Biarkan Sahaja Mereka - Hanis Zalikha

Entri sebelum ni aku ada update gambar Hanis Zalikha berdua dengan aku sekaligus menimbulkan perasaan cemburu di hati Blogger Ni dan Blogger Ni. Dan malam semalam aku telefon Hanis Zalikha untuk menyatakan perkara tersebut.

Aku : Hurm, anje risaulah. Dorang tu cemburu betul dengan anje sekarang ni. Harap ayang ok-ok je kat sana.

Hanis Zalikha : Takpelah anje. Biarkan sahaja mereka.

Aku : Ok ayang. Bye.

(Seriously ini adalah cerita rekaan semata-mata. Aku pulak yang naik risau.Hahahaha)

Jom layan gambar-gambar semasa berlangsung satu event yang aku hadiri baru-baru ni. Dan pada event tersebut juga selebriti-selebriti tanah air termasuklah Hanis Zalikha pun ada sekali untuk memeriahkan majlis.

hanis zalikha
Jangan ditanya kenapa aku tak pandang kamera. Masa ni aku tertengok ahmoi-ahmoi yang comel-comel.
hanis zalikha

Bersama Faizal Bin Ismail a.k.a FBI. Ni pertama kali aku jumpa dia face to face. Sempoi orangnya. Dan, sejujurnya... aku pun tak faham pose jenis apakah ini.


hanis zalikha
Bersama Awal dan juga Scha Alyahya. Hmm, aku rasa aku dah boleh mula berkira-kira untuk membuat pembedahan panjangkan tulang kaki.
hanis zalikha
Gambar dan foto bersama Hanis Zalikha. Barisan rakan blogger. Dari kiri Jejaka Korea a.k.a hafizrahim.com , abang janggut musang a.k.a shakiddo.com , Hanis Zalikha a.k.a Hamis Jalikha , Gadis Sogo a.k.a dkna.my , dan satu-satunya bonikacak.com.
 Ok, kali ni baru aku nampak betul-betul sepadan dengan Hanis Zalikha. Haha

SPECIAL POSE 

hanis zalikha


Nampak tak? Tiada lagi jejaka menyerupai penguin betina kali ni. Heh heh.

sumber gambar 
  • www.hafizrahim.com 
  • www.dkna.my

{ 76 comments.. read them below or add one }

Kakcik Nur Kakcik Nur 23 October, 2012
Seronoknya pertemuan blogger2 ternama. :)
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ 23 October, 2012
arghhh hamis jalikha... adore her.... suke tgok mad market
Anisa Anuar Anisa Anuar 23 October, 2012
wahhhhh....dapat jumpe diaorg semua tu face-to-face
Len Inouie Len Inouie 23 October, 2012
This comment has been removed by the author.
Nor Zilla Sensei Nor Zilla Sensei 23 October, 2012
post jenis apekah itu dgn FBI..huhu.
ok, klai ni gambar last xde da murah rezeki klu kahwin..bonikacak tinggi sedikit..ahhaha
cerita best cerita best 23 October, 2012
cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html
Len Inouie Len Inouie 23 October, 2012
Malas aku nak baca blog abang Kacak banyak-banyak (bagi dia kembang sikit dengan nama terakhir dia). hahaha...

Tak boleh baca enty dia ni banyak-banyak. Nanti saya sakit pipi sebab terlalu banyak senyum. Otot takleh nak adjust dgn cepat pegi serius balik. Lebih2 lagi pada waktu pagi.

Kebas pipi di waktu pagi.
Urghh!

Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 23 October, 2012
ko nak peluk FBI ke apa ni ? btw , skrip ko buat tu buat aku jeles..haha..
Cik Ain Cik Ain 23 October, 2012
sangat owhsem yang special pose tu huhu..cantik wo0o0
wantie wantie 23 October, 2012
gambar pertama tu. akak Faham. cameraman nak fokus kat banner tu. pas tu ko gi parking kat sebelah tu wat pe. that Y lah, ko tak tengok camera pun dorang snap jugak. hahaha.. boleh gitu ek?

then.. hasrat kau nak panjangkan kaki tu. memang sangat sangat akak sokong.

