Aku Rindu Dia

     Nampak sangat aku rindu dia. Baru bertekad nak pakai sampai hujung Ramadhan, tapi akhirnya tertewas juga kerana rindu. Haish. 


Aku rindu templet ni.
     Korang jangan nak persoalkan tentang templet sekarang ni. Hahaha. Sebab aku memang rindu kat templet ni. Aku rasa lebih serasi dengan templet ni. Hahaha. Aku dah tak pedulikan dah templet mesra SEO atau tak. Yang penting aku tak boleh berenggang dengan templet yang ni. Hahahaha. Hampeh betul. Janji tak ditepati. Konon nak pakai sebulan. Chit!

{ 66 comments.. read them below or add one }

onie onie 28 July, 2012
ce setahun pakai,hihi... :P
Mia Meymi Mia Meymi 28 July, 2012
haha :D
ingatkn rindu nenek sbelah umah Mia..:p
NAL NAL 28 July, 2012
ingatkan rindu apa..buat suspen ja bro...aduh..haha
keli menari keli menari 28 July, 2012
Template tu rindu kau tak boni ? Haha
nasir hamzah nasir hamzah 28 July, 2012
Haha ingatkan rindu kat sapalah tadi..keh3..
hazanis hazanis 28 July, 2012
lorrr ingatkan apa la..hikss
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 28 July, 2012
hahahaha...cepat btl berubah hati :P
kakcik kakcik 28 July, 2012
Rindu tanda sayang. :)
fairus fairus 28 July, 2012
SAYA PUNYA TEMPLETE TAK PERNAH BERTUKAR.. :)
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ 28 July, 2012
janji tak ditepati..munafik taw..huahuahuaaa
zaxx zaxx 28 July, 2012
haha..ayook.. ni kira addicted kt template ni..cepat minang templte ni..ngee..haha
miss Fyqa miss Fyqa 28 July, 2012
bagai irama dan lagu. Haha..
Ameerul Ashraf Ameerul Ashraf 28 July, 2012
HAHA! kerana template rupanya.. :D
Niesa Niesa 28 July, 2012
la...rindu template rupanya..(^_^)
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 28 July, 2012
nak gak template canggih manggih,, uwaaaaa
Aien Alien Aien Alien 28 July, 2012
janji tidak ditepati?? jom makan capati berbuka karang...huhu
Nurrul Nurrul 28 July, 2012
hehe , patutlah masuk baru rasa ini blog Cik Boni Kacak ! :)
Edy Fee Edy Fee 28 July, 2012
dah faveret yg tu..nak wat cmne,.haha takpe semua ok je
Fazrol Fazrol 28 July, 2012
ikut apa yg kita suka jaa...
Nurlyla Nurlyla 28 July, 2012
hehe, actually lgi ska tmplate abg boni yg ni..
KorN KorN 28 July, 2012
kekadang nafsu memang tak tertahan... hehe... akhirnya rinduku terhadap templat yg ni tercapai jua... haha.. this is better...
lepakk.com lepakk.com 28 July, 2012
Theme ni pun menarik jugak...
Adylia Qarissa Adylia Qarissa 28 July, 2012
cakap jer la rindu dkna...alaa...nak malu2 lak...hahahaa
Cik Nur Cik Nur 28 July, 2012
hengatkan rindu sapalah tadi..hihih
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 28 July, 2012
saya pun suka yang ni..
nampak sikit tulisannye.. senang nak bace :)
Masha Meisters Masha Meisters 28 July, 2012
haha...ingatkan awek mane pulak la ni yang kena...haha...mungkir janji dah ni eh :P
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 28 July, 2012
eh boni sbelum ni templte lain eh

nmpak sngt masuk xperati dlu

#aku suke bace entri ko je
Rozalia Binti Alik Rozalia Binti Alik 28 July, 2012
saya tak rindu ke boni?? hehe ~~ joke ~ :P

moga awak sihat selalu . :)
maszull maszull 28 July, 2012
assalamualaikum Boni...yer la yang lama lagi cun kan...tu sebab rindu sesangat ni...;)
wantie wantie 28 July, 2012
ish.. ko ni , ingatkan rindu kan si dia ke, rindukan masakan mak ke... windu templete upernya.

