Lyssa Faizureen Tetap Kesayangan Aku

     Dalam ramai-ramai blogger awek yang ngetop-ngetop, termasuklah Hanis Zalikha, Yuyu Zulaikha, Fatin Liyana, Cik Epal, Nisa Kay, Maria Elena, dan Salim Naidu, EH?? Lyssa Faizureen tetap menjadi pilihan hati dan kesayangan aku. Jadi, di kesempatan ni, aku hendak meminta tulun kepada korang. Tulun! Tulun!! Tulun vote Lyssa Faizureen.


lyssa faizureen
kalau aku berdiri sebelah lyssa faizureen, ramai mak-mak budak akan suruh aku bernikah cepat dengan beliau.
     
Lyssa Faizureen sebenarnya telah terdampar sebagai salah seorang finalist dalam Levi's Curve ID Blogger Award. Baiklah, untuk tidak melengahkan masa, apa kata ikuti TUTORIAL di bawah untuk mengundi Lyssa Faizureen.



Cara nak mengundi :


1. Anda WAJIB ke link ini --->  http://www.eh.com.my/levis-curve-id-blogger-award-undi


2. Tekan LOGIN di bahagian kanan PC anda .


3. Register terlebih dahulu !

lyssa faizureen




4. Isi apa yang patut-patut . Dan sila check email anda selepas registration successfully . Click Here yang Lyssa anak panahkan tu untuk activation link .







5. Kemudian , korang LOGIN balik menggunakan email yang korang register tadi tu .


6. Tekan nama "LYSSA" . Scroll down sampai bawah dan TEKAN VOTE !




P/S : Sepatutnya aku pun patut ada dalam Award ni. Cuba korang jeling-jeling sikit header aku tu. Complete set Levi's Bundle tu. Hahahaha. Kepada Lyssa Faizureen ala tomey-tomey, semoga berjaya. Kalau menang tu, jangan sesekali lupa nak belanja 4 batang choki-choki kepada saya yang terlalu hebat ni. Ngeh ngeh. 


Dan kepada anda semua yang mengundi, akan ada hadiah istimewa untuk pengundi bertuah. Tak percaya boleh klik --> SIAPA NAK VOUCHER LEVI'S RM300?





{ 76 comments.. read them below or add one }

Adylia Qarissa Adylia Qarissa 18 July, 2012
ammmmbooooiiii boni puji sakan yea. . . kamu curang ngn dkna, :-(
heheheeee
Maya Lisa Maya Lisa 18 July, 2012
ohh curang ye! jagalahhh !!! >_< hehe
yana halim yana halim 18 July, 2012
baiklah. akak redho tak jadi awek blogger ngetop! hahaha...
welll.... to lyssa sayang... good luck ye. Kat opis ni x dapek nak buat apa2 pasal vote tu. mcm2 di block depa ni.

pehtu boni...
terasa sangatlah hairan dgn list artis jemputan boni tu. Takkan komen akak kurang dari 17? misteriiiii....
YaNa Yassin YaNa Yassin 18 July, 2012
Owh, baru tau dah jadi PA Lyssa nupenyerr :)) #untunglah.
NAL NAL 18 July, 2012
Good Luck..jgn lupa jemput aku kalau Boni dgn Lyssa naik pelamin..
maszull maszull 18 July, 2012
assalamualaikum Boni....jom2 kita like n sokong lyssa yer...:)
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 18 July, 2012
jom like ramaai2..
sokong2..
amin..semoga jodoh di percepatkan. :-)
Arina Shamsul Arina Shamsul 18 July, 2012
hehehe..mesti lyssa suka entri ni..ngeee..

jom kita mengundi...
Phat Phat 18 July, 2012
terbaik dr ladang la bro
yana halim yana halim 18 July, 2012
dari pc opis ni, kat blog boni nie akak tak nampak iklan dan tak boleh buka chatbox jugak.
hanya boleh buka cbox dan busuk je. huhu..
pasal traffic tu ada juga masuk tapi tak byk. Ok la tu....baru2 nak cuba.. :)
ruaak ruaak 18 July, 2012
This comment has been removed by the author.
putryteya putryteya 18 July, 2012
nak sokong fatin liyana boleh ? ahhahhah :D
LidiaSuraya LidiaSuraya 18 July, 2012
amboiii puji melambungggg... nak minta choki2 laaa tue
daddydee daddydee 18 July, 2012
insyallah saya undi...hebat sungguh...

levi's brand jeans fevret saya...walaupun skang ramai pakai nudie saya belum terpengaruh...
are_lin@yu are_lin@yu 18 July, 2012
hehehe ni tips ngorat lyssa ka boni..hihi
Lyaa Suriany Lyaa Suriany 18 July, 2012
WAH.
kipas susah mati lysa ke ni.
hehe
neway
dia mmg comel sgggggt
best of luck to lysa.


