Shortfilm Pupus. Jangan Biarkan Ianya Berlaku

Shortfilm Pupus. Jangan Biarkan Ianya Berlaku. Masih ingatkah korang pada shortfilm yang aku gembar gemburkan sebelum ni? Yang membabitkan aku sebagai pelakon tambahan? Baiklah, ianya telah dipublishkan pada hari Jumaat Keliwon lepas. Saja aku tak publish lagi. Sebab korang pun sibuk beraya lagi. Jadi, aku tak nak ganggu mood korang. Walaupun aku ni perosak majlis, tapi aku tahankan diri daripada merosakkan mood korang. Mulia tak hati aku? Dah lah kacak. Hahaha.


shortfilm pupus
Ganas tak poster? Ia dibikin oleh saudara Bophairy sendiri.
Jom, saksikan mereka beraksi di dalam shortfilm bergenre aksi dan bertajuk PUPUS. Klik link di bawah untuk menyaksikan shortfilm tersebut. Dan, kalau anda suka dan tertawan dengan mesej yang disampaikan, sila share dan jadikan ia satu viral. 



Tonton sampai habis ye. Heh heh. - Boni kacak

{ 62 comments.. read them below or add one }

Anisa Anuar Anisa Anuar 29 October, 2012
bgs2 consider org beraya...hihihiii..
uishh...ni harus tgk ni...
hnahdy hnahdy 29 October, 2012
huh, kedua lagi.haha
Isabel Diaz Isabel Diaz 29 October, 2012
Hahah, sengal betul gambar abang boni kt sebelah kanan tu
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 29 October, 2012
Apakah!!! Apakah!! unfriend! unfriend! hahaha...
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 29 October, 2012
yang pakai baju oren promo komik tu, memang kacak.. :p
fairus fairus 29 October, 2012
WATAK TERAKHIR TU LU KE BRO?
cci cci 29 October, 2012
hahaha,, apakah,,,, :P
baby comel baby comel 29 October, 2012
hahaha.. unfriend!unfriend!
tipah tertipu betul :)
hehehe gediknya mamat oren tu =)
terbaik la bro.. jgn biarkan ianya pupus ok
nasir hamzah nasir hamzah 29 October, 2012
terbaik punyalah.. ada moral value.. boni pun memang sedia kacak bro.. heehh..
✿Lady Ainaa✿ ✿Lady Ainaa✿ 29 October, 2012
hahaha xleh bla perang dunia ke 3... hahaha, boni ke yg lelaki apons last sekali tu XD.... 'GANAS' gilax main sep sep sep tom tom tom
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 29 October, 2012
okeh! sekarang jugak saya tengok :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 29 October, 2012
apakah apakah..yg last xkacak langsung.sekian :P
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 29 October, 2012
yang tengah tu aaron aziz? hihihi ..
Hany Rara Hany Rara 29 October, 2012
dah jadi pelakon pon sekarang..lama xjengok belog dia..hehe

siapakah gerangan b'kepala botak itu? adakah anda..hahaha
CIK TOM CIK TOM 29 October, 2012
eh jd pelakon ke??

selamat hari raya aidiladha dari ciktom :)
Aliff Haikal Aliff Haikal 29 October, 2012
abang boni ni . dahlah kacak , famous plak tu . untung jadi abang boni


hahahahahhaha sila geli tekak :p
Si Matatajam Si Matatajam 29 October, 2012
Ha ha tak bleh nak tahan gelak bila tgk muka gangster tu sorang2.... Tahun 2070 hmmmm tak tau la kak M ni ada lg ka tak?
cHeRyNa PiReS cHeRyNa PiReS 29 October, 2012
Short Film ni takde exposure je.
Kalo ada...mesti ramai org tgk sbb panggung wayang sangat sejuk macam Antartika, nak duduk lama2 pon serik:P
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 29 October, 2012
ternyata..sungguh mulia hati-mu kawan, membuatku jadi terharu :-)
Ikmal Ikmal 29 October, 2012
Assalam, ditonton bah... ^_^
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM 29 October, 2012
hihihi...tetiba main permainan tradisional...hehehe...kelakar la pulak...:)
Mia Liana Mia Liana 29 October, 2012
pagi2 ni cuma tengok skit je.. nanti bila dah senang nak tengok sampai habis....
razzwey razzwey 29 October, 2012
uwaaaaa... tengkiu enche' BONI KACAK sebab buat entry pasal muvi neh... Lepas ni leh la join projek team penyamun lagi ye? "UNFRIEND!!! UNFRIEND!!!"
Niesa Niesa 29 October, 2012
bukan main dasyat lagi ye filem ni..hahaha..last2 xbleh blah..hampeh..gangster la sgt..bahahaha
hafizrahim hafizrahim 29 October, 2012
woa..jadi plakon tu..nk amik gambar sebelah2 macam hanis zalikha har tu la..hehehe

