Cerita Lawak : Situasi Di Dalam Tandas Awam

     Selalunya bila kita sedang berada di dalam tandas awam, dan sedang khayal meneran sesuatu yang berwarna coklat,kadang-kadang hitam pekat,keras dan kadang-kadang cair, pasti kita akan mengalami situasi-situasi seperti berikut.


Situasi pertama


Terdengar bunyi orang masuk ke jamban sebelah. Tak lama kemudian terdengar suara.

     " Arghhh..."


Ok. Otak aku dapat tafsirkan yang beliau rasa lega selepas mengeluarkan najis mughalazah.


Situasi kedua


Terdengar bunyi suara mengerang kesakitan.


     " Urghh!! Ighh!! Arghh!!!


Ok. Otak aku akan mentafsirkan yang beliau ni sedang terseksa meneran najis yang sangat keras dan besar. Rasanya lepas berjaya mengeluarkan tu, pasti luka dan pedih-pedih bila membasuhnya.


Situasi ketiga


Terdengar bunyi orang berlari laju-laju dan seketika kemudian terdengar pintu jamban dihempas kuat. Tak sampai sesaat selepas tu, terdengar pula suara rintihan.

     " Alamak...."


Ok. Kali ni otak aku dapat tafsirkan yang beliau ni tercirit sebelum sempat buka seluar.


Situasi keempat


Terdengar bunyi.


     " Prepp.......prepp......................prepp."


Ok. Otak aku dapat menafsirkan yang beliau ni sedang cirit dan seorang yang pemalu. Sedaya upaya mengawal agar bunyi kentut itu tak kuat dan najis tidak bersepai.


Situasi kelima


Terdengar bunyi pintu dihempas kuat. Selepas itu terdengar pula bunyi tali pinggang, zip,  dan seluar yang dibuka secara kelam kabut dan kasar. Tak lama kemudian terdengar pula bunyi. 


     " Prepp!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prepepeepepepepeepepep!! PrepP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prepepepepepepepepeep!! Prepp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


      "Arghhh!!!


Pekat betul bunyi kentut. Siap keluar suara puas lagi. Baiklah. Kali ni otak aku dapat tafsirkan yang beliau ni sebelum masuk ke jamban, terseksa menahan cirit daripada bersepai dalam seluar. Dah sampai dalam jamban, memang sepenuh hati dan sepenuh tenaga beliau melepaskan hajat. Najis bersepai pun tak kisah. Janji dapat keluarkan sepuas-puasnya. Beliau ni bagi aku seorang yang selamber dan tak mempedulikan orang lain. 


cerita lawak
Bahgianya rasa kalau tandas awam sebersih dan secantik ni. Tapi aku rasa MEMANG tandas awam kat Malaysia sebersih ni pun. Sumber gambar --> http://ajinbgagah.blogspot.com/ 

Sebenarnya , macam-macam lagi tragedi ngeri yang berlaku dalam tandas awam. Takut nak cerita. Nanti hilang selera makan korang sebulan. Dan sebenarnya, dari dalam tandas awam pun kita boleh menilai perwatakan seseorang. Hahahaha.

{ 71 comments.. read them below or add one }

kakcik kakcik 20 July, 2012
Yang beranak dalam tandas pun ada kan?
Niesa Niesa 20 July, 2012
mak ai...dlm tandas pn bleh nk tafsir org tu mcm mana ek..hahaha..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 20 July, 2012
ini tafsiran sendiri ke pengalaman sendiri boni?...cepat cakap,jangan malu2 jangan segan...xbaik menipu dibulan puasa..wakakaka :P
KorN KorN 20 July, 2012
Tak senonoh betul entry ko neh... aku rase mesti ko ngendap dorang ni sume berak kan? kah kah kah
Myra Jay Myra Jay 20 July, 2012
Heheee, macam2 adegan boleh didengar..

Maksudnya Boni selalu ada dalam Toilet la ye :)