ce tanya si templete yg ko rindu tu, dah ada org masuk meminang tak? kalau tak de ah kak ni nak pinangkan tuk ko. hahahaha... boleh gitu?
tirahzairi tirahzairi 28 July, 2012
ingtkn rindu tirah..eh...hihi...
dh ok yg nie...
Cik.blogger Cik.blogger 28 July, 2012
ecece...hehehe...apa da..:P
Nadot Nadot 28 July, 2012
hohohoho..prefer ni jugak... terang sket n besar sket tulisan n nampak lapang sket...
ala..kalau mmg entry boni best2, x mesra SEO pun ramai je org datang..
;)
babycomel babycomel 28 July, 2012
kalau dh sayang, mestilah akan jd rindu rinduan...
♥ Miss A ♥ ♥ Miss A ♥ 28 July, 2012
pon boleyy jugak rinduu templet :)
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 28 July, 2012
series yg neh lagi lawa ..
cci cci 28 July, 2012
ade tkr template baru ke.. alaa.. x sempat nak tgk.. ^_^
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 28 July, 2012
perghh..Aku ingatkan ko rindu aku bro..Hahaha
Nur Atiqah Mohd Zaki Nur Atiqah Mohd Zaki 28 July, 2012
ngat rndu pew la tadi..
mesty template nie ltak ubat pgasih kat boni..:)
Hidayah Bach Hidayah Bach 28 July, 2012
mesra SEO...?
huhu..
elok la yang cam gini dik..
mesra pengunjung..
hehe...
:)
sweetkurma sweetkurma 28 July, 2012
kacak templet ni mcm admin dia jugak :D
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 28 July, 2012
mmg ptt pon template ni dirindu..elegent gituwww..aww..haha
AmyZana AmyZana 28 July, 2012
Abang Boni pun jgn ponteng puasa jugak haaaaa :p
AmyZana AmyZana 28 July, 2012
Abang Boni pun jgn ponteng puasa jugak haaaaa :p
shida'R shida'R 29 July, 2012
tbaek template nih heheee :D
aimaniman aimaniman 29 July, 2012
alahai... biasa 'isteri' baru lg disayang ni yg lama... tentu yg lama ada ummph..
putryteya putryteya 29 July, 2012
hahhaha , ingatkn rindu sapa , rupanya templete lama .

aku pun rindu templete kau yg lama ni .acehhh :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 29 July, 2012
template nie ringan sikit boni...
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 29 July, 2012
leeza tgk ni ok jew. sedap mata memandang.
Tinta Lana Tinta Lana 29 July, 2012
Salam.

Dinda paham perasaan Kanda Boni Kedondong..sebab template dinda skrg ni pun, sblmnya gna yg lain, tpi apakan daya, tidak serasi.. jadi dinda kembali semula kpda hijau lumut yg skrg..

Kanda Boni Kedondong..jgn tnya kenapa tetiba Kedondong kat blkg tu,hahahhaa
Cendol Cendol 29 July, 2012
haha okeh je template ni pun.btw,bOni!!anda memungkiri janji terhadap template itu!
Deqla manjew Deqla manjew 29 July, 2012
aku pulak rindu kamu.. hahahaa..
Hany Rara Hany Rara 29 July, 2012
ingatkan rindu saya..huahua
Hany Rara Hany Rara 29 July, 2012
ingatkan rindu saya..huahua
Ikmal Ikmal 29 July, 2012
Assalam, kahkahkah... owh rindu yg tu... aku pun ada perasan gak tentang templete koe nie... apa yg penting tu komen masyuk juga ke sini.. hehehe
daddydee daddydee 30 July, 2012
tuan memang tak leh jadi calon PRU13 sebab tak tepati janji...hahahahha
AnonymousAnonymous 30 July, 2012
Can I clone your article to my blog? Thank you.
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 30 July, 2012
Cisss...ingatkan rindu kat awek...ekekeke...tapi, btl la, once kita dah serasi, mmg rasa rindu kan?hiks...
Momo Momo 30 July, 2012
ingat rindu buah hati tadi..opps..haha
Ezad Skytech Ezad Skytech 31 July, 2012
haha...dgn template pun rindu...pelik selera ko ni boni...haha~
si kiut lavender si kiut lavender 08 August, 2012
haha...ingatkan rindu sapalah tadi...aiyak....