Psssst:
komen kamu ade je la. kite tak approve kan lagi je.
kite biar je dlu. sbb mase kite approve komen tu la kite terjah blog satu satu..
Niesa Niesa 18 July, 2012
wahh!gudluck to lyssa!kalau menang boleh blanja boni 4 btg choki2 pastu niesa mintak 1..boleh x? (^^,)
Nurlyla Nurlyla 18 July, 2012
kena vote setiap hari, bukan sekali je..
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 18 July, 2012
Boni sesuai jadi bodyguard:-) lyssa..
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 18 July, 2012
wahhh..dah ta bole nak kacau ni..hak milik mutlak lyssaa...hehe
hairy hairy 18 July, 2012
ok vote2..haha...aku pn ada kau tgk kn :p
Miziey Miziey 18 July, 2012
Ceis!! patut laa familiar. Itu awek guwa kott!!! lalalalalala~ :P
Afasz Afasz 18 July, 2012
@Maya Lisahahahahhahah curang ek boni.
Afasz Afasz 18 July, 2012
apa jd ngn nurul???
miss Fyqa miss Fyqa 18 July, 2012
good luck utk Lyssa :)
ahsfantasy24 ahsfantasy24 18 July, 2012
the best.
hehe selalu jenguk tuto die :)
O CIKTEDDY O CIKTEDDY 18 July, 2012
ada hati ngan lyssa upenyer..haha *joke*

apsal abg boni x masuk jugak?kite nk vote tuk abg boni..ekeke
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 18 July, 2012
gud luck Lyssa, gud luck boni :P
Ezad Skytech Ezad Skytech 18 July, 2012
haha...boni2...takpe2..aq support...HAHA...

P.S - haha...aq terkedu bila tgk...try buat..tak jadi pulak...spontan je jadi ni masa buat autoCAD tu..HAHA...
fairus fairus 18 July, 2012
MEMANG MELETOP-LETOP BEBUDAK SEKARANG NI...
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ 18 July, 2012
tajuk bukan main lagi yea..hohohoho
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 18 July, 2012
boni dan lyssa? secocok !!! ngam je! hehehee
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 18 July, 2012
amboiiii, boni...kemain pomot yer...hehe....bagus2...supot kengkwn...:-)
Hany Rara Hany Rara 18 July, 2012
hehe gudluck lyssa..and utk boni semoga b'jaya dapatkan 4 batang choki2..huahua
faiz fakhirin faiz fakhirin 18 July, 2012
lyssa yg cute...

bro, bandwif blog ko slow..lambat loading..maybe ada tmpt error code kot..or flash byk sgt..not sure..aku tlng gtau.
afzalsukasuki afzalsukasuki 18 July, 2012
kahkahkah rupanya ini niat sebenar ko ye?abis kalau sayang Lyssa aku ko nak letak mana?mincik!!
Errah Errah 18 July, 2012
agaknya nanti lyssa bg kat boni je voucher tu sbb pomot ni..hehehe..kann kann..
Mat Som Mat Som 18 July, 2012
Lyssa, bertuahnya blogger2 yg glamer ni ek, namanya sentiasa meniti drp laptop, netbook, iphone, gajet tanpa perlu mengamuk dgn pedang samurai di Putrajaya.
Nurrul Nurrul 18 July, 2012
LLALALA , merajuk dengan cik Boni ! :P
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 18 July, 2012
Jangan Rebut LYSSA aq bro..Hahahaha
cendol cendol 18 July, 2012
haha pandai promote
babycomel babycomel 18 July, 2012
abg boni dgn lyssa.. errm, sama cantik, sama semart okey2 permohonan diluluskan ;)
gudluck utk lyssa ye
ஜ miss klanika ஜ ஜ miss klanika ஜ 18 July, 2012
waduuuhhh . pilihan bro kemain lagik ye . hehe
KiD KiD 18 July, 2012
voucher RM300?? woowwwwww
Cioccolato World Cioccolato World 18 July, 2012
dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