entry terbaru : Top 10 Blog Paling Popular Malaysia – Oktober 2012

Myra Jay Myra Jay 29 October, 2012
Owhhh Pupus ye.. kena layan la nanti :)
tirahzairi tirahzairi 29 October, 2012
tipu tipu tipu!!! hehehe
anamizu kaito anamizu kaito 29 October, 2012
part Boni x bleh blah ! jenuh tggu sekaliii nehhhh ! hahahaha
dya bunga dya bunga 29 October, 2012
balik rumah bru dya dpt tgk..haha..kt sini xblh tgk..geram ni
Aida Omar Aida Omar 29 October, 2012
Intro sangat gempak memang membuatkan org akan ternganga dan menunggu apa cerita seterusnya.. pertengahan aksi memang ganas siap ada percikan darah yang tergantung diawangan :P haha.. seconds last mula2 pelik lepas tu baru faham dia suruh kekalkan permainan tradisional rupanya terus gelak. Last omai awat boni kacak jadi lagu tu dah macam sutun. hahaha..

Btw : kalau 10 bintang utk shortfilm nie gua bagi 9.5 yang kurang tu utk naik tarafkan lagi shortfilmnya.

(ada macam juri tak gaya komen gua? keh3.. jangan marah eh boni :P)
CikNana CikNana 29 October, 2012
bah..ngam banar jadi pelakon.haha
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 29 October, 2012
hahaha..mula2 nya ganas.tp smpai part main tepuk2 dua org tu kelakar la :D
Phat Phat 29 October, 2012
hye abg boni kacak..nak sainnnnnn
Melastik Bintang Melastik Bintang 29 October, 2012
balik rumah baru aku boleh tengoklah boni....
maszull maszull 29 October, 2012
assalamualaikum Boni...ingatkan ganas rupa2nya jadi kelakar plak...:)
Nadot Nadot 29 October, 2012
boniii!!... tolong sain atas perut saye plizzzzz ;p
wantie wantie 29 October, 2012
wah.. ganas tulni. tapi...apa yg pupus? nak kena tengok ni
Noraim Noraim 29 October, 2012
wahh retis ke ni? nak sign nak sign. haha.
eila eila 29 October, 2012
muka abis ganas sekali hehe...
fiza fiza 29 October, 2012
Ok...nak tgk jap ☺☺
JMR JMR 29 October, 2012
kt ofis takleh nak bkk lak link tu..balik umah la aku try layan...:-p
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 29 October, 2012
hahaha..gile ar ganazzzzz..

sengal tul la! :D
KorN KorN 29 October, 2012
aku akan pastikan yang malam ni aku akan tgk.. huhuhu
C3C3P C3C3P 29 October, 2012
Anda begitu sangat ahli dalam membuat sebuah artikel, informasi ini sangat sangat saya butuhkan, kenapa? Karena informasi ini perlu saya ketahui untuk menambah ilmu yang belum saya ketahui. Terimakasih sebelumnya sobat….
samsul samsul 29 October, 2012
Anda begitu sangat ahli dalam membuat sebuah artikel, informasi ini sangat sangat saya butuhkan, kenapa? Karena informasi ini perlu saya ketahui untuk menambah ilmu yang belum saya ketahui. Terimakasih sebelumnya sobat….
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 29 October, 2012
mula2 tengok 8sg ni..menyembur2 darah...hahahaa rupa-rupanya nak main sepsepsep...haahahhaha
Cik blogger Cik blogger 29 October, 2012
hehe...esok nak tgklah...huhuh line slow la plak =.='
Cik Nur Cik Nur 29 October, 2012
Hahahahahaa..apakah ini semua..!Adeh..sabo je la.. main sep-sep pulok..hihihi
Cik Nur Cik Nur 29 October, 2012
upss..lupa..dan bukan sennag nk tgk boni jadi lembut..jihihihihihih
Sharidawati Shahrudin Sharidawati Shahrudin 29 October, 2012
boni berlakon ek

wajib tonton niiiii
si robot comel si robot comel 29 October, 2012
dpt tgk suku je ni, tunggu line laju kasi perabih, hihi
Cikgu Ma Cikgu Ma 29 October, 2012
hahah..serius kelakar..intro kemain ganazzz...terbaik la ^_^
KiD KiD 29 October, 2012
boni.. SKOP production memanggil anda.. hehehe
Gillette Flores Gillette Flores 30 October, 2012
Style gile :)
Boni, Gill nak email Boni nanti.
There's a message there :)
Good movie, short stories, article will always comes together with a good message.
Salute! :)
Nak tanya pasal pembikinan short film.
Kalau Boni tak kisah lah :)
Remy hazza Remy hazza 30 October, 2012
pergh!!!! ganas......he3
ada bakat jadi gangster......
Shasha Yacob Shasha Yacob 30 October, 2012
hambuii, ganasnya, takut mak
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 31 October, 2012
Haha.... ending comel jer
background pun comel
kiut jer main tepuk-tepuk =)
hahaha
shidaR shidaR 01 November, 2012
waaa..dh tgk dekat blog kak mia..terbaik..intro bikin suspen jehh hahaaaa :D