**Nama Lyssa Faizureen sentiasa ada dalam Label**
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 20 July, 2012
yang sekarang ni pun dah rasa tak lalu dah nak makan,, ish3,,, teruk tol,,, aiyooo
Man Man 20 July, 2012
tekak dah mula loya dah ni..hahha
Crafty Nieya Crafty Nieya 20 July, 2012
heeeeee..mmg tak lalu mkn sebulan pas nie..hahaha..puase2..boni ! selamat berpuasa okay !ta mao ponteng aa..
:D
ஜ miss klanika ஜ ஜ miss klanika ஜ 20 July, 2012
situasi seram bro tak penah alami ke ? dgr sora perempuan mengilai misalnya ?
dari sisi hidupku dari sisi hidupku 20 July, 2012
HAHAHA,lawak gak sebenarnya.tapi betul lah kat toilet pon kita boleh tahu perangai seseorang tu.Pemalu,muka tembok,suka main sorok2 and etc.
Aida Omar Aida Omar 20 July, 2012
nie mesti situasi yang selalu ang alami kan? kan? tak pun selalu ang buat.. keh3.. *loya rasa
Phat Phat 20 July, 2012
in case kalo x de org nmpk aku masuk aku x cover dah bro tp kalo ada org nmpk tu yg jd situasi 4 tu hahaha
cik yuyu cik yuyu 20 July, 2012
eeeyyyerrrkk.. tekak dh lain mcm dh ni..hehee.. Boni nak kad raya tak?? sini.. http://www.sayeshukepink.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-dari-yuyu.html
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 20 July, 2012
haha..tak senonoh boni..kah3
Nurlyla Nurlyla 20 July, 2012
haha.. no komen lh boni.. 5 bintang..
are_lin@yu are_lin@yu 20 July, 2012
ni kisah betul ke rekaan ni..hehe
are_lin@yu are_lin@yu 20 July, 2012
ni kisah betul ke rekaan ni..hehe
are_lin@yu are_lin@yu 20 July, 2012
ni kisah betul ke rekaan ni..hehe
msredcheesecake msredcheesecake 20 July, 2012
Kalau mr boni lah yg masuk, macamana lah bunyi nye gaknye yea...
Aien Alien Aien Alien 20 July, 2012
pengalaman boni ya...haha. macam2 aksi dalam tandas ada.
tirahzairi tirahzairi 20 July, 2012
eh..bunyi tefon la...hehe
anamizu kaito anamizu kaito 20 July, 2012
ade gak aku bace entry sape tah :

die dh dlm toilet pstu die dgr org msuk toilet tu dok ckp2.. pstu die pon nyahut. last2 skalinye org yg msuk toilet tu tgh ckp kat tepon.. hahaha





Luv,
cik ana
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 20 July, 2012
Ya Rabbi, ko nieh Boni...loya tekak YM taw dak?hahaha!
haz haz 20 July, 2012
hahah. lawak2.. macam mana lah keadaan boni masa mengalami situasi macam ni yee.. hee xD
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ 20 July, 2012
haha..tak seneneh la.. tpi mmg btl, kta dpt nilai personaliti individu tu melalui kelakuannya d tanda..haha
chot ok..! chot ok..! 20 July, 2012
kalau la btl tands kt mlysia mcm kt gmbr tu..ahah..nice entry..glk2 baca:)
HUDAJMAL HUDAJMAL 20 July, 2012
err agak geli. entry gua lagi sopan rasanya. hahaha
Hidayah Bach Hidayah Bach 20 July, 2012
ekekekeke...
BONI....!

serba salah nak gelak...!
rasa cam tak senonoh kalau gelak.
MAY MAY 20 July, 2012
mujur da siap makan..haha
Masz Sidek Masz Sidek 20 July, 2012
hehehehe.... nasib baik dah lepas makan....
Adylia Qarissa Adylia Qarissa 20 July, 2012
weeekkksss..eerrrkk..menyesal baca sampai habis! dah la perot tengah kenyang nie...erkk
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 20 July, 2012
x pernah lagi alami situasi seperti itu, tapi geli kot baca, hahhaha :P








Salam Ramadhan Boni :)
Tinta Lana Tinta Lana 20 July, 2012
Assalammualaikum boni.

Adoi...ak rasa geli geleman lak nak imagine2 ni,hahahaha

Urm..tandas awam..majoriti tandas awam kat malaysia ni, aku kira, masih bersih lagi..kira ok lagi la.

#Salam Ramadhan gak boni..selamat berpuasa..jangan tinggalkan puasa,heh3. InsyaAllah, mudah2an puasa thn ni lebih baik dri yg sblmnya :)
Mr.She Mr.She 20 July, 2012
errk! penuh kekotoran pulak entry abam boni ni. wakaka~
Mr.She Mr.She 20 July, 2012
errk! penuh kekotoran pulak entry abam boni ni. wakaka~
wantie wantie 20 July, 2012
sib baik baca entry ni hari ni. kalau baca besok. terus muntah batal posa ai.

