Pasangan Suami Isteri Blogger Mengumpat Blog Aku Secara Terbuka

on 02 June 2012

Entah di mana, entah bagaimana, secara tiba-tiba terpercik kahak aku dan tepat mengenai kepala anak jiran aku yang berumur dalam lingkungan 17 tahun. Dan tak semena-mena beliau berlari laju-laju dan masuk ke dalam rumah sambil meronta-ronta kegelian. Semua ini terjadi tatkala aku sangat-sangat terkejut dengan penerbitan entri oleh satu pasangan suami isteri blogger yang terang-terang mengumpat aku secara bertulis.



Pergh!  Aku tak tau nak cakap apa. Speechless bak kata Justin Bieber. Pasti korang nak tau entri apakah itu? Nak menghuraikan panjang-panjang, aku tak berkemampuan. Sebab tahap pemikiran aku di setting bukan untuk menghuraikan tapi lebih kepada menghancurkan. Jadi, korang baca lah sendiri. Baca entri tersebut sehingga habis dan buatlah rumusan korang sendiri. Aku? Aku hanya mampu speechless. Speechless di pagi Sabtu sambil membelai manja perut buncit tapi comel aku ni.

Klik -->   BLOGGER FAMOUS YANG PERASAN BAGUS!!   <-- 

Selepas beberapa hari menerbitkan entri ni. Banyak feedback yang negatif diterima aku dan juga blogger suami isteri ni. Sejuta kemaafan aku panjangkan kepada blogger suami isteri ini. Kepada yang membaca ni, sebenarnya entri di sebelah sana memang mengumpat aku, tapi mengumpat perkara yang ELOK-ELOK sahaja. Harap penjelasan ini dapat meleraikan salah faham yang berlaku sepanjang entri ini diterbitkan. 

Ranking: 5

{ 49 comments... read them below or add one }

Reply Comment NAL said...

Nak terjah juga la..hurmmm


June 2, 2012 at 12:42 AM
Reply Comment Norasyimah Saifullah said...

memang tak patut dia buat entry macam tu....


June 2, 2012 at 12:51 AM
Reply Comment Hidayah Bach said...

Cheesedale...dia buat serang balas..
Kihkih..
Jadi nih nk kena ckp mekacih ke nih sbb balas hantaran Haa?


June 2, 2012 at 12:53 AM
Reply Comment cincin permata said...

wahh , hot ni . jap , nak bace . hehe


June 2, 2012 at 1:00 AM
Reply Comment ctk said...

ish...xptot btoi dorg tu....patutnya kena kutuk abis-abisan lg..haha



*eh, nk ct buat entri sekali sehari? tkot dorg xlarat nk bca je...len lah cm kamu...entri lawak2, mmg yg xlarat pon jd larat trus smat2 nk bce...haha


June 2, 2012 at 2:09 AM
Reply Comment Izara4eva™ said...

ecece.. bjaya buat org gelak.. tahniah.. nnti masuk Raja Lawak lak :D


June 2, 2012 at 2:16 AM
Reply Comment LaLa mhdnor said...

nyampah dengan boni, kbai :P


June 2, 2012 at 2:17 AM
Reply Comment Mat Som said...

Nanti aku baca, nak solat Subuh dulu.
Apa2 pun kenalah sabar byk2 noo.

Mungkin salah satu cara dia nak tarik trafik light.


June 2, 2012 at 6:05 AM
Reply Comment KorN said...

tajuk ko kemain lagik yer...... hampess


June 2, 2012 at 6:27 AM
Reply Comment محمد شهريل القنيطري said...

MAK AI...kecian gila kat ko...jgn risau aku tetap sokong ko!!


June 2, 2012 at 6:58 AM
Reply Comment Hitam Keris Emas said...

