Produk Amnelife C5 Collagen With Coffee For Men Buat Aku Semakin Bergetah

on 07 June 2012


Pada hari ini aku ingin menceritakan tentang satu produk yang sedang aku gunakan. Aku sekarang sedang menggunakan satu produk kolagen dari AMNELIFE. Kalau cakap tentang kolagen, pasti korang semua tahu apa maknanya kan? So far, aku memang terasa ada perubahan yang berlaku dalam diri aku sendiri. Aku mulai bertenaga. Jika sebelum-sebelum ni aku mudah penat, kurang bertenaga, tidur tak menentu dan sering terlebih tidur. Tapi sejak aku menggunakan produk ni, Alhamdulillah kesemua masalah tu hilang mendadak. Jadi, korang pasti nak tahu produk apa yang aku cuba tu kan? Jadi kena pastikan membaca sehingga habis kerana akan ada contest untuk pembaca yang bertuah.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455441434470552&set=a.455439307804098.122174.453869217961107&type=3
KLIK --> Amnelife - C5 Collagen with Coffee


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455441434470552&set=a.455439307804098.122174.453869217961107&type=3
KLIK --> Aku dengan produk C5Collagen With Coffee for men.

     Produk ini diformulasikan khusus untuk lelaki yang mementingkan aspek kesihatan dalaman dan luaran. Produk ini dihasilkan dari gabungan :-
  •              Tongkat Ali
  •         Guarana
  •          Maca
  •          Tribulus Terrestris


Kandungan yang terdapat di dalam produk ini


T   1. Tongkat ali (Alkaloid, saponins, quassinoids, eycomlactone, eurycomalactone, dan phyto compound)
·         Merangsang pengeluaran hormon testosterone bagi lelaki

         2. Guarana
·         Membantu memulihkan struktur sel badan dan memelihara organ dalaman dengan baik

         3. Maca dan Tribulus Terrestris
·         Menguatkan daya ingatan , mengatasi masalah minda dan melancarkan pengeluaran air kencing.

      4.  Kolagen
·         Bertindak sebagai anti penuaan dengan membekalkan nutrisi pada kulit


    
     Selain daripada C5 Collagen With Coffee For Men, Amnelife juga mengeluarkan produk C5 Collagen With Chocolate For Women, SC-5 Slimming Coffee dan juga SC-5 Slimming Chocolate. Anda boleh klik produk-produk di bawah ini untuk mengetahui lebih lanjut.


KESEMUA PRODUK INI BEBAS GULA DAN SESUAI DIGUNAKAN OLEH SEMUA GOLONGAN

     Jadi, jika ada sebarang pertanyaan lanjut dan juga ingin menyertai berbagai contest yang dianjurkan, boleh lah klik facebook page -->http://facebook.com/airichHB<--


Untuk contest :

  1. LIKE page dulu (tak like, susah penganjur nak contact anda)
  2. LIKE gambar -> INI
  3. Kemudian tinggalkan komen pada gambar kenapa anda ingin mencuba produk ini.
  4. Kongsikan page Airich Beauty & Health di facebook anda
     Mudah sahaja kan syarat-syaratnya? Apa kata korang cuba try test contest ni. Pemenang yang bertuah akan mendapat set produk seperti yang aku gunakan sekarang ini. Atau mungkin produk-produk yang lain seperti di atas. Bergantung kepada jantina pemenang. Hahaha. Jadi, cepat! Segera! Kerana contest ni tak lama. 10 JUN 2012 akan ditentukan siapa pemenangnya. Cepat! Jangan lambat!


P/S : Jika ingin membuat tempahan untuk produk ini, sila order di facebook page ataupun email ke -->airichbeauty@gmail.com <--

Produk ini bagus untuk korang-korang yang mementingkan aspek kesihatan dalaman dan luaran. Aku dahpun mencubanya, ternyata ketara sungguh perbezaan yang dapat aku rasakan.


Ranking: 5

{ 52 comments... read them below or add one }

Reply Comment [PCL] said...

fuh ! patut la kulitmu bersih.. serius ni.


June 6, 2012 at 8:12 AM
Reply Comment Nurul Akmal said...

Wah Boni dah buat entry... Nurul masih lagi dalam draft... :(


June 6, 2012 at 8:14 AM
Reply Comment Aien Alien said...

patutlah wajah boni gebu dan mulus....jaga kesihatan ya.. bagus2..


