Jangan Lupa Lirik Musim Ke Tiga

     Sebenarnya dah lama aku perap video ni daripada pandangan-pandangan kawan-kawan blogger yang lain. Sebabnya, entah kenapa aku malu. Vlog tak pula aku rasa malu macam ni. Entah kenapa video jangan lupa lirik ni aku jadi macam tak condifent je. Eh, betul ke ejaan yakin tu? Mungkin disebabkan aku menang sikit agaknya yang buat aku agak goyang nak keluarkan video ni dalam blog. Hahahaha. Tapi hari ni, dengan tak malunya aku akan publish akan video ni. Heh heh. Ni lah moment-moment paling terindah dalam hidup aku.  

     Dan sebelum tu, ingin aku katakan yang selama aku menyanyi merata-rata  dalam hidup aku, inilah dia kali pertama aku dapat menikmati sound system yang sangat-sangat sedap. Terbaekk!!! Dapat pula beraksi bersama live band yang cukup-cukup handal di Malaysia ini. Ini semua adalah satu kebanggaan buat diri aku. Dan ini jugalah kenangan aku untuk ditatapkan oleh bakal anak-anak cucu aku satu hari nanti. Jadi, marilah layan. Tapi sorry kalau kualiti kurang sebab aku rakam guna kamera. 


Part ke dua akan menyusul kemudian. Heh heh

p/s - Kepada --> jejaka langkawi <--, memang aku ada join, tapi dah lama dah. Malu aku nak bagitau kat orang sebab aku menang sikit je. Hahaha

{ 75 comments.. read them below or add one }

LaLa mhdnor LaLa mhdnor 10 July, 2012
teringin nak dgr boni nyanyi secara live depan lala :P buleh dak?
NAL NAL 10 July, 2012
dahsyat la bro. Aku ada tengok episod ni dulu tapi tak taw pulak orang itu adalah Boni Kacak..apa2 pun tahniah sebab dapat masuk..
anamizu kaito anamizu kaito 10 July, 2012
perhh Bonikacak kunci lirik wo!!
terer! terer! terer! =P




errr Boni.. lu lg kecik dr pak nil yg kecik tu! perhh ! =P







Luv,
cik ana
babycomel babycomel 10 July, 2012
wah,wah.. dulu salu tengok jgn lupa lirik ni..tapi xtau plk.. semart la en kacak ni ;)
PariPariPutih PariPariPutih 10 July, 2012
dah agak dah.. tengok gaya pun aku dah tau ko ni mmg pandai nyanyi saja nak cover line kan? well not bad..
si kiut lavender si kiut lavender 10 July, 2012
saya kunci lirik itu

pergh...klas kau Boni
syahdu ja dengar suara Boni bila nyanyi lagu jamal tuh..:D
cendol cendol 10 July, 2012
wow pandai jgk nyanyi haha
lawak pn ade :p
Fazrol Fazrol 10 July, 2012
Nak signnnnnn!!!
Patut laa muka cam familiar.. ha ha..
zaxx zaxx 10 July, 2012
pergh...encik boni rupnye...sedap suara..:)
maszull maszull 10 July, 2012
assalamualaikum boni....caya la bro Boni best2...:)
ceklala ceklala 10 July, 2012
ehhhh?laaaaaa patutla macam pernah nampak somewhere! rupenye kt sini!memang tengok pun time ni cuma tak tau pun tu awak!hihihi cayalah!
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 10 July, 2012
alamak,,, kena tunggu balik rumah la dlu baru bleh tngk video,,
Masz Sidek Masz Sidek 10 July, 2012
sedap suara.... :D

alhamdulillah... walaupun menang sikit tetap masyuk... :D
Phat Phat 10 July, 2012
bro aku tgk dulu masa lu nyanyi ..siap kutuk lagi wakakaka..sori bro..camne ko x leh hafal lagu senang ni hahaha
Afasz Afasz 10 July, 2012
sy kunci lirik ni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
♥ainie muniera♥ ♥ainie muniera♥ 10 July, 2012
saya kunci BONI!!! bhahahahax . memang takat leleh la dengar suare boni . cayaaaa lah!
Myra Jay Myra Jay 10 July, 2012
Balik rumah karang nak dengaq la video tu..

