Blogger Cirit Birit Khayal Mengeteh

     Masih lagi di dalam sesi mengeteh bersama blogger anjuran Abang Ensem.  Pada petang itu, aku berjumpa juga dengan seorang blogger yang lebih senang dipanggil SuperSonic Shakiddo. Blogger yang teruk dan hebat diserang penyakit cirit birit setelah menghadiri beberapa rumah terbuka bersempena hari raya Aidilfitri. Pada petang itu, blogger tersebut khayal minum teh. Mungkin juga untuk meredakan penyakit cirit birit tersebut agaknya.


blogger cirit birit khayal mengeteh
Blogger cirit birit. Dua dari kiri. Satu-satunya Supersonic Shakiddo. Orang kuat Unifi ni. Sumber gambar --> Nadot



{ 60 comments.. read them below or add one }

KiD KiD 20 September, 2012
Wahahahaaaa... aku khayal dengan serunding sekali...
Errah Errah 20 September, 2012
rsanya ramai cirit birit time open house..mana taknya semua makanan nak sumbat..haha..bestnya dpt kumpul2 ngan blogger otai
[PCL] [PCL] 20 September, 2012
Boni...ajaklah bloggers otai2 tu ke gath BB Bangi 23/sept nanti ye.., kau sememangnya kacaklah !! hehe.
MAY MAY 20 September, 2012
haha.smp cirit birit/mesti byk sgt sumbat dlm perut tu..
daddydee daddydee 20 September, 2012
patut muka stim je...ahahaha
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 20 September, 2012
kesian bro kid.......cery bery..nasib dia xmencari bilik trmenung time ngeteh
Mummy Akmar Mummy Akmar 20 September, 2012
Orang cirit memang sesuai minum teh pekat..cara tradisional! Heheuheu
Momo Momo 20 September, 2012
makan lah pil chek kit te on.. entah betul ke tidak aku eja..haha
yana halim yana halim 20 September, 2012
panggil cherry berry je. Takde la nmpk mcm penyakit serius. kikiki...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 20 September, 2012
cherry berry...kesiannya...mesti pedih t--t kikiki
Remy hazza Remy hazza 20 September, 2012
bro kid kalau ngan bro boni.....elok sangat ler tu.....
tambah pulak kalau ada bro zarul..... lagi ngeteh!!!!
Saya Disini Saya Disini 20 September, 2012
mkn mcam2 mcam man xcirit birit..hehe
Hanif Idrus Hanif Idrus 20 September, 2012
Sebab tu nampak duduk menyenget ajer...tu nak control terceret ler tu...hahahahhaha
Ikmal Ikmal 20 September, 2012
Assalam, kesian dekat Shakiddo sampai cirit-birit.... hahaha... mungkin banyak sangat pelahap tulah jadi macam tu... (^_^)
Mira Adzlia Mira Adzlia 20 September, 2012
hohoho...makan la pil cekik teon...hihihi
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 20 September, 2012
haisssyyy,, sume hensem,, tapi berpunya,, hehe
wantie wantie 20 September, 2012
tu dia.. sampai cherry berry dia noh. makan sampai lebam. last funggung tu la merana. mulut sedap je dok balun.

kalau tak baik juga, suruh dia makan pil cik kit tek on ( tak tau eja la pulak)

selamat berkampung dalam tandas.hehehe
KY KY 20 September, 2012
alooo...keciannya, makanlah pil cikkit tek-on hehehee
najihahfara najihahfara 20 September, 2012
bole pulak sampai tercirit huhu
hazman aka species1980 hazman aka species1980 20 September, 2012
sempoi la ko nie BONI.... sumber gambar sama tapi boleh karang SEPULUH entry nie....lepas nie buat citer pasal AE dan MAT TIGER pulak yea
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 20 September, 2012
erk kesian sungguh die