Salam.
We all taknak tarik traffic light.
Kami menulis tentang boni Tanpa letak
Nama boni.
Entry Kami ikhlas kerana Kami mmg suka pd
Entry boni.
Maaf, tapi komen anda yg sedikit mengelirukan buat
Kami terpanggil utk memberi keterangan.
Ckp siang pandang2.
Terima kasih.


June 2, 2012 at 7:50 AM
Reply Comment Hitam Keris Emas said...

Kan?
Itu sbb blog dia lain dari lain.
:)


June 2, 2012 at 7:52 AM
Reply Comment Hitam Keris Emas said...

Satu lg mangsa hang boni..
Tajuk kemain gempak.
Abih le blog Kami kena cop
Blogger suami isteri jahat nih..
Haha..


June 2, 2012 at 7:54 AM
Reply Comment Hitam Keris Emas said...

Terima kasih.
Walaupun kepala Gila2 terbukti bersopan orgnya
Bila buat backlink mcm tu.
Sama2 la kita maju dlm blogging nih ye.
:)


June 2, 2012 at 7:57 AM
Reply Comment Hitam Keris Emas said...

Salam.
We all taknak tarik traffic light.
Kami menulis tentang boni Tanpa letak
Nama boni.
Entry Kami ikhlas kerana Kami mmg suka pd
Entry boni.
Maaf, tapi komen anda yg sedikit mengelirukan buat
Kami terpanggil utk memberi keterangan.
Ckp siang pandang2.
Terima kasih.


June 2, 2012 at 7:58 AM
Reply Comment Hitam Keris Emas said...

Salam.
We all taknak tarik traffic light.
Kami menulis tentang boni Tanpa letak
Nama boni.
Entry Kami ikhlas kerana Kami mmg suka pd
Entry boni.
Maaf, tapi komen anda yg sedikit mengelirukan buat
Kami terpanggil utk memberi keterangan.
Ckp siang pandang2.
Terima kasih.


June 2, 2012 at 7:58 AM
Reply Comment Nurrul said...

HAHA , kan dah kena band ? *huhu gurau ajee...tapi the true... memang blog Cik Boni Best ! suka sgt baca.. lawak hiperbola ! :P


June 2, 2012 at 9:06 AM
Reply Comment [PCL] said...

kau mmg comel dbhgian tu Boni..sat lg aku terjah sana...


June 2, 2012 at 9:15 AM
Reply Comment Bro Framestone said...

Hang memang femes... tak boleh disangkal


June 2, 2012 at 9:26 AM
Reply Comment hazman aka species1980 said...

Dasat la ko BONI.... dah ada ramai peminat fanatik siot....


June 2, 2012 at 9:42 AM
Reply Comment ~~zana@pb~~ said...

akak belum baca lg blog tu.....tp boleh agak sebelum baca komen2 kt sini.....
Boni bg akk tukang karut terbaik! Hehe....tak puas hati? Meh dtg Sabah, panjat gunung kinabalu lps tu golek dr atas ke bawah, amacam?


June 2, 2012 at 9:48 AM
Reply Comment ciksengeh :D said...

wah . aramainye peminat die . boleh bukak fan club lah lepaih nie . hekhek


June 2, 2012 at 9:56 AM
Reply Comment Nurul Akmal said...

Nurul nyampah gak ngan Boni.. hahahaa

sebab imaginasi boni terlalu tinggi.. jeles..


June 2, 2012 at 9:58 AM
Reply Comment Edy Zaidi said...

blogger popular...ramai la peminat kan..hehe


June 2, 2012 at 10:10 AM
Reply Comment Lawrence said...

Salam kenal Boni. just dropping by. hope you have a great weekend.


June 2, 2012 at 11:29 AM
Reply Comment Zul De Alexis said...

sebab blog boni best...ahahaha


June 2, 2012 at 12:07 PM
Reply Comment Lea Isnawi said...

dh bace entri diorg semalam
cuam x sempat nak komeng

hehe


June 2, 2012 at 1:14 PM
Reply Comment Masha Meisters said...

dah terjah...hoho...memg speechless!


