Nafsu Ramadhan


     Hahaha. Ni nafsu kuda namanya ni. Hahahaha. Thanks kepada ->> Mr Phua Chu Lang a.k.a PCL <<- kerana berkongsikan artikel ni. Hahaha. Sumber daripada beliau.


p/s : Kepada yang masih ingin mencuba nasib,  silalah email apa-apa yang patut seperti di entri ->> KAD RAYA DAH TAK RELEVAN? <<- Peluang masih terbuka kerana penyertaan belum pun sampai 50 orang lagi. Hahaha. Ada lebih kurang 30 lagi kekosongan. Sila cepat! Sila cepat!! 

{ 53 comments.. read them below or add one }

babycomel babycomel 23 July, 2012
abg boni, tu bukan nafsu.. tu hantu.. gila byk sungguh makanan, mkn sebulan pun tak abis kan, kan? ;) hehe
fairus fairus 23 July, 2012
HAHAHA... MACAM SEBULAN TAK MAKAN..
yana halim yana halim 23 July, 2012
hoihhh....itu bela saka ke? hahaha...
hairy hairy 23 July, 2012
HAHA giler klo cmni...eh kad raya ak dpt x email?muahahha
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 23 July, 2012
bapak saye pon kelihatan macam bocah cilik pada hari 1 puasa. manje! hehe!
anamizu kaito anamizu kaito 23 July, 2012
lauk kenduri tuh! hahaha








Luv,
cik ana
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 23 July, 2012
bila kita nak berbuka puasa sama sama ni boni?muehehehe
Michelle Hopell Michelle Hopell 23 July, 2012
uiinaa nampak sangat gelojoh. kuikui
Nadot Nadot 23 July, 2012
Ala...cam lebey kurang care aku makan je semalam....ishk ishk ishk... ;)
Cik Nur Cik Nur 23 July, 2012
kadang tu nafsu mmg duduk tahta atas sekali kalau ke bazar ramdhan..kalau tak pandai kwl..jd mcm kat atas tu lah..hihih
KorN KorN 23 July, 2012
sehari makan stok macam untuk sebulan. belum lagi yang dala peti ais tuh..
kakcik kakcik 23 July, 2012
Kuda pun tak makan macam tu! :)
Aku Mad Aku Mad 23 July, 2012
nafsu hantu tuu hahaha :p
Adylia Qarissa Adylia Qarissa 23 July, 2012
nafsu syahwat?? eh...nafsu makan rupanya hikhikk..selamat berbuka boni ;p
are_lin@yu are_lin@yu 23 July, 2012
blog semakin maju tahniah bro ..hehe...
LidiaSuraya LidiaSuraya 23 July, 2012
amboiiii camtue sekali ek?
nie dah lain dah motif berpuasa nie
m!3yr4h_LolLy m!3yr4h_LolLy 23 July, 2012
biasa lah kalau dah berpuasa nie, mmg camto la nafsunya. hee

salam ramadhan ;)
Hidayah Bach Hidayah Bach 23 July, 2012
boni..kenapa dengan design blog boni..?
mcm tak mesra pembaca je..
hihi(mungkin perasaan akak sorang)

tgk gmbr tu teringat kat kampung
kecik2 dulu macam tu la gaya berbuka..
penuh..bukan tamak memasak byk atau beli byk tapi sebab jenis jiran sekampung bertukar lauk..

:D

selamat berpuasa boni..
NAL NAL 23 July, 2012
mak aii..byk sgt tu..
Niesa Niesa 23 July, 2012
tu stok sahur + berbuka untuk 3hari skali kot..hahaha..
Nurlyla Nurlyla 23 July, 2012
amboi.. huh, msuklh smua tu dlm perut.. smbelit bru tau.. sy dh send emel kn..?
Cinta Misteri Cinta Misteri 23 July, 2012
Ni kalau kuda nmpk, serious kena back kick. Kuda pun tk mkn mcm tu. Rasanya tu nafsu saka (ehhh saka puasa ke?) Haaa biasa yg puasa tk mkn begitu....cer tanya org tk puasa..

