Aura Pelakon Utama Tenggelam

     Masih ingatkah korang kepada adik Daniel? Jika ada yang terlupa, mari saksikan video di bawah.



     Susulan daripada entri video ucapan raya daripada lelaki melayu terakhir , yang menampilkan aku sebagai pelakon utama video tu, ramai yang tertarik kepada adik Daniel. Hingga ada yang mengatakan beliau sangat kiut. Sekaligus menenggelamkan terus aura aku walau bermati-matian aku membuat muka yang sangat kiut dalam video tersebut. Rasa macam nak edit balik video tu dan buang semua yang ada part Daniel tersebut. Hahaha. Nampak tak tahap kedengkian aku di situ??Hehehehe.

     Sebenarnya, untuk entri kali ni, aku hendak memperkenalkan siapa sebenarnya beliau di sisi aku. Ramai yang menyangkakan beliau adalah adik aku. Pergh. Walaupun hakikatnya memang muka aku kelihatan seperti artis-artis Korea, tapi Daniel tu bukanlah adik aku. Beliau sebenarnya adalah.............makhluk asing. Hahaha. Beliau sebenarnya ialah anakanda kepada jiran sebelah rumah aku. My besties neighbourhood.(Betul tak ejaan bahasa omputih aku ni?)

     Ramai gadis-gadis yang sudahpun terpikat dengan adik Daniel ni. Sekaligus membuktikan bahawa kredibiliti Daniel ni mampu menggugat Justin Bieber. Jadi, kepada sesiapa yang nak berkenalan dengan beliau, sila terjah mak kepada adik Daniel ni. Orang cakap, nak mengorat seseorang tu, biar kita mengorat ibu bapa dia dulu. Heh heh.  Kalau berkenan nak jadikan Daniel sebagai boyfriend, pandai-pandailah korang mengayat mak dia dulu. Hehehe.

     Ini blog ibu kepada adik Daniel. Sila terjah --> LYNMUNIR.BLOGSPOT.COM


daniel
Keluarga adik Daniel. Dari kiri, abang beliau, Puan Lyna, Tuan Wan Ariffin dan juga Daniel. Nampak tak, daripada gambar ni pun kita  boleh nampak yang Daniel ni mempunya karisma tersendiri.

{ 63 comments.. read them below or add one }

LaLa mhdnor LaLa mhdnor 05 September, 2012
kemain garang muka ayah Daniel, hahah
babycomel babycomel 05 September, 2012
abisla boni pasni ;) hehe
cci cci 05 September, 2012
ni keluarganya.. ^_^ nampak muda mak dia.. ^_^ ngee
Aku Mad Aku Mad 05 September, 2012
garang betul muka ayah daniel :p

boni aku tag kau :)
Mat Som Mat Som 05 September, 2012
Boni, saya teruja dengan kehebatan ayah Daniel, persis Emam Manan
ketika murka.

Namun saya percaya, Tuan Arifin seorang yg sangat lembut.

Lepas ni, ajaklah dia berlakon sekali, pasti kalah filem Dr Rozmey.
hnahdy hnahdy 05 September, 2012
happy family.. daniel mmg cute. Apa kata lepas ni ambik daniel ja jadi pelakon utama.hehe
Hany Rara Hany Rara 05 September, 2012
hehe kirim salam sayang kat daniel taw..haha
shidaR shidaR 05 September, 2012
hehehee..terbaikkk :)
ewahhh posing habiss dia hehee ~
Crew Fathi Crew Fathi 05 September, 2012
wah.. hensem kot... misai tebai.. hahaha.. boleh pikat anak dara lagi nieh.. hihi.. Akhz! ^_^
Munir Ardiku Munir Ardiku 05 September, 2012
ini artis muda terkenal di Malaysia sekarang ya Boni
Arina Shamsul Arina Shamsul 05 September, 2012
hahahaha..ko tercabar ye boni..cian ko kan?ahaks..

takut la nak ngorat adik daniel,muka abah die..rasa nak terbuasir je tengok..garang woooo..hahaha.

tapi mak die suweeeettt gitew..
:)
Mira Adzlia Mira Adzlia 05 September, 2012
wah..nih kne bkenalan dlu ngn parents dier nih..hihi...
are_lin@yu are_lin@yu 05 September, 2012
mmg comel..lh jd pelakon ni..hehe
cik yuyu cik yuyu 05 September, 2012
ingatkan aura sape lah tadi.. huhuhu.. wat gempak je..
maszull maszull 05 September, 2012
assalamualaikum Boni....comel juga Daniel ni...boleh la jadi pelakon sampai besar nanti ...:)
Myra Jay Myra Jay 05 September, 2012
Hheee, sian Boni aura terjejas..

