Produk Amnelife C5 Collagen With Coffee For Men Buat Aku Semakin Bergetah


Pada hari ini aku ingin menceritakan tentang satu produk yang sedang aku gunakan. Aku sekarang sedang menggunakan satu produk kolagen dari AMNELIFE. Kalau cakap tentang kolagen, pasti korang semua tahu apa maknanya kan? So far, aku memang terasa ada perubahan yang berlaku dalam diri aku sendiri. Aku mulai bertenaga. Jika sebelum-sebelum ni aku mudah penat, kurang bertenaga, tidur tak menentu dan sering terlebih tidur. Tapi sejak aku menggunakan produk ni, Alhamdulillah kesemua masalah tu hilang mendadak. Jadi, korang pasti nak tahu produk apa yang aku cuba tu kan? Jadi kena pastikan membaca sehingga habis kerana akan ada contest untuk pembaca yang bertuah.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455441434470552&set=a.455439307804098.122174.453869217961107&type=3
KLIK --> Amnelife - C5 Collagen with Coffee


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455441434470552&set=a.455439307804098.122174.453869217961107&type=3
KLIK --> Aku dengan produk C5Collagen With Coffee for men.

     Produk ini diformulasikan khusus untuk lelaki yang mementingkan aspek kesihatan dalaman dan luaran. Produk ini dihasilkan dari gabungan :-
  •              Tongkat Ali
  •         Guarana
  •          Maca
  •          Tribulus Terrestris


Kandungan yang terdapat di dalam produk ini


T   1. Tongkat ali (Alkaloid, saponins, quassinoids, eycomlactone, eurycomalactone, dan phyto compound)
·         Merangsang pengeluaran hormon testosterone bagi lelaki

         2. Guarana
·         Membantu memulihkan struktur sel badan dan memelihara organ dalaman dengan baik

         3. Maca dan Tribulus Terrestris
·         Menguatkan daya ingatan , mengatasi masalah minda dan melancarkan pengeluaran air kencing.

      4.  Kolagen
·         Bertindak sebagai anti penuaan dengan membekalkan nutrisi pada kulit


    
     Selain daripada C5 Collagen With Coffee For Men, Amnelife juga mengeluarkan produk C5 Collagen With Chocolate For Women, SC-5 Slimming Coffee dan juga SC-5 Slimming Chocolate. Anda boleh klik produk-produk di bawah ini untuk mengetahui lebih lanjut.


KESEMUA PRODUK INI BEBAS GULA DAN SESUAI DIGUNAKAN OLEH SEMUA GOLONGAN

     Jadi, jika ada sebarang pertanyaan lanjut dan juga ingin menyertai berbagai contest yang dianjurkan, boleh lah klik facebook page -->http://facebook.com/airichHB<--


Untuk contest :

  1. LIKE page dulu (tak like, susah penganjur nak contact anda)
  2. LIKE gambar -> INI
  3. Kemudian tinggalkan komen pada gambar kenapa anda ingin mencuba produk ini.
  4. Kongsikan page Airich Beauty & Health di facebook anda
     Mudah sahaja kan syarat-syaratnya? Apa kata korang cuba try test contest ni. Pemenang yang bertuah akan mendapat set produk seperti yang aku gunakan sekarang ini. Atau mungkin produk-produk yang lain seperti di atas. Bergantung kepada jantina pemenang. Hahaha. Jadi, cepat! Segera! Kerana contest ni tak lama. 10 JUN 2012 akan ditentukan siapa pemenangnya. Cepat! Jangan lambat!


P/S : Jika ingin membuat tempahan untuk produk ini, sila order di facebook page ataupun email ke -->airichbeauty@gmail.com <--

Produk ini bagus untuk korang-korang yang mementingkan aspek kesihatan dalaman dan luaran. Aku dahpun mencubanya, ternyata ketara sungguh perbezaan yang dapat aku rasakan.


{ 52 comments.. read them below or add one }

[PCL] [PCL] 06 June, 2012
fuh ! patut la kulitmu bersih.. serius ni.
Nurul Akmal Nurul Akmal 06 June, 2012
Wah Boni dah buat entry... Nurul masih lagi dalam draft... :(
Aien Alien Aien Alien 06 June, 2012
patutlah wajah boni gebu dan mulus....jaga kesihatan ya.. bagus2..
MarnieyZ MarnieyZ 06 June, 2012
baru tahu pula ada product tu. thanx info.
Nurrul Nurrul 06 June, 2012
for men jaa kaa .. Harga berapa nie ?
Cakap pasal produk kesihatan.. semalam mak baru bila satu...
KorN KorN 06 June, 2012
keseksian bibirmu kini makin terselah bak angelina jolieng.... Muehehe... dah macam duta produk la boni...
KiD KiD 06 June, 2012
waahhhh... testimoni yang bagus!
O'gosh O'gosh 06 June, 2012
ppt la GEBUs mulus je kulit...
NAL NAL 06 June, 2012
patut la gebu semacam je akhir2 ni.. ^^
yatie yatie 06 June, 2012
patutla berseri2 je muka tuh hihihi..

