Projek Dan Aktiviti Blogger Kacak Esok

Projek Dan Aktiviti Blogger Kacak Esok. Esok jam 1 petang aku akan berada di sekitar Jalan Tun Razak untuk satu projek blogger. Projek apa tu, akan aku update nanti. Jutaan penghargaan kepada jejaka nak bina six packs di perut ini yang sudi menghulurkan projek.

Untuk kali ini, aku telah bersedia daripada fizikal mahupun mental. Takkan ada lagi jejaka menyerupai penguin betina akibat menyarung seluar slack besar. 


Projek Dan Aktiviti Blogger Kacak Esok
Takkan ada lagi seluar besar tersebut. Hahaha.
Tak akan ada lagi kejadian menyarung kasut sukan untuk ke majlis formal. Hahaha. Kali ni aku telah bersiap sedia. Yang akan ada esok hanyalah seorang blogger kacak yang akan melangkah dengan penuh keyakinan dan takburnya sambil mengangkat-ngangkat kening ke sana ke sini. 

Akan aku pastikan setiap gadis terpesona dengan jelingan mata aku yang agak kuyu ini. Dan akan aku pastikan juga lelaki-lelaki kacak yang lain akan menangis guling-guling kerana terancam dek blogger kacak bernama Boni Kacak ni.

P/S : Cuba korang baca dalam mood yang serius. Korang tak rasa nak lempang aku laju-laju ke? Hahahaha 

{ 81 comments.. read them below or add one }

onie onie 19 October, 2012
alamakkkk,serius rasa nak lempang :P
Anisa Anuar Anisa Anuar 19 October, 2012
dah try baca dgn serious...tak leh la...mesti happening nnt ni...
Crew Fathi Crew Fathi 19 October, 2012
Hurgghh.. Nak Ikott!! Wuwuwuwu
Khalilah MNor Khalilah MNor 19 October, 2012
Ala... otai boni buat suspense pulak~ ^^
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 19 October, 2012
hahaha!okay2...YN tunggu gambar kemachoan dan kegantengan Mamat yang memberitahu satu doniaaa yg dia kacak itew yer...ekekeke....Best of Luck, Bro!
Ikmal Ikmal 19 October, 2012
hahaha... memang lawak masa koe guna seluar besar tu... Projek apalah tu erk? tak sabar nak tengok...
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 19 October, 2012
wah, ada program lagi dengan blogger ebat!! yes, attire is important for any ceremonies
Cik Nur Cik Nur 19 October, 2012
hahaha,,terasa jugaklah nak lempang tu..kikiki.. :)

see..pengalaman itu pentingkannn...!
MAY MAY 19 October, 2012
ha.dkt dgn opis sy tuh!!singgah la.ad mkn2 utk yg kacak je.hihi
Aida Omar Aida Omar 19 October, 2012
tu abg ben ke? ke wa silap tgk.. alahai comelnya ang nie boni (picit2 pipi dia) projek apakah ini? moga ang berjaya.. :)
si robot comel si robot comel 19 October, 2012
gua baca dengan penuh serius lu tahu?
selamat menjalani aktiviti esok :)
fairus fairus 19 October, 2012
BUKAN SETAKAT LEMPANG.. AKU RASA CAM NAK TERAJANG LELAJU.. :))) WAKAKA..
fifie fifie 19 October, 2012
Diharap dapat menjadi sekacaknya besok. Hiks
Fendy Fendy 19 October, 2012
gua nk lempang laju2 200km/h...bole?..haha
akubiomed akubiomed 20 October, 2012
Baik-baik jalan yer bang. Kalau jatuh bangun sendiri yer. :-)
Izzah Norlizah Izzah Norlizah 20 October, 2012
xrasa nk lempang pn,,,rsa nk ktwa je adlh,,,klako sgt,,,^^
Nadot Nadot 20 October, 2012
PErasaan nak lempang, tendang, cubit, semua ade bile bace dgn nade serius. hohoho
Good luck boni utk projek ape2 pun karang ;)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 20 October, 2012
wah!! bro ben pun ada...habat ko boni kacak kikiki
najihahfara najihahfara 20 October, 2012
cewah..nampak gempak gila kan hehe
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ 20 October, 2012
pengsan x.x bile tang part mata yg kuyuku ini..arghhh
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 20 October, 2012
alahai...u memamg kachak sejak azali dari perut ibu u...kangsss..



