Keputusan Selangor Vs Johor Fc Piala Malaysia 25 September 2012

Keputusan Selangor Vs Johor Fc Piala Malaysia 25 September 2012. Selangor yang sebelum ini agak terumbang ambing pada saingan liga super, kini semakin mengancam apabila berjaya melayakkan diri ke pusingan suku akhir pertama Piala Malaysia 2012 dan akan menentang kelab dari Johor iaitu Johor FC.


Keputusan Selangor Vs Johor Fc Piala Malaysia 25 September 2012
sumber
Mampukah Selangor menundukkan Johor FC di Stadium Pasir Gudang malam ini? Mampukah Amri Yahyah menjadi hero untuk pasukan Selangor? Sama-sama kita saksikannya. Teruskan bersama blog ini untuk mengetahui keputusan penuh perlawanan yang dijangka sengit ini. 


Keputusan Selangor Vs Johor Fc Piala Malaysia 25 September 2012

SELANGOR  3 - 1  JOHOR FC         ( FULLTIME)



Keputusan lain

PAHANG  2 - 1  LIONS XII             ( FULLTIME)







{ 22 comments.. read them below or add one }

Ikmal Ikmal 25 September, 2012
Assalam, Aku pilih Pahang dan Selangor utk menang malam nie... hahaha...
munir ardi munir ardi 25 September, 2012
Rakan Boni dukung yang mana nih aku dukung jugalah semoga menang
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 25 September, 2012
setiap pertandingam pasti ada pemenang dan ada yang kalah ... demikianlah dikatakan bola itu bundar :)
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 25 September, 2012
saya tak nak komen pasal bola sebab kurang minat tapi saya nak cakap satu je..

eh blog dah baru?! :)
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ 25 September, 2012
hallamak..tak eksaitedla pla sal bola ne...huhuhu
KiD KiD 25 September, 2012
kecewa... sebab Perak tak masuk. huhuhu
aimaniman aimaniman 25 September, 2012
akak sokong johor fc sbb asal jhr tp kena sokong slangor gak sbb keja sini.. ala. . diluah mati omak ditelan mati bapak..
eva eva 25 September, 2012
lama tak tgk match kat stadium.. huhu..
Ena's Palace Ena's Palace 25 September, 2012
siap update keputusan yer..hehehe...good!...good!
ni skrg ni sy tgh tgk Pahang vs Singapore kat Astro Arena..setakat ni Pahang 2 Singapore 1.....kompem Pahang menang nyer....
Ikmal Ikmal 25 September, 2012
nampaknya ramalan aku tepat belaka... huahuahaua... boleh ganti sotong kurita nie.. hehhehe
fairus fairus 25 September, 2012
BILALAH PASUKAN MELAKA NAK NAIK NI.. ASYIK SOKONG NEGERI ORANG LAIN JE.. ADUHAI..
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 26 September, 2012
saya orang selangor!!! tahniah!!! hehehe.. tak dapat nk tengok tv, tahu keputusannya pun dah mencukupi.. weeeee
ch000tz axoera ヅ ch000tz axoera ヅ 26 September, 2012
tak sokong memana pun sebab tak suka sgt tgk bola hahaha
Remy hazza Remy hazza 26 September, 2012
remy sokong selangor dan perak jer...... dua2 hometown.....he3
Hidayah Hidayah 26 September, 2012
tak minat bola..

tapi kan...

(fuiiii...share la sikit..byk tak trafik masuk gara2 entry ini..)
:D
Si Matatajam Si Matatajam 26 September, 2012
M pun mcm cik rose, tak sokong mana2.. Hu hu.. Tahniah ja la pd yg mng
wanayu wanayu 28 September, 2012
selangor boleh.. hahah