egheheheee
    Miziey Miziey 12 May, 2012
    Peh! gua ingat ada minum jus kacip patimah atau minum campuran herba tadi nak dapatkan komen beribu-ribu. Huhu~
    Myra Jay Myra Jay 12 May, 2012
    tahniah ye, cayalah tu smpai beribu komen..

    Lgpun Boni mmg rajin :)
    tirahzairi tirahzairi 12 May, 2012
    wahhh...nama tirah atas skali...hahhahaa
    Lea Isnawi Lea Isnawi 12 May, 2012
    wahhh beribu komen si ezad tu

    hebat!
    syafiqakarim syafiqakarim 12 May, 2012
    hahah untung la.
    ips ke pe ni?
    haha
    O CIKTEDDY O CIKTEDDY 12 May, 2012
    perghhh abg boni! mmg kaki komen ar...huhu
    [PCL] [PCL] 12 May, 2012
    wah Boni !..ilmu otai kau dh diperturunkan dah nih..hahaha...tggu apa lg.
    Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 13 May, 2012
    sempoi lah cara boni tarik org undi blog hazman.. tahniah.. anyway kak sha vote beliau hari2....
    Man Man 14 May, 2012
    goyang inul?? hahahaha..
    Ezad Skytech Ezad Skytech 14 May, 2012
    haha..da pandai buat tajuk entri yg menarik minat orang nak klik ye...terbaik la...haha~
    Jai Montana Jai Montana 14 May, 2012
    steady boni...feewiiitt
    Arina Shamsul Arina Shamsul 14 May, 2012
    hihi...tahniah boni :)
    O'gosh O'gosh 14 May, 2012
    mesti blog MADAMMONDOQ kan....brapa kali sehari Boni p ulang alik komen tu...dasat!
    Zarul Zarul 14 May, 2012
    pecah bersepai rekod aku