Kat opis cam biasa la tak boleh..huhuuu
hairy hairy 10 July, 2012
tudia hg! hahahah.....best lah wehhhh !
Nurul Akmal Nurul Akmal 10 July, 2012
Wah cayalah Boni.. Nak sign pleaaasseeee.. :)
Atiqah Wadiah Atiqah Wadiah 10 July, 2012
waaaa!!retiss rupanya :P
KorN KorN 10 July, 2012
saya kunci lirik ni..!!! wah kau boni.. diam2 da masuk ni yerp... sore sedap bro...
saat kita berpisahhhhhhhhhhh
KorN KorN 10 July, 2012
hei boni... ade sesuatu yang bermain dalam minda aku lah... aku rase aznil tu kecik je org nya.... tapi ko lagi kecik dari aznil?? apekah..?. tapi aku nampak ko ni mcm besar jer orang nyer... apekah lagi? teng teng teng
ஜ miss klanika ஜ ஜ miss klanika ஜ 10 July, 2012
adehh rancangan tu skali pon tak penah tengok , apatah lg memahaminya . join eh bro ? takley view itu video.
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 10 July, 2012
ek elehhh kelas tagline haha
afzalsukasuki afzalsukasuki 10 July, 2012
kahkahkah bila mau karok sama weh haha
Aien Alien Aien Alien 10 July, 2012
menang sikit2 pun menang jugak apa...suara pun sodap!! hehe
fairus fairus 10 July, 2012
TERBAIK NI BRO.. :)
Iza Teratak Usang Iza Teratak Usang 10 July, 2012
Dah lama tak tengok rancangan ni..
kadang2 best jugak, lucu pun ada bila ada yang terlupa lirik..
Myvitrd Myvitrd 10 July, 2012
tak tahu pulak aku hang masuk rancangan ni.. hehehe
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ 10 July, 2012
hallamaakkkk..xdpt nk bukakkk la video tuu..eeeeeiii
Fakhrul Haiyin Fakhrul Haiyin 10 July, 2012
whoa. ada pulak masuk jgn lupa lirik. wooo. terbaik!
are_lin@yu are_lin@yu 10 July, 2012
ooo minat menyanyi rupanya..masuklah bntng rtm ke,hehe..mana tau nanti tgk2 org yg ayu knl msuk tv..hihi
AdiaLuze AdiaLuze 10 July, 2012
Assalammualaikum ...

Waaaahhh .. Kagumnya dengan keberanian yang ada dlm diri anda ! Syabas !!! Menang sikit ke banyak ke, tu blakang citer laaa .. Yang penting, anda pernah mencuba ^^V
putryteya putryteya 10 July, 2012
ammboii , kemain lagi dia ,! :D
Mr.PiNGu Mr.PiNGu 10 July, 2012
Bony oii hang memang handsome la macho kacak haha suara power..

psst: belanje aku makan ye haha
nur_za nur_za 10 July, 2012
kemain lagi..
wah2....nti kta duet
lagu sandarkan pada knangan taw..hehe
[PCL] [PCL] 10 July, 2012
suka aku lepak sini ..asyik dgr lagu yg didendangkan oleh Boni..ternyata kau memang JIWANG !!
Cik Fie Cik Fie 10 July, 2012
laaaaaaaaa.....abg boni pernah masuk jangan lupa lirik ke ?? patut la saya cam pernah nampak je abg boni kat tv...haha :)
Azza Afdzal Azza Afdzal 10 July, 2012
yang mana satu boni..xcam la haha
lilypelangi lilypelangi 10 July, 2012
hebad lah kau bro ! :D
cik.blogger. sengal cik.blogger. sengal 10 July, 2012
owah...wiiiiiwiiit..hihihih
suzie rahman suzie rahman 10 July, 2012
salam boni. suzie rs cm tgk part ni. time ni suzi kte dlm ati, "eee over lh mamat ni." hahhaha terbaekkk r boni..
Tinta Lana Tinta Lana 10 July, 2012
Salam boni.

