Dek Kerana Bisul, Aku Mendapat Ilham

     Bila dah post video, mesti jadi ketagih pula. Hari ni aku nak publish pula video kenangan masa aku belajar di Perak satu ketika dahulu. Masa umur aku lingkungan 20 kalau tak silap. Masa ni, memang aku antara pelajar yang sangat nakal dulu. 




     Video ni tercipta secara spontan. Lirik dan lagu juga dicipta spontan. Masa ni, member satu dorm aku sedang gigih menyapu ubat cap kaki tiga di lubuk bisulnya. Hahahaha. Masa aku belajar dulu, bisul ni ibarat kelemumur yang wajib ada. Rasanya semua pelajar ada dijangkiti virus ni. Aku sendiri pun pernah merana kerana dihinggapi penyakit keturunan ini. Jadi, marilah saksikan video kenangan aku. Untuk pengetahuan semua, aku adalah mamat berambut pendek ala-ala askar, bersinglet, bermain gitar dan menyanyi. Terimalah lagu ciptaan aku..


BISUL



Terserlah tak kenakalan aku?? Hahaha

{ 66 comments.. read them below or add one }

NAL NAL 12 July, 2012
jelas kelihatan kenakalan kau Boni..haha
nasir hamzah nasir hamzah 12 July, 2012
Peh sungguh Nakal kau boni..eheheh..
ProfHariz ProfHariz 12 July, 2012
Wakakaka. Mampus ngan korang ni. Hahaha
shida'R shida'R 12 July, 2012
shida lak yg malu tgk hahaaa..
Ezad Skytech Ezad Skytech 12 July, 2012
"Bisul..bisul..bisul..kenapa tumbuh merata2..."

haha..sengal punya lirik...kah3~
Hany Rara Hany Rara 12 July, 2012
hahaha bisul pon boleh^^
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 12 July, 2012
Kalau bisol tu kat akk, mau kena hempok dgn gitar org yg melalak2 tu, dah la sakit.....memekak pulak dia...hehe..

Boni....tak baca abis eh entry akk tu? KKIDA tu nama blogger laaaaa...
etuza etuza 12 July, 2012
alamak! kat sana kah bisulny tu Bon..
peranh juga kena Bisul ni, kat dagu masa remaja dulu, bisul tu etuza bawa juga ke sekolah, mujurlah tak ada juga ejek2.
etuza etuza 12 July, 2012
bon macamana nak buat vedio tu arh! nak juga sesekali ada vedio kat blog, etuza ada ikan2 dalam kolam kecil selalu anak2 rakam ikan merah tu berenang2 rasanya tenang ja melihat kalibat ikan, so nak shre kat korang but tak reti nak post vedio kat blog. bole ka ajar ..
yana halim yana halim 12 July, 2012
kata org tua2, budak2 yg selalu kena bisul, nanti beso dia pandai. akak kecik2 x pernah kena bisul, tp bila beso pandai jugak kot. hahaha
Lyaa Suriany Lyaa Suriany 12 July, 2012
Tak boleh dgr sbb pc ni tak do bunyi. sob sob
maszull maszull 12 July, 2012
assalamualaikum Boni....hahahahaha buat lawak jer kan bisul pun boleh dijadikan tajuk lagu...:)

p/s baik2 video tu kang ada yg ckp lain plak...heheheheee...:)
daddydee daddydee 12 July, 2012
bisul pun jadi lagu...kreatif...hahahah
CikLily Putih CikLily Putih 12 July, 2012
bengong ko Boni, bisul pun jadi bahan. tak per terserlah kenakalan ko kan
Myra Jay Myra Jay 12 July, 2012
Ye ke Bisul tu wajib ada masa zaman belajar??
Alhamdulillah MJ terlepas dari virus tersebut ;)


Video tak dapat layan sekarang ni.. Nak tengok gak kenakalan Boni suatu ketika dulu :D
Adylia Qarissa Adylia Qarissa 12 July, 2012
yang pasti dkna tak pernah naik bisul...ehheheee...

sebab bisul tu boleh kenekan orang ey..
Phat Phat 12 July, 2012
boni tak mo nakal2 hahhaha
are_lin@yu are_lin@yu 12 July, 2012
alahai rugi ka ofis tak boleh nak tgk ler..huhu
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 12 July, 2012
untungla ada bisul..aku kebal bro ..tak ada pun bisul lagi ..hahahhahahaa.....
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 12 July, 2012
zaman muda2 semua nakal..dahhh tua ne nakal lagi ke?.hahahaha...sengal betul bisul
LidiaSuraya LidiaSuraya 12 July, 2012
hahahha bisul pun bolehhh ek? eh letak ur blog dalam my blog list...
:)
hairy hairy 12 July, 2012
xpt tgk..kena block..haha
Afasz Afasz 12 July, 2012
boni boni.... nakal sungguh boni ni.
miss Fyqa miss Fyqa 12 July, 2012
asal boleh je..erkk?
cendol cendol 12 July, 2012
bisol sakit kan?mntak simpanggg
hahahaha lagu bisol pn jd..
sengal!! hahakk tumboh merate rate..boni keterlaluan nakalnye
Aien Alien Aien Alien 12 July, 2012
nakalnya boni!! *tumbuk2 dada boni* haha
zaxx zaxx 12 July, 2012
haha..kreatig la...cehh... sian si kwan tu..:P
O'gosh O'gosh 12 July, 2012
nasib xde adik pompuan dah nak rekemen....haha
mrs.noraida mrs.noraida 12 July, 2012
Bisul tu tumbuh dimana? kompius la...huhuhu
cik yuyu cik yuyu 12 July, 2012
cian dia... uhuhuhu
Azza Afdzal Azza Afdzal 12 July, 2012
orang sakit dye boleh melalak pulak... jap2 confius ney bisul tu kene kt mana?? hihi
Atiqah Wadiah Atiqah Wadiah 12 July, 2012
bisol?mesti sakit kan?auchhh~
KorN KorN 12 July, 2012
HAhaha... port bisul tu x menahan... sedangkan kat buntot pon sakit, apetah pula kat depan... aku dulu kena kat buntot, member aku boleh tampor bontot aku... terus kantoi bontot aku ade bisul time tu...
Masz Sidek Masz Sidek 12 July, 2012
hahahaha.... hancuz....
bisul punya pasal...
harap bisul tu tak tumbuh lagi yer boni.... ;p
Cik Fie Cik Fie 12 July, 2012
Sangat Terserlah Kenakalan Abg Boni Haha XD
ikaa ikaa 12 July, 2012
hah??bisul? spe abg bon kaa kne bisul tang mn??

