Tragedi Di Jalan Tunku Abdul Rahman (TAR)

     Semalam aku saja merajinkan diri melepakkan diri kat Jalan Tunku Abdul Rahman (Tar). Lepak kedai kawan aku. Saja nak tengok suasana orang shopping sakan. Berbekalkan keazaman setinggi gunung, aku pun bertolak dari rumah seorang diri. Yelah. Tak tau nak ajak siapa. Awek pun tak ada. Terpaksalah berjalan-jalan seorang diri. Midnight Blues. Hebat tak hebat? Single Rider memang macam ni. Selalu berseorangan. Heh heh. ( Ayat minta simpati. Hahaha.)


tragedi di Jalan Tunku Abdul Rahman(TAR)
Baiklah. Mamat ni sungguh ayu. Hehe. Sumber gambar --> http://terowonginformasi.blogspot.com
     Bersambung...

     Kejadahnya bersambung. Hahaha. Ok. tengah-tengah aku lepak tu, aku terperasan ada dua orang awek. Yang sorang tu muka ketat dan marah-marah.  Yang sorang lagi jalan menunduk. Aku ni, pantang tengok keadaan macam tu, terus aku pasang telinga. Yelah. Blogger kan? Hahaha. 

Awek pertama : Babi betullah mamat tu! S%al lah!! Gatal nak m*$pus!! Ada ke patut dia usyar-usyar 'aset' aku?!!(sambil menjeling ke bahagian dada)

Awek kedua : (Diam sambil terus berjalan menunduk.)


tragedi di jalan tunku abdul rahman(TAR)
suasana di Jalan TAR. Sumber gambar --> http://terowonginformasi.blogspot.com
     Lepas aku dengar sesi perbualan tu, aku hanya tersengih. Memang patut pun orang tengok. Dah dia pakai baju ketat gila-gila, lepas tu 'aset' pulak saiz buah tembikai. Err. Dah kantoi aku pun tengok. Hahaha. Tapi aku tertengok lepas dia sebut pasal benda tu. Jadi, bukan salah aku. Hahaha. 

     Jadi, disebabkan aku ni ganas orangnya, aku pun terus tegur awek tu.

     " Kalau tak nak lelaki tengok benda yang tak sepatutnya ditengok tu, cubalah pakai sopan-sopan sikit. Dah sendiri yang cari pasal. Saya yang kacak ni tak salahkan lelaki tu, tapi saya salahkan awak! Saya rasa kawan awak kat sebelah tu pun salahkan awak! Sebab tu dia diam je!"teriak aku...DALAM HATI. 

     Hipotisis untuk tragedi semalam, semakin ramai wanita, semakin galak mata-mata lelaki memandang. Jadi, biarlah tragedi ni jadi teladan kepada semua gadis-gadis di luar sana tu. Pakailah sopan-sopan ye. Lagipun, tak salah hormati bulan puasa ni. Kalau boleh, biarlah sampai bila-bila. Heh heh.

p/s : sebenarnya perkataan 'aset' tu telah aku gantikan. Kerana perkataan sebenar yang digunakan awek tadi sangat-sangat dasyat hinggakan aku tak tergamak nak sebut dalam ni.

{ 64 comments.. read them below or add one }

cci cci 12 August, 2012
hermm... mcm2 sekang ni.. haishh... sp la yg kacak tu ek.. payh tul kalo da pasan.. hahahah
ahsfantasy24 ahsfantasy24 12 August, 2012
hehhee,, jaga mata bon..
bulan puasa ni :D
maszull maszull 12 August, 2012
assalamualaikum Boni...betul tu kalau dah tahu mcm tu sape suruh pakai baju ketat bulan2 pose mcm ni...kalau x bulan pose pun kenalah juga hormat bila org dah tengok tahu plak nak marah2kan...:)
Aku Mad Aku Mad 12 August, 2012
btol3x , bukan salah lelaki, tapi salah mata , hihihihihi

