Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha Kepada Semua Rakan, Rakan Blogger, Dan Rakan Blogger Dari Indonesia.

Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha Kepada Semua Rakan, Rakan Blogger, Dan Rakan Blogger Dari Indonesia. Rasanya masih terlalu awal untuk mengucapkan ucapan Hari Raya Aidiladha ni, tapi rasanya lebih baik begini kerana bila dah start raya nanti, semua sibuk beraya. Dah tak pandang dah laptop,pc, dan gadget-gadget seangkatan dengannya.


gambar hari raya aidiladha
Gambar menarik Hari Raya Aidiladha. Sumber --> http://mamaieta.blogspot.com
Selamat hari raya Aidiladha kepada semua rakan-rakan, rakan blog, rakan blog dari Indonesia dan juga kepada seluruh umat Islam seluruh dunia. Oh, sebelum tu, ingin juga aku perkenalkan korang kepada rakan-rakan blog aku dari Indonesia. Itulah, medium blog ni mampu merapatkan silaturahim kita sebenarnya. Jom mengenali mereka.
Sebenarnya ada juga rakan-rakan lain dari sana yang selalu terjah, tapi dua orang ni special sikit sebab dorang rajin datang komen blog aku. Mas Munir dan Mas Hariyanto, nanti jangan lupa bawa saya jalan-jalan di sana ya. Mana tau boleh juga saya ketemu jodoh di sana. Hahahaha.


gambar hari raya aidiladha
Lagi gambar menarik Hari Raya Aidiladha. Sumber --> http://rizaros.blogspot.com
Baiklah, apa-apapun, kepada yang balik kampung, hati-hati di dalam perjalanan. Ingatlah orang yang tersayang. Dan paling penting, ingat sentiasa kepada jejaka kacak bernama Boni ni. Kalau boleh, kepada awek-awek single di luar sana, tolong jadikan aku pilihan pertama dalam list pencarian bakal suami korang. Sebab aku memiliki keistimewaan yang jarang ada pada lelaki lain.  Aku mampu basuh pinggan sendiri lepas makan, aku mampu pakaikan pampers bayi, dan aku mampu mandi tapi badan tak basah. Hahaha.

{ 74 comments.. read them below or add one }

لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah 25 October, 2012
assalammualaikum.. salam aidil adha juga buat boni kachiak sekeluarga.

takkan basuh pinggan aje..tambah periuk belanga lagi macho kachiak!

okbai.
hnahdy hnahdy 25 October, 2012
direct hana xjadi orang pertama komen entry awak ni.hehe..Selamat Hari Raya juga :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat 25 October, 2012
Selamat menyambut Aidil Adha untuk semua...dan boni..
Cik Nur Cik Nur 25 October, 2012
Salam Aidiladha juga buat Boni... :)
Raya mana..?
ct kektus ct kektus 25 October, 2012
selamat melapah lembu2 kambing2 nanti. hohoo
shidaR shidaR 25 October, 2012
salam aidiladha boni kacak :)
Lina md. munir Lina md. munir 25 October, 2012
Boni mana boleh pergi Indonesia..., nak naik kapal terbang pun takut. Hahahaha..SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA BONIKACAK :-)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 25 October, 2012
salam Aidiladha buat Boni KACAK :)
cci cci 25 October, 2012
salam aidil adha.. ^_^
KiD KiD 25 October, 2012
abang boni waiter.. salam aidiladha dari saya dan HZ.. :)
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 25 October, 2012
selamat menyambut aidiladha ye Boni... jgn lupa postkan sy daging sembelih sikit.. ahakx... XD..
Suara Hati Suara Hati 25 October, 2012
selamat hari raya boni .. :)
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 25 October, 2012
tahniah boni! agak susah nak cari lelaki yang rajin basuh pinggan sendiri nih..
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 25 October, 2012
Selamat hari raya Aidiladha juge abg boni....eh silap plakk...
Selamat hari raya Aidiladha boni.

