Orang Bujang Semakin Pupus

Orang Bujang Semakin Pupus. Hari Ahad minggu lepas aku dan Group Geng Blogger Sengal telah berkumpul di majlis perkahwinan afzalsukasuki.blogspot.com, tok penghulu Group Geng Blogger Sengal. Jutaan tahniah diucapkan dari kami, warga kampung Group Blogger Sengal kepada Tok Penghulu kerana telah bertemu jodoh bersama isteri tercinta. Maka dengan beraninya, aku mengisyhtiharkan bahawa orang bujang di Malaysia kini semakin pupus. Hahaha. Jom layan gambar semasa berlangsungnya majlis.


Orang Bujang Semakin Pupus
Mana satu aku? Jeng jeng jeng
Orang Bujang Semakin Pupus
Masing-masing gigih mengacak dan mencantikkan diri
Orang Bujang Semakin Pupus
Bersama kedua ibu bapa pengantin lelaki.
Orang Bujang Semakin Pupus
Gambar Pengantin. Habislah keterunaan kau bro. Hahaha.
Orang Bujang Semakin Pupus
Bergambar kenangan bersama pasangan pengantin
Aku pun sebenarnya agak musyhkil. Ni gathering Geng Blogger Sengal atau kenduri kahwin? Sebab gambar kami yang lebih-lebih. Gambar pengantin ada dua sahaja. Hahaha. Korang memang senget.

Dalam banyak-banyak gambar tu, ada dua gambar aku yang so sweet. Boleh jadi best couple of the year. Jom tengok.


Orang Bujang Semakin Pupus
Sweet tak? Hakhakhak. Korn, mohon pinjam beliau sekejap ye. Heh heh.

http://arjunapopkorn.blogspot.com/
Dan ini. Hahahaha. Zyra, ampunkan patik. Walaupun aku dengan Shawn agak 'mesra', namun kami bukan gay. Harap jangan marah boypriendmu ni ye. Hahaha.

Selamat pengantin baru Afzal. Semoga berbahgia hinggalah ke akhir hayat. Nampak gayanya, kau bukan lagi bertaraf orang bujang. Lepas ni tak dapat lah kau nak join aku main tengteng lagi. 


SUMBER GAMBAR






{ 87 comments.. read them below or add one }

Gillette Flores Gillette Flores 09 October, 2012
Orang bujang semakin pupus di dalam misi meramaikan lagi bayi-bayi untuk meramaikan kembali orang bujang. ;p
Dkna Abza Dkna Abza 09 October, 2012
gadikkkksss gambar kamo yang 1st tu...hammbooii..kepit jer ek :p
cHeRyNa PiReS cHeRyNa PiReS 09 October, 2012
siapa kata. ko tak cari habis lagi nieh.
nah...ni yg tengah komen tak pergi kenduri nieh pon bujang.

eh. bukan promo diri.
Saya Disini Saya Disini 09 October, 2012
hehe..ingtkan apa la yg menyebabkan org bujung pupus..hehe..
Cikgu Ma Cikgu Ma 09 October, 2012
nak teka apa lagi ha..terang lagi nyata pak cik kacak yg berbaju merah...hehhe..eh, pak cik?? ampun pak..hihi...best kan leh jumpa ramai2 ngn geng blogger...^_^
Cikgu Ma Cikgu Ma 09 October, 2012
nak teka apa lagi ha..terang lagi nyata pak cik kacak yg berbaju merah...hehhe..eh, pak cik?? ampun pak..hihi...best kan leh jumpa ramai2 ngn geng blogger...^_^
fiza fiza 09 October, 2012
Iyolah tu. Mana ada makin pupus, membiak lagi adalah kot...hahaha...
Melastik Bintang Melastik Bintang 09 October, 2012
gambar last tu kalau dipublic kan mesti tinggi rating ko boni..hhehehe
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 09 October, 2012
err...xpe...ai dah menghasilkan 2 bujang generasi Y masa hadapan...hehe....bila lagi Boni oi....xkan nak pegi majlis orang jek....
wantie wantie 09 October, 2012
sekali pandnag tengok korang ni mcm majlis gathering perjumpaan blogger pun ada.