sanggup x korag alami begini..better beli siap2 syampu di rumah ok ^_^

http://bakul2011.blogspot.com/2012/07/gempar-xsanggup-kalau-kepala-aku-begini.html
puanbee puanbee 12 July, 2012
Sabar je lah ... bising betul org yang nyanyi tu kan ,,kalau akk kompom ada org tertelan ubat bisul tu ..

picit sampai keluar akal , gerenti tk akan tumbuh lagi hahaha
Mr.PiNGu Mr.PiNGu 12 July, 2012
aww dlu pernah kene bisul masa kecik nasib sekarang dh xde
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ 12 July, 2012
asal nk tgk video msti xdpt..huhuhuhu
AdiaLuze AdiaLuze 12 July, 2012
Assalammualaikum ..

Allaaaaaaa .. XLEH view lagiiii .. Tkpe .. Nanti balik kalau sempat kami view. Mesti gempaq cam video2 yg lain tu kan? Huhuuhuu
MAY MAY 12 July, 2012
adei..tak blh bkk lak kat opis ni..
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 12 July, 2012
aku dah cakap bro..aku punya bisul sekali datang ..besar macam bapak besar punya lah..haha..tapi masa kecik dulu laa...masa besar ni tak ada dah :)
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 12 July, 2012
ohh yeob belajar di peghak ye yeob? hehehehe
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 12 July, 2012
boni...boni...klu dak yayan nkl mcm bro dier nieh...aduh...haru dibuatnya!walaupun skrg dh mcm agak2 terserlah dh kenakalan dak yayan tuh...haihhh...haha!
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 12 July, 2012
Hahahahha...
Pedih tue wehh bisul..Hahaha
Mmg terserlah knakalan Ko bro..muehehe
Tinta Lana Tinta Lana 12 July, 2012
Bisol! Bisol! Bisol!
Mengapa kau merata-rata..hahahaha

Kawan ko kena kt mana bisol tu boni,bhahahaha.
cik.blogger. sengal cik.blogger. sengal 12 July, 2012
ahahahahahahah.....macam2 bebOni nih...kih..kih..
Waalid5035 ™ Waalid5035 ™ 12 July, 2012
hihi...video abg boni kne bisol xde ke?=P

N3 Terkini Waalid :Bila Sakit~
Nurlyla Nurlyla 12 July, 2012
orang sakit, dia melalak pulak.. memang nakal.. nakal3x
Ikmal Ikmal 12 July, 2012
Assalam, khakhakha... memang nakal bah koe nie... tapi besalah bah tu zaman muda kala gitu...
babycomel babycomel 12 July, 2012
errrk, malu nak tengok tau tp dh tertengok td.. bisul tu kt dlm suar kecik eh? ;) hakhakhak.. kesian dia tp tengok dia relax je.. ;)
fairus fairus 12 July, 2012
HAHAHA.. LAGU TERBAIK DARI LADANG.. :)
Bitt (doubleIS) Bitt (doubleIS) 12 July, 2012
hahahhahahahahaha hilang bisul tu terus saya rasa...hahhahahhaa
mie mie 13 July, 2012
pergh!!!
nak cari mp3 lagu ni la..
eheheheee
fae jamal fae jamal 13 July, 2012
bisul......kau kejammm..hahaha
NOOR FATIN NOOR FATIN 13 July, 2012
kenapa mesti bisul? kenapa? hahaha
si kiut lavender si kiut lavender 14 July, 2012
geli ulu telinga dgq..aduii..boni boni
yana halim yana halim 15 July, 2012
x dapat tengok, pun...huhu.
Hidayah Bach Hidayah Bach 18 July, 2012
hihi...
hai boni..!

akak tak sanggup la nak play video tu.
akak tak sanggup nak dengar atau lihat sesuatu yg akak takut akak tak dapat terima...

hahaha..bukan nak mengada-ngada..
tapi ini mmg diri akak la kot..
tapi..yg penting akak tetap sokong entry boni..ok?

;)

(cuba renungkan tajuk=bisul tu , bkn sumer org sama dan boleh accept kan)
teja teja 24 July, 2012
salam kenal,

dah lah kacak, suara sedap pulak tu..hahaha..:p

bisul pun bisullah!!
Nurrul Nurrul 06 August, 2012
err , Nurrul dulu ada juga.. tapi tapi... seksanya ! :/