*sory eh, dh tkda adik lg...jd ank sedara mak nak tk, sekupu2 dgn CiM? CheeewaH..
Bobo Bobo 23 July, 2012
perghh.. punye la byk makanan..ni nak melantak ni haha.. mcm puasa setahun gamaknye..
Cendol Cendol 23 July, 2012
haiiihhh bnyk nye makanan..tu karang mau nak termuntah mase rukuk..berat perut
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ 23 July, 2012
tu namanya kenduri kendara..hehe
Phat Phat 23 July, 2012
mcm nk mkn 100 org haha
Ameerul Ashraf Ameerul Ashraf 23 July, 2012
haha.. nafsu buaya nih..
kalau larat naak abihkan xpe la jugak kan.
Afasz Afasz 23 July, 2012
ya Allah... byk nye makanan.
★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ ★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ 23 July, 2012
Jom tengok koleksi GIVEAWAY yang telah yaya join . Alang2 , join la sekali . Hadiah2 nya konfem buat awak juling2 . Heee . Jom serbu !!

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/ramadhan-yang-dipenuhi-dengan-giveaway.html
maszull maszull 23 July, 2012
assalamualaikum Boni...betul tu mama pun dah lihat kat blog PCL tadi memang teruk nafsu makan macm ni...:)
Myra Jay Myra Jay 23 July, 2012
Heheheee, itula nafsu masa perut tengah kosong + lapaq ;)

Kesudahnya tak abes pun :D
umie mia umie mia 23 July, 2012
gile kentang betul ni hahahahah boni jangan buat gitu plak ^_^
Mat Som Mat Som 23 July, 2012
Negara kita kaya makanan, sebab tu pak aji tu jadi macam tu, cuba dia duduk kat Somalia dalam seminggu ke....meraung-raunglah nak balik
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 23 July, 2012
M'sia kan kaya dgn makanan..xhairan la.hahaha
Nurrul Nurrul 23 July, 2012
Waduhhh ! ! ! ini orang ke siapa yg nak makan ? Elakkan pembaziran bulan puasa ini...

* " makan ikut kuantti bukan ikut hati " :)
Nurul Akmal Nurul Akmal 23 July, 2012
tu bukan nafsu tapi hantu... hehehe
Cik Rongoks Cik Rongoks 23 July, 2012
nafsu gajah pon boleh. hahaha
Edy Fee Edy Fee 23 July, 2012
jalan2 cari entry baru
Edy Fee Edy Fee 23 July, 2012
jalan cari ebtry baru
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 23 July, 2012
ni makan kenduri ke apa ni ? hahaahhahaa
Waalid5035 ™ Waalid5035 ™ 23 July, 2012
erk..kartun tu mcm bang boni jer..haha...:P
putryteya putryteya 23 July, 2012
tu diaaa aaihh .. napsu makan kuat ni . padahal makan tak habis pun
keli menari keli menari 23 July, 2012
huh.tu 30 ramadhan punya stok ke..haha
Obat Herbal Infeksi saluran kemih Obat Herbal Infeksi saluran kemih 23 July, 2012
benar sekaliisangat lah nafsu pabila sudah waktunyaberbuka puasa.. untuk menyantap hidangan makanan.. hehe
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 24 July, 2012
aku tggu kau rayu aku kasi emel dlu

br aku kasi haha

#dlm hati nk kad raye wakaka
[PCL] [PCL] 24 July, 2012
Pucuk Citra Lestari. lah...haha., perut dah kembang nih. ..minum banyak dari makan!
Juliet_iRa~" Juliet_iRa~" 24 July, 2012
tu bkn makan..tp mentekedarah..hehehe :P
shida'R shida'R 24 July, 2012
xphm dgn dunia skg...nafsu mkn dasatt..
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 25 July, 2012
nafsu ni nafsu..hehe...g bazaar petang ni jom..haha
Ezad Skytech Ezad Skytech 31 July, 2012
haha....ni stok untuk berbuka da bersahur selama seminggu ni...haha~
si kiut lavender si kiut lavender 08 August, 2012
hahah...sampai bercekak pinggang si baby tuh...ish3