mata pantang tengok benda alah tu hihihihihi
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 12 August, 2012
memang sangat memalukan,, yang tengok ni pun malu,, tak paham betul ngn orang yang pakai ketat2,, kalau badan kurus melidi tak pe la jugak,, ni kalau dah badan tu macam tong drum,, baik tak payah,, sangat memalukan,,
Cendol Cendol 12 August, 2012
ate mmg bebeno le ape yg kamu kate tu.sndiri cari pasal nak maki org pulak.ingtkan betol betol kamu ckp kat pompuan tu.rupenye dlm hati.tak jadi nak saluteee kamu.haha
Edy Fee Edy Fee 12 August, 2012
cntiknye gambar dr atas susasana malam.hahaha mamat tu saj tarik perhatian
zaxx zaxx 12 August, 2012
hahah ayokk boni dh tertengok aweks tu..heheh mesti mata tak berkelip kan,hahah
Isabel Diaz Isabel Diaz 12 August, 2012
hahah, saya pulak yg sentap
Ikmal Ikmal 12 August, 2012
Assalam, betul tu Boni... apasal nak beli baju yang saiznya kecik yg hanya sesuai digunakan utk budak2 bawah umur... dah lah ketat nak mampos... mcmlah...
babycomel babycomel 12 August, 2012
kalau saya pun tetap salahkan pempuan jgk. dh sendiri bagi jalan utk org tengok, then marah plk bila org mengata/melihat.. astagfirullah, maaf sbb termengata bulan pose ni..
erkk abg boni, tu tembikai merah ke kuning?? kehkehkeh ;)
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 12 August, 2012
rindu nya nak jalan2 kat jalan TAR...
KorN KorN 12 August, 2012
ko lepak Jalan TAR nak lepak kedai kawan ko atau ko memang nak cuci mata ni? ha... bek ko nagku cepat.. cepat..!! cepat..!! hahaa
buah tembikai katanya ye...buah tembikai mesti wane merah isi nya kan.. ehhhh
Dkna Abza Dkna Abza 12 August, 2012
oooww tak bagitau pon nak lepak sana kalo tak boleh dkna teman.
ingatkan boni sound jer budak tu tapi dalam hati je. hampeffff. syookk no dapat tengok free shoowwww kurang pahala posa hahaa
Onitsuka_hana Onitsuka_hana 12 August, 2012
hahaha. cuci mata rupanya.kata dal
am hati je?
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 12 August, 2012
aku pakai sopan

jadi xde rase smpati pon kat awek tu

weh aku tag insan bernama boni kacak =P
Mia Meymi Mia Meymi 12 August, 2012
boni2..yg pegi tngok tu nape..
adehh..kesiaan..:p
siti rokiah siti rokiah 12 August, 2012
orang dah kacak, mata pun kena kacak bon... hehe
YaNa Yassin YaNa Yassin 12 August, 2012
Dasar lelaki,.. muhahahha. Ayat drama kan :P
Nadot Nadot 12 August, 2012
boni..boni... (sambil geleng kepale) ;p
Cik blogger Cik blogger 12 August, 2012
ceh...ingat en boni tgur dak tu td...heheheheh...
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 12 August, 2012
ingatkan tragedi apa tadi
nasib baik tgk je kalau kena raba
erkk
AmyZana AmyZana 12 August, 2012
mcm2 ragam org boleh jumpe dkt jalan TAR n tempat membeli belah yg lain~ lagi2 PKNS~ mcm2 jenis org yg kite jumpe~
Nurrul Nurrul 12 August, 2012
Hmm , bab nie cek setuju sgt bulat2 ! Adushh , sysah nak ckp kalau hal mcm nie.. krg ditegur kata kita nie mcm dah baik sgt ajee...

*apa2 pun semuanya terletak pada diri sendiri , bayangkan kita adalah punca org lain mendapat dosa ? Ya Allah , minta2 dijauhkan :/
~SaL IjOu~ ~SaL IjOu~ 12 August, 2012
g tempat padat..pakai pulak sendat,mmg sendiri cari pasal,kan..*geleng2 pale

selamat menyambut syawal yg bakal menjelang tiba,si kacak Boni~ ;)
AdiaLuze AdiaLuze 12 August, 2012
Assalammualikum ..

Hmmm ... Memang patutla kena usha ...

Lelaki memang lumrah la kan suka sgt tgk menda2 yang 'indah' >_____<
munir ardi munir ardi 12 August, 2012
Salam KEnal, inilah resiko keluar jalan kalau petang, tapi tak apelah baru tengok sekali jangan dua kali
Mat Som Mat Som 12 August, 2012
Boni
Ramai dah artis kita yang jelita kini dah menutup aurat.

Siapalah kita jika dibandingkan dgn gadis-gadis Arab yang lebih anggun pun mereka berjilbab sejak kecil lagi.

