Mencari Gadis Idaman

     Sebelum ni, aku dah publish tentang lelaki idaman gadis Malaysia dan telahpun mendapat jawapan dalam entri --> INI <--. Malam ni, aku nak publish pula entri mencari gadis idaman. Lebih tepat lagi, gadis idaman aku. Heh heh. 


gadis idaman
Aku diapit oleh dua puteri bunian negara Zimbabwe.
     Gadis idaman aku semestinya harus memiliki sifat-sifat yang disebut dibawah.


  • Sudah pasti yang beragama. 
  • Cantik dan comel adalah satu bonus. Yang penting sedap mata memandang. Jangan sedap mata lelaki lain memandang.
  • Baik hati.
  • Sentiasa manis dengan senyuman.
  • Tak panas baran dan tak suka melenting.
  • Jujur dan tak pandai menipu.
  • Mampu hadapi tekanan walaupun tekanan tu sangat-sangat dasyat.
  • Tidak suka membuat keputusan terburu-buru.
  • Berfikir secara waras.
  • Mampu hidup berdikari.
  • Tidak cerewet.
  • Tidak suka merungut.
  • Bersifat anjal. Maknanya boleh berada di mana-mana sahaja dan boleh biasakan diri walau apa pun jua keadaan.
  • Tahan bila kepala ditunjal-tunjal
  • Boleh hidup bermadu. Hahahahahaha.
     Ciri-ciri tu dah ada kat wanita ini.

gadis idaman
Nak berkenalan? Boleh lah klik --> mrs-vip.blogspot.com
     TETAPI, wanita ini sudahpun dimiliki. Sudahpun bersuami. Jadi, kalau sesiapa yang berhajat nak menackle beliau, harap-haraplah fikir 1000 kali. Melepas korang. Hakhakhak. 

     Jadi, itulah serba sedikit ciri-ciri gadis idaman yang aku cari-cari. Nak drafkan sebenarnya banyak lagi. Takut jadi 500 perenggan je. Hahaha. Jadi, para gadis yang ada ciri-ciri di atas, bolehlah isi borang ye. Borang boleh didapati di 7 eleven berdekatan rumah anda. Hahahahahaha.




     

{ 61 comments.. read them below or add one }

CikMai CikMai 15 September, 2012
ciri2 kat atas tu melambak...tp sampai kat yg terakhir tu..ehehhh .. semoga ketemu la ye :P
hnahdy hnahdy 15 September, 2012
alaa baru ingat nak jadi pengomen pertama.huhu tunjal2 tu apa? hana boleh bermadu tp kena da sebab.hahaha
hafizrahim hafizrahim 15 September, 2012
"Tahan bila kepala ditunjal-tunjal"
yang ni memang takleh blah..hahaha

Innocence Of Islam Wajib Dihalang
LelakiSemalam LelakiSemalam 15 September, 2012
carikan aku juga boleh?

