Mereka Kata Pasangan Ideal Dan Akan Murah Rezeki.

hanis zalikha dan kekasih

Bak kata Abang Janggut Musang Jejaka Korea , dan Minah Sogo, terbaik! Mereka kata menepati ciri-ciri pasangan yang sangat serasi, ideal, sama cantik sama padan, dan InsyaAllah akan sentiasa dimurahkan rezeki. Mereka kata. Aku macam biasa akan iyakan je. Malas nak panjangkan cerita. Takut ada yang cemburu buta. Lebih-lebih lagi Abang Janggut Musang dengan Jejaka Korea. Masa Hanis Zalikha suapkan aku makan pun, muka dorang dah lain. Abang Janggut Musang dah macam terkena renjatan elektrik. Jejaka Korea pula dah macam kena tindih hantu raya. 


{ 83 comments.. read them below or add one }

Farah Zahid Farah Zahid 22 October, 2012
murah, murah rezeki.. :D
hafizrahim hafizrahim 22 October, 2012
Ayat memang takleh blah..nak suap-suap plak ek..takpe, aku tak jeles..kalau jodoh aku tak kemana..hahaha

Entri bikin Boni panas Hanis Zalikha – Kalau Ada Jodoh Tak Kemana
Niesa Niesa 22 October, 2012
wah!wah!wah!! <3 <3 <3
CikMai CikMai 22 October, 2012
hamboih.hahahahahaha...kemain..
Cik Nur Cik Nur 22 October, 2012
Ameen...!
kompom lepas ni ramai yg jeles ni..hihih
wantie wantie 22 October, 2012
ecewah... kembang kembang hidung kamu tu...

psss... org ckp perempuan lebih tinggi murah rezeki. cayalah...

untung kamu dapat jumpa dia. memang lawa dia ni. Mak dia pun lawa jugak tau.
Melastik Bintang Melastik Bintang 22 October, 2012
patut ni jadi entry wordless wednesday ni boni...
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 22 October, 2012
saya hanya bisa berucap...hmmmmm :)
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 22 October, 2012
amboih..pasangan yang cukupppppppppppppppp serasi! (tangan didada, mata tengok atas)
fairus fairus 22 October, 2012
EHEM.. EHEM.. TOLONG KIRIM SLAAM SIKIT.. :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 22 October, 2012
da la tadi buat org muntah....ne buat org sakit perut..padanlah masuk tandas je berkali2 boni oiiiiiiii.
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 22 October, 2012
Ehem, ehem....ok gak tu bro...hahahaha
ceklala ceklala 22 October, 2012
hamboii!! confirm tak tido malam kan!hahahah
LelakiSemalam LelakiSemalam 22 October, 2012
jeles aku nyah!

chomelyer...geram!
MAY MAY 22 October, 2012
HANIS ZALIKHA SGT PERFECT..CANTIK!
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 22 October, 2012
boni kan kacak.padanlah dgn hanis zalikha yg cantik
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 22 October, 2012
Murah la sangaaaat....hehe...
ke mcm beauty and the beast?
Eizil Eizil 22 October, 2012
ehem... kalau dah kacak tu, memang akan ideal jer ngan si cantik... hehehe...


zaxx zaxx 22 October, 2012
amboi2..xngajak pun nk jumpa cik adik manis tu,hehehe
Ikmal Ikmal 22 October, 2012
ch...ceh... begitu erk... mana suapnya... hhahaha... Apasal Hanis lebih tinggi tu dia guna kasut tinggi erk?... jangan marah erk Boni...
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 22 October, 2012
murah sesangat..aminnnnnn :D kahkah.
munir ardi munir ardi 22 October, 2012
Makhluk Tuhan yang nyaris sempurna hmm cantik nian
baby comel baby comel 22 October, 2012
Acecece... Kemain dia ye sesi suap menyuap. Oklah, diakui klu jodoh xkemana hehe :) suwiitttnye....
Cik Ain Cik Ain 22 October, 2012
wahhh terbaik ah,,huhu
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 22 October, 2012
pergh! untungnya dapat bergambar dengan HZ :)
KiD KiD 22 October, 2012
apesal gua tak dapat view gambar ni? ada error ke?
Aliff Haikal Aliff Haikal 22 October, 2012
HAHAHHAHAHAHA murah rezeki boni kacak :3
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 22 October, 2012
fuiyooo..memang sangat padan ! macam pinang retak seribu :D
eila eila 22 October, 2012
mkn suap x bleh blah hehe...
Lulu Caldina Lulu Caldina 22 October, 2012
betul ke makan bersuap? hehe
PinKy MoMMa PinKy MoMMa 22 October, 2012
homaimonnnnn cannot go der!
ari tu awek winter sonata..kali ni main main ko ngan hanis pulak doh?


