Cerita Lawak : Video Kes Buli Yang Sedang Menjadi Isu Perbualan Hangat

 First of all, please accept my apologize. Pergh! Skeaping London. Rasanya berapa hari aku terlepas nak update entri. Sebenarnya , ada sedikit masalah yang tak dapat aku elakkan. Dan menyebabkan aktiviti online aku lumpuh seketika. Jadi, kepada blogger-blogger yang selalu diterjah oleh aku, aku minta maaf banyak-banyak. Den tak dapek nak torjah ekau-ekau semuo. Tapi, aku akan sedaya upaya terjah korang balik ye!

Jadi, pada hari Jumaat yang serba indah ini, aku ingin berkongsi dengan korang semua satu video panas yang sedang menjadi buah mulut masyarakat tempatan dalam beberapa minggu kebelakangan ni. Jom layan.



{ 53 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay 25 May, 2012
Sedihhh!! sebab tak dapat nak tengok video tu sekarang sbb kat opis kena block..

Tp sure nak tengok malam karang ;)


Welcome back!! Boni :)
are_lin@yu are_lin@yu 25 May, 2012
ayu pun xlh tgk kt ofis.huhu
Mat Som Mat Som 25 May, 2012
Kau telah BULI aku BONI!
HAHAHAHAHA!
TERBAIK!
O'gosh O'gosh 25 May, 2012
Aiseh..nak kesian pun x jadi....ada bakat la Boni ni...
ceklala ceklala 25 May, 2012
tak dapat tgk la pulakkkkk :(
umie mia umie mia 25 May, 2012
x boleh bukak plak videonye..
Lawrence Lawrence 25 May, 2012
salam kenal Boni. Thanks for visiting my blog earlier. I'm now going to link your blog in my Blog exchange page. I hope you could link me as well.
Denaihati Denaihati 25 May, 2012
juga jangan buli diri sendiri(bukan dalam video klip ni)...heee
bro dah boleh buat filem pulak.
Aien Alien Aien Alien 25 May, 2012
HAHA.amboi boni ayat buli kejam sungguh....ada ke macam hamster, lawak2..terbaik!!
Phat Phat 25 May, 2012
aku komen je walaupun x leh tgk video ko kau lagi la x leh nak update blog skang ni sebab kat pc aku tulis ur cable network unplugged walaupun aku dah connect kan cable nya hehehe
KorN KorN 25 May, 2012
Hew.. hew... lpas ni entry boni berbedio je lah nampak nyer.. ok gak tu boni, xyah aku nak bace pnjg2 entry ko dah...
MAY MAY 25 May, 2012
OPIS NI BLOCK LA VIDEO2 NI..TAK BLH TGK.. ;(
NOOR FATIN NOOR FATIN 25 May, 2012
tak boleh nak tgk sbb internet slow sgtt. mcm mana ni :(

ampunnnn. heheeh

eh mentarang tu rasa dia mcm kupang la. sedappp. try la makan! hik hik
★ aIsyaH ★ ★ aIsyaH ★ 25 May, 2012
buruk mcm hamster?hamster comel boleh x???hehe..

kesian org y nk buli ue..baru sempat gertak je..xpasal2 dy y kena..spe sur0h lmbt sgt bertindak..byk sgt ckp..hehe^^
fae jamal fae jamal 25 May, 2012
haaaaaa......muke kau mcm aaron aziz..haaaaaa.....hehe;P

cayalah boni, dah boleh wat video tu..hee! :)
AdiaLuze AdiaLuze 25 May, 2012
Assalammualaikum ...

Owh .. Patutla lama tak nampak komen dia. Hehehe ..

Alaaaa .. Xleh nak bukak la video tuh .. YouTube telah diband oleh kompeni kami .. huhuhu
Nurrul Nurrul 25 May, 2012
haha TERBAIK TERBAIK ! TERBAIK ! :D, hukum karma memang adil.. nice pengajaran.. Nurrul tak buli kawan.. usik aje.. :P

*LAWAK lah cik Boni jadi cik skema.. haha
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 25 May, 2012
Hahaha..Penuh Pengajaran..
MawardiYunus MawardiYunus 25 May, 2012
hahhaa, entry kali ni pendek huhuhu yeah
MawardiYunus MawardiYunus 25 May, 2012
hahhaa, entry kali ni pendek huhuhu yeah
Nurul Akmal Nurul Akmal 25 May, 2012
Buli lah sangat.. Hahahaha
aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ 25 May, 2012
uwaaaa.. xdpt nk tgk video tu.. sobs sobs
Afasz Afasz 25 May, 2012
buli ke ?