June 6, 2012 at 8:47 AM
Reply Comment MarnieyZ said...

baru tahu pula ada product tu. thanx info.


June 6, 2012 at 8:49 AM
Reply Comment Nurrul said...

for men jaa kaa .. Harga berapa nie ?
Cakap pasal produk kesihatan.. semalam mak baru bila satu...


June 6, 2012 at 9:03 AM
Reply Comment KorN said...

keseksian bibirmu kini makin terselah bak angelina jolieng.... Muehehe... dah macam duta produk la boni...


June 6, 2012 at 9:29 AM
Reply Comment KiD said...

waahhhh... testimoni yang bagus!


June 6, 2012 at 9:32 AM
Reply Comment O'gosh said...

ppt la GEBUs mulus je kulit...


June 6, 2012 at 10:01 AM
Reply Comment NAL said...

patut la gebu semacam je akhir2 ni.. ^^


June 6, 2012 at 11:11 AM
Reply Comment yatie said...

patutla berseri2 je muka tuh hihihi..

btw nk jemput datang ke bukit jalil sabtu ni..ade perjumpaan terbesar twitter..msk percuma..ade bnyk aktiviti..datangla k! :)


June 6, 2012 at 11:13 AM
Reply Comment Phat said...

fuh ptt berseri2 muka


June 6, 2012 at 12:10 PM
Reply Comment eLLa n aLia said...

testimoni yg bagus dn meyakinkan.. nampak mcam utk org dewasa sja.. klau remaja boleh? utk tngkatkan stamina..


June 6, 2012 at 12:15 PM
Reply Comment Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nk cube laaa..pas ni bole laa lawan JAMU MAK DARA laa..


June 6, 2012 at 12:23 PM
Reply Comment mie said...

tu dia...
dah jual produk baru ke..
hehehehee


June 6, 2012 at 12:45 PM
Reply Comment msredcheesecake said...

Taf dan bertenaga la ni.... Gagah la ni... Hensem la ni... Tanak la beli, tak sesuai ngan saya...hhuhhu


June 6, 2012 at 1:24 PM
Reply Comment are_lin@yu said...

wahh boleh jd duta produk ni..hehe

maaf td msa ayu amik ada 14 komen..hehe..dont worry ayu ltk url dlm bloglist sng nk trjh..hehe


June 6, 2012 at 1:28 PM
Reply Comment Zul De Alexis said...

wah ini rahsianya..wa pon nk pakai lah..ehhe.mohon belanja..eh! :)


June 6, 2012 at 1:45 PM
Reply Comment Hanie Dew said...

collagen biasa utk firm kan kulit.wahh..nampak lebih muda.. hihihi..

oh.skrg ni aku tgh cuba makan cuka epal ngan cuka kurma. best jugak


June 6, 2012 at 2:27 PM
Reply Comment Hanie Dew said...

ps: my gf gumiho tu sweet kan. tu la k-drama ni variasi isi cerita dia mcm mcm. tak jangka kadang kadang.


June 6, 2012 at 2:28 PM
Reply Comment Maya Lisa said...

wuuu ~ kopi lelaki.... tamo tamo >_< kopi anak dara macam maya ada ? ngeee ~


June 7, 2012 at 7:59 PM
Reply Comment O CIKTEDDY said...

perghh cik mude lagik.takmo pakai produk ni..ahaha

abg boni,patut la wajahmu berseri bak bunga kekwa..muahaha


June 7, 2012 at 8:09 PM
Reply Comment Ct Mawa said...

btul ke ok ni??utk lelaki je ke??mawa punya kakak mmg tgh produk2 cmni..huhu


June 7, 2012 at 9:42 PM
Reply Comment LaLa mhdnor said...

pergggh, boni dah jadik duta produk tu ka?
makin ensem boni, haha


June 7, 2012 at 9:47 PM
Reply Comment etuza said...

tahniah ya jika produk serasi dengan kesihatan, bersyukurlah pada nikmat kesihatan kita ya.alhamdulillah


June 7, 2012 at 10:31 PM
Reply Comment aimaniman said...

kalau llki cerewet bab jaga muka cam ni.. cam na aar prempuan yerk.. tp kalau mantan khir toyo dulu2 kata kulit putih gebu sbb makan tempe jer


June 7, 2012 at 11:06 PM
Reply Comment nasir hamzah said...

sebab tulah semakin gebu, ni rupanya rahsianya yer...hihik


June 8, 2012 at 2:00 AM
Reply Comment syafiqakarim said...

boni gebusssssss
nanti ada duit lebih,try.