btw nk jemput datang ke bukit jalil sabtu ni..ade perjumpaan terbesar twitter..msk percuma..ade bnyk aktiviti..datangla k! :)
Phat Phat 06 June, 2012
fuh ptt berseri2 muka
eLLa n aLia eLLa n aLia 06 June, 2012
testimoni yg bagus dn meyakinkan.. nampak mcam utk org dewasa sja.. klau remaja boleh? utk tngkatkan stamina..
Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) 06 June, 2012
nk cube laaa..pas ni bole laa lawan JAMU MAK DARA laa..
mie mie 06 June, 2012
tu dia...
dah jual produk baru ke..
hehehehee
msredcheesecake msredcheesecake 06 June, 2012
Taf dan bertenaga la ni.... Gagah la ni... Hensem la ni... Tanak la beli, tak sesuai ngan saya...hhuhhu
are_lin@yu are_lin@yu 06 June, 2012
wahh boleh jd duta produk ni..hehe

maaf td msa ayu amik ada 14 komen..hehe..dont worry ayu ltk url dlm bloglist sng nk trjh..hehe
Zul De Alexis Zul De Alexis 06 June, 2012
wah ini rahsianya..wa pon nk pakai lah..ehhe.mohon belanja..eh! :)
Hanie Dew Hanie Dew 06 June, 2012
collagen biasa utk firm kan kulit.wahh..nampak lebih muda.. hihihi..

oh.skrg ni aku tgh cuba makan cuka epal ngan cuka kurma. best jugak
Hanie Dew Hanie Dew 06 June, 2012
ps: my gf gumiho tu sweet kan. tu la k-drama ni variasi isi cerita dia mcm mcm. tak jangka kadang kadang.
Maya Lisa Maya Lisa 07 June, 2012
wuuu ~ kopi lelaki.... tamo tamo >_< kopi anak dara macam maya ada ? ngeee ~
O CIKTEDDY O CIKTEDDY 07 June, 2012
perghh cik mude lagik.takmo pakai produk ni..ahaha

abg boni,patut la wajahmu berseri bak bunga kekwa..muahaha
Ct Mawa Ct Mawa 07 June, 2012
btul ke ok ni??utk lelaki je ke??mawa punya kakak mmg tgh produk2 cmni..huhu
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 07 June, 2012
pergggh, boni dah jadik duta produk tu ka?
makin ensem boni, haha
etuza etuza 07 June, 2012
tahniah ya jika produk serasi dengan kesihatan, bersyukurlah pada nikmat kesihatan kita ya.alhamdulillah
aimaniman aimaniman 07 June, 2012
kalau llki cerewet bab jaga muka cam ni.. cam na aar prempuan yerk.. tp kalau mantan khir toyo dulu2 kata kulit putih gebu sbb makan tempe jer
nasir hamzah nasir hamzah 08 June, 2012
sebab tulah semakin gebu, ni rupanya rahsianya yer...hihik
syafiqakarim syafiqakarim 08 June, 2012
boni gebusssssss
nanti ada duit lebih,try.
eLLa n aLia eLLa n aLia 08 June, 2012
oh, ni ka yg terawal postnya..
m!3yr4h_LolLy m!3yr4h_LolLy 08 June, 2012
ternyata memang berminat. kena promot kak mak n ayah nie baru dapat beli. keh keh
ahsfantasy24 ahsfantasy24 08 June, 2012
kolgen choc for wmen tu macam best,
hehe post sini sikit nak try ;D
anamizu kaito anamizu kaito 08 June, 2012
fuhhhh~ todia ! todia !
muka ada sunyumm~





luv
cik ana
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 08 June, 2012
wahhh cayalah boni, dah ada sponsored post ek? hiks

collagen pun elok diminum utk org lelaki ek? terbaikkkkk
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 08 June, 2012
ohh untuk lelaki

da mcm duta da aku tgk
MAY MAY 08 June, 2012
nnt nak join..tgu fb blh bkk pkul 530..hehe

shaklee ni supleemnt.ade vit sume..hehe...utk bg body fresh n segar...ari2 blk keje mlm ni..kene mkn vit...blk umh nak memasak...hehe
hazman aka species1980 hazman aka species1980 08 June, 2012
perghh... ade TRIBULUS tue... memang baik untuk kejantanan
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 08 June, 2012
yela untuk pempuan skali

tp duta tu utk laki keh3

ce paham ayt tu =P
MawardiYunus MawardiYunus 08 June, 2012
wowowowo patut la suci berseri
Ct Mawa Ct Mawa 08 June, 2012
pelangsingan 2 b'kesan x utk ibu lepas bersalin??kakak mawa nk kurus balik ni..hihi
Afasz Afasz 08 June, 2012
wahh boni...dgn bj tidur lagi...nampak bertenaga...
Hitam Keris Emas Hitam Keris Emas 08 June, 2012
Sopan betul entry Kali nih.
akubiomed akubiomed 08 June, 2012
Patutlah nampak gebu kulit bro. Nasib baiklah seluar koyak tempoh hari tidak nampak punggung gebu. :-)
miss Fyqa miss Fyqa 08 June, 2012
wah2.. berseri2..hehe..

tggu masyuk la dlu bru leh cuba.. huhu
Zaza Ridzlan Zaza Ridzlan 08 June, 2012
kacak pulak tgk boni ni..hehe
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 09 June, 2012
jarang tengok barang kesihatan untuk lelaki.. hehe
ctk ctk 09 June, 2012
patot la wajahmu membuatku tertarik..adoi..ensem sgt la abam boni...haha
nur_za nur_za 09 June, 2012
pergh..promot yer..hehe
dzuandiey dzuandiey 09 June, 2012
baru join contest...haha.. :-)
محمد شهريل القنيطري محمد شهريل القنيطري 09 June, 2012
pergghhh..ko jadi model produk ker??btw nmpak mcm hbt produk tu...
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 10 June, 2012
Wahh...tak heran la kulit Boni cerah berseri gitu...ahakss! Boleh jadi Model nie, Boni... :)
KorN KorN 10 June, 2012
xde nak komen ape. sebab dah komen. cuma nak jadik pengkomen yang ke 50.. hahaha
Hany Rara Hany Rara 11 June, 2012
hehe patot la kulit muka tegang..menambahkan lagi kekacakan..hihi
Afasz Afasz 12 June, 2012
wahhhh boni....makin bertenaga... :D