Apalah yg nak dibanggakan dengan 'perkakas' kita yg tak secantik mana itu?
fairus fairus 12 August, 2012
APA HUKUMNYA TU? KALAU DIA BERPUASA, TETAPI AURAT TIDAK DITUTUP SEWAJARNYA?
KiD KiD 12 August, 2012
boni.. tak baik skodeng... hahhaa.. tak baik tak ajak aku.. (sebab aku nak tegur awek tu..) hahahaha
Cik Fie Cik Fie 12 August, 2012
isyh3..org zaman sekarang macam2 jenis :D
Ezad Skytech Ezad Skytech 12 August, 2012
sebab tu aq MALAS nak keluar ke mana2..da naik meluat tgk org pakai baju ketat2 ni...lepas tu bersungut pulak bila ada yg usyar2..HAHA...
Shahril Nasir Shahril Nasir 12 August, 2012
hehehe...jaga mata bro..btw mmg dh jadi fitnah dh dunia skung..tungu masa je...
Munir Ardiku Munir Ardiku 12 August, 2012
Terimakasih sebab telah terjah blog aku balik, mengenai blog aku sudah 2 tahun Allhamdulillah ber PR 4, musti bertukar link dengan paling tidak blog yang lebih tinggi PR dari blog kita sendiri, kemudian saya selalu guna url blog bukan profil blog bila berkomentar, kecuali ini karena sudah ada diatas tadi, makasih maaf bukan mengajar tetapi berbagi pengetahuan saja
O'gosh O'gosh 12 August, 2012
Haip!!!! Salam pada nasihat yg berguna tu....mata tu plak agak x berguna jap.....haha
si kiut lavender si kiut lavender 12 August, 2012
err....saya plak tetiba rasa malu utk perempuan tuh ..
=_=
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 13 August, 2012
Hai! Boni...sempat jugak menjeling ya...hihihi bulan puasa mata pun kena puasa..
Fazrol Fazrol 13 August, 2012
Aku rasa awek tue mention ko tue bro... he eh he...
Yen Yen 13 August, 2012
boni nanti kalu nak gi lepak ajak saya sama.. hihi
Hany Rara Hany Rara 13 August, 2012
hahahah dlm hati ja mampu..
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 13 August, 2012
Pompuan yg mcm tu, nakkan perhatian sebenarnya. Doakan sajalah Boni Kacak...agar pompuan2 kat dunia ni berubah kearah kebaikan...(wah..baiknya akak hari ni)
Boni..akak muda2 dulu pun gitu jugak tapi takdelah keterlaluan. Makin meningkat usia, kita kena jadi lebih baik, ingat tu. Kekadang org yg kita tgk tak elok, tetiba bertukar jadi lebih baik dari kita, cmna tu?
etuza etuza 13 August, 2012
Boni puas ya jalan2, ialah orang kata banyak jalan luas pengetahuan banyak info gelagat manusia kan...pada saya Boni dapat juga hikmah disebalik peristiwa kan..so take care ya
yana halim yana halim 13 August, 2012
hari tu kat bazar ramadhan, mmg ramai awek seksi2 beli juadah berbuka. dalam hati nak je tanya diorang tu posa ke idaknya. kemain seksi nak suruh org tengok.
Niesa Niesa 13 August, 2012
Ingatkan boni sound betul2 td...xhbis baca ayat tu dlm hati ckp dasyat betul boni ni..sekali baca habis baca dlm hati daa...
MAY MAY 13 August, 2012
secare jujurnye mmg maleh g tpt tu..sesak..tak raye pun dah sesak...pitam mak ni noks..;p

*ayt kat ats tu mcm teknik dan tektik nak bgtau tgh bujang sgt..mcm cube nak labur saham je..hihihi
Myra Jay Myra Jay 13 August, 2012
Salah sendiri >>>> Awek tu..
Mat Som Mat Som 13 August, 2012
Boni, izinkan saya reply bab lain-Tentang Nufnang

Jika benar yg sdra katakan (RM 10), itu sebelum Boni top, tapi sekarang blog Boni dah meLETOP-LETOP, saya sangat percaya BONI boleh mengalahkan blogger tegar yang ada tu, kurang2 boleh mengatasi bonus Nufnang Cik Epal.

Apa2pun cepat2 beli kamera baru.

