Ben Ashaari Dan Lulu Caldina Gila

     Assalamualaikum dan selamat hari raya ke tiga aku ucapkan kepada semua. Baiklah, straight to the Microsoft Point. Ben Ashaari dan Lulu Caldina bagi aku memang blogger yang sangat gila dan psycho. Tapi korang jangan salah faham. Maksud aku, bukan gila isim. Tapi gila blog. 

ben ashaari

lulu caldina

     Aku perhati je blog dorang daripada first day raya. Mak aih. Ingatkan blog pun cuti beraya, tapi telahan aku tu salah semata-mata. Daripada raya pertama sampailah sekarang, blog dorang berupdate je. Tak ada miss sehari pun. Memang aku tabik spring lah kat dorang berdua tu. Tu baru betul namanya blogger sejati. Jadi, lepas ni aku nak cuba jadi macam dorang berdua lah. Kepada Bro Ben Ashaari dan juga cik adik Lulu Caldina, aku ingin mengambil kesempatan ni untuk mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada kome berdua. Maaf zahir dan batin.

p/s : Banyak perkara positif yang kita boleh jadikan contoh melalui dua blogger ni.

{ 33 comments.. read them below or add one }

Cik Fie Cik Fie 21 August, 2012
haha..tabik la dengan dorg ! :)
maszull maszull 21 August, 2012
assalamualaikum Boni...yer la tabik spring kat die org...memang blogger tegar ni...:)
Mk Syahir Mk Syahir 21 August, 2012
mesti rase xlengkap kalau xhapdate blog..suspect lah..ehh?
Fazrol Fazrol 21 August, 2012
hebat betul laa diorang.. jadi camtu laa boni..
Cik blogger Cik blogger 21 August, 2012
Rajin ^^
Boni-kagum rajin komen ^^
Yen Yen 21 August, 2012
boni pon apo kurang nya.. rajin gak update hehe..
Mat Som Mat Som 21 August, 2012
Boni, memang betul kata Boni.
Nampak Boni sedang menuju ke arah itu.
Tahniah....!
Afiq Yassin Afiq Yassin 21 August, 2012
haha.. diorang sentiasa ada masa kot! mcm fiq mmg buzy sentiasa jer
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 21 August, 2012
Akak peminat Lulu sbg silent reader, tapi Ben....dia tak mesra laaaa...
deq noor deq noor 21 August, 2012
org tu pun sama blogger tegar... xupdate tp tengok blog org lain update. xraya ke apa... :D
KiD KiD 21 August, 2012
Maintain trafik dan update blog hari2 bro... :-)
putryteya putryteya 22 August, 2012
Bagusla dorang blog terus menten . teya punya la lama bercuti raya dari sebelum raya lagi dah bercuti blog . adehh , baru update !
Aku Mad Aku Mad 22 August, 2012
diorang banyak idea bro..hehe
tirahzairi tirahzairi 22 August, 2012
haishhh....tirah kena luang masa ngan family....so, blog tolak tepi...beraya lagi best kot...blog duniawi je...mane lagi penting? oleh itu, relex2 la dengan family dulu...kan kan kan? cakap ya cepat!!!
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 22 August, 2012
Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh,
ketika akhir Ramadhan berlalu berganti fajar Syawal, izinkanlah saya mengucapkan salam dan doa,
Taqobalallahu minna wa minkum wa ja'alanallahu minal aidin wal faizin
Semoga ALLAH menerima amalan-amalan yang telah aku dan kalian lakukan ,
dan semoga ALLAH menjadikan kita termasuk orang-orang yang kembali kepada fitrah dan mendapat kemenangan,
SELAMAT MERAYAKAN HARI RAYA KEMENANGAN IDUL FITRI,
bila ada salah dan khilaf selama ini, baik yang disengaja atau tidak disengaja, mohon dimaafkan lahir dan bathin,
salam hangat dari Makassar - Indonesia
Wassalam
fairus fairus 22 August, 2012
SAYA CUTI RAYA, BLOG PUN CUTI JUGAK..
Nurrul Nurrul 22 August, 2012
Selamat melakukannya Cik Boni.. Chaiyoork3 ! ! ^^
Blog Kak Lulu penuh dgn infomasi... best ! :)
etuza etuza 22 August, 2012
baca tajuk ja, ini mesti ada yang menarik haha tepat sekali .Yup tabik dengan diorang, banyak info santai kan..bijak curi masa online.apapun utamakan yang wajib ya..
Faizul Osman Faizul Osman 22 August, 2012
memang hebat... masih sempat lg update blog....
Errah Errah 22 August, 2012
selamat hari raya abg boni kacak...haha..dorang dah jdikan blog sbg mkanan rutin harian..so kalau xmakan xbermaya la hidup dorang..ehehe..
ceklala ceklala 22 August, 2012
selamat beraya boni!
syiela syiela 22 August, 2012
asal raya je lupa segalanya :)
babycomel babycomel 22 August, 2012
U pun nampaknye sentiasa berhapdate gk.. Keep up the good work abg boni hehe. Kita ni raya alahai, xsempat nk menjenguk blog sendiri.. InsyaAllah jap lg baru nk start menulis blk
Razil Tahir Razil Tahir 23 August, 2012
memang respek..
saya takkan mampu... huhhuhu XD
Cendol Cendol 23 August, 2012
wah rajinnye diorang eh.smpt mngadap lappy raye first
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 24 August, 2012
blogger tegar

aku pakal je internet xde huhu
Hany Rara Hany Rara 24 August, 2012
ngeh2 tahniah utk mereka!
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 25 August, 2012
saya beraya.. blog pun ikut beraya.. kikiki
muhammad asyraf muhammad asyraf 25 August, 2012
Perasan juga mereka tidak bercuti berbloging pada hari raya.. :)
Katak Comel Katak Comel 27 August, 2012
tu bru nmnye blogger tegar..btw,blog den pn update hri2..tp x kerap spt ari bese la n x ping kt grup2 fb..huhu
zahidan Abd Aziz zahidan Abd Aziz 07 February, 2013
Ye Lulu ni mmg sporting.. dia ada masa jwb fb kita. tak pecaya cuba.. hha