Traffic Jatuh Merudum

     Traffic jatuh merudum. Gila. Memandangkan aku ni memang hari-hari tercangak depan PC, memang aku dapat saksikan sendiri pola penurunan traffic blog aku. Start jatuh merudum pada raya pertama. Aku kehilangan lebih 50% traffic aku daripada kebiasaan. Hahaha. Ni aku sedang menganalisis pula, bila agaknya traffic akan kembali normal seperti biasa.

traffic
Gambar sekadar hiasan Sumber gambar --> http://blogcaripasal.blogspot.com
     Memang bila tibanya raya, internet ni ibarat habis madu sepah dibuang. Hahahaha. Tapi baguslah tu. Memandangkan raya ni hari untuk bergembira bersama ahli keluarga. Keluarga mesti diutamakan. Blog ataupun wadah-wadah internet yang lain letak paling last.

{ 47 comments.. read them below or add one }

babycomel babycomel 23 August, 2012
trafic jatuh merudum? ramai bercuti, insyaAllah sehari 2 ni ada la tu balik.. kita punya langsung xde, sebab sendriri pun bercuti jgk ;)
tirahzairi tirahzairi 23 August, 2012
pasni traffic up la...
Errah Errah 23 August, 2012
samala ....mendadak turun ni ha
nabila biela nabila biela 23 August, 2012
haa da comment..fllow sy yew..
http://comey-comeyblog.blogspot.com/
ikaa ikaa 23 August, 2012
biasa la tue, mejoriti dowg p beraya, xde masa nk jenguk tenet..harap owg luar dgn owg xraya je mngdap hehehe
www.QueAchmad.com www.QueAchmad.com 23 August, 2012
insyaallah, senin ni bila org dah strt kje smula. traffic akn kmbali okey :P
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 23 August, 2012
SAMA LAH MOMOY
orang sibuk beraya
deq noor deq noor 23 August, 2012
samalah kita... malas nak layan traffic blog. makan GCB lg best. hee.. :p
CikMai CikMai 23 August, 2012
Selamat hari raya awak :)
Aiman Firdauss Aiman Firdauss 23 August, 2012
org busy nk beraya xde masa nk
berinternet...tu yg trafic blog merundum.
Cik Fie Cik Fie 23 August, 2012
biase je le tuw..kadg2 promote entri banyak2..tapi trafik makin menurun..kadg2 promote entri sikit2 je tapi trafik bukan main lagi naik mendadak..haha :)
Myra Jay Myra Jay 23 August, 2012
Samala kita trafik jatuh merudum gak masa raya 19hb, tapi tetap terharu ada jugak yang sudi singgah :)
5zol 5zol 23 August, 2012
sama la...brapa kerat sgt yg nk main ternet time raya.. smua busy siang mlm...
YaNa Yassin YaNa Yassin 23 August, 2012
Sangat gigih dan blogger tegar kalau hupdate time raya. Biasa lah merundum tuee
Aku Mad Aku Mad 23 August, 2012
ari ni orang dah mula start keje..
Dianaa Dianaa 23 August, 2012
sama la kita. traffic makin menurun. sobsob
maszull maszull 23 August, 2012
assalamualaikum Boni....biasalah tu masa raya ni mmg kurang sikit berblogging kan...harap traffic akan naik balik nanti...:)
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 23 August, 2012
aku pun sama bro .jatuh teruk ...haish
Nurlyla Nurlyla 23 August, 2012
haha, samalah.. jatuh 75% dah.. lgipun sndiri sbuk x dpt jnguk blog lain.. time raya ni
Dkna Abza Dkna Abza 23 August, 2012
Kita serupa hahhaa tunggu hari isnin baru naik balik sebab ramai dah masuk keje hehee
deno deno 23 August, 2012
kita sama la... raya ni deno tak bukak pun blog.. raya pertama je update jap.. then hari ni pulak baru bukak blog.. hihi... bani.. deno dalam the star hari ni,,, jom!!! :)
miss Fyqa miss Fyqa 23 August, 2012
sama la kita ye..takpe semua sibuk beraya dgn sanak saudara.. :D
si robot comel si robot comel 23 August, 2012
mood raya masih lagi ada sebab tu lah,kehkeh
Izara4eva™ Izara4eva™ 23 August, 2012
ara pun tkejut tgk blog nye traffic masa raya ptama.. tpi harini traffic da kmbali normal :D
JMR JMR 23 August, 2012
rasa dah start mencanak balik kan trafik skng ni..:-p
shidaR shidaR 23 August, 2012
shida dah lama terima kejatuhan trafik ni huhuh..raya phm2 la..huhuh~
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 23 August, 2012
kjp je nanti naik balik tu,,
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 23 August, 2012
aku malam raya trafik naik hampir 50% gara gara satu entry mengenai takbir raya..raya pertama mula menurun 80%
shera haifa shera haifa 23 August, 2012
orang smua p beraya.. xhirau ngn internet dh tu yg traffic jtuh.. traffic blog kita lg laa jtuh.. puluh2 je..:)
Cik blogger Cik blogger 23 August, 2012
heheh...sabar yo lah :P
Yen Yen 23 August, 2012
Samalah.. hari pertama raya memang down byk.. start raya kedua.. naik blik skit2..
Cendol Cendol 23 August, 2012
mmg tyme raya ni tak ramai bw..cendol pn malas nk bukak internet nanti mak bising.online fb kejap2 je.belog lg la mls nk bukak
Hanif Idrus Hanif Idrus 23 August, 2012
Samalah kita juga.....
Nak cover terpaksa blogwalking semua blogger yang aktif..huhuuhu.
Minggu depan kot baru pulih balik!!
Mat Som Mat Som 24 August, 2012
Raya ni polis TRAFIK pulak yg sibuk, sampai tak dapat cuti.

Tapi, trafik BONI tu kira ok sangat lagi
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 24 August, 2012
jatuh sikit pon kecoh. hhhmmmm... (",)


*mane food?? dah boleh ni.. (>.<)
Nurrul Nurrul 24 August, 2012
sakan beraya.. segalanya cuti...
termasuklah buku... aduhhh... :/
Niesa Niesa 24 August, 2012
blog pun bercuti..masih dalam mood rayaaaa!!haha....
ceklala ceklala 24 August, 2012
sama la. sampai rase taknak update blog je sebab macam takde orang pun pi jenguk. sedih.
nur_za nur_za 24 August, 2012
tahu xpe..tmbh memg skit je org update blog..hehe..salam sayang nur..ngee
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 24 August, 2012
haha akula orgnye y menurunkan tu

xpe raya mestila family first

selamat hari raya boni walaupun da lambat sngt da wishnye
Hany Rara Hany Rara 24 August, 2012
kini sy kembali memeriahkan blog en.boni..haha
Hany Rara Hany Rara 24 August, 2012
kini sy kembali memeriahkan blog en.boni..haha
Hany Rara Hany Rara 24 August, 2012
kini sy kembali memeriahkan blog en.boni..haha
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 25 August, 2012
takpe.. lepas ni mesti naik balik :)