boni , jom makan sama...hehehe
ciksengeh :D ciksengeh :D 25 May, 2012
patutle lama diam punn
c'axoera ヅ c'axoera ヅ 25 May, 2012
OMgoooossshhhhhhhh what is goin on...? terlebeh sasau ni hahahahah
Arina Shamsul Arina Shamsul 25 May, 2012
hahahahaha..lawak..lawak..nak tersembur air liur saya tengok tarian tu..hahaha..terbaiekkk..

tak sia2 la saya berlari2 anak mencari earphone sebab sekarang ni takle nak volume kuat2..hahaha.
محمد شهريل القنيطري محمد شهريل القنيطري 25 May, 2012
hahaha..boni x leh blah lah uka gangster tu..mcm sarip dol lah...
Cik SkubidubidUu..... Cik SkubidubidUu..... 25 May, 2012
heheheh....bagus en boni nih...sentiasa ada cerita ceritinya (^.')
waniey syazwani waniey syazwani 25 May, 2012
datang singgah, baca entry dan follow blog awak...
tak dapat nak tgk video tu sb line kat asrama nie slow
nice blog :)
eila eila 25 May, 2012
benci...benci...haha comey jer!!!
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 26 May, 2012
amboi...buli yer...kang ym antar yayan buli boni, nak?hahaha!
kura kura 26 May, 2012
tak dapat saksikan vid panas ini kerana wifi hostel main block block. ciss!
tirahzairi tirahzairi 26 May, 2012
fuy0oooo......buli balik!!!!
Muaz Faris Muaz Faris 26 May, 2012
nak jadi vlogger dah pulak ke ?? hehehhehe
Mr.She Mr.She 26 May, 2012
dan dan menari tiang pulak kan. haha

haa. buli lg, kan dh kne penumbuk sedas. haha
[PCL] [PCL] 26 May, 2012
cayah lah boni...aku dgn rela hati menguatkan vol tuk dgr suara kau yg owesome tuh..
Fazrol Fazrol 26 May, 2012
Sungguh gangster kamu ye..
Tapi bab perut mmg kena tumbuk... He he..
onlajer onlajer 26 May, 2012
ha,ha entry yg terbaik tk pyah nak baca tengok je he
teha teha 26 May, 2012
eh eh , ade vid laa... hahaha !
Tuan Tanah Tuan Tanah 27 May, 2012
singgah sini. nice vid :)
etuza etuza 27 May, 2012
kadang2 late juga update blog..kekangan masa kan..
KiD KiD 27 May, 2012
kau.. buruk.. macam.. hamster! wakakakakaa... benci! benci!
suzie rahman suzie rahman 27 May, 2012
salam buni. adoi mmg kesian sgttt. rs nk melucah tgk video. geram toi.
Myra Jay Myra Jay 27 May, 2012
Baru dpt tgk video.. :)

Nasihat yg baik.. Adoi nak buli pun kena tengok tona kulit ke?? hehee
Kesian mamat skema tu :)
Hany Rara Hany Rara 27 May, 2012
haha malang betoi la pgguna2 berukban mcm sy nih..xdpt tngok muka kacak boni bervid.. ahahah nk tngok jgk..wuwuwu
nasir hamzah nasir hamzah 27 May, 2012
menci..menci.. haha the best lah boni..
Ezad Skytech Ezad Skytech 27 May, 2012
benci...benci...benci..haha~
NAL NAL 29 May, 2012
tak leh buka la video tu bro..
Liselle MonCherie Liselle MonCherie 29 May, 2012
Haaa? Benci Benci Benci! serious lawak heheheh!
AnonymousAnonymous 30 December, 2012
[url=http://tinyqr.co/oww-n][b]ugg boots sale[/b][/url] QGMTSH
[url=http://linkaka.com/1fd][b]ugg boots on sale[/b][/url] UDOOFF
[url=http://5five.co/4k][b]sale uggs boots[/b][/url] SOTLWN
[url=http://3dqr.de/3cso][b]ugg sale[/b][/url] BZMSAC
[url=http://keu.se/5fks][b]uggs sale[/b][/url] GLEAVH