Lelaki Melayu Terakhir Beraya

LELAKI MELAYU TERAKHIR BERAYA

lelaki melayu terakhir
Beraya bersama Uncle Seekers debab.  Hahahaha.
Meriam buluh best daripada mercun bola,
Enak dibakar bersama pulut,
Hari ni dah raya kelapan kalau tak silap,
Selamat hari raya aidilfitri.

     Baiklah, aku tak reti berpantun. Korang anggap je lah tu sebagai sebuah pantun raya yang sangat sempurna dan terel.

P/S : Nantikan video ucapan raya aku. Sedih! Video tu tak terpilih untuk rancangan sampaikan raya 2012 di tv3.  

{ 62 comments.. read them below or add one }

Fazrol Fazrol 25 August, 2012
Selamat hari Raya...
Kacak nyaaa....



Tapi yg belakang ye...
YaNa Yassin YaNa Yassin 25 August, 2012
auwww,.. celamat hali laya abam boni kachaaaaak :PP
maszull maszull 25 August, 2012
assalamualaikum Boni...selamat hari raya Boni...wah !! betul2 lelaki melayu terakhir ni hehehehe...:)
Zaza Ridzlan Zaza Ridzlan 25 August, 2012
wah boni..ensemnyaaa.. =)
Nadot Nadot 25 August, 2012
Silap besar ar diorang tak pilih video boni tuuu.. hohoho
Errah Errah 25 August, 2012
omey ngak yer...huhu
Aku Mad Aku Mad 25 August, 2012
selamat hari raya ! hehe..
babycomel babycomel 25 August, 2012
wah, ni memang yg terakhir sungguh ni. comfem orang ramai berebut-rebut merebut yg terakhir ni.. semart laaa, suka, suka, suka tengok je ;) hehe
~jgn sedih2 tau, xdpt masuk tv pun xpe janji ucapan sampaikan raya tu tetap sampai kt kitorag semua okey :)
babycomel babycomel 25 August, 2012
wah, ni memang yg terakhir sungguh ni. comfem orang ramai berebut-rebut merebut yg terakhir ni.. semart laaa, suka, suka, suka tengok je ;) hehe
~jgn sedih2 tau, xdpt masuk tv pun xpe janji ucapan sampaikan raya tu tetap sampai kt kitorag semua okey :)
Cik Fie Cik Fie 25 August, 2012
selamat hari raya lelaki melayu kacak terakhir..hahaha :)
Dkna Abza Dkna Abza 25 August, 2012
encem! encem! encem!

dkna TERbekenan lak kat orang yang duk belakang tu hahhaa
Mat Som Mat Som 25 August, 2012
Boni memang kacak sangat

Selamat hari raya ke 7 lah Boni, Boni raya ikut Indonesia lah kut?
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 25 August, 2012
Pagi raya penuh haru
terbakar rumah baru tahu
hari ni raya ketujuh baru
Jangan sedih kami tengok terharu
shidaR shidaR 25 August, 2012
waahhh..kacakk :)
selamat hari raye ^_^
syafiqakarim syafiqakarim 25 August, 2012
kim salam dekat yg buat peace tu
hahaha
miss Fyqa miss Fyqa 25 August, 2012
wah..ada buat video.. bagus le.. takpe next year leh cuba lg ok :)
AmyZana AmyZana 25 August, 2012
amboi ! kacaknya abg boni kita ni ! haha ! lol xD selamat hari raya ~ eh, itu betul ke uncle seekers dkt blkg tuh ? uyyooo. raya dgn retis skarang ya :p
KiD KiD 25 August, 2012
selamat ari raye bro.. mana video.. tak sabor nak tengok
Crafty Nieya Crafty Nieya 25 August, 2012
fehhh.boni yang hansem lagi kacak !
Waalid5035 ™ Waalid5035 ™ 25 August, 2012
selamat hari raya kelapan bang boni..hehe..dah berpunya belum ni?=P
shinji izac shinji izac 25 August, 2012
segak bergaya ngn songkok...hihi~
mintak duit raya leh? :-p
hazman aka species1980 hazman aka species1980 25 August, 2012
Boni : Cer pakai kupiah al barakah ....baru la nampak cam imam muda
Rniz Rniz 25 August, 2012
Hu..kontrol macho tu..
selamt ari raye.
anamizu kaito anamizu kaito 25 August, 2012
ok pantun Boni memang sedap.
sesedap lemang.hahaha


