Masih Ingat Jun Sang Dan Yoo Jin? Masih Ingat Pada Drama Korea Winter Sonata?

Masih Ingat Jun Sang Dan Yoo Jin? Masih Ingat Pada Drama Korea Winter Sonata? . Masih ingatkan dengan drama Korea yang bertajuk Winter Sonata? Masih ingatkah pada watak Jun Sang dan Yoo Jin? Aku rasa pasti ramai yang tau. Kerana drama inilah pencetus fenomena di Malaysia suatu ketika dahulu. Disebabkan drama ini jugalah, drama-drama Korea yang lain terus menerus menembusi pasaran Malaysia. 


Masih Ingat Jun Sang Dan Yoo Jin? Masih Ingat Pada Drama Korea Winter Sonata?
Jun Sang dan Yoo Jin dalam drama korea Winter Sonata. Sumber --> http://myselfthink.wordpress.com
Baru-baru ini, pasangan ini ditemui di Kuala Lumpur. Tak tau apa kejadahnya mereka buat di Kuala Lumpur ni. Tapi yang pastinya, aku amat terkejut bila terserempak dengan mereka. Jun Sang nampak lebih kacak berbanding dalam tv. Begitu juga Yoo Jin. Sangat-sangat cantik. Sempat juga aku curi-curi snap gambar dorang.  







Masih Ingat Jun Sang Dan Yoo Jin Masih Ingat Pada Drama Korea Winter Sonata?
Nampak tak betapa kacaknya Jun Sang dan betapa cantiknya Yoo Jin? Inilah gambar mereka berdua yang sempat aku curi-curi snap. Sumber --> www.broframestone.com
P/S : Jangab marah, kalau marah cepat tua. Hahahaha.

{ 85 comments.. read them below or add one }

Fendy Fendy 16 October, 2012
serius sama...haha...mohon sign autograf...kih3
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 16 October, 2012
Sakit dado den la.. hahaha.. Astagfirullah.. Aduyai.. boleh la, kreatif kiranya ni.. XD
Mira Maisara Mira Maisara 16 October, 2012
wahaha...ade rupe la...hoho
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 16 October, 2012
arggggghhhh (jeritan nampak artis)


nak signnnnnnnn!!!! plisss plisssss...


hahaha
vivian talkshit here :) vivian talkshit here :) 16 October, 2012
aw ~ sama jakacak lah sangat jun sang :) hahar but she really stunning :)
Iffah Afeefah Iffah Afeefah 16 October, 2012
pempuan tu cantek

spe eh?

hahaha ckp kt die, die lagi cntik dr heroin filem winter snata tu
Remy hazza Remy hazza 16 October, 2012
serius...... memang dah kemelayuan jun sang sekarang ye....
memang secocok......
Si Matatajam Si Matatajam 16 October, 2012
Jun Sang nak sign.....ha ha... Mana bleh lupa fenomena winter sonata ni..l
CekbOlat-bOlat CekbOlat-bOlat 16 October, 2012
choiiiii . mohon autograpp kat montot . muahahhaa
Aliff Haikal Aliff Haikal 16 October, 2012
*mata ke atas tangan lentik kat dada*

HUNTUNGLAHHHHHHHHHHHHHHHHH!
PotiaCasaDelarossa PotiaCasaDelarossa 16 October, 2012
wa tgh nangis ni... nangis dah basah dah bahu baju wa ni... mohon otograf blh... kehensemannya nya tak dapat di sangkal lagi... tolonglah bawak wa gi jumpa Jung Sang dgn Yoo Jin tu... tolong la!!! tolong la!!!...