jom nak hadiah dari dieya?
http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html
zanairin zanairin 19 July, 2012
cerita Nazrul & Larissa kini kembali.. dah 2 kali sambungan dah pun.. tapi kali nie kita menyusuri kembali kenangan yang membuatkan larissa serik bercinta..anyway, thanks for the support ya.. ^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/07/cerita-cinta-aku-dia-2.html
akhiyy akhiyy 19 July, 2012
kalo ade mase nti aku buat..hehehe..
fae jamal fae jamal 19 July, 2012
gudluck utk lyssa..;)
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 19 July, 2012
kah3...eleh ko ..nak promote diri pada dia la tu...mana tau lekat pulak kan...keh3..jgn marah
Ikmal Ikmal 19 July, 2012
Assalam, banyaklah koe situ Boni... nie mesti ada udang di sebalik mee... nak minta belanja buka pose nanti lah nie kan... hehehe
AnonymousAnonymous 19 July, 2012
kalau ada masa boleh ler vote mcm byk step aje , good luck buat semua
Nurlyla Nurlyla 19 July, 2012
"jgn klik blog ni".... haha, tmbah teringinlah nak klik blog rotimiskin tu.. ingin tahu.. ok..
KorN KorN 19 July, 2012
Aku dah komen ke belum yer entry yang ni? lupe lah.. hak hak hak
gamep01nt gamep01nt 19 July, 2012
peh makwe ni ada belanja lu pape ke?
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 20 July, 2012
perghhh.penyokong kuat lyssa ne.
teratai teratai 20 July, 2012
vote vote!

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

singgah sini sambil follow u
Deqla manjew Deqla manjew 20 July, 2012
amboi2... naseb baik la lyssa faizureen yg jadi idaman.. kalo lisa surihani tak tau nk kata apa la... hahaa
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 21 July, 2012
wah! good luck lah lyssa :)

ada sorang lagi yang cantik.. mira filzah.. ce usha.. hehe
AnonymousAnonymous 17 December, 2012
Hі there collеаguеѕ,
fastidious аrtiсle and pleasant urging commented at
thіs place, I аm reаlly enjоying by these.


Alѕo visit my web ρage ... vapornine
Feel free to visit my blog ;
AnonymousAnonymous 17 December, 2012
I usеd to be rеcommеnded this blоg by
waу of my cousin. I'm not positive whether this submit is written by way of him as nobody else recognise such precise approximately my trouble. You're wonderful!
Τhanks!

my web page: pikavippii.net
Here is my weblog ;
AnonymousAnonymous 18 December, 2012
I’m nоt that much of a οnlinе readeг to be honеst but your
blоgs really nice, keep іt up! I'll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Many thanks

Here is my blog post investire 1000 euro in borsa
My website:
AnonymousAnonymous 18 December, 2012
Asking questions are reаllу nіce thіng
if you are not understanding sοmething entirely, but this piece of ωгіting offerѕ
ρleаsant understandіng yet.

Fеel free to ѕurf to my web-sitе; galaxy note 2
Also visit my homepage ;
AnonymousAnonymous 08 January, 2013
It's the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!
Also visit my homepage ... pay to get instagram followers
AnonymousAnonymous 10 January, 2013
I аbsolutеly love your ωebsіte.. Excеllent сolors & themе.
Did you build thiѕ website yourself? Pleaѕe гeply back aѕ I'm trying to create my own blog and want to find out where you got this from or just what the theme is called. Appreciate it!

My weblog ... buy retweets on twitter
My web site: blog marketing online
AnonymousAnonymous 31 January, 2013
Thanks for sharing yοur thοughts on sxm. Regardѕ

my blog post mvc
My page :: gdm
AnonymousAnonymous 11 February, 2013
When I initially commented I clicked the
"Notify me when new comments are added" checkbox and now each
time a comment is added I get several e-mails with the same comment.
Is there any way you can remove me from that service?
Thanks a lot!

my blog post; music search artist album song
My web page - wwwgoogleçcom map
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Heya i'm for the primary time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I'm hoping to provide one thing again and
aid others such as you helped me.

my page www.stoptech.com
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
I've been browsing online greater than 3 hours these days, but I by no means found any interesting article like yours. It's pretty price sufficient for me.
In my view, if all website owners and bloggers made just right content as you probably did, the web will be
a lot more helpful than ever before.

Also visit my web-site; avafx.angelfire.com
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
This post will help the internet people for setting up new blog or even a weblog from
start to end.

Feel free to surf to my page :: bin㱥 optionen handeln
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
This post will help the internet people for setting up new
blog or even a weblog from start to end.

Also visit my site: bin㱥 optionen handeln
My webpage: option trading accounts
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
This is very interesting, You are a very skilled blogger.
I have joined your feed and look forward to seeking
more of your excellent post. Also, I have shared your site in
my social networks!

my webpage; get followers