Welcome Back My Designer

on 14 May 2012

Pada hari ni aku nak wish welcome back untuk seorang blogger yang pada mata aku memiliki status gadis comel. Entah kenapa aku suka betul tengok gadis-gadis comel ni. Mungkin inilah dinamakan citarasa agaknya. Tapi elok juga, daripada tiba-tiba aku memiliki citarasa kepada lelaki-lelaki comel. Erkk. Apakah!!

Serba sedikit tentang blogger comel ni. Beliau merupakan seorang blogger yang sangat-sangat berjasa kepada aku kerana beliau telah mereka bentuk keseluruhan blog aku. Daripada header, template, hinggalah shoutbot. Senang cerita 80% design blog aku ni sebenarnya daripada beliau. Aku ni pandai menaip tapi hakikatnya aku adalah seorang yang buta IT. Apa lagi nak guna kaedah-kaedah photoshop ni. 

Setelah lama beliau menyepi, akhirnya beliau telah timbul juga. Akhirnya, si comel aku telah kembali. Muahahahaha. Jadi, jom terjah blog designer aku ni ramai-ramai.

klik --> Mia Meymi

P/S : Terkesima aku berita tentang lintah masuk jubur seorang kanak-kanak. Pergh! Nasib baik budak tu tersedar yang lintah tu masuk, kalau tak sedar?? Pasti dah beranak pinak lintah tu dalam perut dia. (Kenapa macam tak ada kena mengena je p/s ni dengan entry ni ye? )
Ranking: 5

{ 32 comments... read them below or add one }

Reply Comment SuparMan SuaRez said...

Hahaha..Bro,Update la pasal cerita Lintah tue plak..hahaha


May 14, 2012 at 8:40 PM
Reply Comment KorN said...

Argh... ingtkan baru nak jadik komen 1st.... kim salam kat dak ni... hihihi...*senyum2 malu sambil nguap...

*sila buang shoutbox yg xder function tu ye abe enseng...


May 14, 2012 at 8:42 PM
Reply Comment Zarul Umbrella said...

wah patutlah blog ko dah makin comel bro..nnt suruh design blog aku nnt boleh ker? jap nak terjah blog dia


May 14, 2012 at 8:56 PM
Reply Comment YaNa Yassin said...

Biasa lah tue, sifat lelaki mmg suka yg ce comel jerk.


May 14, 2012 at 9:12 PM
Reply Comment Diana Azis said...

Wah..kemain awak yea..anyway nampak blog awak makin maju..huhu.. :D


May 14, 2012 at 9:28 PM
Reply Comment aRa ❤ aFiq™ said...

comel designer dia.. blog beliau pun cun :)


May 14, 2012 at 10:08 PM
Reply Comment LaLa mhdnor said...

shoutbox xleh guna dah, tukar cepat :P


May 14, 2012 at 10:15 PM
Reply Comment YaYaNsMuM a.k.a YM said...

amboii...Boni...suke yg comel2 yer...dah tu yang anggun2 tu, camner??takkan ko sampai hati taknak suke..?.ekekeke


May 14, 2012 at 10:29 PM
Reply Comment faiz fakhirin said...

comel comel..hhahaha...anak ker tu?..or anak sedara?


May 14, 2012 at 10:40 PM
Reply Comment Nurul Akmal said...

wah boleh lah suh dia designkan blog nurul... :-)


May 14, 2012 at 11:29 PM
Reply Comment Muaz Faris said...

haa, ni ke gadis yg ko cakap tu..


May 14, 2012 at 11:36 PM
Reply Comment MawardiYunus said...

untungla ada designer yang comel kan :)


May 14, 2012 at 11:40 PM
Reply Comment ciksengeh :D said...

alolo , comel je designer nye haa ..


May 15, 2012 at 12:06 AM
Reply Comment Maya Diana said...

comel...comel...mcm nora danish pun ada...hehehhe...

TAPI...pasal lintah tu...euwwww....teringat cerita hantu sakinah...huhuhu(drama lama tu...)


May 15, 2012 at 1:10 AM
Reply Comment nasir hamzah said...

untung lah ada yg nak tolong, teringin gak nak guna template lain. nantilah belajo dulu.huhu.


May 15, 2012 at 2:11 AM
Reply Comment CIK MAY said...

x de idea kot..tu pasal la takde kene mengenna p/s th..hihi


May 15, 2012 at 8:13 AM
Reply Comment Myra Jay said...

Memang comel, nampak kecik molek ha :)


p/s: Mujur jugak dia takdak pape kan, macam2 hal..


May 15, 2012 at 9:00 AM
Reply Comment Lea Isnawi said...

betul2.ada terbace gak kat blog penmerah

gila ah
dh la makin panjang

gulp


May 15, 2012 at 10:48 AM
Reply Comment O'gosh said...

dasat..muka comel bole buat design macho tuk boni cam gini...cam x caye je..hehe


May 15, 2012 at 10:52 AM
Reply Comment NAL said...

memang secocok la dengan kau Boni..btw asal tak tukar lagi shoutbox tu?haha


May 15, 2012 at 11:10 AM
Reply Comment mie said...

terjah jangan x terjah...
ehehehee


May 15, 2012 at 11:32 AM
Reply Comment NOOR FATIN said...

bila kita org comel2 ni, kita akan terasa comel jugak. kan kan. ha3

tau xpee. xdpt bygkan. besar pulak tu lintah =,=


May 15, 2012 at 1:36 PM
Reply Comment CekbOlat-bOlat said...

bolat tak comel ? okay fine..

fine XD


May 15, 2012 at 3:50 PM
Reply Comment [PCL] said...

jap lg aku tejah sana...tq.


May 15, 2012 at 9:39 PM
Reply Comment Denaihati said...

header bro memang simple n cantik molek. insyaAllah boleh terjah nanti.


May 15, 2012 at 10:15 PM
Reply Comment Hany Rara said...

eh apa yg patot sy komen ni..haha btw, belog awak kemas :))


May 30, 2012 at 8:22 PM
Reply Comment Che Rosliza Che mat said...

hihihi memang tak ada kena mengena..


July 29, 2012 at 10:47 AM





 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design