Wordless Wednesday : Hambekk Kau!!

cerita lawak

{ 82 comments.. read them below or add one }

Ezad Skytech Ezad Skytech 01 August, 2012
macam tanduk besi je aq tgk effect dia..padahal tanduk bola je..HAHA~
shida'R shida'R 01 August, 2012
hehee..dapat tanduk kepala mushh sodapp nih hahaaa :D
hazanis hazanis 01 August, 2012
hahaha sakit tuh..:)
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 01 August, 2012
hyperbole tol r,, kih3,,, kuharapkan muka abang boni di situ :P
محمد شهريل القنيطري محمد شهريل القنيطري 01 August, 2012
bro aku dh datang blik..hehe hambik kau aku letak kau dlm top supporter aku...
kakcik kakcik 01 August, 2012
Selamat bersahur Boni. :)
budak felda budak felda 01 August, 2012
tu dia senget2 muka hehehe
zaxx zaxx 01 August, 2012
superb..mcm pro,hahahahaha
keli menari keli menari 01 August, 2012
hah..overdose nye muka..
yana halim yana halim 01 August, 2012
wah....riak muka yang sangat ohsem! wakaka...
Cik Nur Cik Nur 01 August, 2012
reaksi spontan ni...hihihi...lawak...lama2 tgk seram pun ada..kihkihkih
miss Fyqa miss Fyqa 01 August, 2012
mesti kesakitan kepala. hehe
babycomel babycomel 01 August, 2012
ala di eksen saje tu ;) hehehe
Myra Jay Myra Jay 01 August, 2012
Mimik muka macam sakit je :)
Niesa Niesa 01 August, 2012
sampai nk terjuling mata tnduk bola..kenapa niesa tgk muka dia mcm mr.bean ek?hahahaha...
Aku Mad Aku Mad 01 August, 2012
aku pantang tanduk bola, konfem kepala aku pening
maszull maszull 01 August, 2012
assalamualaikum Boni...aduh!!!! mesti sakitkan...:)
NAL NAL 01 August, 2012
lepas geram agaknyer.. haha
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 01 August, 2012
kalau ad video yg slow mition lagi best neh nak gelak . haha . boleh imagine dah muke lebih terok dari tahan sembelit . wkakakakakka
Afasz Afasz 01 August, 2012
oh boni kacak...kacak ke boni?
putryteya putryteya 01 August, 2012
tudia aihh ... tanduk bola sampai muka mcam hapa lagi . LOL
Masz Sidek Masz Sidek 01 August, 2012
adoiiii... mahu sakit dan pening kepala bila kena.. ketuk dgn tangan pun dah sakit inikan pula bila terkena bola macam tu... huhuhu
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 01 August, 2012
mak aii..apa da perasaan dia tu.
syiela syiela 01 August, 2012
hahahha.. lepaskan geram tu
wantie wantie 01 August, 2012
hahaha.. sekali pandang ada mcm muka Mr. Bean!. memandai je ah kak ni kan.
KorN KorN 01 August, 2012
ish ish ish
(aku tak tau nak komen hape)
KorN KorN 01 August, 2012
ish ish ish
(aku tak tau nak komen hape)
Hidayah Bach Hidayah Bach 01 August, 2012
walaupun i bukan artis atau retis i tetap nak kata ~no komen~
:)
Nadot Nadot 01 August, 2012
nape cam buruk sangat jadinye bile tanduk bola tu?..huhuhu
Nurul Akmal Nurul Akmal 01 August, 2012
Hahaha muka dia x boleh tahan.. sian dia..
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 01 August, 2012
adoiii!takpe2...pale besi takpe...ekekeke
Masha Meisters Masha Meisters 01 August, 2012
aduh...sakit kepalaku...hehehehe
daddydee daddydee 01 August, 2012
tandukan sepenuh kuasa tu..
ஜ miss klanika ஜ ஜ miss klanika ஜ 01 August, 2012
tingin nak makan tanduk rusa. ngidam ni
Cendol Cendol 01 August, 2012
hahaha mukeee!!mcm lembu gile ..tang mate tu plg power!
LidiaSuraya LidiaSuraya 01 August, 2012
bola yang penyek atau kepala yang penyek tue... wawawawawa
Edy Fee Edy Fee 01 August, 2012
muke terlebih semngat menanduk tu
Cik Fie Cik Fie 01 August, 2012
amboi...bukan main org tuh..haha
anamizu kaito anamizu kaito 01 August, 2012
nehhh mcm tanduk hape je muke sampai cam gitu sekali.. hahaha