p/s: ada2 aje idea ko Boni... bergema 2,3 blog apartment kat tempat aku sebab gelak dgn keklakaran entry ko ni... adeh... tolong jgn buat lagi... parut luka perut aku baru nak sembuh.... ekekek
cci cci 16 October, 2012
huh... ingat betol la td.. yg cun tu yg sebelah yg x kacak tu.. :P
metrolisa metrolisa 16 October, 2012
auhhhhh aku sampai scream tapi bukan tengok yang diatas yang dibawah jauh lebih serasi dan lebih kacak lah pasangan itu
munir ardi munir ardi 16 October, 2012
semoga pasangan yang dibawa terus kekal hubungannya he he
Fazrol Fazrol 16 October, 2012
Boni Botak! ayat power...
brapa no fon awek tue?
PinKy MoMMa PinKy MoMMa 16 October, 2012
sangat2 mata ke atassss...fiitaaam okeh ;p
yana halim yana halim 16 October, 2012
waahhh.....hensemnya Jun sang ye. Rasa nak nanges nih sbb minat sgt...huhu...
Fel Fel 16 October, 2012
Jujur saya kata, saya tak tengok pun drama ni sampai penghujungnya.
Niesa Niesa 16 October, 2012
ouhh dem!hahaha..Jun sang dan Yoo Jin nampak lebih muda..hahaha
ahsfantasy24 ahsfantasy24 16 October, 2012
hehhee..
demam korea kejap (:
Zurina Zurina 16 October, 2012
owh...haha...mmg kacak...huhuhu...;)
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 16 October, 2012
agagagagaga..tipah tertipu rupa2nya. hahahaha. saya x pernah pun tgk WS ni wpun mase tu demam drama2 korea, mmg saya x layan :D
Gillette Flores Gillette Flores 16 October, 2012
Kenapa tak minta dorang pose ala2 Winter Sonata?
*Psstt... Comel bebenor awek tu. Boleh berkenalan? ;p *
Melastik Bintang Melastik Bintang 16 October, 2012
abang k-pop...pewiitttt...gambar ni memang jadi modal lu la boni....kasi frame la....kalau sebelah tu yoo jin aku percaya..kalau hang jun sang, lari sikit...
Cikgu Ma Cikgu Ma 16 October, 2012
tak penah tgk pun winter sonata..stat minat dgn korea lepas tengok my girl...hehe
cHeRyNa PiReS cHeRyNa PiReS 16 October, 2012
pasal si jun sang ni la aku puasa tengok tv dulu boni oiii...manakan lupa:P
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 16 October, 2012
he he KA pown dah ingat2 lupa lah
Nadot Nadot 16 October, 2012
serius sebab pagi ni nadot cam blur, so awal2, siyes percaye n tertipu dgn boni.... jun sang la sangaaatt.. bengong!!.. hohoho
Bro Framestone Bro Framestone 16 October, 2012
Jika tidak keberatan, boleh tak link kan ke entry berkaitan ini di blog bro

Terima kasih :)
hafizrahim hafizrahim 16 October, 2012
tangan ke bahu, mata ke atas, kepala pusing2..hahahaha

Entri terbaru Tips Kuruskan Badan Dengan Pantas
ceklala ceklala 16 October, 2012
kahkahkahakh nk sign abammmm!!
Ikmal Ikmal 16 October, 2012
Assalam, wei apasala tak ajak aku pun... ada no. tepon Yoo Jin tak? comel dia tu erk... hahaha
wantie wantie 16 October, 2012
alololo.. jun sang kacak. nape tak rapat mcm gambo di atas. kalau idak mesti sebijik.

ecewah... ko pakai cap. kekonon kat london di basahi salji le tew..
Momo Momo 16 October, 2012
bikin kecoh je mamat ni..haha
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 16 October, 2012
haha.artis korea skang ni ye
Cik blogger Cik blogger 16 October, 2012
ceh, rupa-rupanya Jun Sang boni...hahahah
KiD KiD 16 October, 2012
ahhaaa.. naper tak posing cam gambar atas tu? kui kui kui
Nor Zilla Sensei Nor Zilla Sensei 16 October, 2012
mak aih...kembar junsang ke ni. nak snap gambar dgn u bole?(mood tanya artis)hahaha.
mr.pingu mr.pingu 16 October, 2012
wahaha mmg kacak glerrr
Khalilah MNor Khalilah MNor 16 October, 2012
Boni minat citer korea ke? Hehehe... Tp winter sonata la satu2 yg buat sy menahan sabar citer penuh air mata, dan sgt panjang~! Waktu tu sy tengah sekolah menengah... Lega bila tamat. Boni, pas ni tuka name...
Bon jun Sang. Hehe
msredcheesecake msredcheesecake 16 October, 2012
Dah ku duga si boni nak buat lawak cenggini.... Tak suka citer tu... Lambat....
fairus fairus 16 October, 2012
PEEEWWWIIIITTT... BOLEH KENAL.. :)
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 16 October, 2012
cerita nie best..
ayu sungguh Yoo Jin kan..
dan kacak Jun Sang version melayu. ehhehehe
Syarih Syarih 16 October, 2012
orang Korea memang cantik2 ye..
maszull maszull 16 October, 2012
assalamualaikum Boni...huhuhu memang sama la sama cantik sama padan...:)
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 16 October, 2012
amboi boni ..haha..
untunglaa winter sonata punya actor..hahaha...btw cun awek sebelah ko tu ...nak nombor boleh ? haha
Cik Nur Cik Nur 16 October, 2012
nak autografff..!
nak autograffff....!

