Bro Framestone Mempersoal Mat Tiger

Bro Framestone Mempersoal Mat Tiger. Masih lagi tentang sesi mengeteh anjuran abang ensem bersempena meraikan detik-detik terakhir abang ensem sebelum beliau meletak jawatan di salah sebuah bank terkemuka tanah air.

Bro Framestone Mempersoal Mat Tiger
Wajah sugul AE apabila terpaksa berpisah dengan kenangan terindah di tempat kerjanya. Erk. Sugul ke ni? Nampak macam happy je? sumber
Pada petang itu, aku tertarik pada sesi perbualan Bro Framestone dan juga Mat Tiger. Bro Framstone mempersoal Mat Tiger tentang kerjayanya. Cukup buat aku tergelak secara sopan santun dan segan silu.

Bro Framestone : Bro, mu kerja bank sebagai apa ye?

Mat Tiger : Adalah.

Bro Framestone : Mu kerja bahagian apa?

Mat Tiger : Adalah. Rahsia.

Bro Framestone : Aku rasa mu ni mesti perisik bank, takpun mu paksa Abang Ensem letak jawatan dan mu ambil tempat dia.

Sejurus selepas ayat tu, otak aku automatik terimaginasi satu aksi ganas yang dilakukan Mat Tiger. Aku terbayangkan yang Mat Tiger hunus pisau kat Abang Ensem dan paksa beliau letak jawatan. Sebelah tangan hunus pisau, dan sebelah tangan lagi gulung-gulung misai Abang Ensem. Hahaha. Korang nak tau siapa tu Mat Tiger. Nama glamer bagi --> BELIAU INI

Lagi kisah sesi mengeteh bersama Abang Ensem :-

{ 33 comments.. read them below or add one }

Aku Mad Aku Mad 25 September, 2012
roger roger .. anda ngidam nak rigankan lagi blog anda? meh baca nih

http://www.hasrulhassan.com/2012/09/simpan-kod-javascript-untuk-widget.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+bangku_kosong+%28hasrulhassan.com%29

roger ..
Fazrol Fazrol 25 September, 2012
Ganas sangat imaginasi kamu Boni...
Mat Tiger just acu pistol kat dahi AE je suruh letak jawatan... he he..
Ikmal Ikmal 25 September, 2012
Assalam, hahaha... sampai macam tu sekali.... good idea Boni... mungkin juga kalau tak pun... mat tiger tu guna cara petapa gatal macam dalam kartoon Naruto tu... (^_^)
Remy hazza Remy hazza 25 September, 2012
sampai camtu sekali kisah nya... tahap 18SQ tu... cian abg encem.....he3
Mat Som Mat Som 25 September, 2012
Abang Ensem dah jadi jutawan senyap kut, sebab tu macam tak ada apa.
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 25 September, 2012
ngn bro pon ko lepak?

lme xjmpe bro
Phat Phat 25 September, 2012
boni ni kuat berfantasi la sebaik ..semua lelaki kat situ kalo pompuan x tau la fantasi pae boni buat wakakaka
cik yuyu cik yuyu 25 September, 2012
hahaha boni2.. x habis2 dengan imaginasi mu.. bayangkan kalau betul2 jadik.. tak huru-hara kejap..
Mohammad Thaqib Mohammad Thaqib 25 September, 2012
Boni banyak layan DVD ni. Kompem laa. HAHAHA! :D
Bro Framestone Bro Framestone 25 September, 2012
Ceritanya macam nie..

Mat Tiger bagi borang poligami yang dah siap disign kepada Abang Ensem.

Itu yang cepat Abang Ensem berhenti kerja he..23x
Dkna Abza Dkna Abza 25 September, 2012
pergh!! baca komen bro atas nie..hambooii..borang poligami konon hahaaaa
chot ok..! chot ok..! 25 September, 2012
amboi tinggi ke awan imaginasi tu..hee..

jom baca entry sya dan tingglkn komen...
http://chot91.blogspot.com/2012/09/graduation-day.html
cci cci 25 September, 2012
hahhaha... jauh imaginasi tu.. ngeee
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 25 September, 2012
amboi sampai mcm tu skali .. hahha
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ 25 September, 2012
awk ne kerap merimaginasi lah..bahaya nehh..haha
Hanif Idrus Hanif Idrus 25 September, 2012
Huh!!! sampai imaginasi gulung2 misai ...dahsyat tu..ahaks...
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 25 September, 2012
dasyat betul bro imagine
ni mesti kes tengok tv banyak sangat ni
hehe =)
Si Matatajam Si Matatajam 25 September, 2012
Rentikan la imaginasi tu Boni.. Dasat la...
PotiaCasaDelarossa PotiaCasaDelarossa 25 September, 2012
banyak tgk karton ni ekekekek...
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 25 September, 2012
amboi..imaginasi yang begitu tinggi sekali :)

blog dah ringanlah..tahniah! senang nak baca lepas ni :) xdelah loading aje.. hehe
Denaihati Denaihati 25 September, 2012
jauhnya bro terbang, lakonkan babak gitu pun ngam juga ni...heee
KiD KiD 25 September, 2012
ni laaaa si boni. pengaruh detektip konan.. eh eh.. pengaruh filem. hahahahaaa
eva eva 25 September, 2012
ahhaha jauh giler imaginasi awak ni.. ish ish hahaha
Hans Hans 26 September, 2012
hahahaha
imaginasi menarik
Myvitrd Myvitrd 26 September, 2012
nak tahu dia keje bahagian apa.. terjah je opis dia buat 2 tak kenal.. hehehe
wantie wantie 26 September, 2012
ko ni memang tau. siap beimaginasi lagi. aksi ganaz plak tu. aksimenggoda tak imagine ke? kahhhhhhhhhh
beckhrooy beckhrooy 27 September, 2012
macam skrip dalam filem pula
Nurlyla Nurlyla 27 September, 2012
"letak jwatan...! kalau x.. aku cabut misai yg mnjdi kbanggaan mu.. hahaha"

imaginasi lgi.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 28 September, 2012
mat tiger dgn selamba menghunus keris taming sari ke dada boni dgn berkata,"oi.xde orang lain ko nak bahankan?!".
wakakaka