Cerita Lawak : Video Susulan Artikel Penyanyi Lelaki Bermulut Busuk



P/S : Welcome back --> my designer <--. Thanks sebab createkan shoutbox yang best tu. Heh heh.

{ 37 comments.. read them below or add one }

aRa ❤ aFiq™ aRa ❤ aFiq™ 16 May, 2012
ala xdpt tgk , broadband slow.. sadisss
NAL NAL 16 May, 2012
aduhai..hahah..
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 16 May, 2012
hahahah apa yg ko merepek ni brooo...adoi senak perut aku
Maya Diana Maya Diana 16 May, 2012
hehehehe...saboo je la...wat muka slamba jee....

owhh skrg baru MD tau...gaya ketawa keanak2an dan kontrol hensem tu...heee
Edy Zaidi Edy Zaidi 16 May, 2012
hahaha..xboleh blah...
madammondoq madammondoq 16 May, 2012
mak aii... busuknya sampai ke sini bau ok!
NOOR FATIN NOOR FATIN 16 May, 2012
haha rajin buat video ;D
afzalsukasuki afzalsukasuki 16 May, 2012
kejadah la ko ni ape nak jadik la
mie mie 16 May, 2012
adoi!!
no komen...
hehehehee
Mia Meymi Mia Meymi 16 May, 2012
hahaha. boni2..nsib baek wad pnuh. kalau x..
Nurul Akmal Nurul Akmal 16 May, 2012
Berbakat sungguh Boni nih.. hehehe
Aien Alien Aien Alien 16 May, 2012
alaaa boni...tersama la kita, selalu juga ketawa keanak-anakkan sambil kekalkan riak muka cun :D
Myra Jay Myra Jay 16 May, 2012
Pagi tadi ada jugak jenguk, tapi kat opis server kena block..
Balik rumah karang baru dapat tengok..

Sedih tul..huhuu
Myra Jay Myra Jay 16 May, 2012
Jap nak bukak kat enset-gigih nak tengok jugak :)
HUDAJMAL HUDAJMAL 16 May, 2012
haha. mcm tu pun ada ? oke. hehe
Miss Purple Ungu Miss Purple Ungu 16 May, 2012
pasni glamer la hehe
btw, shoutbox yg kreatif sgt :)
onlajer onlajer 16 May, 2012
haha lawak mulut busuk
KorN KorN 16 May, 2012
Hahaha.. beb, serius klako... cam hampeh ko boni... kalo aku nak gelak sakan aku kne datang sini saloo la jawab nya...
Hany Rara Hany Rara 16 May, 2012
nak tngok jugak! tapi xboleh haa.. sobss T_T
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 16 May, 2012
Mohon Tunjukkan tarian Tiang lagi Bro...Hahahhaha
faiz fakhirin faiz fakhirin 16 May, 2012
aku nk buat wish gak la...cuba ko buat larian tanpa kaki dengan menari lagu lady gaga...
miss Fyqa miss Fyqa 16 May, 2012
mcm2.. aha.. variety.. good2... leh wat video lg lps ni.. :D
★ aIsyaH ★ ★ aIsyaH ★ 16 May, 2012
part ketawa tu comel..tp bunyi nye jelah..hehe.. ~

*shoutbox ue smart.. :)
akubiomed akubiomed 16 May, 2012
@Zarul Umbrella Bro Zatul boleh panggil untuk back dancer show bro. :-)
akubiomed akubiomed 16 May, 2012
Seksinya bro nasib baik tidak ada bulu di dada. :-)
Muaz Faris Muaz Faris 16 May, 2012
wah, dia dah ade shoutbox.. igt kan nak kekalkan tradisi .. BONI SI SHOUTBOX NOT FUNCTION.. haha
hidayah hidayah 17 May, 2012
ada apa ni..
tak dapat tgk..
nmpk box hitam kaler je..
Denaihati Denaihati 17 May, 2012
harap bro dah hilang stress tak terkawal tu..he he
Myra Jay Myra Jay 17 May, 2012
Masih lagi tak berpeluang nak tengok..
Adoyaiii stress betulla :)
Myra Jay Myra Jay 17 May, 2012
Adoila Boni Boni, gelak keqaih peqhut cheq ni tau... hahahaaa :)

Thanks Boni tunaikan permintaan, ternyata anda memang K.A.C.A.K..hehee
Ezad Skytech Ezad Skytech 18 May, 2012
haha...masa ni ko tgh demam ke boni...heee~
Nurrul Nurrul 21 May, 2012
haha... ada2 aje cik Boni nie..