-dialog kamu calling calling tu.. memang best. boleh wat akak tersengih kat depan PC ni boni oi...
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 23 October, 2012
Kalau aku ada skali mau tergolong dalam golongan penguin jugak ni. haha
kura kura 23 October, 2012
hanis zalikha? awwwwwww!
MizzTina MizzTina 23 October, 2012
pose dgn FBI tu sgt pelik..haha
Gillette Flores Gillette Flores 23 October, 2012
Hehehe.
Naissss :)

Suka Scha dan Awal. :)
Layan peminat mcm layan kawan. Santai dan relaz je kalau berbual dengan peminat. :)

Hanis pulak seorang yang gila-gila, sepadan kot dengan Boni/ *kenyit mata*
ceklala ceklala 23 October, 2012
peguin betina?hahahaha
AHMAD AFIQ AHMAD AFIQ 23 October, 2012
pergh hanis zalikha. impian too nak posing ngan dia
Hidayah Hidayah 23 October, 2012
ehehehehe..permintaan utk gambar dipenuhi...baiknyaaaa boni..!

(bukan mcm abg syam tu ha.. gambaq kat blog sikit yg amat..kedekut gambaq..! ada ke patut dia boleh kata nak cuci dulu ffuiiii..!)

eh...tetiba mengomen lelebih kan..

eh.. akak tadi tgk gambaq je.. lupa baca caption.. saper lelaki serba hitam pemakaiannya tu ek.. iras iras pelakon korea la akak tgk... kekekekeke.. ayat bodek nih..mahal tau..!
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 23 October, 2012
pose ngan fbi tu klaka...baik peluk terus je..hahah
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 23 October, 2012
perghh.. pose taknak kalah tuh
TiranaAduka TiranaAduka 23 October, 2012
salam bro boni.
Pekabar di ptg selasa ni?
Melastik Bintang Melastik Bintang 23 October, 2012
semoga berbahagia boni...kekeke

hafizrahim hafizrahim 23 October, 2012
aku lebih prefer posing penguin betina..hahahaha

Entri terbaru Hanis Zalikha – Kalau Ada Jodoh Tak Kemana

Niesa Niesa 23 October, 2012
pose jenis apakah itu(bersama FBI)..hahaha
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 23 October, 2012
haha,untonglah dpt si cantik
Cik Fie Cik Fie 23 October, 2012
wah ! untung la dia dpt brgambar dgn blogger famous :)
ct kektus ct kektus 23 October, 2012
Seronoklah tu dapat jumpa hanis zalikha. Hehe :D
Dkna Abza Dkna Abza 23 October, 2012
eh! gambar ngn fbi tu macam lelaki gay jer :p
ஜ miss klanika ஜ ஜ miss klanika ஜ 23 October, 2012
hebat nya. hebat . abam joni retis dah setaraf hanis ye sekarang
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 23 October, 2012
okay jeles! huaaaaaaaaaaaaaaaaa.... bestnya boni!!! jumpa mereka2 yg hot2... hehe
Cik Nur Cik Nur 23 October, 2012
adehhh..lawaklah..mcm2 gelaran ade.. :)

eh...jgn buat pmedahkan..comei pee.. hehehe
Afasz Afasz 23 October, 2012
pose ngn faizal ismail tu pose ukur ketinggian nama nye :D
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 23 October, 2012
kikiki boni kena operate panjangkan tulang kaki....tinggi betul scha...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 23 October, 2012
asal aku rsa ko gay smcm je dgn fbi.....
cHeRyNa PiReS cHeRyNa PiReS 23 October, 2012
Amboi. Sekarang dah lain macam pulak bila pandang Boni dengan FBI. Baru nak menaruh minat, dah risau...oh...risau..risau..risau :)
maszull maszull 23 October, 2012
assalamualaikum boni....cantik2 semakin kacak n bergaya la dkna pun ada juga yer...:)
baby comel baby comel 23 October, 2012
Haha penguin betina??? Comel la boni. Kacak sungguh. Mcm menara klcc je tgh scha dgn awal tu. Hehe. Errk. Jgn marah bang boni :)
Phat Phat 23 October, 2012
seb baik aku da kawen kalo x cemburu jugak la
Ikmal Ikmal 23 October, 2012
Assalam, sempoilah koe Boni...
kertas merah kertas merah 23 October, 2012
anje? haha. skrip tu buat aku gelak besar. haha. adoi..mcm2.
teha teha 23 October, 2012
untung laa... hahhaha !
Indonesian Strong from Home Indonesian Strong from Home 23 October, 2012
hahaha.. seperti itukah yang namanya janggut musang bang..?!?! :p
Juan Juan 23 October, 2012
ko pi x ajak aku, siot ah ko nih, hehehe
KiD KiD 23 October, 2012
hey tokey serunding... jaga kau!! hahahahahaaa
donnyien donnyien 23 October, 2012
pertemuan sebegini dapat mengeratkan lagi persahabatan diantara blogger dan artis.
TiranaAduka TiranaAduka 23 October, 2012
salam malm
Membalas kunjumgan bro boni dengan ucapan terima kasih sudi komen pd post penulis jemputan Tirana Aduka.
Budak Nakal Budak Nakal 23 October, 2012
dah macam model lak aku tgk ko boni ,:D...x wat gangnam style ke??haha
Mk Syahir Mk Syahir 23 October, 2012
terbaik bro..retis jumpa retis..hehehe