hehe!
muhammad asyraf muhammad asyraf 15 September, 2012
Asal gadis idaman kita sama sifat ni bro? hahaha.. :)
Cik Fie Cik Fie 15 September, 2012
alaaa..saya ada ciri2 cam kat ats ni tapi xdpt nk isi borg kat 7 eleven sebab 7 eleven jauh la dari rumah saya..haha :P
babycomel babycomel 15 September, 2012
tahan bila kepala tu ditujah2?? owh, yg tu sgt suka =) okey abg, malam ni tdo luar ye :) hehehe
Cikgu Ma Cikgu Ma 15 September, 2012
saya ada kesemua ciri yg diidamkan...malangnya, saya menolak....kehkehkeh....
shinji izac shinji izac 15 September, 2012
ada hati nk brmadu tuuuuu ;p
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 15 September, 2012
ceit rela bermadu tu tak menahan
Desa Cilembu Desa Cilembu 15 September, 2012
mau dong berkenalan dengan wanita ayu nan cantik itu...:o)
mrs chenta mrs chenta 15 September, 2012
boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! ahahahhahahah u really made my day lah !!! ahahahahhahahaha jaga u!!!
syiela syiela 15 September, 2012
susah la nak jumpa yg kepala senang nak di tunjal2 ni :)
Lina md. munir Lina md. munir 15 September, 2012
Hidup bermadu ? Amboiii tak sayang mulut nampak ? Kalau la Boni dapat pompuan spt yang dihajat tu..akak jadi yang pertama hantar kad ucapan
tahniah dan bunga kat korang berdua. Hahahaha...bala jangan dicari weh. Pastikan ekau kebal ya Boni. Jangan jadi cam ehemm......
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 15 September, 2012
boleh hidup bermadu?? aishhhhh.. memang susah la nak dapatkan kan kan....XD
Izara4eva™ Izara4eva™ 15 September, 2012
hidup bmadu ? parang nak ? hahaha
Mia Meymi Mia Meymi 15 September, 2012
yg last tu paling sakit hati .
haha..
deq noor deq noor 16 September, 2012
demand lah pulak dia... confirm dlm semua tu, mesti satu-dua je ciri2 yg melekat nanti.. opppss! :p
Ikmal Ikmal 16 September, 2012
Assalam, wahhhhhhhhhhh, banyak juga kreteria yg di minta tapi itu semua tak mustahil ada pada diri seseorang wanita itu... InsyaAllah dapatlah wanita yg di hajatkan oleh kau tu Boni... Ingat perempuan yang baik pastinya untuk lelaki yang baik... (^_^)
Muaz Faris Muaz Faris 16 September, 2012
weyy, selamba je ko kacau isteri org.. wakaka
Si Matatajam Si Matatajam 16 September, 2012
Ciri2 yang last tu rasanya susah skit tu org pompuan nak ada ha ha...
anamizu kaito anamizu kaito 16 September, 2012
hamboihh kemain lg..
nk yg sggup bemadu.haha
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 16 September, 2012
em saya tolak awal2.. saya tak rela bermadu..kalau minum madu saya rela :)

em..kenapa blog abg boni ni makin berat ek :(
onie onie 16 September, 2012
kemain 500 perenggan ye ..
eva eva 16 September, 2012
tunjal-tunjal utk apa? amboi byk nyer sifat dia nak dlm seorg perempuan tu.. aahahaha.. yg pasti last tu mmg susah nak cari hahaha
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 16 September, 2012
yang last tu je tak de kat muja,, hahhaa,,,, so,, melepaslaa,, haha
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 16 September, 2012
banyak benar syaratnya...sampai seven elevenpun diikutsertakan..ha ha ha, semoga ketemu dengan gadis idamannya ya..terutama yang mau pula di madu ahhayy :)
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 16 September, 2012
banyak betul ciri2 nya ei.. all the best lah jumpa ciri2 yang banyak muka surat tuh
O CIKTEDDY O CIKTEDDY 16 September, 2012
wewit comel awek! tp syg dh jd isteri org..hohok

eh2 wanita mane la yg sanggup dimadu zaman skrg ni...hehe
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 16 September, 2012
wah ...cari untuk aku skali Boni ..haha
zila manaf zila manaf 16 September, 2012
maaf sy bukan ciri2 diatas kihkih
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 16 September, 2012
Sudah bersuami pulak.. Melepas dah...
onn Lajer onn Lajer 16 September, 2012
last sekali tu sampai tua dan kaya baru kaqu buleh jumpa hehe
Desa Cilembu Desa Cilembu 16 September, 2012
kembali menyapa disini, semoga sehat selalu
Reena Onn Reena Onn 16 September, 2012
Dahsyatnya permintaan. Semoga tercapai impiannya. Hehehe...
Suara Hati Suara Hati 16 September, 2012
amboi..bukan main lagi tapi paling mahal la ciri-ciri yg terakhir tu haha:D
KiD KiD 16 September, 2012
tambah lagi satu ciri2... = pandai masak serunding! :)
Cik blogger Cik blogger 17 September, 2012
ececeh...hehehe tu dia list incik boni
Hany Rara Hany Rara 17 September, 2012
camana ni kat umah saya xda 7E laa..hahaha
Nurrul Nurrul 17 September, 2012
Den baru nak isi borang , tapi bila baca syarat yg last tuh....
tak jadi lahhh... Hahaha.. :"P
Arina Shamsul Arina Shamsul 17 September, 2012
Hahahahaha..kepala hotak bejambul la kalau ada pompuan yang ada ciri2 Tahan bila kepala ditunjal-tunjal dan
Boleh hidup bermadu. Hahahahahaha.