tp siyes hati2 ngn open house

bukan ape

makan byk sakit perut jugak
Mat Som Mat Som 20 September, 2012
Utk menjadi bijak kena berkawan dgn para profesor
Utk menjadi alim kena berkawan dgn
para ulama
Utk jadi orang kaya kena berkawan dgn
para usahawan
Utk jadi blogger terhebat kena berkawan dgn blogger2 spt mereka
Nampaknya banyak yg Boni dah cungkil daripada mereka, tanpa membeli E-Book
Semoga terus meletup BONIKACAK.COM
fairus fairus 20 September, 2012
PERKATAAN CIRIT BIRIT ITU LEBIH ELOK KALAU BAHASA SAINTIFIKNYA IAITU CAIRATI BAIRATI.. BARULAH ORANG TAK MALU SKIT.. :)))
maszull maszull 20 September, 2012
assalamualaikum Boni...kesian nyer eloklah tu minum teh boleh kurangkan cirit birit tu...:)
syiela syiela 20 September, 2012
kesian dia kompom pedih ***
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 20 September, 2012
masyaAllah, sampai cirit birit.. terlampau berlambak jenis makanan disumbat la tu.. hehehehehe...kompom berkerut bibir dia.. XD
Aien Alien Aien Alien 20 September, 2012
ceri beri tiada kompromi...selagi mahu selagi itu akan keluar masuk toilet. jaga makan...hehe
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 20 September, 2012
cirit birit neh seronok . seronok sangat . amalkan slalu ye ..
Fazrol Fazrol 20 September, 2012
Camna aku boleh tak ada nie.. Tak adil..
Zarul Umbrella Zarul Umbrella 20 September, 2012
ngeh ngeh nasib badan la...
deq noor deq noor 20 September, 2012
stress kalau kena cirit birit ni. semua benda nk buat akan xjadi...
muhammad asyraf muhammad asyraf 20 September, 2012
Erk..bleh aku cakap nice post ke?
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 20 September, 2012
ok.. blog awak dah ringan sikit :)
maaf ye menegur.. huhu

semoga cepat sembuh yang kene cirit birit tu..
shinji izac shinji izac 20 September, 2012
sumbat macam2 makanan, konpom la cirit birit.. hahha
LelakiSemalam LelakiSemalam 20 September, 2012
tapi mmg best layan cirit...hehe!
KiD KiD 20 September, 2012
@KiD AKU FIRST!!!! HAHHAHAHAHAHAAA
KiD KiD 20 September, 2012
@Errah meh laaa berkumpul sekali.. :)
eva eva 20 September, 2012
kesian kena cirit birit.. nasib baik xde kena masa open house.. kdg2 takut nak makan byk2.. huhu


** nak tau rahsia? sentiasa juling ahhaha eyh jgnnn.. hahaha
lewisdotmy lewisdotmy 20 September, 2012
sekali sekala cirit birit takpelah kan ihih
Si Matatajam Si Matatajam 20 September, 2012
Mengeteh saja dia...best la kamceng ngan otai ni...
Mia Liana Mia Liana 21 September, 2012
kalau dah makan macam2 kat open house boleh kena cirit birit dibuatnya. perut tak tahan... huhuhu
cci cci 21 September, 2012
salah mkn jerk.. siap ar gerenti cirit...ngee~~
Arina Shamsul Arina Shamsul 21 September, 2012
Hihihik,kecian...kecian..kecian..
munir ardi munir ardi 21 September, 2012
wah blogger-blogger hebat ngeteh bersama ini sebelum denaihati ke london ya
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 21 September, 2012
Bila akak boleh menyelit gambar blogger2 kacak dan cirit birit ni eh?

pssst...ada perubahan kat blog? saja je nak menunjuk kat seseorang.
Myvitrd Myvitrd 21 September, 2012
Hahaha.. terlebih makan tulah jadinya.. untung tak masuk hospital macam wife aku.. hehehe..

jgn risau open house dah habis takda lagi cirit birit lepas ni.. hahaha
afzalsukasuki afzalsukasuki 21 September, 2012
mak aih blogger2 otai semuanya.nak tahu level ke-otaian mereka adalah dengan melihat cara mereka menggulung misai

perghh kejam.leh mimpi ngeri nih!!
Hidayah Hidayah 21 September, 2012
fuhhh..tahap bloggger femes tu sesi minum-minum... huiiiii.....
:)
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 21 September, 2012
Haha.. Membahan orang.. Sume otai takpe..
KorN KorN 21 September, 2012
knapa aku mcm tak paham je dgn entry ni boni? ekeke
shidaR shidaR 22 September, 2012
hahahaa..blogger2 veteran..boleh dak pgil mcm ni?? hehee :)
AlyzaFisol AlyzaFisol 23 September, 2012
ish ish ish...kid ni, tu la makan x ajak...:P
akubiomed akubiomed 23 September, 2012
Lain kali sarankan bro Shakkido minum teh pekat baru kematu jadinya. :-)