k tipuuu...hahaha :D
Cinta Misteri Cinta Misteri 20 October, 2012
perghhhh....hurmmmm

~mesti gempak gebabomM
beckhrooy beckhrooy 20 October, 2012
kalau lempang takut esok tak boleh pergi projek tu plak hhe
hafizrahim hafizrahim 20 October, 2012
aku rasa tak lama lagi badan aku mesti tough macam bro ben..tengok kat gambar tinggi dah lebih kurang..hehehehe

entry terbaru : Automated Enforcement System (AES) Yang Sebenar

Si Matatajam Si Matatajam 20 October, 2012
M kl baca entry kat blog ni mmg tak bleh nak marah..Ada saja yg mencuit hati hi hi...Terbaik la Boni Kacak..
Budak Nakal Budak Nakal 20 October, 2012
aku di TAR kul 1 sok haha jauh ke dkt erk..
bellabella 20 October, 2012
boni memang terasa macam nak lempak laju laju la..hahah
Mat Som Mat Som 20 October, 2012
Mesti projek besar ni bernilai jutaan ringgit..... Dan Boni akan memakai pakaian sekacak pelakon iklan syarikat koperat tersohor.
Fazrol Fazrol 20 October, 2012
Projek baik punya...
Gaya peguin betina mengandung ok gak..
hazanis hazanis 20 October, 2012
amboihh..projek dgn abg ben lak tuh..haha
Isabel Diaz Isabel Diaz 20 October, 2012
Pastikan pakai seluar yang sesuai kalai nie :)
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ 20 October, 2012
Nak bukti bergambar tau!!
Lempang? org hensem tak layak kena lempang, sepak je...haha...gurau kasar akak yg baru baik demam.
Raimi Syazwan ♌¹³ Raimi Syazwan ♌¹³ 20 October, 2012
Program apa tu bro Boni.. tgk pd intronya mcm dasyat jer.. Semua otai2 aje tu.. 100% kacak!
Bila la agaknya aku blh berdiri disamping otai2 ni... (peluh besar)
Aien Alien Aien Alien 20 October, 2012
ketawa ada..geram ada. entry ini penuh rasa...seluar besau tu. haha
missSenget missSenget 20 October, 2012
takde rasa nak lempang..

cuma rasa nak pijak2 bagi lumat je.. kah3..
Cik blogger Cik blogger 20 October, 2012
Ayat ni:Akan aku pastikan setiap gadis terpesona dengan jelingan mata aku yang agak kuyu ini. Dan akan aku pastikan juga lelaki-lelaki kacak yang lain akan menangis guling-guling kerana terancam dek blogger kacak bernama Boni Kacak ni.
hahaha...membuatkan aku juga terguling-guling ketawa...hahahah :P
Hidayah Hidayah 20 October, 2012
KAK DAYAH baca mood serius..
tak rasa nak kasih penampaq pun..
akak senyum je..
sebab mmg boni kacak pun..

;)

cam hero filem korea tau..!
lupa ke...?
AHMAD AFIQ AHMAD AFIQ 20 October, 2012
ayat2 yg cukup manis da puitis
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 20 October, 2012
aku tak nak lempang bro ..aku just nak cakap , good luck dan teruskan usaha kita bro .. :D
faizfakhirin faizfakhirin 20 October, 2012
hiphop okey apa wat..hahahahhaa
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 20 October, 2012
haha. penguin style. kim salam kat framestone, nanti cek perut dia, tah tah dah ada 8 pack dah pa.. haha
PotiaCasaDelarossa PotiaCasaDelarossa 20 October, 2012
boni mohon baring kejap nak pijak perut bagi 12pack terbentok... siot jek entry buat aku sembelit...ekekekeke
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 20 October, 2012
boni cygku...asal aku rsa aku tetiba kurus bila baca entry ini!.hahahaha..