slmt hari raya Boni !
errr dan uncle seekers
Debab juge ! hehe





slm syawal,
cik ana
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 25 August, 2012
uwaaaaa.....mcm Zul Huzaimy ku yg kacak itew.....
Tapi Zul tetap di hati tang bulu mata dia, Boni ada janggut sejemput je:-)
cik yuyu cik yuyu 25 August, 2012
Selamat Hari Raya boni...
Chuu Muqhlis Chuu Muqhlis 25 August, 2012
lelaki melayu terakhir ni..
si robot comel si robot comel 25 August, 2012
hai lelaki melayu terakhir yang buat peace tu eh? ;p
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 25 August, 2012
wah,, now i know why this blog url is bonikacak.com,, kih3
Cik Nur Cik Nur 25 August, 2012
memang kacaklah boni.. :)
Miss Purple Miss Purple 25 August, 2012
haha...selamat hari raya =)
Miss Purple Miss Purple 25 August, 2012
haha...selamat hari raya =)
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 25 August, 2012
selamat hari raya...mohon maaf lahir batin...masih adakah ketupat-nya :)
Hany Rara Hany Rara 26 August, 2012
selamat hari raya yg kesembilan..haha
Arina Shamsul Arina Shamsul 26 August, 2012

Wah..L M T. LA..NAK OTOGRAF...

Hahaha.pantun tu lintang pukang..haha

Selamat hari raya boni :) hihihi.
amir aizat amir aizat 26 August, 2012
selamat hari raya boni yg kacak
paripariputih paripariputih 26 August, 2012
Wah wah wah segaknya dia berbaju melayu, bersongkok bagai... harus le dapat gelaran lelaki MELAYU TERAKHIR BERAYA kan??? Satu jer buat spoil ha ha ha uncle seekers debab kat belakang tuh... mua ha ha ha >..<

selamat hari raya boni, selamat menambahkan BERAT BADAN ek :P
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 26 August, 2012
Wahhhhh.......teruna mane yg cumil tuh ha?.??hehe.....slmt raye, boni!maaf zahir batin!:-)
Nurrul Nurrul 26 August, 2012
Pantun jenis rima apakah ? HAHA..
hmm , seronoknya beraya.. serba hitam ! !

*berapa negeri dah round ?
syiela syiela 26 August, 2012
selamat hari raya.. boni mmg kacak!
вʋввℓɛ ρσρƨ вʋввℓɛ ρσρƨ 26 August, 2012
abg bonii kacakhakkk la~ hehe.
anne anne 26 August, 2012
pergghhh hensem dah ni... selamat hari raye boni..
deq noor deq noor 26 August, 2012
raya ke-8 masih beraya pakai baju melayu? mmg lelaki melayu terakhir tu...
munir ardi munir ardi 26 August, 2012
Senang juga lihat hal seperti ini menghiburkan hati
LilyNrman LilyNrman 26 August, 2012
selamat hari raya, boni!
MAY MAY 26 August, 2012
wah..kntrol cute seh..hihi...

*harusla raye.mlwt sanak saudare je...ponat ha.br blk..

selamat hari raye..:)
akubiomed akubiomed 26 August, 2012
Aduhai siapa pula dibelakang bro buat aksi 'V'. :-)
anamizu kaito anamizu kaito 26 August, 2012
ehem ~ Boni cepat hapdet.




slm syawal :)
fairus fairus 27 August, 2012
LELAKI MELAYU TERAKHIR KE? ABIS TU, KITORANG NI YANG KE BERAPA AKHIR?? :)
O'gosh O'gosh 27 August, 2012
hensem.....Selamat hari raya Boni....
Ikmal Ikmal 27 August, 2012
Assalam, inilah dia lelaki melayu terakhir... hahaha... perhatian kepada semua wanita di luar sana... kalah Justin Bieber nie... hahahha
Ikmal Ikmal 27 August, 2012
@Fazrol khakhahkaha.. kesian Boni...
Ikmal Ikmal 27 August, 2012
@Zaza Ridzlan Nie mesti nak duit raya.. hahah
Ikmal Ikmal 27 August, 2012
@AmyZana Uncle Seekers kah tu... hahahah
Masz Sidek Masz Sidek 27 August, 2012
tak pe... update video tu kat blog... biar kitorang tengok video tu....
selamat hari raya boni...
wantie wantie 27 August, 2012
wah.. tersembul muka kacak tu. mood raya yang begitu terserlah. ahak ahak ahak..
Niesa Niesa 28 August, 2012
yang lelaki melayu terakhir tu kt depan ke kt blakang?hehe
Tentang Kita-kita Tentang Kita-kita 05 September, 2012
kacak ugop...huhuhuhu, puasa ckup tak ni? huhuhuhu.. camat ari rayer...