serious ckp tandas dalam gambar tu memang cantikkkkkkkkkkkkkkk
Michelle Hopell Michelle Hopell 20 July, 2012
hahaha sengal tul .. tp mmg ada kot,kau antaranya, kikiki
inche hlovate inche hlovate 20 July, 2012
hahaha teserlah keselekahan abang boni haha
Cendol Cendol 20 July, 2012
hahaha best btol cerite tndas awam ni..tp kan ko suke ye pegi tandas awam?huh aku tak suke.sebolehnye aku tahan je smpai rumah.haha
salam ramadhan!Tharawikh malam ni yop!
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 20 July, 2012
selamat teraweh ye boni kacak!! hehehehe
Cik.blogger Cik.blogger 20 July, 2012
^^ en boni Selamat Menyambut Ramadhan AL-MUBARAK.
teha teha 20 July, 2012
tak suke toilet awam =='
Cik Nur Cik Nur 20 July, 2012
hilang selera mkn sebulan boleh kurus oo..!hihihihi
Lyaa Suriany Lyaa Suriany 20 July, 2012
hahahahahhaa
siot je hanggg ni
Aida Azryn Aida Azryn 20 July, 2012
ceh! hahah. =____________=
wawa abdullah wawa abdullah 20 July, 2012
hahaha..lawak je..hilang selera makan sebulan..nasib dah nk stat pose.hehe :)
Nurrul Nurrul 20 July, 2012
BERRR , haha memang macam ragam boleh tahu dlm tandas awam.. tapi kebanyakan Nurrul selalu dgr bunyi air paip jek.. hehe :)
dilladoodledat dilladoodledat 20 July, 2012
dasatnya cerita ni hahahahha
Nurulee Nurulee 20 July, 2012
Tak pernah lagi alami situasi2 ni dalam toilet awam =D kekeke.

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/time-off-for-le-stomach.html
Deqla manjew Deqla manjew 20 July, 2012
hahahahahahaha.... gelak guling2..mcm2 bunyik ada... jeng2... deqla dtg ni...smpt on9 kt umah ni..hihi... =)
babycomel babycomel 20 July, 2012
huhu.. xsangka ada gk cite dlm jamban ni kan ;) malu nk dengar tau hehehe
putryteya putryteya 20 July, 2012
hahaha , gelak bahak2 aku .

tak pernah pulak jd cam ni .. kantoi ,tak senonoh la laki ni .

perlu ka hang tag lysaa faizureen sekali ? hahhaha
Juliet_iRa~" Juliet_iRa~" 20 July, 2012
ni msti boni sll dok psg telinga kan dlm tandas..ahha :p

salam ramadhan :)
akubiomed akubiomed 20 July, 2012
Syukur saya tidak ada melepas hajat. Tahu-tahu sudah siap. Ha..haa...nikmat tuh bro.
Cinta Misteri Cinta Misteri 21 July, 2012
Satu lg situasi yg paling ngeri...

"plup kecepek... Argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

"handphone aku!!!!!!!!!!!!!!!"

Moral: sblm masuk toilet, kluarkn hp dr pocket
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 21 July, 2012
semua diatas tu semua orang pun pernah kena kan.. hehe
Cinta Misteri Cinta Misteri 21 July, 2012
Salam Ramadhan Boni....
Berkacak2 di Ramadhan yg murni
Thks sbb pagi2 morning dah singgah blog CiM
huda jamil huda jamil 21 July, 2012
haha, terbayang aku suasana kat toilet. boleh pulak kau tafsir sbgitu rupa yer :P
Nurul Akmal Nurul Akmal 21 July, 2012
geli beno nak masuk kalau toilet kotor..
Nadot Nadot 21 July, 2012
Suke entry ni!
Sebab dok tengok blog org lain sumenye pasal makanan la, buffet la smpi rase lapar gile..
So entry ni membautkan sy x berselere lgsg dah dgn makanan2 tu sume...tq..tq.. ;p
Hany Rara Hany Rara 21 July, 2012
jerrr~ geli lobang hidung baca...hahah
Denaihati Denaihati 21 July, 2012
nyilu dengar cerita bro ni. tapi siyuasi sebenar ni...heeeeee
SHAHIDA SHIDA SHAHIDA SHIDA 22 July, 2012
hahahaha.......gelak malam sensorang baca benda ni......
NAL NAL 22 July, 2012
hahaha..boleh lak mcm tu? haha
Bobo Bobo 23 July, 2012
haha nak belajar lah cara nak tafsir mcm ni hehehe..

betul tu, kalau kita nk kenal org tu kita tgk tandas rumah die..sama ada pembersih atau x..
Lynn Lynn 23 October, 2014
hahahahahaha tak boleh bla... elok gak baca amik mood nak keje