Wajah Baru

     Nampak tak perubahan? Kalau tak nampak, sememangnya korang ni juling air. Blog aku kini berwajah baru. Dan kali ni aku rasa aku sangat berpuas hati dengan penampilannya. Dah lama aku nak bertranformasi macam ni. Templet lama tu dah terlalu lama aku gunakan. Jadi, aku nak berwajah baru yang lebih ceria dan nampak lebih simple. Nampak tak kegatalan tangan aku ni menggodek-godek. Hahaha. 


boni kacak


P/S : Special thanks to bro ikmal yang rajin menjadi consultant tak berbayar aku. Hahaha. Thanks bro.

{ 66 comments.. read them below or add one }

deq noor deq noor 23 September, 2012
rajinnye tukar2. DN dah lama xtukar header. Malas nak tukar. Hee...
AHMAD AFIQ AHMAD AFIQ 23 September, 2012
aku juling. tapi dalam 5 saat ok balik
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ 23 September, 2012
WAHH..simple n menarikk..:)
Aien Alien Aien Alien 23 September, 2012
branding boni kacak masih kekal...hip hip horayyy!! hehe
لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah 23 September, 2012
mohonlah sangat join segmen ambo ni,
http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

:)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 23 September, 2012
cantik dan kemas boni....loading pun ringan.....
Donny Ien Donny Ien 23 September, 2012
tahniah bro, theme thesis ni memang terbaik. aku pun teringin juga nak menggunakan untuk blofspot aku tu tapi tak tahu macamana nak setup.bro boleh tolong :)
Arina Shamsul Arina Shamsul 23 September, 2012
ceria la sangat.putih melepak je nengok.kalau camni bukan setakat juling air je, silap2 boleh juling unta ko tau tak boni..hahahaha.

but nice,suci je..ihik.
fairus fairus 23 September, 2012
TERBAIK BRO.. I LIKE... :)))
Miziey Miziey 23 September, 2012
Nice! simple but enough. Cuma satu soalan jer, tandas kat mane ek abam Boni? nak tumpang berak jap ah.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 23 September, 2012
putih yg suci dan murni mcm jiwa aku.hahaha :P
shinji izac shinji izac 23 September, 2012
hahaha...makin silau mata memandang :P
Cikgu Ma Cikgu Ma 23 September, 2012
ok..memang kacak...hehe
Si Matatajam Si Matatajam 23 September, 2012
Simple tapi sempoi..M suka wajah baru ni...tang header tu mahai tu...
Ikmal Ikmal 23 September, 2012
Assalam, tak ada apa2lah bro... besalah kawan mesti bantu punya... hahaha... template memang terbaik cepat jer dia loading... (^_^)
akubiomed akubiomed 23 September, 2012
Tak kira 100 kali tukar header pun. Bro tetap kacak. :-)
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 23 September, 2012
kacak mcm tuan punyee .. *jangan kembang*
Remy hazza Remy hazza 23 September, 2012
simple bro....cantik....
disini putih disana hitam...(blog remy ler )... leh ler couple....
geng taik cicak!!!
najihahfara najihahfara 23 September, 2012
pewwit. dah cun blog dia. psss da letak blog kamu di bloglist :)
onie onie 23 September, 2012
ni yg nak mai selalu ni,hehe
eva eva 23 September, 2012
wahhh bila masok rasa suci dalam debu haha.. oke sy suka!. simple jer.. nampak bersih..
Ena's Palace Ena's Palace 23 September, 2012
nampak..nampak..
still kacak dak boni nih! hehehe
cHeRyNa PiReS cHeRyNa PiReS 23 September, 2012
putih itu mudah membuatkan blog senang dibaca:)
hnahdy hnahdy 23 September, 2012
tomey dah blog dia :)
Tinta Lana Tinta Lana 23 September, 2012
Assalammualaikum.

Boni..sampai jugak ak ke blog ko,heheheh.

Urm..ok, ak pun suka penampilan baru ni. Putih bersih. Dan bagusnya, keep simple,simple n simple. Tu yg bertmbh2 kacak,ahakz >_<
dhiashahida dhiashahida 23 September, 2012
simple dan menarik..senang nak baca...meh ajarkan kiter..huhuhu
hazwan hairy hazwan hairy 23 September, 2012
nampak!!! putih sgt...simple nice2...
paripariputih paripariputih 23 September, 2012
boni cepat2 aku jawab NAMPAK!NAMPAK! ha ha ha kang ko kata juling air plak kan...

wah putih mulus lagi tulus page baru ko ni kemas... :) org dah mmg retis.. tukar cenggini double retis le jawabnya kan.. ha ha ha ko hade?
Mia Meymi Mia Meymi 23 September, 2012
wahh...makin ensem blog nih..hehe.. ;p
Sally Yatiey Sally Yatiey 24 September, 2012
Cantik.. Lebih simple. Hee
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 24 September, 2012
erk knp kene ade readmore?

rse mkin mls org nk bace entry sbb ley komen terus tnpe bace seluruh entry

#ade je aku komen kan
#tp dah smart da ni
faizfakhirin faizfakhirin 24 September, 2012
waaaa...dh pakai template SEO. lagi simple n kemas... ranking cepat naik lepas nih...good job good joob
Ezad Skytech Ezad Skytech 24 September, 2012
makin laju loading blog ko ni...fuyoo..:D
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 24 September, 2012
cam ne pun blog abang boni,, muja tetap setia dengan blog ni,, bukan dengan abang boni la,, haha
maszull maszull 24 September, 2012
assalamualaikum Boni...cantik2 n menarik skali...:)
onn Lajer onn Lajer 24 September, 2012
Welcome to the club TFBV2 hehe
syiela syiela 24 September, 2012
simple suka.. suka.. suka
hafizrahim hafizrahim 24 September, 2012
thesis theme bagus..blog aku lagi satu ada pakai jugak..hehe

Entri terbaru Cuti-cuti Kuantan
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 24 September, 2012
Theme thesis for blogspot ni ok bro.. Nampak kemas daripada yang sebelum ni. Putih senang mata nak baca segala tulisan.
Denaihati Denaihati 24 September, 2012
tahniah bro, paling kemas dan memang cantik.
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 24 September, 2012
cantikk..ad gaya...mintak nmbr..hahaha :D
munir ardi munir ardi 24 September, 2012
like dengan wajah baru ini sangat simple tapi looking
PRo
Dkna Abza Dkna Abza 24 September, 2012
smart! simple!! Kacak! :)
Hanif Idrus Hanif Idrus 24 September, 2012
Header yang tampak gagah....heheheh
Dan bergaya...
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 24 September, 2012
stylo bro ..haha ..gua support lu mana je lu bawak diri :D
Nurul Akmal Nurul Akmal 24 September, 2012
Nurul lagi suka yg ni.. kemas & sempoi..
keli menari keli menari 24 September, 2012
haloohh..aku tak juling air la..juling itik pon tak..juling tak dikenal pasti.

* best header baru kau ni
Edy Fee Edy Fee 24 September, 2012
w3ah putih berseri.suci murni
Dianaa Dianaa 24 September, 2012
bukan setakat berubah main page blogger je. rupa blog Boni pun dah berubah. simple je, nice! :)
Lulu Caldina Lulu Caldina 25 September, 2012
simple dan kemas.. tak sakit mata.. cer letak warna biru.. ^___^
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 25 September, 2012
fuhh... memang kacak sesuai dengan nama blog =)
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 25 September, 2012
saya luga suka template yang ni.. nak ringan dan mudah je :)