Mamai Di Tengah Pagi

Mamai Di Tengah Pagi. Terjaga dari tidur terus bersemangat waja on pc. Tak peduli lagi tentang hal yang lain.  Bagaikan ada suara halus seakan menyuruh "Update blog.. update blog."

Mamai Di Tengah Pagi
Memang sengaja aku letak gambar kartun ni yang tengah mamai. Aku takut kalau aku letak gambar aku sendiri, ramai gadis-gadis luar sana terpesona dengan keunikan wajah aku yang terlalu kacak ni. Apatah lagi wajah mamai aku. Boleh membuatkan dorang mandi tak basah, makan tak kenyang dan tidur mimpi yang bukan-bukan. sumber

Nah! Dah siap publish baru terperasan hari ni baru 2 Oktober 2012. Sedangkan apa yang aku update tu adalah untuk esok, 3 Oktober 2012. Bagus. Tahniah kepada diri sendiri. Siapa suruh mamai-mamai lagi kan? Rasa macam nak rebus ketuat kat tangan ni je. Tapi tak apa lah. Boleh juga dijadikan bekalan untuk esok. Hahaha. 

{ 57 comments.. read them below or add one }

Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 02 October, 2012
tengah mami jugak...datang sini komen entry kikiki
Fazrol Fazrol 02 October, 2012
Diari blogger tegar Boni...
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ 02 October, 2012
haha..advance awk eyh.. hehe.. mati karan tu blackout wak..(^_^)
baby comel baby comel 02 October, 2012
owh boni boni.. cepat2 ada org sebelah ye spya lain kali bila mamai cepat sikit sedar (kena cepuk) =) hehe
MAY MAY 02 October, 2012
mujur x mamai2 trus kuar umh.huuhuhu...
Aku Mad Aku Mad 02 October, 2012
jangan begitu wahai boni, tunjukkan wajahmu itu supaya gadis diluar sana terpikat kepadamu.. aku ingin melihatmu mempunyai awek,seterusnya isteri. hehe.. guwau jer..
Fendy Fendy 02 October, 2012
pagi2 dah mamai...haha
ummiross ummiross 02 October, 2012
hehehe sekali-sekala mamai, ok juga,
ummi pun dah terbiasa mamai2 ni.
hnahdy hnahdy 02 October, 2012
bleh plak mamai update blog..hehe lain la mamai pergi keja ke, mandi ke.. napa la mamai tu kan..
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 02 October, 2012
alahai cutenye,, alamak,,, tngok,, hati dah jatuh,,, haha
SWEETSYAZA SWEETSYAZA 02 October, 2012
Hahahaha oke la mamai sekali sekala, hakakk ni lagi lah selalu mamai, a'ahhh! *wat gaya mak jemah*
KY KY 02 October, 2012
muka belum basuh dah on laptop?..waaahhh..hahaa
Mira Adzlia Mira Adzlia 02 October, 2012
ala..ltak le gmbr incik yg kacak itu..bru best nk baca..hahaha
Nurul Akmal Nurul Akmal 02 October, 2012
Hahahaha.. Kalau letak gambar Boni bukan jatuh cinta.. tapi tutup terus blog Boni.. hahaha

Selamat pagi Boni.. :)
umie mia umie mia 02 October, 2012
itulah semangat namanya hehehehe lama dh tak jenguk blog.. berubah dah blog boni ^_^
are_lin@yu are_lin@yu 02 October, 2012
ini mamai masa terjaga ni..hehe..mmg sedar lah tu..haha
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 02 October, 2012
erk wordless nye entry ke?

aku slalu jadi gitu

normal=)
hazwan hairy hazwan hairy 02 October, 2012
hahaha ayt kat gmbr tuh buat ak gelak...hahaha
lepakk.com lepakk.com 02 October, 2012
Mesti para gadis terpesona kalau bro letak gambar sendiri haha
Anastasyea Aida Anastasyea Aida 02 October, 2012
alololo!