June 2, 2012 at 1:28 PM
Reply Comment Myra Jay said...

Dah terjah-pergghh memang umpatgan yang terang dan nyata :)


June 2, 2012 at 3:29 PM
Reply Comment MawardiYunus said...

ahhaahah, sadis giler tajuk


June 2, 2012 at 3:38 PM
Reply Comment zareliqa afiqa said...

Weee! terjah~ terjah! hehehe


June 2, 2012 at 4:07 PM
Reply Comment nur_za said...

kah2...ni la rupe nyer blogger famous tu...hurrm...nk tmpg famous skali blh


June 2, 2012 at 4:42 PM
Reply Comment Aien Alien said...

den pun sangat suka dengan dialog cerita saladdin tu....ok nak terjah blog pasangan tersebut...hehe


*thankz boni bagi idea untuk si kaki kipas tu... :D


June 2, 2012 at 4:53 PM
Reply Comment Arina Shamsul said...

hahahaha !huh! menyampah gak..suspen tau.hehehe.
nasib baik saya terjah dulu blog mereka,sebelum komen..ngeee..


June 2, 2012 at 5:30 PM
Reply Comment ~Sweet Honesty~ said...

salam kenal la yea.. best jugak gurau2 camne kan..bikin gempak saja..


June 2, 2012 at 7:10 PM
Reply Comment ♥ sitifarhana ♥ said...

untung laaa jadi blogger famous..hehe,,

ingatkan betul2 kutuk la td..sje buat gempak tww..hehehe


June 2, 2012 at 10:12 PM
Reply Comment Maya Lisa said...

wuhuuuu ! maya terjah sanaaa !


June 2, 2012 at 11:08 PM
Reply Comment ★ aIsyaH ★ said...

wah..ayat2 dy awal tu agak suspen..egt tak puas ati..rupanye nk memuji..hehe^^

best la kan dy jadi blogger fam0us ni..hehe..~


June 2, 2012 at 11:37 PM
Reply Comment Tinta Lana said...

Salam boni.

Patutnya ko buat ayat sadis2 lgi, bagi gempak habis..bagi marah kaw2 punya,hahaha. baru aku pun terbatuk kuar kahak skali,hehe.

nnti mau terjah juga :)


June 2, 2012 at 11:52 PM
Reply Comment eLLa n aLia said...

hehe, ni asam pedas pahit manis ko berblogger.. trima kritikan klau ada yg mmbina.. btw, nak terjah blog tu.. untung dia dapat trafik gak.. hehe


June 3, 2012 at 12:01 AM
Reply Comment eLLa n aLia said...

salah faham dah terjawab.. haha.. bagus lh kena puji blog lain..


June 3, 2012 at 12:03 AM
Reply Comment Hany Rara said...

org buta hurup je xt'gelak kalo tngok entry awk..hahah


June 3, 2012 at 5:28 AM
Reply Comment YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe...gurau-gurau membawa bahagia...hikhikhik....


June 3, 2012 at 3:35 PM
Reply Comment m!3yr4h_LolLy said...

untunglah kena puji-puji bagai nie. eh ! keh keh


June 3, 2012 at 5:57 PM
Reply Comment faiz fakhirin said...

teknik membodek ko secara halusi tu bro..hahahhaa


June 3, 2012 at 9:00 PM
Reply Comment The Author said...
This comment has been removed by the author.
Reply Comment The Author said...

Senang je nak buat kesimpulan kepada blog yang menyampah kononnya kat blog Boni ni + spammer...mcm ade satu blogger famous bagitau xde idea! kurang keatif, aku x maksud aku ni kreatif sangat kira paling kurang pon aku kutuk kelemahan technology..aku x suka singgung perasaan blogger lain sbb cuba pikir time yang dia spend utk tulis tiba2 di hina..memang speechless.


June 4, 2012 at 11:22 PM





 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design