jangan makan bnyak sangat daging lembu tau....jaga darah. jaga kesihatan dan jaga diri sendiri..he he he.
Neo89 Neo89 25 October, 2012
Selamat Hari Raya Bro~~
Si Matatajam Si Matatajam 25 October, 2012
Salam Aidil Adha buat Boni Sekeluarga..
Si Matatajam Si Matatajam 25 October, 2012
Pastikan Boni sentiasa kacak di hari raya..
Budak Nakal Budak Nakal 25 October, 2012
Salam Aidil Adha boni..
munir ardi munir ardi 25 October, 2012
Selamat Hari Raya juga Rakan Boni semoga semua lancar terimakaseh banyak traffic dari Malaysia dari link diatas , sekali lagi makasih dan semoga ukhuwah akan berkekalan
baby comel baby comel 25 October, 2012
Selamat Hari Raya boni.. korban apa tahun ni?? hehe,
~kalau semua org pilih boni utk jd calon suami, sanggupkan boni pilih semua org utk jadi calon isteri?? =) kehkehkeh
Mia Liana Mia Liana 25 October, 2012
selamat hari raya aidiladha ya boni...
Mat Som Mat Som 25 October, 2012
Gadis2 jelita sekarang memang berminat dgn lelaki2 kelakar mcm Boni ni....

Selamat hari raya Aidil Adha
buat Boni.
Ikmal Ikmal 25 October, 2012
Assalam, Selamat Hari Raya Aidiladha juga !
steffany daph steffany daph 25 October, 2012
Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha boni (:
Myra Jay Myra Jay 25 October, 2012
Selamat Hari Raya AidiAdha buat Boni sekeluarga ;)
Gillette Flores Gillette Flores 25 October, 2012
Salam Aidiladha Boni :)

Semoga dapat menghabiskan masa bersama family tersayang dengan sebaiknya :)
Niesa Niesa 25 October, 2012
Salam Aidiladha Boni!makan daging korban tu ingat2 la org sarawak jgak ye..hehe (^_^)
Muhamad anuar Marsib Muhamad anuar Marsib 25 October, 2012
Selamat Hari Raya Aidil Adha Boni..
Kutitipkan koleksi ucapan SMS hari raya AidilAdha dari jauh sebagai tanda ingatan...

Koleksi SMS Ucapan Raya AidilAdha pilihan Anuar
Donny Ien Donny Ien 25 October, 2012
selamat hari raya aidiladha bro..
Donny Ien Donny Ien 25 October, 2012
selamat hari raya aidiladha bro..
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 25 October, 2012
buat korban ke tahun ni ? hehe ..
salam aidiladha :D
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 25 October, 2012
Selamat hari raya boni.....btw, tu gamba en dadi la....bkn patung...
ceklala ceklala 25 October, 2012
salam aidiladha dan selamat melapah lembu boni! :)
littledolphin littledolphin 25 October, 2012
cheh sempat lagi bagi reminder kepada wanita-wanita single di luar sana.hahahaha!

selamat hari raya aidiladha kawan! :)

p/s kawan,kalau kawan nak jln2 kat indonesia,saya pun boleh bawa. :D kampung saya kat sana hehe
Mummy Akmar Mummy Akmar 25 October, 2012
Salam Aidiladha!

Amboi siap bagi pesanan penaja...Hahah
hafizrahim hafizrahim 25 October, 2012
selamat hari raya..meh la datang beraya kat umah aku..kat genting sane..hehehe