Tahniah utk pengantin.

Ha ini menandakan kamu tu pun akan ikut jejak langkah la nampaknya. Sampai bila nak jadi orang bujang ?

Neo89 Neo89 09 October, 2012
Aww~ kacaklah abam Boni disituu. Huhu~
KY KY 09 October, 2012
KY tak dapat datang hari tu, jauh lagipun kat dini ahad dah kerja
Edy Fee Edy Fee 09 October, 2012
wah dh kawin.tahniah2...bestnya dpt g
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 09 October, 2012
selamat pengantin baru!!! semoga bahagia hingga ke syurga... bestnya dapat jumpa kwn2 di blogger.. ^~^ nanti boni buat la gathering tok semua para blog.. Ahakx.. sesuka hati sy je
LelakiSemalam LelakiSemalam 09 October, 2012
ko mmg sweet x dapat nak dinafikan..dan si shawn tu patut la gila post2 dia...orgnya pun nampak gila...hehe!
MRS Rongoks MRS Rongoks 09 October, 2012
amboiiii.kemain lg dgn shawn ! hahahhaha. siap leb leb lgi :P
Nor Zilla Sensei Nor Zilla Sensei 09 October, 2012
sebabnye org bujang tak suka pergi kenduri kendara ni..suka g tgk wayang lg..tradisi kunjung mengunjungi makin pupus.huhu
KorN KorN 09 October, 2012
wahh dah kawen yer tok tu.. untung korang dapat pergi ye... huhu
yana halim yana halim 09 October, 2012
Selamat pengantin Baru buat Afzal. Sama tarikh dgn kenduri cousin la pulak. kalau tak, mesti dpt jumpa Boni yg kacak tu. *sangat la kan.....ekeke...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 09 October, 2012
wah best nyer gader2 mcm ni
are_lin@yu are_lin@yu 09 October, 2012
mla2 cr xjmpa tuan blog..haha..ptt la xcam pkai spek !
Masz Sidek Masz Sidek 09 October, 2012
boni tak nak join ke... biar status bujang tu semakin pupus... hehehe
aku HaniAsyira aku HaniAsyira 09 October, 2012
belum pupus lagi... ada lagi belakang2.. hee~~
Shasha Yacob Shasha Yacob 09 October, 2012
pupus? banyak lagi tapi sembunyi dalam tempurung hek hek.

gambar last sekali tu yang roman sangat. haha
ceklala ceklala 09 October, 2012
selalunye time org kawen ni la jadi tmpt perjumpaan..kalo tak sebab kenduri susah nak jumpa memasing hihi
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 09 October, 2012
This comment has been removed by the author.
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 09 October, 2012
dah pupus ker? iskk...makin sush le nak pilih nih
hehehe...
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 09 October, 2012
dah pupus ker? iskk...makin sush le nak pilih nih
hehehe...
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 09 October, 2012
This comment has been removed by the author.
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ 09 October, 2012
waaa, da kawen da beliau, tahniah2.. bro boni bile lg???
hafizrahim hafizrahim 09 October, 2012
abang ni macam artis la..nak mintak signnnnnn..hehehe

Entri terbaru Majlis Aqiqah: Selesai Sudah
Ikmal Ikmal 09 October, 2012
Assalam, tahniah kepada blogger Afzal... Boni , koe bila lagi nie? hehehehe.. ada tak yg sangkut dekat sana? hahaha
umie mia umie mia 09 October, 2012
makin pupus ke? errrr alamak harap suamiku tak ngaku bujang kihkihkih nampaknya kenalah beranak anak lelaki ramai2 hehehe
Nurul Akmal Nurul Akmal 09 October, 2012
Boni dah botak.. lainnya Boni skrang..
zaxx zaxx 09 October, 2012
haha.. boni bila lg? hihihi...waa sweet couple of the year_----> shawn n boni..eh?

Arina Shamsul Arina Shamsul 09 October, 2012
Saya tahu mana satu boni!!!
Otkos posing yang paling gedik..hahahaha.

Eh uda benaran botak ya pak? Hehehe.