Takpe Daniel kiut versi kanak2, Boni... hmmmmmm versi apa ye? ;D
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 05 September, 2012
hehe suka sidaniel yg cute tu !
Nurul Akmal Nurul Akmal 05 September, 2012
Hehehe.. mestilah.. sebab Daniel comel.. :)
Chuu Muqhlis Chuu Muqhlis 05 September, 2012
haha daniel dah overshadow la boni ehehe
Aida Omar Aida Omar 05 September, 2012
sabar boni sabar.. hahaha..
daniel tu serius memang cute ada potensi jadi artis meletup satu hari nanti.. tgk siap dengan berkaca mata hitam lagi.. tergugat tgk :P nak pi ngorat maknya la.. haha
fadh leyanie fadh leyanie 05 September, 2012
daripada hrtu mintak no tepon adik daniel tak dapat2..ahaha
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 05 September, 2012
daniel mana pulak ni abang boni?
Mia Meymi Mia Meymi 05 September, 2012
kesian boni..daniel dah makin maju..
lepas ni tukar blog ni jadi danielkacak.com
haha..:p
Ikmal Ikmal 05 September, 2012
Assalam, cian koe Boni dia lagi banyak dapat populariti dari koe... Sabar jerlah... jangan sampai golek2 tengah jalan raya sudah... huahuahua...
Cik Nur Cik Nur 05 September, 2012
mmg pelakon utama tenggelam terus la..hihihih
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 05 September, 2012
alah! boni pun seorang pelakon apa? hehehehehehe
miss Fyqa miss Fyqa 05 September, 2012
wahhh. daniel dah glamour.. bagus daniel.. ehehhe
Mk Syahir Mk Syahir 05 September, 2012
ohsemm lah video lu bro..kalau qualiti video di improve lagi memang superb!susupect sama lu!
[PCL] [PCL] 05 September, 2012
stylista betul la si danial tu..same like ibu dia..
Masha Meisters Masha Meisters 05 September, 2012
hahaha...baru ni tengok video ni la...memg shomel la daniel...cerdik poulak...haha...kem salam kat anak jiran punye jirang tu eh...haha
afzalsukasuki afzalsukasuki 05 September, 2012
ah sudah la ko tu sume alasan ko je kan ko sendirik tak pemes ko kata la macam2 kahkahkahkah
Miziey Miziey 05 September, 2012
Hi, nama I Daniel. Muahahahahaha. xD
wantie wantie 05 September, 2012
wah... memang tahap gaban kedengkian tu. lawak la ko ni.

ok dah terjah blog parent dia.
Adik Daneil memang best!
Phat Phat 05 September, 2012
lu mmg berbakat bro nanti aku call syamsul yusof suh amik lu jd hero filem dia
Tinta Lana Tinta Lana 05 September, 2012
Salam.

Boni..terimalah hakikat..ko dah makin tua..dah2 la tu glamor,hahahaha.

Hurmm..memang nampak adik daniel ni spesies tak takot kamera.. tak kekok budaknya ^_^
suzie rahman suzie rahman 05 September, 2012
boni kacak, adk daniek cute. hahahah papa daniel grg....
inche hlovate inche hlovate 05 September, 2012
HAHA ade tengok vedio tu..amboii sampai nak edit ae haha..pape pun adik daniel sngt stylo :)
lepakk.com lepakk.com 05 September, 2012
Jangan ngorat mak pulak ye hahaha
Fazrol Fazrol 05 September, 2012
aku nak pelakon perempuan plak..
Hanif Idrus Hanif Idrus 05 September, 2012
Keluarga dia memang stylo ler....hehehehehe
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 05 September, 2012
sila terima hakikat yang dia lagi cute..heheheh
MAY MAY 05 September, 2012
CUTENYE DAK TU..BONI JGN PERASAN SGT CUTE..HAHA

*AAH..DRIVER TAXI TU SIAP TUNJUK PENUMBUK LAGI BILE MINTAK DIE SETEL KAT BENGKEL..BIKIN PANAS..DRIVER TAXI KL MMG GENGSTER KAN..
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 05 September, 2012
muka bapaknya ganas sikit hihihi
Denaihati Denaihati 05 September, 2012
lepas ni bro jadi pelakon tambahan je la...heee. selamat berkenalan dgn keluarga daniel.
zaxx zaxx 05 September, 2012
bakal pelakon kanak-kanak fofular..abes la ko boni..tergugat seyh...hahahha
fairus fairus 05 September, 2012
MAK DIA PUN BOLEH JADI PELAKON TU..
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 05 September, 2012
amboii comeynya daniel.. memang tenggelam la awk.. XP.. jgn mareeeeeeee... XD... kirim slm kt dy tau tau tau XD
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 05 September, 2012
perghhh.. mmg ada aura sungguh la
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 05 September, 2012
tgk abah dia,xjagi sy nak ngurat...grg sgt.hahaha :P
faridah nazurah faridah nazurah 05 September, 2012
haha habis la kau, budak kecik dh kalahkan populariti kau. hahaha
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 05 September, 2012
comel.. :)
dua2 pun comel sebenarnya..hehe
Ezad Skytech Ezad Skytech 06 September, 2012
haha...sila terima hakikat yg daniel lagi popular daripada ko boni...HAHA~
Shahril Nasir Shahril Nasir 06 September, 2012
hehe...selamat hari raya boni kacak...adei nmpak sngt saham ko jatuh...daniel yg nek melambung..hihi
Errah Errah 06 September, 2012
bergaya benar adik daniel tu..mmg dah dr jauh leh nampak special adik ni...
yana halim yana halim 06 September, 2012
boleh amik berlakon dah nie.
comel daniel...
Dkna Abza Dkna Abza 06 September, 2012
mak daniel pon dah macam retis :p
Masz Sidek Masz Sidek 06 September, 2012
nampaknye.. populariti boni menjunam di sebabkan daniel... hehehe

p/s : kecik2 dah pandai posing yer daniel... ;p
shinji izac shinji izac 06 September, 2012
korang perasan tak, lelaki tu macam saleem iklim? :)
Nurrul Nurrul 08 September, 2012
memang comel lah adik Daniel nieh.. hehe ^^

kalau Daniel nie jadi pelakon pon okeyh jugak..
Lina md. munir Lina md. munir 04 December, 2012
Cisss...kenapa aku terlepas pandang entri boni yang ini?
BONIIII....kau curi gambar aku sekeluarga. See you in court !
( Errr...jangan lupa bawa press sekali ya )