yeah,boni ada projek,boleh belanja nnti :D
maszull maszull 20 October, 2012
assalamualaikum Boni...alamak nak juga tahu cerita seterusnya...Boni maintain kacak yer...:)
Hans Hans 20 October, 2012
ada juga la rasa nak lempang sikit2
hahaha
deq noor deq noor 20 October, 2012
err.. xfaham. hang sakit ka? :p
Tinta Lana Tinta Lana 20 October, 2012
Salam.

takda plak aku rasa nak lempang2 ko boni..rasa nak baling2 batu ada ler,hehehe
Neo89 Neo89 20 October, 2012
Aku rasa nak lempang dengan bontot penguin lah abam Boni nih. Baguslah kalau dah bersedia. Harap-harap kali nie abam Boni menyerlah dan berjaya mengharumkan nama negara. Eh?
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 20 October, 2012
HAHAHA ! memang terasa nak lempang pon =)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 20 October, 2012
HAHAHA ! memang terasa nak lempang pon =)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 20 October, 2012
HAHAHA ! memang terasa nak lempang pon =)
PinKy MoMMa PinKy MoMMa 20 October, 2012
bweeeekkk..ooh mahap termuntah pink ekekeke..

boni jgn jeles akak jumpa awek winter sonata ko kat KDU tadi..amik gbr sbelah2 lagi hahaha..

dia gelak citer pasal gbr diFB ;p
CikNana CikNana 20 October, 2012
apa tu eh..cpt la bah besok.hehe
Hanif Idrus Hanif Idrus 20 October, 2012
Aku tak terasa nak lempang pun..aku rasa amat teruja sekali melihat blogger boni kacak mengaku hensem..hahahahhahaha.
Siapa lagi nak puji kita hensem kalau bukan kita kan...betul tak bro..
Crafty Nieya Crafty Nieya 20 October, 2012
mmg rase nak lempang ponn !

panggg !!!!! hahah
Edy Fee Edy Fee 20 October, 2012
syok giler beraktiviti
chemay chemay 20 October, 2012
seluar besar tu boleh alter untuk kecikkan.
dah boleh pakai semulaa.
haaaa
:P
zila manaf zila manaf 21 October, 2012
wow....nak 6pax dapat 10 pax haaa huhui
wantie wantie 21 October, 2012
mai sini akak nak lempang sampai kamu dapat 6 pax. ada berani.hahaha...


Mira Maisara Mira Maisara 21 October, 2012
wahaha..jom lempang secara berduet..huhu
munir ardi munir ardi 21 October, 2012
waduh boleh kita usaha bersama guna beroleh six pack nih, tapi nampaknya sulit untukku karena rajin nian makan coklat
metrolisa metrolisa 21 October, 2012
wah blogger-blogger diatas boleh bikin boyband nampaknya super junior lewat
syiela syiela 21 October, 2012
bukan setakat lempang je macam nak wachaa pun ada juga
Dkna Abza Dkna Abza 21 October, 2012
pergh!! rasa nak upload pic blogger kacak cepat2 kat sini..wah!! kacak betul mereka :)
Remy hazza Remy hazza 21 October, 2012
bro... nak pi discuss project ker atau nak pi buat project nie???? tak mau tak mau...... he3
Remy hazza Remy hazza 21 October, 2012
apa apa pun...... selamat hari lahir bro!!!!!! semoga panjang umur dan murah rezeki..... umur baru...project pun baru.......
KiD KiD 21 October, 2012
kacak laaaa seluar demo... hehehehee
donnyien donnyien 22 October, 2012
tu dia 4 jejaka kacak, semoga aktiviti yang di rancang telah berjalan dengan baik bro.
Mia Liana Mia Liana 22 October, 2012
wahhhh masyukkkk.... projek baik punya...
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 22 October, 2012
Bukan main excited lagi tu. Ni mesti projek masyuk ni.
Arina Shamsul Arina Shamsul 22 October, 2012
Hahahaha.perasaan tu mememang kuat..nak lempeng ok bukan lempang.hahaha.

Btw good luck boni :)
Kening tu control skit kang tertanggal lak kang akibat terlalu aktif..hehehe
Gillette Flores Gillette Flores 22 October, 2012
Terasa nak lempang manja-manja sebelum cekik kuat2.
Lol!
C3C3P C3C3P 23 October, 2012
YN tunggu gambar kemachoan dan kegantengan nya ya,,,,hahahhahaaa