heee.. :)
hazanis hazanis 16 October, 2012
muehehe tertipu sudah..:P
fiza fiza 16 October, 2012
Cissss...tak baik tau kenakan orang.
zaxx zaxx 16 October, 2012
haha...wa rasa mcm nk terkentut je bca entry ni..:P
inche hlovate inche hlovate 16 October, 2012
okay lempang boni laju2!!

*tipah tertipu :p
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 16 October, 2012
cantiknya design blog boni niiiiiiii
Hanif Idrus Hanif Idrus 16 October, 2012
Sakitnya hati aku baca entri ini..lawa amoi tu....
Crafty Nieya Crafty Nieya 16 October, 2012
hahahahahaha . sumpah same gile rupa korang . versi malaysia . fuiyyooo . nak autograf boley ? fewwiiitt ! :D
Errah Errah 16 October, 2012
uihhhh..sapa tu...tak kenal tak kenall..haha
Lea Isnawi Lea Isnawi 16 October, 2012
peras santan betul..hahahaha
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 16 October, 2012
pergh! siyesli memang terlebih kacak :)
Puan Bardboo Puan Bardboo 16 October, 2012
kehkehkeh...ni namanya winter sonata versi malaysia..huhu..
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 17 October, 2012
wahhhhhhhhhhhhhh ye la!! kalau di banding dengan pic atas tu pic bawah lagi awesome!
[PCL] [PCL] 17 October, 2012
korean movie/drama , pcl lemb sket..haha..
Masz Sidek Masz Sidek 17 October, 2012
sy tertipu........ huuuuh...

sy siap teringat zaman sekolah lagi... letak poster jun sang atas meja belajar.... hehehe
Myra Jay Myra Jay 17 October, 2012
Huwah huwah huwah.. memang ensem + cantik... sesak napas dok gelak :)
(senyum dalam hati je)
Dkna Abza Dkna Abza 17 October, 2012
P/S : Jangab marah, kalau marah cepat tua. Hahahaha.

JANGAN! hehehee...tak marah haiisshh ;p
Nurul Akmal Nurul Akmal 17 October, 2012
hahahahahaha.. Lawak betull..
Mia Liana Mia Liana 17 October, 2012
uikkkkkk hehehehe

p/s: mia promote boni di fanpage geng blogger ni... pewwittttt
Hidayah Hidayah 17 October, 2012
apasal akak rasa dia nampak lebih hensem dalam gmbr yg kat malaysia tu yek..?

hurmmmmmm.......
Audrey Audrey 17 October, 2012
I see me in da photo haha! ;D
Ezad Skytech Ezad Skytech 18 October, 2012
ruginya aq tak mintak sign autograf masa jumpa ko hari tu boni...haha~
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 18 October, 2012
memang lawak giler....setahu cr heronya dah meninggal dunia...terkejut jugak baca tadi...
♥ sitifarhana ♥ ♥ sitifarhana ♥ 19 October, 2012
satu2ny cerita korea yg sy layan, staiway to heaven..winter sonata tak layan..hehehehe
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 19 October, 2012
lorr pic bro framestone ke.wkwkwk :D
elyna mirsada elyna mirsada 20 October, 2012
he2 mmg ingt n suka cite nie..he2