Saya Blogger Dari Bangladesh

     Disebabkan kebosanan melampau , aku join lagi segmen pada hari ni. Kali ni, aku join pula segmen yang dianjurkan oleh seorang gadis yang sangat ayu.


     Jadi, kepada sesiapa yang ingin mengenali gadis ayu ni yang sangat manis, boleh lah terjah ke sini --> coratcoretkuini.blogspot.com

     Korang semua boleh join. Klik je kat link atas tu.

{ 34 comments.. read them below or add one }

Cik Rongoks Cik Rongoks 15 July, 2012
laaaaaaaaaa..org bangleadesh rupanye. hahahahha .
babycomel babycomel 15 July, 2012
eh, mamat bangla kalau kita tengok sekali hensem.. tengok 2x manyak hensem, tengok 3x mata terus juling tau ;) errk, jauh mari bang
babycomel babycomel 15 July, 2012
erm abg boni, bukan ke segmen ayu tu sampai 12 august 2012?? kan?kan?
MAY MAY 15 July, 2012
hahahahahahahaha...teruk penyakit anda ni.
[PCL] [PCL] 15 July, 2012
singgah aku kat Bangla..baiiyaa !
wawa najwa wawa najwa 15 July, 2012
makk aiii, abg bangla lah selame niyyyy :P aiyaaa aiyaaa aiyaaa
Hany Rara Hany Rara 15 July, 2012
abg maniss patut kacak ada baka dari bangla rupanya..hahaha :p
cendol cendol 15 July, 2012
haha bangladesh! dey bangla,segmen ni belom tamat lagi la..
dtg sini bwk bawang seguni..bangla kan suke bawangggg
hihihi
Ezad Skytech Ezad Skytech 15 July, 2012
haha...IC merah la ni ye boni...kah3~
akubiomed akubiomed 15 July, 2012
Pening dengan Bonjil ini. :-)
KorN KorN 16 July, 2012
adekah boni stand for bangladesh? ape2 je lah
are_lin@yu are_lin@yu 16 July, 2012
bangla mari..larikkk..hahaa..main bebenor kamu nu ya..disebabkan kamu laihr di hbkl ku listkan mu kat kl lah eh..hehe
Ikmal Ikmal 16 July, 2012
Macam-macamlah koe nie Boni....
Michelle Hopell Michelle Hopell 17 July, 2012
datang dari sarawak dr segmen sama n follow sini~

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
Deary Ainn Deary Ainn 18 July, 2012
Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html
Lea Athira Lea Athira 18 July, 2012
singgah sini :D
http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html
taqiee din taqiee din 19 July, 2012
Salam sahabat....dtg ziarah ats segmen yg sama..:)
haz haz 19 July, 2012
follow sni =) dr bangla? haha =P

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
Nyue Nyue 19 July, 2012
nyue singgah & follow sini :)

http://nyueyien.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

salam blogwalking
cikeyrah cikeyrah 19 July, 2012
dari segmen yang same , done follow ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
Mohd Lokman Bin Ramli Mohd Lokman Bin Ramli 19 July, 2012
blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html
shedameor shedameor 20 July, 2012
sheda pon join jugak :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !
Cik Nur Cik Nur 21 July, 2012
Terjah sini...!

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
Momo Momo 23 July, 2012
bia beno..anyway..nice meeting u.. hehe..

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 24 July, 2012
Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk..Errkk Dah kenal rupanya?? Salam tangan dulu bro..hahaha..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html
Roz Roz 24 July, 2012
Assalam perkenalan..

Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo
Ct Noraishah Ct Noraishah 25 July, 2012
Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
M@W@R Q@SeH M@W@R Q@SeH 25 July, 2012
dtg dr segmen yg sama

http://belogdaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html#axzz21bysiLj7
Eh Laptop !!! Eh Laptop !!! 26 July, 2012
Selamat bersegmen & selamat berpuasa
Mrs.BuduBilis Mrs.BuduBilis 28 July, 2012
singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
yana yaya yana yaya 10 August, 2012
singgah dari segmen yg sama

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html