Keputusan Manchester United (MU) VS Chelsea 28 Oktober 2012 EPL

Keputusan Manchester United (MU) VS Chelsea 28 Oktober 2012 EPL. Pada jam 11 ini berlangsungnya perlawanan membabitkan dua gergasi bola sepak Inggeris iaitu Manchester United (MU) menentang Chelsea. Perlawanan dijangka sangat-sangat menarik. Bersediakah anda untuk putus urat kentut akibat kekejangan? Jom saksikan perlawanan yang menarik ini.


manchester united (mu) vs chelsea
credit --> http://www.chelseadaft.org
Keputusan semasa dan penuh antara Manchester United (MU) menentang Chelsea ini boleh anda saksikan di sini. Teruskan bersama www.bonikacak.com untuk mengetahui keputusan.

Keputusan Manchester United (MU) VS Chelsea 28 Oktober 2012 EPL

Manchester United (MU)  vs  Chelsea   3 - 2    FULLTIME

Keputusan Perlawanan EPL 28 Oktober 2012 Yang Lain

Manchester City  vs  Swansea City   1 - 0      FULLTIME

Everton  vs  Liverpool   2 - 2     FULLTIME

Newcastle United  vs  West Bromwich Albion   2 - 1     FULLTIME

Southampton  vs  Tottenham   1 - 2     FULLTIME

Jika Manchester United (MU) bermain dengan sepenuh perasaan seperti dilamun cinta pertama yang sangat kuat cintanya, rasanya mereka akan menundukkan Chelsea dengan jaringan 1-0. Yang penting hati kena ikhlas, jiwa kena bersih.  - Boni Kacak

*Keputusan akan dikemaskini dari semasa ke semasa

{ 26 comments.. read them below or add one }

♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 28 October, 2012
MU MENANG 2-0..hahahha

go MU...go MU..go !
Jna marcello Jna marcello 28 October, 2012
DEBARAN DYE KITA YG PENYOKONG RASAAA SGTTT TAKOT GGGRRR

GO MY BLUE BOYS HUHUHU ;D
Suara Hati Suara Hati 28 October, 2012
pasal bola ni kurang sikit la ehehe :D
Ikmal Ikmal 28 October, 2012
go...go... Chelsea !!! hahaha...

YNWA !!! aku tatap sokong itu Liverpool.....
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 28 October, 2012
blue is the colour...futboll is the game... lalalalalalalalalla..

munir ardi munir ardi 28 October, 2012
wah kita berlawanan nih sepertinya aku dukung Chelsea , ayo menang Chelsea kalahkan MU
Cik Nur Cik Nur 28 October, 2012
ade bola kee..patutlah tgk abah n adik2 bkampung depan TV..hihih
Len Inouie Len Inouie 28 October, 2012
Lagi sokong chelsux.
Ha? apa maksud tu?

Sy sokong chelsea.
Haha..
Mk Syahir Mk Syahir 28 October, 2012
seri cukup lah bro..bhahaha
Jna marcello Jna marcello 29 October, 2012
3rd score totally OFFSIDE.
Pentipuuuuu :c
CIK TOM CIK TOM 29 October, 2012
team mana yg menang??
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 29 October, 2012
Glory!Glory!!MU the best!Yessss!hehehe...
Mia Liana Mia Liana 29 October, 2012
tak berapa minat bola huhuhuh...
hafizrahim hafizrahim 29 October, 2012
MU i love you..walaupun aku tak kenal pun sape player diorang..hahahaha

entry terbaru : Top 10 Blog Paling Popular Malaysia – Oktober 2012

tirahzairi tirahzairi 29 October, 2012
yeay kelantan menang...eh?
maszull maszull 29 October, 2012
assalamualaikum Boni...alamak sori la mama tak tengok la jadi x tahu nak komen apa yer...:)
jessforshort. jessforshort. 29 October, 2012
This comment has been removed by the author.
jessforshort. jessforshort. 29 October, 2012
Anyhow, the ball is round :DD
No one can predict anything for sure. Hehe..
agus sidik agus sidik 29 October, 2012
Anda begitu sangat ahli dalam membuat sebuah artikel, informasi ini sangat sangat saya butuhkan, kenapa? Karena informasi ini perlu saya ketahui untuk menambah ilmu yang belum saya ketahui. Terimakasih sebelumnya sobat….
ternyata M.U MENAAAAAAAAANG
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 29 October, 2012
Akhirnya Man Utd menang.. Tapi tu pun ada jugak mulut2 yang tak puas hati. Biarkan suara2 sumbang tu terus menyalak. Kih3..
Terbakor Terbakor 30 October, 2012
berpuluh tahun ferguson dalam mu, konfem banyak kabel. setiap game lawan kelab besar mesti camni punya.. kalau lawan kat barca atau real.. kene ayam je..