Hero Burger Bakar

on 30 June 2012

Hari ni aku nak update entri yang serius pula. Kadang-kadang aku rasa berdosa bila asyik buat korang ketawa sampai bontot krem. Baiklah, kita terus kepada hero burger bakar. Siapa yang jadi hero untuk burger bakar ni? Aku kah? Tak mungkin sebab aku ni vegetarian. Ok, tolong jangan tertipu. Hahaha. 

 Tanpa membuang masa, jom kita terjah gambar-gambar di bawah untuk mengetahui siapa hero burger bakar.








Nampak? Hero Burger Bakar ni yang sebenarnya adalah sebuah kedai burger bakar yang baru muncul di Penang. Ini sebenarnya adalah satu berita baik untuk orang-orang Utara yang ingin merasa sendiri keenakan rasa daging burger bakar. Tengok pun dah tau memang sangat-sangat menyelerakan. Home made dengan resipi yang tersendiri. Aku sarankan korang-korang yang berada di Utara untuk terus terjah ke sana. Pasti tidak akan wujud rasa penyesalan. 

Ini pun sebenarnya kedai salah seorang sahabat aku. Sebenarnya dah lama beliau nak aku buat satu entri khas untuk kedai ni, tapi aku sering sibuk dengan hal lain. Haha. Sorry sangat-sangat bro. Tapi hari ni, aku dah pun membuat satu entri khas untuk Hero Burger Bakar. Tapi nampak pada sambutan, Alhamdulillah. Semakin ramai yang mengunjungi kedai beliau. Kepada yang ingin mencuba burger bakar ini, boleh lah mengunjungi:-

Astaka Stadium Bandaraya, Penang, Malaysia
Mon: 6:00 pm - 12:00 am
Wed - Sun: 6:00 pm - 12:00 am

Ataupun boleh hubungi Hero Burger Bakar untuk pertanyaan lebih lanjut di talian 
01126420334


Err, rasanya -GADIS SEMASA- ni boleh lah singgah ke kedai burger bakar ni kan?? Hehehe. Dah dekat sangat dah tu. Heh heh.

P/S : pada entri semalam -INI- , ada juga yang menjawab dengan tepat. Hehe. Siapa dia yang telah menjawab dengan tepat tu? 

Beliau adalah --> SI DIA <--

Baiklah. Disebabkan aku tak berapa mampu nak bagi hadiah berbentuk wang ringgit mahupun harta benda, aku bagi hadiah yang berbentuk visitor. Hehehe. Jadi, moh terjah blog beliau secara ramai-ramai dan membabi-buta.


Ranking: 5

{ 48 comments... read them below or add one }

Reply Comment Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tak rasa lagi makan burger ni.. adehh~


June 30, 2012 at 9:06 PM
Reply Comment dhiashahida said...

sangatlah terliur melihatnya..wee


June 30, 2012 at 9:13 PM
Reply Comment YaNa Yassin said...

alah, baca dah terliuq, tapi jauh lah pulak.


June 30, 2012 at 9:20 PM
Reply Comment Cik blogger sengal said...

adess..hai burger oh burger..wawawa...lapar-lapar


June 30, 2012 at 10:04 PM
Reply Comment miss Fyqa said...

lama x makan burger.. *sikit punya jauh.. Huwaaaaaaaaaaaaa.


June 30, 2012 at 10:07 PM
Reply Comment Iffah Afeefah said...

da lme teringin nk try

sedap nmpak


June 30, 2012 at 10:27 PM
Reply Comment Iffah Afeefah said...

da lme teringin nk try

sedap nmpak


June 30, 2012 at 10:27 PM
Reply Comment KorN said...

Penang? alamak.. tapi area seberang la plak.. bila masa aku nak pgi nie... Kalo Boni turun Penang halo2 aku yerp bro...


June 30, 2012 at 10:30 PM
Reply Comment mira maisara said...

haha. tetibe telan air liur. serius. :]


June 30, 2012 at 10:31 PM
Reply Comment [PCL] said...

burger yg dulu kat Selayang tu pon x smpt nk terjah lg bro , ni mai lagi...haha kat Penag plk tuh...sempoi, info terbaik bg peminat burger..

psst..aku terjah link2 kamu kat sini.


June 30, 2012 at 11:25 PM
Reply Comment CikMai said...

wahhhh terharu sangat , men redah je jawab semalam tu,ehehehe...

burger tu bt kite nak pengsan la,ya Allah sedapnyaaaaa rupa dia.mana nak cari kt noghori smbilan neeyyy ..ayokk


June 30, 2012 at 11:38 PM
Reply Comment Nurrul said...

alamak ?? dekat utara d nun... jauhnya.. macam mana org selatan nak pekana burger nie ? =.=

*susah law dah terliur.. cik bOni.. Post kan Ke johor boleh :P


June 30, 2012 at 11:42 PM
Reply Comment nasir hamzah said...

wah ni kalau nh aku turun penang nanti blehlah rasa buger bakar ni.. tapi bila ek aku nak sampai penang lagi? ekekek.

peh memang cukup mengiurkan..


July 1, 2012 at 12:11 AM
Reply Comment DEZAMAN COTTAGE said...

aik....macam kenai ja gambar burger tu....macam lebih kurang jer ngan yang nie http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170094906452131&set=a.170013053126983.34592.169342259860729&type=3&theater hehehehe


July 1, 2012 at 2:18 AM
Reply Comment Fazrol said...

Kalau balik penang.. confirm aku try p.. tue pun kalau aku p bayan lepas laa..
bgtau mmbr joni @ zack dpt diskaun.. ha ha..