Entri terbaru Helah Sorokkan Folder Dari Pandangan Mata Kasar

Cik blogger Cik blogger 25 October, 2012
selamat hr ry aidiladha gak boni >.<
AHMAD AFIQ AHMAD AFIQ 25 October, 2012
selamat hari raya. send kan daging kerumah ok
deno deno 25 October, 2012
salam aidil adha dari deno di terengganu :)
syiela syiela 25 October, 2012
salam aidiladha boni
JMR JMR 25 October, 2012
tang mandi badan tak basah yg unik giler tu..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 25 October, 2012
samalah kita & selamat hari raya aidiladha juga ye
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 25 October, 2012
Selamat hari raya aidiladha untuk Boni & Family... :)
Nor Zilla Sensei Nor Zilla Sensei 25 October, 2012
selamat hari raya haji.wish2 jugak..semayang raya jangan lupa pegi.ehehe
Tieah Madian Tieah Madian 25 October, 2012
Ayat last tak boleh blah! Haha. Buat calon je kan? Haha. Boni kacak gemuk tak? Kalau gemuk boleh masuk pinang aku sekarang! Haha.

*selamat hari raya aidiladha
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 25 October, 2012
abang boni!!!! orang dah boleh upload gambar balik dah,, dah tau caranya,, selamat hari raya idul adha juga untuk sumer :D
nasir hamzah nasir hamzah 25 October, 2012
selamat aidil adha bro boni..hehehh
[PCL] [PCL] 25 October, 2012
Salam Bro..slmt hari raya haji..balik perak tak?
akubiomed akubiomed 25 October, 2012
Selamat menyambut Hari Raya Korban. :-)
fairus fairus 25 October, 2012
SALAM AIDILADHA JUGA BUAT KAMU..
Cendol Cendol 25 October, 2012
selamat hari raya aidiladha juge boooniii...moga berbahagia selalu :)
cemane tu mandi tak basah?ke tak mandi? haha
Mira Maisara Mira Maisara 25 October, 2012
hai tuan blog.. selamat hari raye haji yea :D
Khalilah MNor Khalilah MNor 25 October, 2012
boni dpt teman dari oversea, mau kenal juge....:) salam aidil adha ye boni...
Cik Fie Cik Fie 25 October, 2012
Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha abg boni :)
Hidayah Hidayah 25 October, 2012
selamat hari raya aidil adha boni..
*wink
Izara4eva™ Izara4eva™ 25 October, 2012
selamat hari raya aidiladha en boni kachak.. awwww :P
вʋввℓɛ ρσρƨ вʋввℓɛ ρσρƨ 25 October, 2012
boni kacahkkk ;) yang sellau singgah blog hana, selamat hari rye aidiladha ;) jgn makan daging bnyk2 ;)
Melastik Bintang Melastik Bintang 25 October, 2012
selamat hari raya boni
dari MB & RCW
deq noor deq noor 25 October, 2012
selamat hari raya boni...

amboi! promote diri nampak... :D
Aku Mad Aku Mad 25 October, 2012
selamat hari raya wahai boni kacak :) maaf zahir dan batin XD
fadz fadz 25 October, 2012
This comment has been removed by the author.
beckhrooy beckhrooy 26 October, 2012
Selamat Hari Raya korban
samsul samsul 27 October, 2012


Anda begitu sangat ahli dalam membuat sebuah artikel, informasi ini sangat sangat saya butuhkan, kenapa? Karena informasi ini perlu saya ketahui untuk menambah ilmu yang belum saya ketahui. Terimakasih sebelumnya sobat….
Fauzi Sep Fauzi Sep 27 October, 2012


Anda begitu sangat ahli dalam membuat sebuah artikel, informasi ini sangat sangat saya butuhkan, kenapa? Karena informasi ini perlu saya ketahui untuk menambah ilmu yang belum saya ketahui. Terimakasih sebelumnya sobat….
maszull maszull 27 October, 2012
assalamualaikum Boni...selamat hari raya korban yer...:)
tirahzairi tirahzairi 29 October, 2012
selamat hari raya jgk boni :)
C3C3P C3C3P 29 October, 2012
Anda begitu sangat ahli dalam membuat sebuah artikel, informasi ini sangat sangat saya butuhkan, kenapa? Karena informasi ini perlu saya ketahui untuk menambah ilmu yang belum saya ketahui. Terimakasih sebelumnya sobat….

SELAMAT HARI RAYA AIDULADHA