Lepas ni kacak tu tukar botax ye boni...tak pun kalau taknak buang buat " boni kacak the botaxman je la" hahaha.



Cik Nur Cik Nur 09 October, 2012
meriahnya boni..nape nur xde..hehehe
Izzah Norlizah Izzah Norlizah 09 October, 2012
pic last skli plng klakr,,,hehehehehe

t Boni kawen jgn lpa jmpt taw.msti best dpt b'kumpul dgn rkn2 blogger yg lain^^
Suara Hati Suara Hati 09 October, 2012
pakai topi pula..nak cover botak eh ? ahhahaha ..kidding :P
si kiut lavender si kiut lavender 09 October, 2012
amboih,,meraih benor eden menegoknya

Boni.,,cepat2lah ikut jejak diorang nih
xsabaq nak tengok boni duk ataih pelamin nih
Hanif Idrus Hanif Idrus 09 October, 2012
hehehehhehe..
lagi kurang lagi bagus..so saham pun makin naik..kikiki
Erna Ziana Lamsera Erna Ziana Lamsera 09 October, 2012
comel posing boni kat gambar first tu! haha.
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 09 October, 2012
tahniah diucapkan..

lepas ni giliran awak pulak :)
Yana Sakura Yana Sakura 09 October, 2012
weewittt...ohsem la korg..hehe..
eh,ade Along Nadh la..hoho..

tahniah abg Afzal..^^

hehe..yg pupus nie la akn jd calon2 suami nnt Abg Boni..hikhok :p

Sonoknyer dpt gather :( ta pena pn gather..sobs
Syakir Rahman Syakir Rahman 09 October, 2012
thnx krdit kn kt aku~ tapi blog tuh aku jrg hapdet la... aku ada lg stu blog... =D
shinji izac shinji izac 09 October, 2012
hahaha...kalo ye pun nk membujang, jggn ler cari laki... hahha..

geli nengok kat "love" cenggitu :P
لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah 09 October, 2012
happening lebih dari pengantin dah nie. :D

yang kachiak tetap kachiak ,yang cantik lebih jelita dan menawan kannn..
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 09 October, 2012
tahniah sis ucapkan untuk pengantin...yg baju merah paling gedik kikiki
najihahfara najihahfara 09 October, 2012
x pupus lagi la..cume limited gitu haha
Mk Syahir Mk Syahir 09 October, 2012
wa rasa nak menangis baca entry ni..sedihnya tak terkata wa tak dapat join disebabkan majlis konvokesyeng wa diadakan dihujung utara nun pada 9hb..sobbss TT___TT
Slik Slik 09 October, 2012
Maka membiaklah manusia di mukabumi...
si robot comel si robot comel 09 October, 2012
terasa rugi tak dpt jumpa kalian semua, tp apakan daya exam memanggil. sobs
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 09 October, 2012
risau dah tdi tau dak bila baca tajuk entry ni,, muja tak kawin lagi niiiiiiiiii,,, uwaaaa
Encik H Encik H 09 October, 2012
mana boleh pupus..kan aku ada lagi ni..grrrrr :-w
baby comel baby comel 09 October, 2012
jgn risau boni, bujang makin pupus tp lepas bujang zuriat pulak bertambah.. sikit lg turn boni yang kacak ni pulak la.. entah2 ramai yg akan masuk meminang si boni kacak pasni =) hehe
steffany daph steffany daph 09 October, 2012
jgn org bujang benama boni ni pupus sudah la :P hek.. tunggu ur turn kawen2, haaa...takdanya bujang lgi. tambah zuriat tu..
Myvitrd Myvitrd 09 October, 2012
Hang bila lagi bro.. hehehe
faizfakhirin faizfakhirin 09 October, 2012
aku menunggu ko kahwin bro..aku buat khas posting untuk ko..hahahaha
cik panadol cik panadol 09 October, 2012
maaf la wa tersnap gambar lu ngan shong dalam keadaaan aib begitu...aksi luorg lebih mendapat perhatian lensa kamera wa untuk disnap berbanding aksi bebudak lain...dah wa rasa shong nampak sangat stim time tu...kahkahkah....
irsah imihar irsah imihar 09 October, 2012
Sama seperti commenters diatas, orang bujang takkan pupus kerana akan melahirkan bayi2 bujang jugak... selamat pengantin baru dan alhamdulillaah segalanya telah berlangsung dengan selamatnya....
Si Matatajam Si Matatajam 09 October, 2012
Pict last tu buat daku tertanya-tanya Dan diselubungi misteri la Boni... Meriah majlis tok Penghulu tu dgn kehadiran anak2 buah dia...jgn risau la org bujang makin bertambah Dari sehari ke sehari la Boni..
Tinta Lana Tinta Lana 10 October, 2012
Salam boni.