June 8, 2012 at 9:23 AM
Reply Comment eLLa n aLia said...

oh, ni ka yg terawal postnya..


June 8, 2012 at 10:31 AM
Reply Comment m!3yr4h_LolLy said...

ternyata memang berminat. kena promot kak mak n ayah nie baru dapat beli. keh keh


June 8, 2012 at 12:08 PM
Reply Comment ahsfantasy24 said...

kolgen choc for wmen tu macam best,
hehe post sini sikit nak try ;D


June 8, 2012 at 12:52 PM
Reply Comment anamizu kaito said...

fuhhhh~ todia ! todia !
muka ada sunyumm~





luv
cik ana


June 8, 2012 at 2:21 PM
Reply Comment Sharidawati Shahrudin said...

wahhh cayalah boni, dah ada sponsored post ek? hiks

collagen pun elok diminum utk org lelaki ek? terbaikkkkk


June 8, 2012 at 2:49 PM
Reply Comment Iffah Afeefah said...

ohh untuk lelaki

da mcm duta da aku tgk


June 8, 2012 at 4:22 PM
Reply Comment MAY said...

nnt nak join..tgu fb blh bkk pkul 530..hehe

shaklee ni supleemnt.ade vit sume..hehe...utk bg body fresh n segar...ari2 blk keje mlm ni..kene mkn vit...blk umh nak memasak...hehe


June 8, 2012 at 5:21 PM
Reply Comment hazman aka species1980 said...

perghh... ade TRIBULUS tue... memang baik untuk kejantanan


June 8, 2012 at 5:31 PM
Reply Comment Iffah Afeefah said...

yela untuk pempuan skali

tp duta tu utk laki keh3

ce paham ayt tu =P


June 8, 2012 at 5:57 PM
Reply Comment MawardiYunus said...

wowowowo patut la suci berseri


June 8, 2012 at 8:10 PM
Reply Comment Ct Mawa said...

pelangsingan 2 b'kesan x utk ibu lepas bersalin??kakak mawa nk kurus balik ni..hihi


June 8, 2012 at 8:10 PM
Reply Comment Afasz said...

wahh boni...dgn bj tidur lagi...nampak bertenaga...


June 8, 2012 at 8:30 PM
Reply Comment akubiomed said...

Patutlah nampak gebu kulit bro. Nasib baiklah seluar koyak tempoh hari tidak nampak punggung gebu. :-)


June 8, 2012 at 9:01 PM
Reply Comment miss Fyqa said...

wah2.. berseri2..hehe..

tggu masyuk la dlu bru leh cuba.. huhu


June 8, 2012 at 10:31 PM
Reply Comment Zaza Ridzlan said...

kacak pulak tgk boni ni..hehe


June 8, 2012 at 10:57 PM
Reply Comment Sayidah Nafisah Ruslan said...

jarang tengok barang kesihatan untuk lelaki.. hehe


June 9, 2012 at 12:33 AM
Reply Comment ctk said...

patot la wajahmu membuatku tertarik..adoi..ensem sgt la abam boni...haha


June 9, 2012 at 1:25 AM
Reply Comment nur_za said...

pergh..promot yer..hehe


June 9, 2012 at 3:22 PM
Reply Comment dzuandiey said...

baru join contest...haha.. :-)


June 9, 2012 at 4:03 PM
Reply Comment محمد شهريل القنيطري said...

pergghhh..ko jadi model produk ker??btw nmpak mcm hbt produk tu...


June 9, 2012 at 5:50 PM
Reply Comment YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahh...tak heran la kulit Boni cerah berseri gitu...ahakss! Boleh jadi Model nie, Boni... :)


June 10, 2012 at 1:56 PM
Reply Comment KorN said...

xde nak komen ape. sebab dah komen. cuma nak jadik pengkomen yang ke 50.. hahaha


June 10, 2012 at 9:11 PM
Reply Comment Hany Rara said...

hehe patot la kulit muka tegang..menambahkan lagi kekacakan..hihi


June 11, 2012 at 4:24 PM
Reply Comment Afasz said...

wahhhh boni....makin bertenaga... :D


June 12, 2012 at 10:32 AM





 
© BONI KACAK All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Design By kozumi_ro.
Service Tempahan Design