Lawak Bola. Apa Punya Bingai. Hahaha

     Lawak bola. Korang layan je lah. Hahahaha. Guling-guling aku gelak. 



1. Goal Keeper dah buat lawak
2. Pintu gol dah terhidang luas, sepak ke tiang juga
3. Follow up ke laut walau tiang gol seluas-luas alam. Hahaha


lawak bola

{ 58 comments.. read them below or add one }

ceklala ceklala 07 September, 2012
hihihi ntah pa pe..saya da takde fb la..cane nak kasi no
kakcik kakcik 07 September, 2012
Apake citernya? Kakcik tak faham... :(
Aien Alien Aien Alien 07 September, 2012
beriya sepak..sekali kena tiang. melantun balik...tak percaya tak percaya itu yg muka blurrr je. hehe
Phat Phat 07 September, 2012
baik dia je yg masuk terus dlm gol tu hahahaaa
Cinta Misteri Cinta Misteri 07 September, 2012
Sengal., ank CiM 5thn pun boleh tolong golkan.
Jersi 7 tkde ong, boni plak post 7hb
Cik Nur Cik Nur 07 September, 2012
hahahaha..sian dia xdapat jaringkan gol walaupun pintu gol tu punyalah luas..hehehe..xde rezeki tu..

tapi mmg sianlah tgk muka dia..hihihi
maszull maszull 07 September, 2012
assalamualaikum Boni....hahahaha betul2 sengal la...:)
Man Man 07 September, 2012
hahahahahahhahaha...kaki peyang.
Miss Fifi Miss Fifi 07 September, 2012
hahaha..
gol tu pnye lah luas,kt tiang gol jgk dia sepak ;)
yana halim yana halim 07 September, 2012
hoho.... kalau qisya yg sepak pun boleh masuk gol.... LOL...
wantie wantie 07 September, 2012
hahaha.... gol dah nganga cam tu pun tak leh masuk. nasib tak menyebelahi dia nak wat cam na kan...
hnahdy hnahdy 07 September, 2012
ada orang bomohkan dia.. xnampak jaring gol tu.huhu
Zul De Alexis Zul De Alexis 07 September, 2012
kahkahkah...x leh bla betul kn...sengal gila2..haha
MAY MAY 07 September, 2012
ar...mcm tak phm je..sbb gbr tak kuar..
piraaa piraaa 07 September, 2012
itu namanya rezeki besar kuman. haha ruginye laha
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 07 September, 2012
gilak la die nye sindiran

terbaik
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 07 September, 2012
Apa halll tiang gol yang kau cari broo!!!
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 07 September, 2012
Rasanya tiang gol tuh lg comel kowt!haha...kesian...kesian..
Hidayah Bach Hidayah Bach 07 September, 2012
tak minat bola..

tapi minat apex..ok?
:)
minat giler..
err...tak..tak..
tersangat-sangat minat...

er...komen takde kena mengena ngan entry ek?
fairus fairus 07 September, 2012
BOLEH TAHAN BINGAINYA..
Cik Fie Cik Fie 07 September, 2012
xleyh bla..hahahhahahaha XD
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 07 September, 2012
hahaha.. menyesal tak kesudah.. peluang dah ada dah tu.. hehyehe.. lawak2
Dianaa Dianaa 07 September, 2012
HAHAA! kesian gila. takde rezeki kot. ntah2 excited sangat sampai bola pun tak masuk
syiela syiela 07 September, 2012
mesti diamalu gila lepas tu
Mat Som Mat Som 07 September, 2012
Takdir penentu segalanya
Tiada fokus
Gabra
Dan 1001 lagi kemungkinan
Akan dikenangnya sepanjang hayatnya
Chuu Muqhlis Chuu Muqhlis 07 September, 2012
nasib-nasib hahaha. hang try plak boni..
shinji izac shinji izac 07 September, 2012
tgk video ni, teringat satu kes keeper gol malaysia sepak bola terus masuk gol pihak lawan.. kelakar :P
Ikmal Ikmal 07 September, 2012
Assalam,hahaha... terlalu excited dia tu... yakin sangat sampai dia tengokgawang gol tu luas sudah.. hahhaha
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 07 September, 2012
balik tolong mak buat biskut raya la dorang ni . haha
Denaihati Denaihati 07 September, 2012
memang tention giler punya. masa mengelecek g keeper yg susah dpt lepas. sbb teruja sangat n sepak kaki kiri kot sampai terbabas sepakannya
babycomel babycomel 07 September, 2012
tu pasai over konfiden.. huhu, dah xde rezeki nk wat camne kan.. padan muka dia =)
zaxx zaxx 07 September, 2012
hahah aku teka dia ni kena jampi,hahah
Ezad Skytech Ezad Skytech 07 September, 2012
haha...gol tak cukup besar tu...kah3...da kosong pun tendang tak masuk...kaki tak bedung masa kecik2 dulu...HAHA~
munir ardi munir ardi 07 September, 2012
mak lucunya sampai sakit perut aku nih lihat lawak ini , terimakasih sudah membuat kita tertawa malam ini
PotiaCasaDelarossa PotiaCasaDelarossa 08 September, 2012
tiang gol tu kena ejas ketepi sikit kot ekekek
hafizrahim hafizrahim 08 September, 2012
praktis selalu sepak bola kena kon..terbawak2 sampai sepak ke tiang..hahaha
miss Fyqa miss Fyqa 08 September, 2012
asal sengal sgt tu? haha
Errah Errah 08 September, 2012
masa tu msti xfikir apa dah..nak cepat je xnk bg team lain amik bola..tu yg smpai xnyempat nk cr posisi btul..hehe
Mummy Akmar Mummy Akmar 08 September, 2012
Ahahahah kelakar betulllllllllll
Sarah Mohd Saleh Sarah Mohd Saleh 08 September, 2012
kahkah.itu mmg bingai tahap 9.sebesar alam tiang gol tuh,itu pon susa nak mskkan ;D
Nurulee Nurulee 08 September, 2012
Haha. rugi woih tak gol :D
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ 08 September, 2012
hye badang..lamanya tak jenguk sini.. selamat hari raya boss.. hehehehe..
Dkna Abza Dkna Abza 08 September, 2012
kahkahkah...bagi dkna jer sepak mesti gol!! sengal punya pemain hikhikhik
Nurrul Nurrul 08 September, 2012
Meh sini biak cek yg kaki bangku ini tendang... rasanya gol ! ! ^^
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 09 September, 2012
kuikuikui kesian sungguh mereka2 yg bermain bola itu..huhu
KiD KiD 09 September, 2012
ada mambang jaga gawang tu... hehehehee
Si Matatajam Si Matatajam 10 September, 2012
Mmg malang betoi nasib dia..nyesal seumoq hidup tu...
Nurul Akmal Nurul Akmal 11 September, 2012
Siannyer... Dah elok bawak bola semua.. last2 jadi camtu.. syg betull..
KorN KorN 11 September, 2012
hahaa.. ni la kot org kata kaki tak berbedung...