Cerita Lawak : Punggung Gebu Yang Menjadi Tatapan

Semalam aku keluar beli goreng pisang suam kat tepi jalan area rumah aku ni. Sesampainya kat kedai pisang tu, aku pun turun dengan begitu bergaya sekali dari motor. Al-maklumlah. Awek ketika tu tengah ramai. Ada juga terselit ahmoi-ahmoi yang memang berkulit putih+merah+gebu. Idaman hati aku tu. Muehehehe. 

Tanpa melengahkan masa, aku berjalan tegap menuju ke arah kedai. Kadang-kadang memang saja aku melenggok-lenggok dan menggetarkan punggung aku untuk mencairkan awek-awek dan ahmoi-ahmoi yang berada di situ. Semua mata tertumpu kepada aku. Rata-rata mereka menumpu ke bahagian punggung aku yang seksi dan bergetah ni. Gatal! Ada yang gelak-gelak dan ada yang tersipul malu. Aku mula rasa takbur. Bila dah rasa takbur tu, automatik mimik wajah aku bertukar menjadi mimik wajah seseorang yang sangat-sangat sombong dan berlagak. 

Tanpa melengahkan masa, aku terus membeli goreng pisang suam tersebut dan terus berlalu pergi dari situ sambil membuat satu jelingan berlagak kepada awek-awek dan ahmoi-ahmoi yang masih lagi tersenyum memandang aku. Tak sangka. Memang betullah sangkaan aku selama ni. Memang aku mempunyai pesona yang tersendiri!! 

Sesampainya di rumah, belum sempat aku duduk, aku terpandang cermin besar yang berada di ruang tamu. Alangkah terPESONAnya aku bila melihat punggung aku sendiri! CHIT!!! Patutlah semua pandang aku!! Seluar aku koyak rupanya!! Pergh! Dah lah aku ni kategori manusia yang tak reti nak pakai spender time cuti!! Punggung gebu aku akhirnya telah dicabuli oleh mata-mata manusia! Hampeh!!

Lama juga aku pakai seluar ni. 3-4 tahun rasanya. Nampak tak kesan koyak kat bahagian punggung tu?
Besar tak besar lah! Aku boleh keluarkan tangan aku dan buat peace lagi!

 P/S :- Minta jasa kalian semua untuk membantu seorang jejaka misteri ini untuk mengundi beliau yang sedang bersaing sengit dengan blogger Ben Ashaari. Klik --> JEJAKA MISTERI <-- dan ikuti langkah-langkah yang tertaip di sana.