serius wa gelak mengekek baca ayat lu

Hmm, aku rasa aku dah boleh mula berkira-kira untuk membuat pembedahan panjangkan tulang kaki.

hahaha jgn marah bro..orang kacak apa ada hal :)
Diana Azis Diana Azis 23 October, 2012
Wow weee..dia semakin menghampiri cita2nya..hehe..semoga awak terus sukses yea..suka tgok kawan2 berjaya.. :)
yana halim yana halim 23 October, 2012
mengalami simptom kemisterian. komen akak skrg ni asyik yg dah nak tercorot je. makin femes bonikacak ni. :)
agus sidik agus sidik 23 October, 2012
keren-keren ya,jadi pengen ikutan....heheheeh
Kaio Kaio 23 October, 2012
fuyooo event best ni!! :D

jemput singgah ada entri baru up
http://kaio.my
cci cci 23 October, 2012
hahah.. tinggi tul awak berbanding ngan schawal :P
nasir hamzah nasir hamzah 23 October, 2012
Boni.. Tahniah boni skang dah makin tip top gituhh.. hehe...
Si Matatajam Si Matatajam 23 October, 2012
Kak M kalau susah hati, mai sini baca entry hang sure bleh gelak la Boni oi...terbaik derrr..memang tak menahan betoi ngan ayat2 tu... Kali ni ayat buat pembedahan panjangkan tulang kaki tu buat kak M tak bleh nak berenti gelak la Boni..
fifie fifie 23 October, 2012
Ayang percayakan anje. haha. Seronok dapat gathering dengan para bloggers nie.
Aida Omar Aida Omar 23 October, 2012
auwww.. bangga ada kawan blogger retis macam lu abam boni.. moga satu masa nanti lu berdiri sama gah dengan scha dan awal. keh3 :P
fairus fairus 24 October, 2012
pergh... terbaiklah bro..
Neo89 Neo89 24 October, 2012
Sies kau kacak abam Boni! nasib baik aku tak gay. Eh?
Remy hazza Remy hazza 24 October, 2012
remy tak jeles pun...mendoakan lagi adalah.......harap2 mimpi jadi kenyataan....he3
beckhrooy beckhrooy 24 October, 2012
memang stylo habis la haha
Bro Framestone Bro Framestone 24 October, 2012
Bro suka group ini......

Boleh bawa pergi event lagi nie :)
are_lin@yu are_lin@yu 24 October, 2012
haish jles lah tgk gmbr dkt sini..hihi
CikMai CikMai 24 October, 2012
fuyoooo boleh jumpe retis lg...haha sakan posing ,memacam gaye adanye.sempoi la semua org..
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 24 October, 2012
seronoknya dapat jumpa ramai artis :)
Nadot Nadot 24 October, 2012
tolong buat pembedahan panjangkan kaki tu plizzz... ;p
QasehnyaRania QasehnyaRania 24 October, 2012
Sonoknya
siyes jeles beb
scha wal..suke2
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 24 October, 2012
bile ditilik2 muke hanis tu mcm muke sy . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Ena's Palace Ena's Palace 24 October, 2012
glemer nye dia!!..
suka tgk part ngan pezal (fbi) tu..
sy pernah gak bergamabr ngn dia skali...minattt sgt kat dia!
opss..minat boni jugak..hahahaha!
shidaR shidaR 25 October, 2012
wahhh..semat giler abg boni kan heheeee :p
akubiomed akubiomed 25 October, 2012
Lain macam gaya pegang dengan FBI. :-)