Btw moga ALLAH pertemukan ye boni.:)


Read more: http://www.bonikacak.com/2012/09/mencari-gadis-idaman.html#ixzz26gVKl52D
Nur Misnan Nur Misnan 17 September, 2012
Mudah2an jumpa yang diilhamkan..

cuma kaum lelaki sesekali duduk dan lihat diri sblm nak pasang lagi satu.. MAK OK JER.. har3
Ezad Skytech Ezad Skytech 17 September, 2012
sampai ciri2 yg last sekali...aq da geleng kepala da boni...HAHA~
Remy hazza Remy hazza 17 September, 2012
borang dah kuar tapi duedate tak kasi...... lagi 5 tahun ker pemilihan tu bro ??? he3
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 17 September, 2012
semoga ketemu dgn gadis tersebut ye boni...amin
Cinta Misteri Cinta Misteri 17 September, 2012
SyiotT lah Boni nie. 3 sifat yg terakhir tue mcm hampeh. Mmg smpi kesudah tak kawin si Boni nie.

*pstttt...minah yg dikau tag tu ada ciri2 3 terakhir ker?
steffany daph steffany daph 17 September, 2012
jgn dapat yg bukan perempuan sudah la :P nanti hancur lebur ciri2 perempuan idaman.
beckhrooy beckhrooy 17 September, 2012
poin last tu susah nak jumpa agaknya bro haha
Denaihati Denaihati 17 September, 2012
mudahan bro cepat dapat jodoh dan cepat nikah. dah elok benar dicepatkan ni.
Myvitrd Myvitrd 18 September, 2012
lain2 syarat tu mungkin ada bro.. tapi syarat yang terakhir tu "Boleh hidup bermadu. Hahahahahaha." tu berat sikit.. mau terbang periuk belangan dulu.. tidur dekat toilet baru dia nak sign untuk bermadu.. hahaha
Dkna Abza Dkna Abza 18 September, 2012
macam sesuai jer dengan dkna :)
Mira Adzlia Mira Adzlia 18 September, 2012
hamboih....byk lak sifat2 tpujinye tuh..smuge ketemu la yer..huhu
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 18 September, 2012
yg penting hati bro..hatiii...*ckp smbil malu2 kucing..hahaha
cci cci 21 September, 2012
amboi.. nak tunjal2 kepala yer...

eh2.. muka cam rita rudaini derr...^_^
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 05 December, 2012
wah boleh di madu kan ya? hehe..dpt payung emas kan..
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
An superlative pair of trainers, maybe not one of the most magnificent, not the more costly, neither is the organization moniker, despite that could also carry off you to in the long run outing the area, Christian Louboutin Outlet
clarify these questions . enjoy the high spirits shoes don't occasionally, peradventure enviable,still injured indeed.Asics Shoes Australia
This exemplar of plight you have to have encountered, walked all about while you're watching splendour cabinets in countless sorts of shoes so you undergo overwhelming, wholly of well-chosen. The amount is neutralize is not alluring, like too overpriced, self-satisfied portend manner, perceive good-looking individuals who think old-fashioned ... in commandment to be line light-hearted with simply difficult. Pick select, finally unequivocal on a duo, dress a contrariwise to light upon free foot fray, or not heighten their clothes,Christian Louboutin Sale
how identical can treatment this time? To leak up'd slightly raw to want to wear?