-KEHADIRANKU MENARIK PERHATIAN GADIS SEMASA-

{ 47 comments.. read them below or add one }

Phat Phat 04 June, 2012
kalo aku ada aku sumpit montot ko boni hahaha
Mat Som Mat Som 04 June, 2012
BONI, nasib baik masih pakai seluar,
Kalau sedar-sedar, rupa2nya tak pakai apa-apa, lagi haru....hahahahaha
ctk ctk 04 June, 2012
hahahahahaha...buek malu jo....
mila azwa mila azwa 04 June, 2012
hahahahahahahahahhaa......best nye citer..:))
KorN KorN 04 June, 2012
Hahaha.. gelak guling2 aku baca entry ni.... klu aku jadik pempuan tu, aku masukkan pisang goreng tu kat tempat koyak tu.. muahahaha... sempat pulak ko buat peace kat lubang yang koyak tu.. hahaha
nasir hamzah nasir hamzah 04 June, 2012
aisemen.. amacam bleh jadi begitu boni oi ai.. bhahahaa.. sampai kuar air mata baca entry si boni neh.. wkakaka.. lawak betoi!!
محمد شهريل القنيطري محمد شهريل القنيطري 04 June, 2012
jap kali ni betol-betol terjadi ka??ka hanya rekaan??aku dh konfius mana realiti dan fantasi...hahahhaha
Hany Rara Hany Rara 04 June, 2012
kahkah siap buleh kuar tngan buat peace lg tu~ haha
MAY MAY 04 June, 2012
hahaha....ape sedih sgt suar smp koyak tu?
Edy Zaidi Edy Zaidi 04 June, 2012
haha...apa yg tajam sngt kat blakang tu bro?kalau depan tu boleh la dipertimbangkan...hahaha
ceklala ceklala 04 June, 2012
hahahahaha..ngek tau!lenkali sebelum nak pakai tu check dulu..adoiii malunyeee!
ceklala ceklala 04 June, 2012
hahahahaha..ngek tau!lenkali sebelum nak pakai tu check dulu..adoiii malunyeee!
eLLa n aLia eLLa n aLia 04 June, 2012
haha.. tolonglah entri ni, geli tau baca.. haha.. lain kali cek dulu seluar tu sbelum pakai..
bella bella 04 June, 2012
ok aku malu bace entry nie sbb kau cakap kau tak suke pakai spender time cuti..satu keaiban tntng diri kau..hahah..boni boni hang ni serabut la..haha
faiz fakhirin faiz fakhirin 04 June, 2012
tektik yg ko buat terbaik la bro...hahahaha
Aien Alien Aien Alien 04 June, 2012
hahahahahaha...adoi memula tak nampak koyaknya, sekali ada peace tu...besar juga koyak tu boni...tayangan free jelah kan...hehe
eila eila 04 June, 2012
besar kemaluan haha...
ch000tz axoera ヅ ch000tz axoera ヅ 04 June, 2012
over excited ke smpai boleh jadi gitu wahai boni heheh
NAL NAL 04 June, 2012
woyooo..kau buat free show kat mana? hahaha
are_lin@yu are_lin@yu 04 June, 2012
hahaha ni yg nk tergelak ni.. ;-)
msredcheesecake msredcheesecake 04 June, 2012
Peewwiittt.... Aurat tak tutup.... Ngada la tu saja tayang kan?
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 04 June, 2012
punggung boni di cabuli, pergi la report :P
onlajer onlajer 04 June, 2012
adakah angin kamu yg punya angkara haha
Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) 04 June, 2012
hahaha....eeeeyuuu x malu...

So bole laaa p balai buat report...dh kne cabul dh tu...
umie mia umie mia 04 June, 2012
aiyokkk malunyaaaaaa
Myra Jay Myra Jay 04 June, 2012
Adoihhhh, siannnye... :)

Konpomlepas ni tak p beli dah goreng pisang tu pe :)
Tha Zul Tha Zul 04 June, 2012
This comment has been removed by the author.
Lawrence Lawrence 04 June, 2012
I think I need to seriously study Malay now. lol. can't join the fun lah
Arina Shamsul Arina Shamsul 04 June, 2012
muahahahahaha....yang tak tahan tu ayat menggetarkan punggung tu..muahaha.dah boleh bayang dah..hahaha..

bersepai air liur aku ketawa baca entri ko ni boni..

mencik!!! hahahaha.
tirahzairi tirahzairi 04 June, 2012
hahaha....tutup muka!!!!
m!3yr4h_LolLy m!3yr4h_LolLy 04 June, 2012
free free lagi dapat tengok kan. kemaen lagi. hahahaahahha
Atiqah Wadiah Atiqah Wadiah 04 June, 2012
haha~klu aku ada,mau darah hedong..haha
Nurrul Nurrul 04 June, 2012
Seonoklah dapat tengok free ahmoi2 tuh :P
etuza etuza 04 June, 2012
marila berhati2 dalam pandangan ni ya. Insyaallah selamat.
Maya Lisa Maya Lisa 05 June, 2012
eeee ! malu maluuuuuu ~~~~~


ngeheheheh !
hazman aka species1980 hazman aka species1980 05 June, 2012
Takkan ko tak terasa tiba-tiba ade aircond masuk ....hehehhee
O'gosh O'gosh 05 June, 2012
okes...cakap lelebih kang orang kata miang plak...saya ketawa je la ye..KAHKAHKAH...
anamizu kaito anamizu kaito 05 June, 2012
hahaha bontot gebu lg mempesonakan!






luv,
cik ana
ikaa sharin ikaa sharin 05 June, 2012
mak aii , besar gilaa koyak tuu . ni mesti selalu kentut kan ? bhahaa :D
akubiomed akubiomed 05 June, 2012
Nasib baiklah anak dara tidak cuit punggung bro yang gebu itu. :-)
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 06 June, 2012
kreatif lah boni ni tau !!!!! buat lawak lagi dia... hahahah
cik yuyu cik yuyu 14 July, 2012
bwahahhahaha.... malu-malu...