juling mata ke atas hahahahaha
Dhia Dirham Dhia Dirham 22 October, 2012
wooo bertuah badan. orang kata dapat bini lagi tinggi dari suami murah rezeki!
Denaihati Denaihati 22 October, 2012
memang pasangan ideal. bila majlis nanti jangan lupa jemput.
iAwani iAwani 22 October, 2012
aik, siapa wanita tu, isteri Boni ka?
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 22 October, 2012
perghh tinggi gila si hanis zulaikha ni.. hahaha... amboi boni, bercita2 tinggi tu.. btw amin..
PotiaCasaDelarossa PotiaCasaDelarossa 23 October, 2012
kenalkan kat wa blh bro? ekekek... mohon suruh dia isi borang sekali...
Budak Nakal Budak Nakal 23 October, 2012
haha sesi cuap emncuap ya boni , haha...

p/s: lamanya x makan bersuap..kah2...
Izara4eva™ Izara4eva™ 23 October, 2012
hemboiii.. kemain aihhh :P
Si Matatajam Si Matatajam 23 October, 2012
Chewwah...amboi Boni dok dating ngan HZ plak ka...patutlah Ada yg kena renjatan elektrik ngan kena tindih hantu raya.. Ha ha...
Remy hazza Remy hazza 23 October, 2012
org2 tua kata kalau dapat awek tinggi murah rezeki....alhamdulillah...... tak sia sia.....
wanayu wanayu 23 October, 2012
wah untungla.. dgn bloger femes..hehe
Dkna Abza Dkna Abza 23 October, 2012
aduiiii..pecah perot den!..nampak macam sesuai sangat tu. cer usha lebih sikit :)
Zurina Zurina 23 October, 2012
kalau benar jodohnya...insyaAllah murah rezkinya...;)))))))
yana halim yana halim 23 October, 2012
kembang kuncup...kembang kuncup hoiiiiihhh.....lol
are_lin@yu are_lin@yu 23 October, 2012
amboi2 dia beznya..hehe..ni msti smpai trmpi2 ni..hehe
Gillette Flores Gillette Flores 23 October, 2012
Lol! Teringat kisah lama.
Bergaduh dengan ex-bf sebab Hanis Zalikha.
Kelakar rasanya. :)

Hanis punya kulit yang cantik. Itu Gill envy :)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 23 October, 2012
he he he katanyer macm tu lah !
Nor Zilla Sensei Nor Zilla Sensei 23 October, 2012
moga dijodohkan bersama.huhu.murah rezeki tu..sape tak nak.haha
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 23 October, 2012
waaaaahhhh ngn gegurl gituhhh.. bakal pelakon tuuuu... sama padan lerr tuuu ;)
syiela syiela 23 October, 2012
murah rezeki tu sebab pasangannya tinggi sikit hehehhe
Hidayah Hidayah 23 October, 2012
ala boni..... "byknye gmbr"

;)
maszull maszull 23 October, 2012
asssalamualaikum Boni....so sweetnya pasangan si kacak n si cantik ni...:)
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 23 October, 2012
Jeles....sbb dpt jumpa hanis.....nampak macam pasangan ideal je...hehe
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 23 October, 2012
Hahaha... Terbaik... Bila lagi nak langsungnya...
Cik Fie Cik Fie 23 October, 2012
bukan main lagi erk..haha :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 23 October, 2012
waaaaa murah rezeki...layan jerlah boni nie kikiki
Matjoe Matjoe 23 October, 2012
haha, terbaek la boni. moga kekal ke anak cuci.sila order biskut byk2 kt untie nani rustam
C3C3P C3C3P 23 October, 2012
alamaaaaaaaaaaaaa kepengen banget aku di fto ama cewe cakep,,,,,hehe
Izzah Norlizah Izzah Norlizah 24 October, 2012
hahahahaha,,,entri ne wt sy senyum2 sowg2^^,,,

Boni kna + kn lg ktggian 2 sikit bru spdan
Nadot Nadot 24 October, 2012
duduk tak same rendah, berdiri tak sama tinggi, boleh kate ideal? apekah??.. hahahaha ;p
Ena's Palace Ena's Palace 24 October, 2012
eceh..ceh..ceh..ceh..!
muka control abis nmpk..!
puas la awek tu dok nak sama rata kan kepala..still xleh jugak..hahaha
sori bro..jgn marah ye..gurau2 je..
salam..salam...
shidaR shidaR 25 October, 2012
mmg murah rezeki lah boni..kalo mnjadi jgn lupa ya..jmput2 ekekee :p
egha hawari egha hawari 25 October, 2012
hai salam kenal semuanya :-D
heru jasker heru jasker 25 October, 2012
hai everbody, nice blog, oke please visit my blog :-D
thankyou
Khalilah MNor Khalilah MNor 25 October, 2012
Amboih~! boni, lenkali suh hanis zalikha duduk dulu... ;P