Pasangan Suami Isteri Blogger Mengumpat Blog Aku Secara Terbuka

Entah di mana, entah bagaimana, secara tiba-tiba terpercik kahak aku dan tepat mengenai kepala anak jiran aku yang berumur dalam lingkungan 17 tahun. Dan tak semena-mena beliau berlari laju-laju dan masuk ke dalam rumah sambil meronta-ronta kegelian. Semua ini terjadi tatkala aku sangat-sangat terkejut dengan penerbitan entri oleh satu pasangan suami isteri blogger yang terang-terang mengumpat aku secara bertulis.



Pergh!  Aku tak tau nak cakap apa. Speechless bak kata Justin Bieber. Pasti korang nak tau entri apakah itu? Nak menghuraikan panjang-panjang, aku tak berkemampuan. Sebab tahap pemikiran aku di setting bukan untuk menghuraikan tapi lebih kepada menghancurkan. Jadi, korang baca lah sendiri. Baca entri tersebut sehingga habis dan buatlah rumusan korang sendiri. Aku? Aku hanya mampu speechless. Speechless di pagi Sabtu sambil membelai manja perut buncit tapi comel aku ni.

Klik -->   BLOGGER FAMOUS YANG PERASAN BAGUS!!   <-- 

Selepas beberapa hari menerbitkan entri ni. Banyak feedback yang negatif diterima aku dan juga blogger suami isteri ni. Sejuta kemaafan aku panjangkan kepada blogger suami isteri ini. Kepada yang membaca ni, sebenarnya entri di sebelah sana memang mengumpat aku, tapi mengumpat perkara yang ELOK-ELOK sahaja. Harap penjelasan ini dapat meleraikan salah faham yang berlaku sepanjang entri ini diterbitkan. 

{ 49 comments.. read them below or add one }

NAL NAL 02 June, 2012
Nak terjah juga la..hurmmm
Norasyimah Saifullah Norasyimah Saifullah 02 June, 2012
memang tak patut dia buat entry macam tu....
Hidayah Bach Hidayah Bach 02 June, 2012
Cheesedale...dia buat serang balas..
Kihkih..
Jadi nih nk kena ckp mekacih ke nih sbb balas hantaran Haa?
cincin permata cincin permata 02 June, 2012
wahh , hot ni . jap , nak bace . hehe
ctk ctk 02 June, 2012
ish...xptot btoi dorg tu....patutnya kena kutuk abis-abisan lg..haha



*eh, nk ct buat entri sekali sehari? tkot dorg xlarat nk bca je...len lah cm kamu...entri lawak2, mmg yg xlarat pon jd larat trus smat2 nk bce...haha
Izara4eva™ Izara4eva™ 02 June, 2012
ecece.. bjaya buat org gelak.. tahniah.. nnti masuk Raja Lawak lak :D
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 02 June, 2012
nyampah dengan boni, kbai :P
Mat Som Mat Som 02 June, 2012
Nanti aku baca, nak solat Subuh dulu.
Apa2 pun kenalah sabar byk2 noo.

Mungkin salah satu cara dia nak tarik trafik light.
KorN KorN 02 June, 2012
tajuk ko kemain lagik yer...... hampess
محمد شهريل القنيطري محمد شهريل القنيطري 02 June, 2012
MAK AI...kecian gila kat ko...jgn risau aku tetap sokong ko!!
Hitam Keris Emas Hitam Keris Emas 02 June, 2012
Salam.
We all taknak tarik traffic light.
Kami menulis tentang boni Tanpa letak
Nama boni.
Entry Kami ikhlas kerana Kami mmg suka pd
Entry boni.
Maaf, tapi komen anda yg sedikit mengelirukan buat
Kami terpanggil utk memberi keterangan.
Ckp siang pandang2.
Terima kasih.
Hitam Keris Emas Hitam Keris Emas 02 June, 2012
Kan?
Itu sbb blog dia lain dari lain.
:)
Hitam Keris Emas Hitam Keris Emas 02 June, 2012
Satu lg mangsa hang boni..
Tajuk kemain gempak.
Abih le blog Kami kena cop
Blogger suami isteri jahat nih..
Haha..
Hitam Keris Emas Hitam Keris Emas 02 June, 2012
Terima kasih.
Walaupun kepala Gila2 terbukti bersopan orgnya
Bila buat backlink mcm tu.
Sama2 la kita maju dlm blogging nih ye.
:)
Hitam Keris Emas Hitam Keris Emas 02 June, 2012
Salam.
We all taknak tarik traffic light.
Kami menulis tentang boni Tanpa letak
Nama boni.
Entry Kami ikhlas kerana Kami mmg suka pd
Entry boni.
Maaf, tapi komen anda yg sedikit mengelirukan buat
Kami terpanggil utk memberi keterangan.
Ckp siang pandang2.
Terima kasih.
Hitam Keris Emas Hitam Keris Emas 02 June, 2012
Salam.
We all taknak tarik traffic light.
Kami menulis tentang boni Tanpa letak
Nama boni.
Entry Kami ikhlas kerana Kami mmg suka pd
Entry boni.
Maaf, tapi komen anda yg sedikit mengelirukan buat
Kami terpanggil utk memberi keterangan.
Ckp siang pandang2.
Terima kasih.
Nurrul Nurrul 02 June, 2012
HAHA , kan dah kena band ? *huhu gurau ajee...tapi the true... memang blog Cik Boni Best ! suka sgt baca.. lawak hiperbola ! :P
[PCL] [PCL] 02 June, 2012
kau mmg comel dbhgian tu Boni..sat lg aku terjah sana...
Bro Framestone Bro Framestone 02 June, 2012
Hang memang femes... tak boleh disangkal
hazman aka species1980 hazman aka species1980 02 June, 2012
Dasat la ko BONI.... dah ada ramai peminat fanatik siot....
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 02 June, 2012
akak belum baca lg blog tu.....tp boleh agak sebelum baca komen2 kt sini.....
Boni bg akk tukang karut terbaik! Hehe....tak puas hati? Meh dtg Sabah, panjat gunung kinabalu lps tu golek dr atas ke bawah, amacam?
ciksengeh :D ciksengeh :D 02 June, 2012
wah . aramainye peminat die . boleh bukak fan club lah lepaih nie . hekhek
Nurul Akmal Nurul Akmal 02 June, 2012
Nurul nyampah gak ngan Boni.. hahahaa

