Lagi Bayi Yang Memerlukan Keprihatinan Kita Semua

Di kesempatan ini , aku ingin memohon jasa kalian semua untuk menderma sedikit dan menyediakan satu entri khas untuk adik Ahmad Sufi kita ini yang sedang menderita.


Buat pengetahuan semua, adik Ahmad Suffi dilahirkan pada 22 Mac 2012 dan sejak dilahirkan juga beliau menghidapi masalah paru-paru yang kritikal. Kos perubatan si kecil ini menelan kos sehingga rm9000 untuk sehari.

Jadi, kepada seluruh warga Malaysia yang prihatin , sama-samalah kita membantu adik kecil kita ini.

Untuk keterangan lebih lanjut, boleh lah klik

{ 40 comments.. read them below or add one }

Nurrul Nurrul 10 June, 2012
Kasihan nya si kecil...
semoga tabah menghadapi ujian... :/
eLLa n aLia eLLa n aLia 10 June, 2012
betapa berharganya nyawa brbndibg hrta.. jom tngok link tabung ahmad sufi..
[PCL] [PCL] 10 June, 2012
hi Boni, dh mengatasi pengkomenn tegar diblog pcl..tq.

insyaAllah pcl akn bantu ..dan kita sama2 membantu adik Sufi..
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 10 June, 2012
alahai kecik2 da skit

hope die ley sembuh ngn segera

xsnggup tgk budak2 menderite
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 10 June, 2012
Selalu je YM dapat info pasal perkembangan bayi nie...kesian Sufi.Smoga Allah permudahkan semuanya untuk dia & keluarganya,amin.
Zaza Ridzlan Zaza Ridzlan 10 June, 2012
sama2 lah berdoa kpd Allah...
Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) 10 June, 2012
kesian nye si kecik ni..

jom same2 kte bantu..
ctk ctk 10 June, 2012
smoga dia membesar dengan sempurna...
NAL NAL 10 June, 2012
moga2 mereka sekeluarga tabah menjalani dugaan Allah ini.
babycomel babycomel 10 June, 2012
tak sanggup bila tengok adik ni kecik2 lg dh menderita sakit camni.. semoga family dia terus tabah,
Ira Nira Ira Nira 10 June, 2012
Ya Allah kesianya..sma2 kite bantu.smoga ank kecil ni cpt smbuh ;(
KorN KorN 10 June, 2012
Yang x mampu dari segi wang ringgit, mari la sama2 kita berdoa yang terbaik untuk nya, dan doakan keluarga nya tabah hadapi ujian ni...
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 10 June, 2012
ya allah engkau berilah kesembuhan kepada anak kecil ini ya allah.. :)
Izara4eva™ Izara4eva™ 11 June, 2012
kecik2 lgi da dapat ujian mcm ni.. mdoakan yg terbaik ntok dia..
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 11 June, 2012
Ya Allah, kesiannya :'(

jom sama2 bantu baby ni, cepat sembuh ye baby :')
fairus fairus 11 June, 2012
SEMOGA BOLEH SEMBUH PENYAKITNYA.. AMIN..
Edy Zaidi Edy Zaidi 11 June, 2012
ya Allah..kesiannya.. :(
ceklala ceklala 11 June, 2012
insyaallah...sama2la kita membantu setakat yang termampu...
msredcheesecake msredcheesecake 11 June, 2012
tak sanggup tengok bby sufi macam tu.... muga semua urusan keluarganya dipermudahkan...
Phat Phat 11 June, 2012
sebak aku tengok..mana yg x dpt derma..doa kalian pun dah cukup
Mat Som Mat Som 11 June, 2012
Insya Allah....sangatlah besar ujian keluarga ini
Hanie Dew Hanie Dew 11 June, 2012
Semoga ditabahkan dan dikuatkan jiwa dan raga nya.in shaa Allah.
Hany Rara Hany Rara 11 June, 2012
Ya Allah kesiannya :( kecik lagi..comel pulak tu..semoga dia pnjang umur..amin
Hany Rara Hany Rara 11 June, 2012
Ya Allah kesiannya :( kecik lagi..comel pulak tu..semoga dia pnjang umur..amin
Nurul Akmal Nurul Akmal 11 June, 2012
Ya Allah sedih jer tgk budak2 kecik sakit camni.. Semoga semuanya berjalan dgn lancar..
Hanie Dew Hanie Dew 11 June, 2012
Tapi tapi portugal ada satu game ngan holland
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 11 June, 2012
eh nak buat jugak lah entri pasal ni :) ..
Muaz Faris Muaz Faris 11 June, 2012
kesian nye , penyakit apakah ini??
nasir hamzah nasir hamzah 11 June, 2012
Kesiannya.. huh besar kos yang perlu keluarga ni tanggung.. insyaAllah kita sama2 membantu.. semoga keluarganya tabah menghadapi ujian ini..

sori boni, dah lama tak jengah blog ni, sibuk blog aku pun dah besawang tak berupdate..hehe..
nur_za nur_za 11 June, 2012
comei ye adik ni..mata bulat...
kesian kat dia
Afasz Afasz 12 June, 2012
moga Allah beri dia perlindungan & moga adik ni cpt sembuh....sedih plak tgk , kecik2 dah kene sakit cmtu >_<
Myra Jay Myra Jay 12 June, 2012
Ayuh kita membantu ssetakat kemapuan kita kepada adik Sufi
Arina Shamsul Arina Shamsul 13 June, 2012
ya allah nak berderai air mata tengok penderitaan si kecil ini.

berat mata memandang,berat lagi bahu memikul,..semoga keluarga terus tabah.

mari sama2 kita hulur apa yang termampu..
suzie rahman suzie rahman 14 June, 2012
kesian nya adik sufi. harap adik cpt sembuh yer syg..
ch000tz axoera ヅ ch000tz axoera ヅ 14 June, 2012
hrmm kesiannyer....Moga Allah permudahakan segalanya...
m!3yr4h_LolLy m!3yr4h_LolLy 15 June, 2012
Ya Allah, sembuhkanlah adik ini daripada penyakitnya itu. amin.

kesian betol
AdiaLuze AdiaLuze 16 June, 2012
Assalammualaikum ..

Subhanallah .. Ciannya ... T_T
onie onie 28 June, 2012
rm9000 per day?semoga adik ni selamat,kesian dia :'(