Mula2 aku ingt azwan ali mula2 tu..apsal kurus, rupa2nya ko boni,hahaahaha.
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 10 July, 2012
wah,,,, sentap bulu hidung dengar bang boni nyanyi,, hahha
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 10 July, 2012
jangan bangga sangat bro ..hahaa ...eh ...nanti kembang-kembang nati ..haha..bila nak ajak gua masuk tb jugak ? hahahaha
Hidayah Bach Hidayah Bach 10 July, 2012
Merdu la suara awak ni..
Nak otograp plisss..
ikaa ikaa 10 July, 2012
boniiiiiiii kacak...hihi

jum singgah sni http://bakul2011.blogspot.com
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 10 July, 2012
ya hampunnn boni, ko pilih leleh??? Mmg meleleh aiqmata ym dengor..hiksss...tk sgka nooo...:-)
budak felda budak felda 10 July, 2012
@LaLa mhdnor
kalau nak dengar boni nyanyi kena berduet la dulu hahaha
Mat Som Mat Som 11 July, 2012
Dua kesimpulan dapat aku buat:

1. BONI boleh menggantikan Aznil dan Azwan satu masa, mana tau dgn lawak dan pandai menyanyi, masih muda sangat tu 25 tahun.
2. Besok BONI dah ngetop mungkin tak sempatlagi mengomen di blog kawan-kawan ek?
3. Selamat maju jaya, kami sokong kejayaan anda, HIDUP BONI!!!
NAL NAL 11 July, 2012
tgk la tu..punya ramai yg komen..hebat Boni..siap pelampung double A lagi..kau ada? haha
Ikmal Ikmal 11 July, 2012
terbaiklah... mcm mana boleh lupa lirik pula nie... ada ingat kat sesiapakah kat kepala otak tu masa nyanyi nie,,,, hheheeh
Bobo Bobo 11 July, 2012
Terbaik lah boni..suara mantap seyh..menang smpi berapa?hehe
ProfHariz ProfHariz 11 July, 2012
Boni dah kira retis ni. Hahaha
Untunglah :)
yana halim yana halim 11 July, 2012
nanti kalau Boni dah femes, sempat lagi ke jenguk blog akak? nanges siap2...huhu...
shida'R shida'R 11 July, 2012
berbakat besar sbnarnye boni nih...heheee syabas boni!!
umie mia umie mia 11 July, 2012
wah wah... tak sangka plak boni penah join hihihi
umie mia umie mia 11 July, 2012
wah wah... tak sangka plak boni penah join hihihi
daddydee daddydee 11 July, 2012
tahniah bro...bro mempunyai keyakinan yang tinggi untuk muncul dalam rancangan ni...tahniah...
onlajer onlajer 11 July, 2012
macam artis realiti lah kau boni
Ezad Skytech Ezad Skytech 12 July, 2012
aq selalu jugak tgk Jangan Lupa Lirik ni tapi tak pernah pulak tgk episod ni...haha...

terbaik la boni..bila tang tagline tu..muka over giler masa cakap time mula2 masuk tu...haha~

P.S - haha..ni rupanya rahsia nama bonijll3 ye..Boni Jangan Lupa Lirik 3...dari dulu aq cari apa maksud dia...:D
Hany Rara Hany Rara 12 July, 2012
pergh! en.boni penah join jgn lupa lirik..haha salu gak tengok tapi kenapakah tang episod anda tak perasan pulak sy..hehe sedap suara~
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 12 July, 2012
Terrrbaaekkk La bro!!
Hebbaaakkk..Heebaakkk..Huhu
AdiaLuze AdiaLuze 12 July, 2012
Assalammualaikum ...

Gerek seyh suara .. Ni baru dengar betul2 .. Ahaksss
fae jamal fae jamal 13 July, 2012
cayalah boni...sore sedap tuuuu...;)