sebab imaginasi boni terlalu tinggi.. jeles..
Edy Zaidi Edy Zaidi 02 June, 2012
blogger popular...ramai la peminat kan..hehe
Lawrence Lawrence 02 June, 2012
Salam kenal Boni. just dropping by. hope you have a great weekend.
Zul De Alexis Zul De Alexis 02 June, 2012
sebab blog boni best...ahahaha
Lea Isnawi Lea Isnawi 02 June, 2012
dh bace entri diorg semalam
cuam x sempat nak komeng

hehe
Masha Meisters Masha Meisters 02 June, 2012
dah terjah...hoho...memg speechless!
Myra Jay Myra Jay 02 June, 2012
Dah terjah-pergghh memang umpatgan yang terang dan nyata :)
MawardiYunus MawardiYunus 02 June, 2012
ahhaahah, sadis giler tajuk
zareliqa afiqa zareliqa afiqa 02 June, 2012
Weee! terjah~ terjah! hehehe
nur_za nur_za 02 June, 2012
kah2...ni la rupe nyer blogger famous tu...hurrm...nk tmpg famous skali blh
Aien Alien Aien Alien 02 June, 2012
den pun sangat suka dengan dialog cerita saladdin tu....ok nak terjah blog pasangan tersebut...hehe


*thankz boni bagi idea untuk si kaki kipas tu... :D
Arina Shamsul Arina Shamsul 02 June, 2012
hahahaha !huh! menyampah gak..suspen tau.hehehe.
nasib baik saya terjah dulu blog mereka,sebelum komen..ngeee..
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ 02 June, 2012
salam kenal la yea.. best jugak gurau2 camne kan..bikin gempak saja..
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 02 June, 2012
untung laaa jadi blogger famous..hehe,,

ingatkan betul2 kutuk la td..sje buat gempak tww..hehehe
Maya Lisa Maya Lisa 02 June, 2012
wuhuuuu ! maya terjah sanaaa !
★ aIsyaH ★ ★ aIsyaH ★ 02 June, 2012
wah..ayat2 dy awal tu agak suspen..egt tak puas ati..rupanye nk memuji..hehe^^

best la kan dy jadi blogger fam0us ni..hehe..~
Tinta Lana Tinta Lana 02 June, 2012
Salam boni.

Patutnya ko buat ayat sadis2 lgi, bagi gempak habis..bagi marah kaw2 punya,hahaha. baru aku pun terbatuk kuar kahak skali,hehe.

nnti mau terjah juga :)
eLLa n aLia eLLa n aLia 03 June, 2012
hehe, ni asam pedas pahit manis ko berblogger.. trima kritikan klau ada yg mmbina.. btw, nak terjah blog tu.. untung dia dapat trafik gak.. hehe
eLLa n aLia eLLa n aLia 03 June, 2012
salah faham dah terjawab.. haha.. bagus lh kena puji blog lain..
Hany Rara Hany Rara 03 June, 2012
org buta hurup je xt'gelak kalo tngok entry awk..hahah
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 03 June, 2012
hehehe...gurau-gurau membawa bahagia...hikhikhik....
m!3yr4h_LolLy m!3yr4h_LolLy 03 June, 2012
untunglah kena puji-puji bagai nie. eh ! keh keh
faiz fakhirin faiz fakhirin 03 June, 2012
teknik membodek ko secara halusi tu bro..hahahhaa
The Author The Author 04 June, 2012
This comment has been removed by the author.
The Author The Author 04 June, 2012
Senang je nak buat kesimpulan kepada blog yang menyampah kononnya kat blog Boni ni + spammer...mcm ade satu blogger famous bagitau xde idea! kurang keatif, aku x maksud aku ni kreatif sangat kira paling kurang pon aku kutuk kelemahan technology..aku x suka singgung perasaan blogger lain sbb cuba pikir time yang dia spend utk tulis tiba2 di hina..memang speechless.