... Boni Kacak!
Selamat Pagi ('',)
ceklala ceklala 02 October, 2012
lenkali wajib letak gamba sendiri baru bole terjatuh hati! #eh? hahahaha
fairus fairus 02 October, 2012
TENGAH PAGI TU AGAK-AGAKNYA PUKUL BERAPA ERK BONI KACAK? :)
KorN KorN 02 October, 2012
wah. untung kau ye boni ade ketuat.. untung 2 boleh gigit2 ketuat tu mase borink2.. hahahaha
KorN KorN 02 October, 2012
wah. untung kau ye boni ade ketuat.. untung 2 boleh gigit2 ketuat tu mase borink2.. hahahaha
KorN KorN 02 October, 2012
wah. untung kau ye boni ade ketuat.. untung 2 boleh gigit2 ketuat tu mase borink2.. hahahaha
Ikmal Ikmal 02 October, 2012
Assalam, hahahha... mata belum buka sepenuhnya terus on pc... begitu ya Boni.... tak cuci muka dulu... (^_^)
syiela syiela 02 October, 2012
hehehhe.. ada org sebelah mesti hilang mamai tu
cHeRyNa PiReS cHeRyNa PiReS 02 October, 2012
so...masa update blog nieh mesti tak gosok gigi kan?

Hahaha...
wantie wantie 02 October, 2012
hahahha.... boleh mamai mamai kamu yer.

ni la blogger tegarrrrrrrrrrrrrrr
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 02 October, 2012
tape.. siap jugak update.. keh2
dhiashahida dhiashahida 02 October, 2012
mmg tegarla bila ada seakan satu suara merasuk anda nk hapdet blog..hahaha
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 02 October, 2012
hahahha..apalaa boni ..ko ni mamai nak berbini ni sebenarnya ..hahahhaa
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 02 October, 2012
nasib baik tak di setnya tahun depan.. XD.... lain kali bngun tidur pergi gosok gigi dulu... XD
Dkna Abza Dkna Abza 02 October, 2012
mamai pon masih waras ey??
maszull maszull 02 October, 2012
assalamualaikum Boni .... blogger yg bersemangat waja ni bangun terus nak update blog nyer...:)
Cikgu Ma Cikgu Ma 02 October, 2012
mamai org bijak ni...terus tekan keyboard taip entry...hehe
Cik Nur Cik Nur 02 October, 2012
siapalah nak mkn kalau boni rebus ketuat tu kan..hihihi
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 02 October, 2012
cantiknya design blog dia... serius lawa .. ni yg nak tiru ni.. hehehehehehehhee
Neo89 Neo89 02 October, 2012
Wow~ best aa dpt apdet advance sehari. Nak apdet advance setahun bole tak? hik3. x)
Terbakor Terbakor 02 October, 2012
semangat gile tu nak post hehe
si robot comel si robot comel 02 October, 2012
nasib tak merepek time mamai tu eh? hehe
shinji izac shinji izac 02 October, 2012
waHHHHHH... dah maju sehari ke depan ek.. hihih~
etuza etuza 02 October, 2012
tak apa, normal lagi tu Bon, kitakan manusia yang ada ja kelemahan. teruskan blog ya..
muhammad asyraf muhammad asyraf 02 October, 2012
blogger tegar sambil mamai boleh update blog.. huhuhu.. :)
Farah Zahid Farah Zahid 02 October, 2012
amboi.. ni mamai2 ada makna kot? haha..
Myra Jay Myra Jay 02 October, 2012
Ini namanya blogger tegar, mesti tidoq pun tak lena, asal terjaga je fikiran nak update blog smpai mamai2 pun tetap update blog ;)
Hidayah Hidayah 03 October, 2012
Entry simple giler..tapi peminat yg komen..berlambak.. fuiiyoo..mmg sah la kacak nih...haha..
Si Matatajam Si Matatajam 03 October, 2012
Memang betoi kata MJ, Boni ni mmg blogger tegar ni sb siap mamai nak hapdet blog tu...
shidaR shidaR 03 October, 2012
buh tgk gmbaq yg dperkatakan oleh encik boni...hahaaa..betul ke tidak eh betul ke bohong..eh ...betul ke tidak pe yg ttulis itu hahaaaa :p
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 03 October, 2012
Ni baru dinamakan blogger... Blog dah dikire sebagai sarapan.. Bangun2 terus hadap blog dulu. Hehe
Myvitrd Myvitrd 03 October, 2012
pagi2 sarapan entri dulu ye bro.. hehehe
hazman aka species1980 hazman aka species1980 03 October, 2012
Bila dah enjoy blogging... mesti setiap ari teringat nak update entry...cayalah bro...
Remy hazza Remy hazza 04 October, 2012
sampai camtu sekali ye bro......! tgh2 mlm boleh hapdet blog..... nie mesti kes ngigau....
Suara Hati Suara Hati 04 October, 2012
ni dah cinta mati dengan blog da ni huhuhu
Arina Shamsul Arina Shamsul 05 October, 2012
Hahahaha..tu la tido tak basuh muka...

Eh? Apa kaitan? Hahaha.