Ak rasa, ni bukan kenduri kawen afzal..bukan juga gathering blogger sengal.

Ini..aaa..ini.. tayangan perdana esklusif boni kacak! hek3.

Iffah Afeefah Iffah Afeefah 10 October, 2012
haha kalau da blogger bertemu

sy nampak jirang sy yang bakal kawen dlm tu

#jom p kawen beliau lak
Cik blogger Cik blogger 10 October, 2012
fuyOO...hehe...wiiiiwiit :P
hnahdy hnahdy 10 October, 2012
napa bertopi? panas ek.hehe :P
Remy hazza Remy hazza 10 October, 2012
lepas nie tinggal bro sorang lah jejaka idaman melaya.......
tok ketua dah lepas.... lepas nie mesti anak buah nya mengikut...he3
shidaR shidaR 10 October, 2012
sweet giler budak baju merahh tu kan bkepitt je ngn pompuan dia tu kih3 :P larikkk..... hahhaaaa... :D
Faizal Pejay Faizal Pejay 10 October, 2012
orang bujang dapat rm250
Aliff Haikal Aliff Haikal 10 October, 2012
haha tajuk sangat kontreversi !
beckhrooy beckhrooy 10 October, 2012
aku masih ada jdi tak akan pupus buat sementara haha
munir ardi munir ardi 10 October, 2012
senangnya ada kenduri perkawinan bisa kumpul dengan geng semua juga,
afzalsukasuki afzalsukasuki 10 October, 2012
heh aku masih lagi teruna!! mincik!!!
Rabiatul Adawiyah Rabiatul Adawiyah 10 October, 2012
Selalunya sem akhir masa belajar mesti kena cari awek sebab masa keje nanti dah busy. Hehehee..
Lyssa Faizureen Lyssa Faizureen 10 October, 2012
wahhh !! wahhh !! best nyeeeee !!
JELES i !! ...

rugi tak dapat join korangg ! huwaaaaa.....
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 10 October, 2012
menyalaa nya kau boni ..hahahaha
aku nampak kau je kat pelamin tu ..ahhaha
TiranaAduka TiranaAduka 11 October, 2012
salam boni kacak.
Mmg kacak berkaca mata hitam..
Kalau bro boni x keberatan e mailkn alamat boni.

Tirana aduka ada sesuatu untk boni.

tiranaaduka@gmail.com
Kalau sudi
TiranaAduka TiranaAduka 11 October, 2012
salam boni kacak.
Mmg kacak berkaca mata hitam..
Kalau bro boni x keberatan e mailkn alamat boni.

Tirana aduka ada sesuatu untk boni.

tiranaaduka@gmail.com
Kalau sudi
eva eva 11 October, 2012
bestnyer makan free kan.. hahaha sbb tu sy suka pegi kenduri kawen kekekeke
maszull maszull 11 October, 2012
assalamualaikum Boni...seronoknya bersama Group Geng Blogger Sengal tu mesti gamatkan kalau dah jumpa ramai2 mcm ni...ramai juga orang bujang kat dalam gambar ni ke kalau mcm tu boleh la pilih jadi calun menantu hehehehehe....:)
Dianaa Dianaa 12 October, 2012
tok penghulu GBS dah tamatkan zaman bujang. boni bila lg? :p
Cendol Cendol 28 January, 2013
hah.ingtkan boni nak kasi fakta knp org bujang pupusss..tau doh boni yg baju merah pegang pipi masa gmbar first