Jumpa Bro Jejai

     Kelmarin, Abang Ensem telah menjemput aku untuk mengeteh. Kebetulan, memang aku pun daripada tengah-tengah Kuala Lumpur menguruskan beberapa perkara penting. Selepas selesai segala urusan, aku pun terus bergegas ke lokasi yang ditetapkan bersama officemate aku. 


     Di sana, ramai yang telah berkumpul. Entri akan datang, aku akan publishkan mereka-mereka tersebut. Yang paling penting, aku jumpa dengan owner www.teratakarmo.com iaitu Bro Jejai. Ramai dah tau tentang keadaan beliau kan? Alhamdulillah, kelihatan beliau semakin sihat dan bertenaga. Nampak keceriaan di wajah beliau. Sempat juga aku mengusik dan menyakat beliau. Almaklumlah, dah lama tak berjumpa beliau. Tiba-tiba tergedik dengan kaum sejenis. Hakhakhakhakhak. 


bro jejai

{ 31 comments.. read them below or add one }

Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 15 September, 2012
Alhamdulillah....bergedik sesama jenis ya kikiki...
Cik Fie Cik Fie 15 September, 2012
Alhamdulillah.Akhirnya beliau sihat.
Amboi ! Bukan main lagi dia tergedik-gedik dgn kaum sejenis..BHAHAHA :)
KiD KiD 15 September, 2012
Bila ko jumpa?? tak ajak pung...
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 15 September, 2012
moga dia diberi kesembuhan yang cepat :)
fairus fairus 15 September, 2012
SYUKURLAH KALAU DIA NAMPAK SUDAH SIHAT.. SEMOGA BELIAU BOLEH SEMBUH KESELURUHANNYA..
Remy hazza Remy hazza 15 September, 2012
alhamdulillah... harap bro jejai terus sihat....
deq noor deq noor 15 September, 2012
bila pula kita nk jumpa ni???
Cik Nur Cik Nur 15 September, 2012
Alhamdulillah... moga bro jejai makin sihat.. :)
Nurrul Nurrul 15 September, 2012
Alhamdulillah , semoga semakin membaik..

*eh2.. tak salah pong kalau nak bergurau .. hehe ^^ gedik siket aje jgn banyak.. hee
Si Matatajam Si Matatajam 15 September, 2012
Alhamdulillah Bro Jejai dah kembali sihat..semoga Allah permudahkan urusan beliau..
Si Matatajam Si Matatajam 15 September, 2012
Kak M masukkan blog ni dalam my Bloglist tajam..
Nadot Nadot 15 September, 2012
hahahahha...gedik sangaaattt... hohoho
nice meeting boni ;)
muhammad asyraf muhammad asyraf 15 September, 2012
wah..jumpa orang famous je.. :)
Atiqah Wadiah Atiqah Wadiah 15 September, 2012
alhamdulillah bro jejai semakin sihat :)
babycomel babycomel 15 September, 2012
semoga bro jejai sihat spt sediakala jgk.. kalau gedik xbuat pape xpe boni =) hehe
miss Fyqa miss Fyqa 15 September, 2012
Alhamdulillah, moga makin sihat :)
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 15 September, 2012
Tergedik dengan kaum sejenis tak tahan tu bro.. Haha
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 15 September, 2012
alhmdlh, dia mmg kuat semangat!:-)
Munir Ardiku Munir Ardiku 15 September, 2012
semoga betul kesihatannya sudah membaik dan kan kembali seperti sedia kala Amin
Senja Berita Senja Berita 15 September, 2012
smoga cepat membaik yach :)
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 15 September, 2012
moga die bertambah sihat k
maszull maszull 15 September, 2012
assalamualaikum Boni....semoga segera mendapat gadis yang diminati n mempunyai ciri2 yg tersebut....:)

p/s semoga blogger Jejai segera sembuh...:)
Muaz Faris Muaz Faris 16 September, 2012
untung la, bila kita leh lepak bersama lagi.. huhu
Ezad Skytech Ezad Skytech 17 September, 2012
semoga bro jejai makin sembuh..:D
Myvitrd Myvitrd 18 September, 2012
Alhamdulillah semoga bro Jejai terus sihat dan kembali aktif seperti sebelumnya.. amin
Dkna Abza Dkna Abza 18 September, 2012
semoga bro jejai kembali sihat..insyaAllah