July 1, 2012 at 3:43 AM
Reply Comment محمد شهريل القنيطري said...

Alhamdulillah aku org utara...yes!!!tunggu kepulangan aku..haha


July 1, 2012 at 6:48 AM
Reply Comment Myra Jay said...

Bila tgk beger-Wowww menguji deria rasa betul, bila baca lagi, eh!!! kat Penang rupanya... So boleh p teqhejah la..

Eh!! sat, cik secret tu dok area mana ek? boleh la plan untuk ngedate kat situ nanti :D


July 1, 2012 at 9:19 AM
Reply Comment Siti_btp said...

Sangat menyelerakan!!
Berhati-hatilah dgn pemakanan kita..

Aku Bekas Pesakit Kanser!!


July 1, 2012 at 12:13 PM
Reply Comment Crafty Nieya said...

boni..pomote jee kee??tester??bak mai lah sini burger tue..kite share2..pat pat..=) sedapnyee


July 1, 2012 at 3:30 PM
Reply Comment anamizu kaito said...

perhhh todia! dia punye meleleh tak tahaannnnnnnnnn T________T








Luv,
cik ana


July 1, 2012 at 4:35 PM
Reply Comment onie said...

agak-agak kalau onie turun penang boleh belanja dak?hahahaha


July 1, 2012 at 4:42 PM
Reply Comment nurfa22 said...

area penang ye? oh, tengah dekat penang ni.. nak g tengok lah.. eh, n try sekali.. erk, satu lagi blog telah melangkah ke alam berdomain.. tahniah..


July 1, 2012 at 8:41 PM
Reply Comment si kiut lavender said...

adeis..mengancam siot tgok burger dia
dahla kita ni peminat tegar burger nih..


July 1, 2012 at 9:53 PM
Reply Comment steffany daph said...

nyummmmmm.. selera gila tgk burger size king ni. tu baru burger. :D laaa.... meleleh air liur.. im new here :D


July 1, 2012 at 11:23 PM
Reply Comment steffany daph said...

nyummmmmm.. selera gila tgk burger size king ni. tu baru burger. :D laaa.... meleleh air liur.. im new here :D


July 1, 2012 at 11:24 PM
Reply Comment NAL said...

sedap jer tgk cheese tu...


July 2, 2012 at 12:34 AM
Reply Comment Lyssa Faizureen said...

GADIS SEMASA ? perghh. Semasa lah sangat kan ?? HAHAHA .


July 2, 2012 at 12:41 AM
Reply Comment msredcheesecake said...

Takjadi nak ngidam.... Delivery ke shah alam takde ke?


July 2, 2012 at 12:45 AM
Reply Comment Ezad Skytech said...

kat Penang...jauh sgt tu...kalau turun sana boleh la g cuba nanti...huhu~


July 2, 2012 at 2:36 AM
Reply Comment Hany Rara said...

adeh..suka taw post2 pasal grill burger ni..org dah la teringin..haha


July 2, 2012 at 9:05 AM
Reply Comment KiD said...

tu diaaa... macam2 dah burger bakar skrang nih.


July 2, 2012 at 9:30 AM
Reply Comment afzalsukasuki said...

besar kemain camno la aku nak makan cenggini


July 2, 2012 at 3:41 PM
Reply Comment hazman aka species1980 said...

Nanti....kalau balik kampung kat PENANG nak pi cari la BURGER nie.... yummy


July 2, 2012 at 3:56 PM
Reply Comment Arina Shamsul said...

hadoiii..terpercik air liur saya..hahaha.

jauh gila dengan tempat saya..camna nak makan..oder online boleh?hahaha.


July 2, 2012 at 6:33 PM
Reply Comment akhiyy said...

perhh..perut tngh lapar tngk gambar ni..memang leleh la air liur..hahha..jauh la kat penang..


July 2, 2012 at 11:29 PM
Reply Comment nurfa22 said...

abg boni.. mintak tolong.. nak tau, boni beli domain katne? kih3x, baru dapat komisyen dri jobdirumah n clickbank sekali.. so, nak guna duit tu utk beli domain sendiri..


July 3, 2012 at 8:41 AM
Reply Comment cendol said...

ish! terlapo pulak tngok burger ni!!


July 3, 2012 at 11:33 AM
Reply Comment Sharidawati Shahrudin said...

yeah!!!! burger bakar memang sedap dan nyummy! hehehe


July 3, 2012 at 6:42 PM
Reply Comment crystalzerosix said...

burger bakar...dah jadi fenomena plak skang yer...menu pilihan utama masa kini...belum dpt rasa lg...insyaallah akan cuba :)

my fotoblog:
http://gambarankasar.blogspot.com/2012/06/putrajaya.html :)


July 4, 2012 at 12:38 AM
Reply Comment YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM tak penah makan lagi.Bila la agaknya,Boni nak banje YM ngan Yayan nie, erk?ekekeke


July 4, 2012 at 7:12 AM
Reply Comment Saya Disini said...

wah..sedpnye..sy xpernah mkn burger cm ni..mesti sedp ni


July 4, 2012 at 8:43 AM
Reply Comment Myra Jay said...

@Myra Jay

Ada plan nak terjah Hero Bakar ni.. Tak tahan dok tengok gambar..
Harap dapat singgah sebelum posa ;D


July 5, 2012 at 9:00 AM
Reply Comment fae jamal said...

mak ai! kecur air liur tgk burger bakar tuh boni oi...haih!


July 13, 2012 at 3:20 PM




 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design