*Boni! kad raya dah sampai!
mekaseh ye :)





slm ramadhan,
cik ana
Aida Omar Aida Omar 02 August, 2012
awat boni ang nak tanduk sape bulan2 puasa nie ha? :P
eila eila 02 August, 2012
tandukan berani mati muka henyot petok...
maszull maszull 02 August, 2012
assalamualaikum Boni...mekacih yer atas kiriman kat hari raya utk mama...:)

p/s jom pi blog mama yer...:)
tirahzairi tirahzairi 02 August, 2012
eh...hati2...terkeluar bijik mata kang
[PCL] [PCL] 02 August, 2012
salam Bro..anda antara top10 tukang komen di blog sy..Terima Kasih memeriahkan ruangan komen blog PCL.

p/s : kad raya hg aku dah terima..makasih sesangat !
hazwan hairy hazwan hairy 02 August, 2012
hahah cm teruk ja weh ...pdhal tnduk bola..haha
Aien Alien Aien Alien 02 August, 2012
mata dan muka selari dengan aksi...teruk sangat macam mr.bean je beriya-iyanya menanduk bola. haha
Mia Meymi Mia Meymi 02 August, 2012
dhsyat betoii..haha..
Waalid5035 ™ Waalid5035 ™ 02 August, 2012
salam bang boni..sila cek entry ni..TQ

http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/08/top-10-yang-suka-komen-di-blog-waalid.html
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 02 August, 2012
tanduk jangan tak tanduk.. ewah~
faridah nazurah faridah nazurah 02 August, 2012
haha muka dia mcm baru lepas tanduk bola besi je
phreak-id phreak-id 03 August, 2012
Tengok dok ushar line last offside, sekali striker lawan shoot. Tu yang muka tak prepare nak tanduk bola tu..

cewah. Siap bagi situasi plak. kekeke


Terbaru >Tahniah Datuk Lee Chong Wei ke Separuh Akhir Olimpik >Aiskrim Baskin-Robbins Percuma Seluruh Malaysia pada 8/8/2012 >[Projek Blogger ] 29 Hari Jelajah Bazar Ramadhan Seluruh Malaysia
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 03 August, 2012
merci buku!

kita dah balas kad raya awak. tapi awak lupa sesuatu kan??? (>.<)
Ikmal Ikmal 03 August, 2012
Perghhh ! bergegar otak... muka cute terus jadi kencang sekencangnya... huahua...
Hidayah Bach Hidayah Bach 03 August, 2012
ayat berikut adalah ayat pentingkan diri sendiri.

TAK SUKA BILA BONI TAK HAPDET.BOSAN.

:)
Hidayah Bach Hidayah Bach 03 August, 2012
ayat berikut adalah ayat pentingkan diri sendiri.

TAK SUKA BILA BONI TAK HAPDET.BOSAN.

:)
O CIKTEDDY O CIKTEDDY 03 August, 2012
menakutkan jek muka die.. >,<

slmt berpuasa gak bang boni ^^
tirahzairi tirahzairi 03 August, 2012
cpt la update!!! marah nie..hihi
Nurulee Nurulee 03 August, 2012
Mak Aihh, takut gwa tgk muka dia. hihi =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/08/firecrackers-consumer-be-consider-please.html
beckhrooy beckhrooy 03 August, 2012
tanduk bola plastik ke sampai muka mcm tu hehe
AmyZana AmyZana 04 August, 2012
Fulamak! facial expression dia yg mahal tuh xD
Bobo Bobo 05 August, 2012
sempat lah sesaat bermimpi tu hehe
KiD KiD 05 August, 2012
tu diaaaa.. sampai camtu sakali jadi.. hambeekkkk
Nurrul Nurrul 06 August, 2012
haha , muka main banyak peranan ! ! ! :P
si kiut lavender si kiut lavender 08 August, 2012
pergh..ekpresi muka yg yg..errkk..evilnya..-_-
AdiaLuze AdiaLuze 09 August, 2012
Assalammualaikum ..

Perrgghh .. Kalau gambo camni, aaron aziz pun nampak huduh .. Huhuhuuu
Mummy Akmar Mummy Akmar 29 August, 2012
Wahahaha.......macam rhinosaurus je... kelakar pon ada gambar ni