Selamat berpuasa.
Nurlyla Nurlyla 13 August, 2012
sy paham prasaan kwan dia yg mnunduk tu.. hehe
syiela syiela 13 August, 2012
dah pakai ketat sure nan menunjun. Bila menunjuk sure juga ada yang menengok ye dak.. mesti kawan dia kat sebelah tu malu gila
Phat Phat 13 August, 2012
sekali pandang rezeki bro 2 kali pandang ilang pahala puasa
daddydee daddydee 13 August, 2012
yang diorang gi tayang wat pe...hehehehe
aswadz aswadz 13 August, 2012
kurang pahala puasa kalo berkumpul kat tmpt ramai awek mcm tuh.
Nurul Akmal Nurul Akmal 13 August, 2012
Tak salahkan laki2 pun..
wantie wantie 13 August, 2012
betul tu. kalau tak nak org tengok tutup la elok elok dengan berpakaian yg sopan.

kan dah kena, org yg tengok pun berdosa dan yg kasi tengok pun lagi la berdosa. Bulan puasa plak tu.

Moga moga Allah beri hidayah padanya supaya menjaga penampilan diri ke arah yg lebih sopan.
hazman aka species1980 hazman aka species1980 13 August, 2012
next time ... ko kena update gambar sekali sebagai bahan bukti... barulah blogger namanya...
akubiomed akubiomed 13 August, 2012
Kalau siang pergi elok Boni buka puasa sahaja. Pahala dah habis dek cuci mata. :-)
Ezad Skytech Ezad Skytech 14 August, 2012
lepas ni kalau nak keluar kena pakai spek mata gelap...HAHA~
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 15 August, 2012
kononnya nak menunjuk.. bila orang tengok, marah pulak..

perempuan.. perempuan.
dava adelia dava adelia 17 January, 2014
Menjual Berbagai Herbal Obat Kuat Pria Alami, Obat Pelangsing Badan Herbal, Produk Kosmetik Bebas Mercury, Suplemen Kesehatan, Aneka Kondom Import, Sex Toys Pria Dan Wanita, Obat Perangsang Serbuk Dan Cair, Alat Pembesar Penis Dan Payudara Serta Obat Tahan Lama.

Call Us Now : 081228635060 - 087746599003
ahmad ahmad 22 April, 2014
Obat Memperbesar Penis No.1 Alami
dengan Obat Vimax Cara cepat memper besar penis dan Memperpanjang Alat Vital
Hasil Permanent Aman Tanpa Efek samping
JADILAH PRIA IDEAL,KAMI UNGKAP SAMPAI TUNTAS RAHASIANYA..!! CARA TERBARU DAN ALAMI MEMPERBESARDAN MEMPERPANJANG PENIS “ si Kecil ” MENJADI BESAR KERAS TAHAN LAMA DAN PANJANG
100% HERBAL AMAN TANPA EFEK SAMPING
Jangan Kecewakan Pasangan anda Malam Ini… Jadilah Pria Perkasa Yang Bisa MEMUASKANNYA berkali kali untuk Pertama kalinya telah hadir diIndonesia Promescent kini saatnya Anda berkata

” I am the MAN ! “



Cara alami Meperbesar dan Memperpanjang Penis dengan vimax memperbesar penis herbal alami, BERGARANSI uang kembali, teknik memperbesar zakar / kontol dengan alami, Pembesar Penis , tips memperbesar dan memperpanjang penis aman tanpa efek samping.Cara memperbesar penis Pria Alami, trik memperpanjang dan memperbesar alat vital adalah alat kelamin jantan dan meupakan organ eksternal, secara biologis, fungsi dari penis adalah alat pembuangan (organ ekskresi) sisa metabolisme berwujud cairan (urinasi) dan sebagai alat bantu repoduksi.
Penis berkembang pada saat penentuan kelamin didalam rahim. seperti Ovarium (kandungan telor) keduanya bekembang dari gonad. yang berkembang sebagai penebalan lapisan mesotel pada pritoneum. pretoneum sendiri berkembang dari mesoderm. perbedaan kelamin / penis tampak setelah embrio beusia tujuh minggu.
Obat pembesar alat vital / penis pria No.1 BERGARANSI UANG KEMBALI- Kita mengetahui bahwa setiap pria dan wanita mendambakan hubungan sexual yang saling memuaskan, namun kerap timbul masalah karena ukuran penis / alat vital yang kuang panjang besar dan kuat.